Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

hgl005 Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3649
semmiho!

amihez erdemes hozzányulni...
jobb valto es motorolaj....
direct hits gyujtas kb 120 dollár...
leomlo de drága egy normális-...
sportdob de csak a hangra jobb masban nem nagyon erzed...
Sport direct szürő megszünteti a fulladást ha magasabb fordulatokon váltasz....
chiptuning és burn-r
burn-r magyar talalmány és tényleg hatásos kb 20 e ft...
chip tuning kb 55 e ft...
ezektol kb 132 lovas lesz a gép aztán még van pár lehetőség de akkor hozzá kell nyulni a géphez...

és persze a leültetés mert alapból katasztrofa
hulyere nevettem magam a hatalmas meretü első rugókon ha van pényed akkor egy 100 as a korrekt teljes elsö felfüggesztés rugok +lengéscsill...

hát röviden ennyit...
de azért a gép nem versenygép....
saját terveimről annyit hogyha szeptemberben átutallnák nekem azt a nemkevés pénzt amivel tartoznak mogul cégek akkor épitek egy valódi wrc-t de subaru sti alapon...
ugy 360 pacisra...
mert abban már eleve egy 600 loerőig tulméretezett futomű lapul azon alig kell válltoztatni...

miller

Előzmény: semmiho (3634)
BuNnY Creative Commons License 2002.04.26 0 0 3648
Csendben megkérdem, hogy ebben az -ár- kategóriában mi a helyzet a többi gyár autóival ? Mert nem vagyok meggyőződve, hogy azokkal nincsenek ilyen csörgő-zörgő problémák. Vagy rosszul gondolom ?
maadie Creative Commons License 2002.04.25 0 0 3647
szokj hozza testver ;))

nekem a szervizben javasoltak hogy halgassak hangosan zenet! :D nemlehet vele mit csinalni, en nem tudom elkepzelni hogy lehet autot igy kiengedni piacra... en maximalisan csalodtam a peugeotban, francia autot en meg1x nemveszek ATTOL FUGGETLENUL hogy szep gyonyoru es edes :) amugy szar bocs, ez az EN velemenyem attol meg mas rajonghat erte!

Előzmény: newkid (3645)
turbo.rudi Creative Commons License 2002.04.25 0 0 3646
az enyimben nincs tetoablak, de ettol meg minden zorog ami zorogni tud:-)
de par honap alatt megszokja az ember, meg föl kell nyomni a hifi-t oszt kesz:-))

pero

Előzmény: newkid (3645)
newkid Creative Commons License 2002.04.25 0 0 3645
kedves 206-osok!

mar regebb ota olvasgattam a bairasokat a topicba.
most ugy erzem, hogy hatha tudtok segitani a tapasztalatokkal.
kb. 2 honapja vettem egy 206-ost, de a tetoablaka
csorog-zorog, nyikorog.

A tisztelt topic lakok kozul aki tetoablakkal rendelkezik, az irja meg kerem a tapasztalatat a tetoablakaval kapcsolatban.
Amugy lenne meg mas kerdesem is tetoablakos pug206-os tulajoknak.

ja, most fogom magam regisztralni a p206.fw.hu-n is.

206wrc Creative Commons License 2002.04.25 0 0 3644
Tegnap voltam szervízben ujra. A hétvégén 2 henger járt csak és nem tudtam miért?
Akadozott is és teljessen szar volt olyan Trabant szintü.
Tegnap kiderült hogy a gyertyánál volt bevizesedés vagy párásodás, nem értették hogy hogy a picsába kerül oda víz vagy pára. Ott álltak és csak csodálkoztak. Na szoval kicserélték a trafot és a 4 gyertyából 2 tönkre is ment persze ezek a tuning gyertyák voltak :-( most rendelhetek ujat. Szoval oroszlánok vigyázzatok. Motormosást a felejtsétek el. És az esöt is kerüljétek :-))
Hát szoval mindig történik valami amikor már ugy érzi az ember hogy minden franko!

Üdv
206wrc

én aki vagyok Creative Commons License 2002.04.24 0 0 3643
Az enyémben lassan 40e lesz, de a motortartó bakon és izzó kiégésen kívül komoly hibája nem volt. (kopp-kopp)

Kicsit kezd nyikorogni néhány helyen, meg a fékfolyadék visszajelző néha bevillan, de azt majd megnézetem a szervízen... Valószínüleg kontakt hiba lehet, mert ellenőriztem a fékfolyadékot, az rendben, és fog is a fék rendesen:-)

Ha mégsem, akkor lehet, hogy nem írok ide többet:-)

Előzmény: Törölt nick (3642)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.24 0 0 3642
Szia semmiho

Szerintem nem az a lenyeg, hogy hany honapja van meg az auto, hanem hogy mennyit mentel vele. En atlagosan 2000Km-t mentem vele havonta, es a tavok kb. fele hosszu tav,(M3) ja es kifejezetten kerulgettem a katyukat a pesti utakon!

bye,

lk

Előzmény: semmiho (3633)
Vámpír Creative Commons License 2002.04.24 0 0 3641
Hát, köszönöm... :)
Előzmény: semmiho (3640)
semmiho Creative Commons License 2002.04.24 0 0 3640
Nem akarlak elkeseríteni, de én a következőt tudom mondani az utólagos klímabeszereléssel kapcsolatban. Amikor megrendeltem az autómat, én is utólag szerettem volna bele klímát szereltetni, mert akkor sokalltam a 280e HUF-ot kipengetni - az autó ára mellett. Aztán felhomályosítottak, hogy utólag csak manuális klímát szerelnek az autóba és annak ára százezres nagyságban mérve cakli-pakli közelebb lesz a 4-eshez, mint a hármashoz, szóval egy 100-assal kevesebbe kerül, ha mindjárt meg is rendelem a cuccot. Így az azonnali rendelés mellett döntöttem. Lehet, hogy azóta változtak a dolgok, ezt nem tudom, próbálj meg telefonon rákérdezni több kereskedésben is, hátha más-más helyen különbözően viszonyulnak a témához!

Üdv, Semmiho

Előzmény: Vámpír (3639)
Vámpír Creative Commons License 2002.04.24 0 0 3639
Van valakinek tippje, hogy mennyiért lehetne megoldani a klímabeszerelést?
BuNnY Creative Commons License 2002.04.24 0 0 3638
Ezt ma kaptam:
Mennyivel menjunk a 30-as tablanal ?
Egy jogasz kuldte. Eljenek a joghezagok!!
Na ez a nem mindegy!

Beleneztem a KRESZ-be es feltunt egy erdekesseg.
Nem talaltam meg a sebessegkorlatozo tablara vonatkozo MERTEKEGYSEGET sem a
$14,1/d pontban, sem altalanos ervenyu szabalyozaskent.

Az erdekesseg ebben az, hogy Magyarorszagon az SI mertekegysegek szabvanyosak, amely szerint a sebessegre a m/s alkalmazando. (A km/h nem
szabvanyos!!!) Igy ha a KRESZ-ben, illetve egy kozuti jelzotablan nincs konkretan eloirva, akkor a jogszabalyok szoveget tekintve a 30-as
sebessegkorlatozas 30 m/s-ot, vagyis 108 km/orat jelent... (1 m/s = 3,6 km/ora)

Ehhez hozzajarul az is, hogy a jogalkoto(a valtoztatasokkor mindenkeppen)
tudataban kellet hogy legyen ennek, mivel a KRESZ-ben sok helyen ($13.1/e,g,j; $20. 5; 26$; stb) konkretan eloirja egyes pontokra vonatkozoan a
szabvanytol eltero km/h hasznalatat. Tehat ha egyes pontoknal nem javitottak ki, barmely allampolgar a jogalkoto tudatos magatartasara hivatkozva ertelmezheti a tablat az SI mertekrendszer szerint... (Mivelhogy a tovenyben
nincs olyan, hogy "de hat azt tudni kellett volna",vagy hogy "az a megszokott".)

Ez mind szep es jo (mar ha igaz), csak ekkor jonhetnek a bonusz kerdesek:
izzokeszlet, porolto, elsosegelydoboz stb.

Mihaszna Zullott Naplopo Creative Commons License 2002.04.24 0 0 3637
Nekem ez anno nem tünt fel.
De most már tényleg elég lassan reagál a gázadásra a kis pugom :\
:)

Előzmény: semmiho (3636)
semmiho Creative Commons License 2002.04.24 0 0 3636
A felfokozott idegállapottal kapcsolatban igazad lehet, tényleg semmi sem elég gyors. :)
A 206-ossal is előfordul ilyen késlekedés, olyan, mintha rövid ideig az injektor gondolkozna, hogy Mi??? Ennyit egyszerre?!? Aztán rászánja magát és persze nyomja a naftát. :)
Na ha melóhelyről el sikerül mennem pénteken, egy kicsit szoktatom a kicsikét az osztrák autópályákon ahhoz, hogy min sem szabad meglepődni. ;)
Előzmény: Mihaszna Zullott Naplopo (3635)
Mihaszna Zullott Naplopo Creative Commons License 2002.04.24 0 0 3635
Ha a fáziskésés az astránál van, annak úgy emlékszem, az Ecotec az oka. Elvileg cserébe tök keveset kéne fogyasztania, de persze nem :) Ha elveszed a gázt meg a kuplungot, akkor elég lassacskán esik vissza a fordulat.

Ha a pugodnál van ilyen, azt azzal magyaráznám, hogy a 206-os vezetése közben felfokozott idegállapotba kerülsz az örömtől, kitágul a pupillád, felpörögönek a reflexeid, csomó adrenalin, és semmi sem elég gyors neked. :)

Előzmény: semmiho (3634)
semmiho Creative Commons License 2002.04.24 0 0 3634
Szia Hgl005!

"A helyzet röviden vázolva a kocsin semnmi válltozás mert nincs rá sajna időm" - Ezt úgy kell érteni, hogy a motortér az originál Peugeot-equipment, vagy azért történt már ott pár módosítás, csak az utóbbi időben nem volt időd foglalkozni vele? Engem a terveid is érdekelnek, hogy pontosan mit szeretnél tenni az oroszlánkörmök élesítése érdekében. A nyáron én is hozzápiszkáltatok a mocihoz, ha lesz elég pénzem. Gőzöm sincs, mihez érdemes hozzányúlni, hogy túlzottan ne romoljon a motor élettartama. Különbenis, nekem ám egy olyan ~130LE is elég lenne. ;-)))

Na, egy kicsit vissza a realitások talajára. Az mitől lehet, hogy néha váltás után amikor lepadlózom a gázt, akkor van egy fél másodperc fáziskésés, amíg újból elkezd húzni az autó? Erősebb gyorsításnál nagyon zavaró tud lenni (bár a héten vezettem 400km-t az egy 1.6 16v Astra Comfortot, pirosnál ki szerettem volna vele lóni, 1mp volt a fázískésés, egyesben!:)), Aztán kettesnél is majdnem ennyi, mellettem meg a Lada majdnem elhúzott:)) Az Astra nem megy valami jól... Ugyan csak 100LE, de ~6250-nél már szabályoz és csak 80kg-mal nehezebb a 206-omnál, mégis egy tetű az enyém mellett. Hazeérve átültem a 206-omba és majdnem lefejeltem a kormányomat, annyira hozzászoktam az Atra vacak fékjeihez, amelyek alig fognak valamit és hidegen is sokkal jobban ugrik a PUG, így érzem csak igazán. Alacsony fordulaton is nyomatékosabb. Ja és a futómű! Amilyen kanyart bevettem az enyémmel csúszás nélkül 70-nel, az Astra 50-nél tolta az orrát! Billeg a kasztni, mint valami ladik...).
Szóval ez a fáziskéséses dolog nálatok is előfordul?

Üdv, Semmiho

Előzmény: hgl005 (3627)
semmiho Creative Commons License 2002.04.24 0 0 3633
Sajnálom a dolgokat... Úgy látom, Neked már fél évesen is 6 hibával kellett szembesülnöd... Engem azért valahol nyugtat, hogy lassan 7 hónapja megvan a gép és még nem volt vele gondom. Azért nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az 1.1-es modell futóműve nem teljesen ugyanaz (legalábbis elől a McPerson-ok merevítései), mint az 1.4-es és nagyobb modellekben és azt is vegyük figyelembe, hogy többnyire Magyarországon használjuk az autóinkat, vagyis lehet nekünk 20 milkás autónk is, ha belehajtunk 1-2 alkalommal kisebb gödrökbe, könnyen lesz azon is lengőkar-csere akár 5e km után is... Na jó, csak nyugtatgatom a fórumtársakat, magamat is beleértve, különbenis: Murphy is azt mondja, ha valami elromolhat, az el is romlik. :-)

Üdv, Semmiho

Előzmény: Törölt nick (3632)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.24 0 0 3632
Sziasztok

Elnezest kerek azoktol, akik latta mar eme sorokat, csak emlekeztetoul irom, hogy NE felejtsetek el, mennyire elvezet vezetni! Akinek nincs vele baja, tegye ossze a kezet, es minden nap mondjon el egy imat erte!

Pug 206 1.1

UJ AUTO 4 km-rel atveve
2000. szept Valami kopog -> Generator athelyezes :-(
2000. nov Valami lotyog -> Motortarto gumibakk csere :-(
2000. dec service spontan eszrevette -> lengokar csere :-(
2000. dec Valami gozolog -> hutofolyadekot felfozi (ki kellett allni a forgalombol) :-(
2000. dec Balra megy az auto -> kormanykozep allitas :-(
2001. jan valami vonyit -> bal elso fek nyikorog, ha nem fekezek v ele (ha fekezek nem nyikorog) :-(
2001. febr Valami gozolog -> hutoventilator csere :-(
2001. marc kis olaj szivarog -> bal eslo gatlo csere :-(
2001. apr bal elso fek nyikorog, ha nem fekezek v ele (ha fekezek nem nyikorog) :-(
2001. jul kis olaj szivarog -> mindket elso gatlo csere :-(
2001. szept ego nem vilagit -> jobb hatso rendszam megvilagito ego csere :-(
2001, okt kp zar visszanyit -> bal hatso ajtozar csere (beazott egy nagy viharban) :-(
2002. febr Valami gozolog -> hutoventilatormotor csere :-(
2002. marc valami surol -> fekbetetcsere :-(
2002. apr Valahogy besokaltam -> E L A D V A! :-)

bye bye 206 :-)

pgaalien Creative Commons License 2002.04.23 0 0 3631
Szerencsére ez nekem nem jelenthet gondot, hiszen sosem megyek 180-190-el :) Ha már 170-el megyek, lejtőn 175-el akkor már nagyon örülök és eszembe nem jut fékezni, a következő emelkedő úgyis megteszi :) (1.4, 8V)
Előzmény: hgl005 (3627)
vn99 Creative Commons License 2002.04.23 0 0 3630
tényleg azt mutatja, hogy hány km van a köv szervizig, de nekem a használati útmutatóban elég jól le van írva, hogy hogyan kell állítgatni.

V

WRC: csak csatlakoznmi tudok: lesz ez még így se. ha esetleg érdekel egy normális kivitelező telszáma, hívj, vagy küldj egy mail-t. nekem már csinált lakást, üzemcsarnokot is.

Előzmény: BuNnY (3629)
BuNnY Creative Commons License 2002.04.23 0 0 3629
WRC206: És ez még csak a gyenge kezdet !

Más. Ugye a gyujtás ráadásakor a kilométerszámlálón először megjelenik egy villáskulcs és egy km. óra állás, ez mutatja a szervíz dolgot. Minap feltűnt, hogy ez a szám csökken ! Na nem folyamatosan, hanem ugrásokkal. Létezik, hogy itt nem azt írja hány km-nél kell elvinni, hanem hogy hány km. van HÁTRA a következő szervízig ? Valaki homályosítson már fel !

206wrc Creative Commons License 2002.04.23 0 0 3628
Sziasztok

Ilyen nagyot még senki nem szopott mint én mostanában.
Beköltöztem, a tapéta lejön a falról, a festők összebaszták a padlót, most se takarítani se semmit nem lehet mert még jön az asztalos aki szétfúrja a lakást és a festő az egész tapétát leszedi és folyékony tapétával probálkozik ujra. Ma reggel a kádból kifordult a zuhanyrózs úszott az egész fürdő, az üvegesek nem jöttek az étkezőasztal lapjával.
Amugy jol vagyok :-))))))

Üdv.

206wrc

hgl005 Creative Commons License 2002.04.23 0 0 3627
Na itt volnék köszönöm érdeklődéseteket....

A helyzet röviden vázolva a kocsin semnmi válltozás mert nincs rá sajna időm ....
választások és demo illetve vizsgaidőszak a sote-n na ennyi nekem pontossan elég hogy a mennyaszonyom püfölje a fejemet..." persze soha nem érsz rám" igy aztán a kocsira nem maradt időm...

De egy érdekes adalék....aki nem ülteti le a kocsiját főleg hátul az életveszélynek teszi ki magát...ugyanis saját tapasztalat hogy a kocsi kb 180-190 rol fékezve és kicsit alászedve orrabukik vagyis a hátulja a nagyon vacakra sikerült torzios rugozás miatt megindul és csak alig tudja az ember korrigálni kb 2 ricni-t kell ültetni rajta mint WRC nek van....

hát még mindig azon bosszankodom hogy a fenébe nem hagyják már abba ezt a torzios szarakodást...

Apropopo: Soki ha tudsz keress már meg a shift-váltó miatt a telcsim 70-3120380 as
előre is köszi...

Üdv mindenkinek és óvatos autokázást ( de inkább balesetmenteset)

hgl005 Creative Commons License 2002.04.23 0 0 3626
hkj
semmiho Creative Commons License 2002.04.23 0 0 3625
Tolómérővel megmértem én is a méreteket, a külső átmárőre emlékszem, az 70,6mm. Egyébként én is úgy tudom, hogy 70mm a külső átmérő.
Előzmény: pgaalien (3621)
sn Creative Commons License 2002.04.23 0 0 3624
Udv ujra,
pgaalien, turbo.rudi koszi az infot! Holnap igy megrendelem a kutyut, de a beszereles csak juliusban lesz. A K&N csak a gyari lecserelese lesz, nem direktszuro, inkabb csak eszmei megnyugtatasbol csinalom az egeszet. Ahogy a teljesitmenyt emlitetted, sejtem majd a g-force nem fog az ulesbe preselni! Szervizbe is elviszem atnezetni, a masodik olajcsere is esedekes lesz 8500 km-nel, de ez mar 1999 nyara ota. Olajbol a full synthetic,szerintetek is meghalalja ezt a motor?
blackP Creative Commons License 2002.04.22 0 0 3622
Beszéltem a Lop stop emberrel, a héten beszerelik a szerkenytyűt.
A második kerékőr csavar is megvan a kerekeken.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, meg az együttérzést, meg mindent...
Előzmény: vn99 (3607)
pgaalien Creative Commons License 2002.04.22 0 0 3621
Az a cső elvileg 70mm-es átmérőjű, de én megmértem a légszűrőház tetejénél a csatlakozást és 64mm-t mutat. Az még nem vészes :)
Előzmény: sn (3619)
turbo.rudi Creative Commons License 2002.04.22 0 0 3620
udv

Csak hogy tudd, nekem is 1.4-es van es a direkt szuro teljesitmenynovekedesben 0% ! Egy dologra jo csak: kiraly hangja lesz a motornak, allitom hogy a direktszurom torokhangja hangosabb mint a hatso sportdobom:-))
Ja nekem JR van, a K&N lehet hogy jobb, talan elersz vele 0.00001% plusszt:-))

pero

Előzmény: sn (3619)
sn Creative Commons License 2002.04.22 0 0 3619
Hello Pug-tarsak!
Valaki esetleg csak ugy fejbol meg tudna-e mondani a legbeomlo cso belso atmerojet a szuro utan 1.4-es mocinal? Ide egy legorvenyt segito kutyut szeretnek rendelni(www.tornadofuelsaver.com) es egy ideig autotol tavol kulfoldon vagyok. Ezenkivul meg egy K&N sportszurovel tervezem javitani a gyengecske 75 pacit.Koszonetem elore is az infoert,biztonsagos es elvezetes idot mindenkinek a 206-os kormanyanal!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!