Afrika kupán 11-es ??? Nem valószínű...
Akkor mond, amikor a legjobban bele tudod szőni a szövegedbe. De ha nagyon borzasztó, nézhetetlen lesz a meccs, akkor légyszi, ne várj a 92. percig vele... :)))
A 20:30-as Libéria-Algéria meccsre gondolsz, ugye? Nézni fogom, felveszem videóra is.
Ha bemondasz, megígérem, megnyerem az egyes döntőt + nem vonulok vissza...
:)))
Ciani!
Ez nem igazság! Téged tegnap bemondott a Jenő azon a gagyi Nigéria-Mali "futball"-meccsen, én pedig hiába nyerek GS döntőt az én Annámmal, egyszer sem mondják be, hogy "Svejci kislány" !!
Robibá kedvessége, megható figyelmessége nélkül nekem már nem okoz örömet ez a játék. Képtelen vagyok ezt tovább csinálni, ha nem érezhetem figyelő tekintetét (bizonyos testrészeimen).
Figyelem, bárki lesz ma a riporter, ha az egyes döntőn sem hangzik el ez a számomra oly fontos megnevezés, akkor visszavonulok!!!
Svejci kislány!
Remélem a tudat, hogy nem Robi bá közvetíti a döntőt nem keserít el! Nagyon boldoggá tennél minket, ha a meccs utáni beszédedben megemlékeznél az öregről, hisz aki annyi emlékezetes kommentálással tette feledhetetlenné mérkőzéseidet!
És ha belegondolok, hogy ma éjszaka a női párosban is szerepelsz a döntőben... ráadásul Kurnyikova oldalán, hmmmm
Nos, azt én sem gondoltam teljesen komolyan, hogy Robi bá is látogatja a fórumot...
A Bárdos-Vitár beszélgetésről úgy tűnik, végleg lemaradtam. :)))
Mindenesetre azért köszi az infót.
Ha nem láttad akkor keresgélj az ismerősök között, hátha valaki felvette, de nem hiszem hogy szerencsével jársz.
Még valamikor az elején beszélt a mester az élményeiről Andrisnak!!!!
Ami az öreg és az internet kapcsolatát illeti, azt kb Makó-Jeruzsálem jelzővel lehetne fémjelezni.
Robi-bá egy másik kor jeles képviselője, és az új kor vívmányai mint számítogép, mobiltelefon stb rajta kívűl álló történetek.
Szegénynek az utolsó egy évében elég sok gondot okozott hogy az eurosport belső infó rendszere is átállt az internetre. Sokáig mondogatta miért nem volt jó a régi rendszer, amikor még faxon küldtek mindent Párizsból.
Második menet, mint ahogy a khhhmmmm igen csinos kislány tábláján is látszik.
A piros nadrágos ökölvívó szép stílusban dolgozza meg ellenfelét...és lám, összeölelkeznek a súlyos ütések után - szent a béke, csak sajnos a bíró szétválasztja a feleket, pedig szép jelenet volt, ahogy átkarolták egymást
Mondjuk az RTL-en, egy Magyar-Spanyol.
ehhjj....ezek a spanyol fijjúk... hogy tudnak futni a széleken....
...ahogy Raul magáévá teszi labdát....hát igen, hatalmas élmény... :-)))))))
Hat nem sok, mint ahogy a kir. tv ben sem. Az igazi az Eurosport lenne. Nem tudom az RTL en peldaul Kokon kivul van e mas sportmusor. Esetleg Sport 1, de azt meg nalunk meg nem lehet fogni egyenlore, mert a gyori onkormanyzat valami buzi nemetkabelnek adta oda a kabeltevet a UPC helyett, gyanus korulmenyek kozott. Bocs az offert de ezt hozza kellett tennem.
Talán az egyik kereskedelmi csatorna lecsap Robi bá-ra. :-)))
Észrevehetnék, hogy néha a rutin többetér mint a fiatalos lendület. ;-))))))
Persze az is szükséges, hogy a kereskedeli csatornákon legyenek sportközvetítések.... :-((((
Mindezek fényében persze értelmét vesztette a demonstráció.
Annál is inkább, mivel a tisztelt olvtársaknak - egyetlen kivételtől eltekintve (köszi Cyroo) nem akarózott túllépni a billcsin, és irl is megmoccanni az Ügyért.
Fátylat rá...
De akkor most mi marad nekünk? - kérdezhetitek joggal.
Megmarad nekünk az a gondolat - s ez nyugtassa meg zaklatott lelketeket -, hogy a mi Robibácsink, a sportújságírók Utolsó Mohikánja ma már egészen biztosan a szakma Örök Vadászmezőin lovagol.
Ahogy Nap lebukik a messzi horizont mögött, Robi bácsi az idők végezetéig közvetíti a strandröplabda-mérkőzéseket...
Ahol a szünetekben kedves megjegyzéseket tehet a közönség soraiban helyet foglaló, Neki csókot dobó, vizes pólóban hűsölő igen csinos kislányokra, ahol az Afrika-kupa meccsen minden fekete fiút már arcról felismer, ahol nem keveri össze a Bolognat a Napolival, és ahol bizony Flukk is Flukk.
S talán...
...esetleg...
...egyszer...
...ha mindenki úgy akarja...
...akkor...
...csak egy kicsit...
...de még viheti majd Kournikova táskáját is.
Nem mondom, hogy próbáljunk megbarátkozni az új helyzettel, mert azt nem lehet, de hát az élet megy tovább. Hülyeséget a jövőben is hallhatunk eleget. Robi bá' természetes, belülről jövő baromságaival sokáig senki nem fog tudni versenyezni, de azért szerintem ne szüntessük meg ezt a topicot. Legyen egyfajta mementó, emlékezzünk az Öregre azzal is, hogy meghagyjuk, felszínen tartjuk a nevét - legalább ebben a formában. (Tudom, hogy vannak más, hasonló jellegű "általános" baki-topicok, előszeretettel olvasom azokat is. Mégis kár lenne, ha Robi bá' neve innen eltűnne.) Nem így gondoljátok?
Hogy mindjárt érdemben is folytassam a sztorizást: a feltörekvő nemzedék tagjai közül sokan igyekeznek tudat alatt is megfelelni magas szintű elvárásainknak. Azt hiszem, arra még nem szolgáltak rá, hogy a nevüket is ideírjuk, s bizony gyakran vadásznunk is kell a gyönyörködtető pillanatokra, azonban néha fel-felcsillan a remény. Ajánlom külön is figyelmetekbe a királyi televízió sportközvetítéseinek holtideji, pálya mellőli kis színes riportjait. Általában ugyan teljesen jellegtelenek, néha azonban kiizzadnak a fiatalok egy-egy kis gyöngyszemet.
Ma például azt hallhattuk a teremfoci egyik félidejének pálya széli riportjában, hogy a fiatalka riporterke így mutata be a csapat nemrég szerződtetett edzőjét: "...aki az együttes frissensült vezető edzője."
Ne adjuk fel a reményt! Kétségtelen, hogy sokkal jellegtelenebbek lesznek a közvetítések, kevesebbet röhögünk, vége a jó kis kényelmes időszaknak, de hát ez van. Figyeljetek ti is, írjuk továbbbb Robi bá' topicját!
Azt hiszem ez bőven belefér, és a vamzerek sem nézik az összes adást!
Egyébként ez jár az öregnek!!!!!!!
Az idén még biztosan idézek majd többször is a mestertől.Lehetőség van bőven, pl: kezdődik az Afrika kupa.