Hát igen, csak mostanában nem játszunk Esztergom szintű csapatok ellen. De Herr Orsit tényleg beállíthatta volna a kapuba legalább az utolsó negyed órára, láthatta hogy Sirina el van fáradva. Annál is inkább játszhatott volna, mert az ifit parádésan védta végig.
Csak tényleg probléma, hogy Vura nem mer felvállalni bizonyos dolgokat.
Azt had tegyem hozzá, hogy nekünk sem a legjobbkor volt a Cornexi elleni meccs. Meg aztán most hétvégén mi is Újvárosba megyünk A meccs statitsztikája szerint 8 perccel volt több kiállítása a vendégeknek, és a beszámoló szerint kettős emeberelőnyben az ETO "oktondi hibát" követett el. Nem tudom ez mi, de mindenesetre ennek tükrében a -2 gól nem olyan sok, amit feltétlen mással kell magyarázni. Ettől függetlenül ez az "előny" sajnos vagy nem sajnos meg van a kupából kiesett csapatnak, legyen az a Dunaferr vagy a Cornexi. Azt hiszem, ők örülnének a legjobban, ha még mindig állnának a kupában...még jó hogy az ETO és a Fradinak egyaránt érdeke a saját meccs elhalasztása.
Ahogy elnézem a tabellát, az ETO már öt pontos hátrányban van és egy zakó még kinéz Újvárosban, ez azt jelenti, hogy másodikok már nem lehetnek, a harmadik meg szinte biztos.
Nekünk a két fontos idegenbeli meccsen kell pont(ok)at szerzni, főleg Újvárosban. Egy döntetlen vasárnap már elég, akkor kikaphatunk Győrben. Ha kikapunk vasárnap, akkor Győrben is nyerni kell, meg otthon többel az utolsó fordulóban, mint amennyivel vasárnap kikapunk.
A Köbli lassan másfél éve a padot koptatja. Aztán ha nagy kegyesen a Vura beteszi a csapatba, csodálkozik, hogy szar, s ezért újra hetekig nem játsszatja. Ördögi kör.
Ráadásul minimális kockázatot vállal. Végig hatos fal, még véletlenül sem lépne ki senki az ellenfélre. Tavaly év végén a Ferling, most a Szrnka szórt bmeg bennünket, de lehetne mondani Teodorovicot vasárnap és folytatható a sor. Egy Esztergom ellen nem meri mondjuk beállítani a kezdőbe Köblit, Horváthot, Kári Horváthot vagy a mindenki által világklasszisnak tartott Petróczit. A többiek addig pihenhetnének, ha meg velük nem sikerülne győzni, akkor meg kár is miről beszélni, el lehet felejteni a nagyszerű utánpótlást.
Nem baj, a lényeg, hogy pár játékos kizsigerelésével ott vagyunk a langyos víz kellős közepén, a bajnokság harmadik helyén. Az EHF-kupa meg azért csalóka egy picit, mert akár három körrel ezelőtt megkaphattuk volna az Ikastot, mint a Cornexi, aztán leshetnénk. Azért a legutóbbi ellenfelet leszámítva a mezőny a magyar bajnokság első hat helyezettjét is csak jó indulattal közelíthetné meg, a görögökben például nem vagyok biztos, hogy gond nélkül bentmaradna.
A meccsről csak tényleg annyit, hogy Kiss Szilárd is kidomborította, hogy az ETO fáradtságára játszottak. Vajon reális-e így lejátszani egy ilyen fontos meccset? Ami meg Szrnka buta nyilatkozatát illeti, a fejéhez kaphatna a csajszi! Az ETO nem nagyképűen, hanem fáradtan lépett pályára! Ha a Dunaferr nem esett volna ki a kupából és vasárnap szintén élethalál meccset vívott volna akkor egész más lett volna az eredmény. Szóval kedves Zia vegyünk vissza az ilyen nyilatkozatokból!!
Ha Győrben megtudjátok a Győri Graboplast ETO KC - Herz-FTC meccs új időpontját, akkor írjátok be ide (is, aztán átjöhettek a másikba is ;)))))hiheha)!
Köszönöm!
Akkor kár hogy nem maradtál az ifin. Az ottani játékvezetéshet kíváncsi vagyok mit szóltál volna. Cserepes és Jancsó hozzájuk képest "tökéletes" játékvezetést mutatott be.
Tényleg kabaréba illett az egész. Egyébként az ifi 27-23 (13-9) lett, és főleg az átlövők jeleskedtek. A hangulat elég jó volt :)
A felnőtt meccsen teljesen egyetértek a véleményeddel. Nagyon fáradtnak tűnt az egész csapat. Igaz így sem kellett volna sok hozzá, mert a Dunaferr is elég gyengén játszott. Jv-k is, kevesen is voltunk, szóval nem volt jó meccs.
Amikor már öttel ment a Dunaferr az első félidőben, akkor kezdtünk el igazán játszani, de sajnos ez nem sokáig tartott. Sajnos ez együtt ját a nemzetközi kupaszerepléssel. Szerda-Vasárnap-Szerda-Vasárnap meccsek, és nem is akármilyen csapatok ellen. Nem tudom ezt meddig lehet bírni...
Hát ez sajnálatos, én leginkább az iksznek örültem volna, de inkább ETO győzelmet, mint Újvárosit. Innentől nekünk a vasárnapi újvárosi meccs lehet a döntő, ha nyerünk, bajnokok vagyunk. Ha nem, akkor Győrben kell majd nyerni...
Görbét most már tényleg pihentetni kellene a bajnokikon!!! Sirina is nagyon fáradt volt. Ennek a pszichikai-fizikai fáradtságnak köszönhetően kikaptunk. Gratulálok a Dunaferrnek.
A jv-kről: sajnos nem bírom megállni szó nélkül: ez a két barom mit keres még mindig az NB I-ben. Össze-vissza fújtak. Fogalmuk sincs a lépésszabályról vagy a 3 feletti számokat nem ismerik, ezért nem is számolnak tovább. A belemenést is össze-vissza fújták. És hát őszintén szólva egyáltalán nem alkalmazkodtak a nemzetközi szabályokhoz. Rengeteg hülye kiállítás mindkét oldalon és elmaradtak szintén itt is ott is. Könyörgöm zavarják már el őket a pályákról!!!
Mondom nem miattuk kaptunk ki!!
Most már tényleg "csak" az EHF Kupára és az MK-ra kell összpontosítanunk.
Sajnos a mai győri mérkőzésen látszott, hogy a csapat fejben nagyon elfáradt. Talán (egyszer a Graboplastnak is) el lehetett volna intézni egy halasztást.
Csak tudnám miért 16,00-ra tették a meccset. 17,00-ig dolgozom, így nem tudok kimenni! Marha bosszantó! Vasárnap a választások miatt nem láttam a meccset ma meg mert négyre teszik. Francba!!
Hogy lehetnek ilyen dilettánsak az NS-nél: azt írja a mai, hogy "...ez lassan európai szintű csapattá teszi az ETO-t." Mi az, hogy lassan és mi az, hogy európai szintű?????? Ez a csapat ott van az EHF Kupa döntőjében, úgy, hogy kiverte a világ élvonalában lévő Baekkelagetset!!!! Ez a csapat már most a kontinens egyik legjobbja!!!! Dilettáns barmok!!! Hajrá ETO!!!!!
AGIP!!!
Akkor a vereségetek előtt a fenti büfében jó???:-))) Kettő felé kint vagyunk!!! Kockás ing és vajszínű nadrág lesz rajtam, meg a fejemen egy ezüstaszínű kerettel "megáldott" kéküveges napszemcsi.
Már biztos, hogy az első meccs május 12-én 18,00-kor lesz. A visszavágó időpontja még kérdéses, a dánok pünkösd hétfőt szeretnék, amit az ETO nem fogad el (főleg a szurkolók miatt). Szeretnénk a szombatot vagy a vasárnapot elérni, de ebben még nincs megállapodás.
Itt van Pesten a Bajnokok Ligája-trófea. A Fradi vezetôi hozták el a bécsi sorsolásról, s egészen az elsô meccsig itt is marad, akkor meg majd elviszi a Szkopje, de remélem, a visszavágó után megint hazahozzák a lányok...
Az Ikast a visszavágót pünkösdhétfôn, 20-án akarja játszani, de ezt nem akarja a Gyôr, s elvileg az EHF sem engedélyezi.
rájátszás van, éppen folyamatban, most pénteken lesz az első meccsük a ViborgHK ellen, a többi meccs (V.1., és ha kell harmadik meccs, akkor V.4.) is belefér még előtte. Hajrá Viborg!!!
Elb...tam, a vasárnap a lényeg :)
Megnéztem a dán bajnokság állását (sőt végeredményét, ha náluk nincs rájátszás). Az Ikast az első, a Viborggal azonos pontszámmal. Szóval Európa egyik legerősebb bajnokságának győztesével(?) játsszuk a döntőt, akik jövőre már BL indulók...
Szinte biztos, hogy vasárnap, mert akkor szoktunk otthon játszani, de még nincs meg az időpont. Ahogy néztem az Ikast inkább szombaton játszik, de most még a 20-a (pünkösd)hétfő is elképzelhető.
Veszprém-Dunaferr, illetve Szeged-Cegléd mérkőzésre kerül sor a
férfi kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében.
A két találkozót május 18-án, a finálét egy nappal később
rendezik.
A férfi négyes döntő lebonyolítására csütörtök 16 óráig lehet
jelentkezni. A licitálást jövő kedden 10 órakor tartják a
szövetségben.
A női kupa negyeddöntőjének párosítása:
---------------------------------------
Kőbánya-Spartacus - FTC
Hódmezővásárhely-Vác (V. 18. és V. 29.)
Győri ETO-Vasas (V. 29. és VI. 5.)
Dunaferr - Cornexi-Alcoa (V. 29. és VI. 5.)
A Kőbánya és az FTC még nem állapodott meg.