Hát igen:(( Elnéztem most én is oda, ha már ilyen jó ötletet adtam, nem is tudom milyen jegyet próbáljak szerválni?! Én meg úgy tudtam ingyenes lesz, ez a koppanások napja:)
ugye azért nincs, mert már megetted, amikor a búcsúkoncert után valaki aszonta neked, hogy figyeld meg Talia, ezek még öt éven belül új albumot adnak ki
amúgymeg ha így vesszük, akkor civilben énsenem vagyok az a klasszikus értelemben vett rajongó (márminthogy én se nagyon nevezem magam így), viszont ez egy rajongói topicnak indult vállalkozás, úgyhogy itt kéretik magad annak hívni!
Dehogy állok hátrébb, azt a rajongó dolgot nem úgy kell érteni, hogy nem szeretem, hanem hogy nem hívom magam rajongónak. Azért én most a jövő keddet várom leginkább, amikor Zorán-koncert lesz. Június még messze van.
én is úgy gondoltam, hogy minden rajongó bevállal egy db példányt (persze csak azért, mert épp szülinapjuk van) és akkor mondjuk rákövetkező hétfőn már át is lehetne adni nekik a platinalemezt
bizony,
de én tévesztettem, mert valójában április 6. akar az lenni, ami meg mégközelebb van és '71-ben ezen a napon jelentették be hivatalosan, hogy megalakult az együttes
(addig az éj leple alatt többezer lögötörajongó lepi el a topicot, kitárgyalva az együttes összes jelentős mozzanatát, amit az elmúlt évtizedek elkövetett, s szépreményektől csillogó szemekkel kezdenek bele a június elsején esedékes legújabb őrület iránti epekedésbe, de előtte még természetesen az április 8-án bekövetkező 31. szülinapot tanácskozzák meg nagyerőkkel, ami itt van már a nyakunkon és még semmi ajándékot nem találtunk ki a zenekarnak, közbemeg ők már javában készülődnek meglepni minket az új lemezzel)