Valaki kerdezte a Fender 'uj' erositojet.
Teszteltem egy ERic ClapTon Stratocaster-rel.
Nos
Jopofa a motoros gombok fordulasa a programvaltaskor.
A hangja.
Van nehany hasznalhatatlan hangzas. Alapvetoen a erositotipusokra gondolok, de a tobbi
Fender kategoriaban kitunoooo!!!
(Az arat nem neztem meg... legkozelebb)
Speciel ha en fendermanias lennek biztos csak ebben gondolkodnek vasarlas ugyben.
A nem Fenderesek felejtsek el! :))))
HELP!!!
Milyen és mikori gyártású telecastert és (Budapesten) hol vegyek vajon (egyáltalán)?
(egyáltalán nem sürgős, de tudom, hogy előbb-utóbb egyszer úgyis megveszem...)
Tiszteletem Főnök Úr! Én úgy tudom, hogy az N2 koreai; az eredeti verzióban hátul Bill Lawrence (felezhető) humbuckerrel, elöl meg tököm tudja milyen humbuckerrel. Egy pár hónapja láttam 139.000,- körül, újonnan(!) Az USA-ban csak az N4-est készítettét anno ...
Nincs az 10 év... '95 ben boltoltam el az utolsó hagyományos formájú gitáromat.. az egy Jackson Stealth forma volt.. abból lett a Kelly XL, aztén ugye vettem később a Rhoadsot.. amit most eladósorba juttattam.. közben tényleg nem sok hagyományos gitárformát nyűttem.. de Pyramyd 7húrosa, és a Te N2-esed előtt úgy 2-3 évig csak ilyen spec formagitárok jutottak a kezem közelébe :))
amúgy ha elmegy a Rhoads... ha elmegy.. akkor vagy ADAMP1es előfok jön a helyére... vagy végre egy hagyományos formájú gitár.. de hogy azért ne legyen egyszerű a dolgom, valszeg valami fordított fejűt keresek, olyanom még úgysem volt. mondjuk egy pink Vandenberg model.. :))))
komolyra fordítva.. valami ilyesmi nem lenne rossz.. :)
hehh, bocs, koran nyomtam, meg sokat roviditek.. szoval PRS-ek vannak jo aron 1500 korul, meg van gretsch is, persze a ch.a. nem marka, hanem a seria ebben az esetben, meg mas esetben is :)
http://www.elderly.com/ .. new/vintage
ezen a siteon szoktam a nyálam csorgatni, itt vannak prs-ek, ch.a.-ek is jo aron (GRETSCH 6121 CHET ATKINS SOLID BODY (c.1956) 4250 usd), meg mindenféle extrák, régiek, ujak, es sok közeli fotó
http://www.elderly.com/ .. new/vintage
ezen a siteon szoktam a nyálam csorgatni, itt vannak prs ch.a.-ek is jo aron, meg mindenféle extrák, régiek, ujak, es sok közeli fotó
Egyenlore N2-rol volt szo azert irtam hazaiakat, hogy egy esetleges koncerten meghallgathassa lepel
,amugy szvsz Nagy Adam nem kis nev a magyar gitaros tarsadalomban(foleg, hogy a Tatrai, meg a Felkai is eljart a koncetjeire)