Hm. Még sokszor meg fogom hallgatni, az tuti, még ma is, és úgy csináltam, hogy leültem, végighallgattam és olvastam közben a szöveget, ahogy köll.
Most csak annyi, hogy nekem mégiscsak piszkosul nagyon hiányzik a James és Somló-vonulat, vagy dallam, amik rájuk jellemzőek, az ő stílusuk, az ő ritmusuk... Legalább 1-2 szám erejéig kellett volna, hogy ők is komponáljanak szépen valamit. A szólólemez nem LGT-lemez, valahogy közösen, együtt más (több?) mind a négy zenész, mint amikor külön csinálnak 1-1 albumot, és nekem első hallásra ez hiányzott.
Persze, ízlések és pofonok - de azért a zeneszerzésnek is vannak objektíven megítélhető szakmai elvárásai *IS*. James szerzeményei összehasonlíthatatlanul gazdagabbak.
Nem jobb komponista, csak más... kinek ez jön be, kinek az. Szerintem nem is nagyon lehet összehasonlítani őket, elég különböző a stílusuk. De az Időn túl tényleg csúcs ám :)
Igérem, ez az utolsó jegy-hozzászólásom, de ezt még azt hiszem, kell, akit esetleg érint.
FIGYELEM, FIGYELEM!!!
Az van, hogy mostmár piszok sokan vagyunk ahhoz, hogy lekéssünk a megrendelést. Összeszámoltam magunkat, és leesett az állam :))))
Szóval. Aki még szeretne csatlakozni, annak infó gyorsan: csoportos jegyet rendelünk, azaz 2500 Ft/felnőtt, 6 év alatt 500 Ft (amúgy lenne 3500 Ft május 24-től). Ez az egész napra szól, gondolom, tudja mindenki már, mi lesz, dalnokverseny, Képzelt riport, Mindenki táncképek, és 7-től A KONCERT. Megoldható egy pecséttel, hogy ha kisgyerekek is jönnek, akkor haza lehet őket vinni, és visszajönni estére. Bízom benne, hogy a pontos programot (mikor mi és hol kezdődik) meg lehet majd tudni és akkor közretétetik.
Szóval, aki beszállna, az még írjon nekem (katus@mailbox.hu) hétfőig-keddig (telefonszámmal, darabszámmal), kedden délután meg szeretném rendelni a cuccot, legalábbis lefixálni az irodával, hogy ennyi és ennyi kell, nehogy lemaradjunk róla.
Más, azt is ki kellene találni, hogy van-e kedvünk együtt ordibálni a koncerten, mert ha igen, akkor össze kéne röffenni ott valami konkrét helyen és időben, hátha összejön. Van egy pár emberke, aki csak egyedül jönne, legalább azokkal, nyilván a külön baráti társaságok maradnak szépen együtt. Vélemények?
Stexben nem túl rugalmasak mostanság sem, szal 4 főre foglaltam este 8-ra, egyelőre 10-ig én és Waters vagyunk, 10-re jönnek Katáék, tehát 8-10 között még jöhettek, ill. utána is, csak akkor új kocsmát kell keresni, sajnálom tovább nem tudtam várni, aki most nem tudott/tud jönni, az majd legközelebb!
rumci, csettlik - mail-ben elküldöm a tel.számom, s akkor legközelebb már nem lesznek ilyen problémák!
Ma volt a Petőfin Pici, a riporterek elég bénák voltak, de azért nem volt rossz 50 perc, leadtak 3-4 számot az új lemezről.
És beolvasták Kata mail-jét:)))
A kocsmázás elvileg lesz, asztalt még nem foglaltam, mert _Kata kivételével senki nem mondta, mikor jönne - ugye nem haragszotok, ha fél 9-ig nem ülnék ott egyedül, így egyelőre várok...
arról már nem is merek álmodni, hogy az afrikai-éhezők előtti napon, a petőfi csarnok-beli közös lgt-hbb-révész koncert anyaga egyszer kiadásra kerülne.
Ja, nem tom még ki jön, Katának pár perc múlva elküdöm a számom, az övét tudjátok a levlistáról, nos Kata felhatalmazlak, hogy aki jönne a bulira, annak megad6od a számom, és amikor beléptek a Stexbe zörögjetek rám - ennyi elég lesz talán!
szép hétvégét addig is minden elgétésnek!
waters-nek illik engem felismernie, ha már annyira hasonlítunk! ;-))))
Te lány vagy, Téged is megismerünk:))))
Komolyra ford. - mongyuk 6 személyre lefoglalok fél 8-ra asztalt, aztán én ott leszek, megkajálok, elsörözgetek magam, aztán ha 10-re odaértek, lehet, hogy nem leszek már teljesen fitt:)))) erről meg lehet ismerni majd:)))
elküldöm sms-ben a számom, aztán ha odaértek a Stexbe zörgess rám, akkor már könnyebb lesz navigálni, jobb5letem nincs (a Te számod úgyis tudom),