Keresés

Részletes keresés

Riporter Creative Commons License 2002.01.23 0 0 521
Ha nem láttad akkor keresgélj az ismerősök között, hátha valaki felvette, de nem hiszem hogy szerencsével jársz.
Még valamikor az elején beszélt a mester az élményeiről Andrisnak!!!!
Ami az öreg és az internet kapcsolatát illeti, azt kb Makó-Jeruzsálem jelzővel lehetne fémjelezni.
Robi-bá egy másik kor jeles képviselője, és az új kor vívmányai mint számítogép, mobiltelefon stb rajta kívűl álló történetek.
Szegénynek az utolsó egy évében elég sok gondot okozott hogy az eurosport belső infó rendszere is átállt az internetre. Sokáig mondogatta miért nem volt jó a régi rendszer, amikor még faxon küldtek mindent Párizsból.
Előzmény: Svejci kislány (518)
Svejci kislány Creative Commons License 2002.01.23 0 0 520
Köszi :)
Remélem, a Mester is olvassa...
Előzmény: csabiman (519)
csabiman Creative Commons License 2002.01.23 0 0 519
Király nagyon ez a nick... :D
Előzmény: Svejci kislány (518)
Svejci kislány Creative Commons License 2002.01.23 0 0 518
Tudja-e valaki, hogy szerepelt-e már Robi bá Bárdos András műsorában ????
Meg kellene hívni, ha még nem.
Cyroo Creative Commons License 2002.01.22 0 0 517
:-))))))))))
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2002.01.22 0 0 516
Mondjuk a Box-klub mekkora lenne a mesterrel!!!!

Második menet, mint ahogy a khhhmmmm igen csinos kislány tábláján is látszik.

A piros nadrágos ökölvívó szép stílusban dolgozza meg ellenfelét...és lám, összeölelkeznek a súlyos ütések után - szent a béke, csak sajnos a bíró szétválasztja a feleket, pedig szép jelenet volt, ahogy átkarolták egymást

Előzmény: winemaster (513)
chelydra Creative Commons License 2002.01.22 0 0 515
Nekem már az mennyei élményt nyújtana, ha legalább a totóeredményeket olvasná be, ahogy régen: Vác Fc SSSSSááámssung, ezernyolcszázhatvan Müntyen
Előzmény: Cyroo (514)
Cyroo Creative Commons License 2002.01.22 0 0 514
Mondjuk az RTL-en, egy Magyar-Spanyol.
ehhjj....ezek a spanyol fijjúk... hogy tudnak futni a széleken....
...ahogy Raul magáévá teszi labdát....hát igen, hatalmas élmény...
:-)))))))
Előzmény: winemaster (513)
winemaster Creative Commons License 2002.01.22 0 0 513
Hat nem sok, mint ahogy a kir. tv ben sem. Az igazi az Eurosport lenne. Nem tudom az RTL en peldaul Kokon kivul van e mas sportmusor. Esetleg Sport 1, de azt meg nalunk meg nem lehet fogni egyenlore, mert a gyori onkormanyzat valami buzi nemetkabelnek adta oda a kabeltevet a UPC helyett, gyanus korulmenyek kozott. Bocs az offert de ezt hozza kellett tennem.
Előzmény: Cyroo (512)
Cyroo Creative Commons License 2002.01.22 0 0 512
Talán az egyik kereskedelmi csatorna lecsap Robi bá-ra. :-)))
Észrevehetnék, hogy néha a rutin többetér mint a fiatalos lendület. ;-))))))
Persze az is szükséges, hogy a kereskedeli csatornákon legyenek sportközvetítések.... :-((((
Karika1177 Creative Commons License 2002.01.20 0 0 511
Mindezek fényében persze értelmét vesztette a demonstráció.
Annál is inkább, mivel a tisztelt olvtársaknak - egyetlen kivételtől eltekintve (köszi Cyroo) nem akarózott túllépni a billcsin, és irl is megmoccanni az Ügyért.
Fátylat rá...

De akkor most mi marad nekünk? - kérdezhetitek joggal.

Megmarad nekünk az a gondolat - s ez nyugtassa meg zaklatott lelketeket -, hogy a mi Robibácsink, a sportújságírók Utolsó Mohikánja ma már egészen biztosan a szakma Örök Vadászmezőin lovagol.
Ahogy Nap lebukik a messzi horizont mögött, Robi bácsi az idők végezetéig közvetíti a strandröplabda-mérkőzéseket...
Ahol a szünetekben kedves megjegyzéseket tehet a közönség soraiban helyet foglaló, Neki csókot dobó, vizes pólóban hűsölő igen csinos kislányokra, ahol az Afrika-kupa meccsen minden fekete fiút már arcról felismer, ahol nem keveri össze a Bolognat a Napolival, és ahol bizony Flukk is Flukk.

S talán...
...esetleg...
...egyszer...
...ha mindenki úgy akarja...
...akkor...
...csak egy kicsit...
...de még viheti majd Kournikova táskáját is.

Előzmény: Riporter (495)
geyza_d Creative Commons License 2002.01.20 0 0 510
Uraim!

Nem mondom, hogy próbáljunk megbarátkozni az új helyzettel, mert azt nem lehet, de hát az élet megy tovább. Hülyeséget a jövőben is hallhatunk eleget. Robi bá' természetes, belülről jövő baromságaival sokáig senki nem fog tudni versenyezni, de azért szerintem ne szüntessük meg ezt a topicot. Legyen egyfajta mementó, emlékezzünk az Öregre azzal is, hogy meghagyjuk, felszínen tartjuk a nevét - legalább ebben a formában. (Tudom, hogy vannak más, hasonló jellegű "általános" baki-topicok, előszeretettel olvasom azokat is. Mégis kár lenne, ha Robi bá' neve innen eltűnne.) Nem így gondoljátok?

Hogy mindjárt érdemben is folytassam a sztorizást: a feltörekvő nemzedék tagjai közül sokan igyekeznek tudat alatt is megfelelni magas szintű elvárásainknak. Azt hiszem, arra még nem szolgáltak rá, hogy a nevüket is ideírjuk, s bizony gyakran vadásznunk is kell a gyönyörködtető pillanatokra, azonban néha fel-felcsillan a remény. Ajánlom külön is figyelmetekbe a királyi televízió sportközvetítéseinek holtideji, pálya mellőli kis színes riportjait. Általában ugyan teljesen jellegtelenek, néha azonban kiizzadnak a fiatalok egy-egy kis gyöngyszemet.

Ma például azt hallhattuk a teremfoci egyik félidejének pálya széli riportjában, hogy a fiatalka riporterke így mutata be a csapat nemrég szerződtetett edzőjét: "...aki az együttes frissensült vezető edzője."

Ne adjuk fel a reményt! Kétségtelen, hogy sokkal jellegtelenebbek lesznek a közvetítések, kevesebbet röhögünk, vége a jó kis kényelmes időszaknak, de hát ez van. Figyeljetek ti is, írjuk továbbbb Robi bá' topicját!

geyza

Jay-X Creative Commons License 2002.01.20 0 0 509
eddig nem igazán kedveltem a stílusodat, de ezzel engem is boldoggá tettél! király vagy!!!
Előzmény: Riporter (507)
chelydra Creative Commons License 2002.01.20 0 0 508
Kösziiii!!! Isten vagy!!! A nap hőse Debnár Tamás!!!
Előzmény: Riporter (507)
Riporter Creative Commons License 2002.01.20 0 0 507
Azt hiszem ez bőven belefér, és a vamzerek sem nézik az összes adást!
Egyébként ez jár az öregnek!!!!!!!
Az idén még biztosan idézek majd többször is a mestertől.Lehetőség van bőven, pl: kezdődik az Afrika kupa.
Előzmény: geyza_d (506)
geyza_d Creative Commons License 2002.01.20 0 0 506
Hej, Riporter..., nem fognak ezért téged eltanácsolni...?
chelydra Creative Commons License 2002.01.19 0 0 505
Semmi extra, csak annyit mondott kb, hogy Magdalena Forsberg a svédek nagyasszonya, ahogy Vitár Róbert kollegám mondta volt...
Előzmény: redsquadkerékpárszervízRt (504)
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2002.01.19 0 0 504
hogy volt ez????

én is láttam kicsit a közvetítésből, tán pár másodpercet, rögtön eszembe is jutott a Mester, és szomorú lettem..elkapcsoltam...

Előzmény: chelydra (503)
chelydra Creative Commons License 2002.01.19 0 0 503
Riporter! Állati rendes volt tőled, hogy ma megemlítetted Robibá-t a biatlonversenyen! Magdalena Forsberg a svédek nagyasszonya :-) Örökre belopnád magad a szívembe, ha holnap bemondanál egy Flukkot!!!
lao-ce Creative Commons License 2002.01.19 0 0 502
Hajrá MI!!!
Előzmény: zlotyi11 (501)
zlotyi11 Creative Commons License 2002.01.19 0 0 501
nagyon szivesen
Előzmény: lao-ce (500)
lao-ce Creative Commons License 2002.01.19 0 0 500
500, kösz Zloty.!
zlotyi11 Creative Commons License 2002.01.18 0 0 499
HA Robi visszavonúl akkor már a tenisz meccsek sem lesznek az igaziak!
:-))
redsquadkerékpárszervízRt Creative Commons License 2002.01.18 0 0 498
:))))))))))))))
hahahahhaha
a

ez nagyon nagy volt:))))))!!!!!!

Előzmény: Kloss kapitány (491)
nicko Creative Commons License 2002.01.18 0 0 497
Sajna mi már régóta tudjuk és biztos téma is lesz holnap.
Előzmény: Riporter (489)
winemaster Creative Commons License 2002.01.18 0 0 496
Es ezt honnan tudjak Parizsban. Nem lehet hogy innen sugott valaki? Az lehet hogy az oreg nagy tomegek szemeben, klasszikus ertelemben nem sztar, nem kajalja a nep, es mi itt valamifele retegrajongok vagyunk, de miert kell mindig a tomegigenyt kiszolgalni. De mondom nem errol van szo. Valaki beindult a furoval, jo magyar szokas szerint.
Riporter Creative Commons License 2002.01.18 0 0 495
Igen én vagyok, és azért írtam ide hogy ne csak találgassatok, hanem valami konkrétum is legyen a témában, mivel látom hogy nagyon elvagytok keseredve.
Sajnos ebben a szakmában, mégha arctalanul is de közszereplők vagyunk. Szeretnek és utálnak minket,
és ti nézők határozzátok meg a sorsunkat.
Robi bácsinak is azért kellett felállni a székből mert ti fanok nagy kisebbségben voltatok!!!!!!
Előzmény: Jay-X (490)
Jay-X Creative Commons License 2002.01.18 0 0 494
Ja, de Őt annyira nem sajnálom, kicsit már le van lassulva...
Előzmény: Julo (493)
Julo Creative Commons License 2002.01.18 0 0 493
Dávid Sándor?
Előzmény: Julo (492)
Julo Creative Commons License 2002.01.18 0 0 492
Az egyik Robibá, de ki a másik öreg?
Előzmény: Riporter (489)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!