Keresés

Részletes keresés

sportember Creative Commons License 2002.01.05 0 0 8267
Hm, régen volt 'ez történt velem' sztori. Szóval a helyszín házibuli, én józan, semmihez sem nyúltam, körülöttem tizenöt beekizett ember, jól beszívva. :) Kicsit dídzséskedtem, aztán átadtam a helyemet a hozzáértőnek, amikor pillanatok alatt elég rosszul kezdtem érezni magam mind fizikailag, mind lelkileg. Ebből arra jutottam, hogy idelye hazamennem, közben dübörög a goa, én meg kitaláltam, hogy akkor elkezdek elköszönni. Az első próbálkozásom gyors kudarcba fulladt, mikor odamentem a legbelső csávóhoz (:)), aszondta, adjam oda a kezem, mire is kőkomoly energiák áramlását tapasztalám meg, hátamról leolvasztá a külsőt az uv, kezeinken nyugalom és béke terjeng. Olyan furcsa volt ott mindenki szeme, biztos a fénycső miatt. Belsőm húzódik kifelé s el, egyszerre látok békét és végtelen, talán kegyetlen határozottságot barátom arcán. Hátranézvén látom, hogy a keverőhely fölött a lámpa fénye nem is igazán lámpafény, inkább valami digitális nap, mely az uv-holddal való találkozására készül. Úgy döntöttem, addigra nem akarok ott lenni, kimentem a konyhába, ahol durva ellentétben a benti kialakuló talán csodával, ment az ilyen cuccot nyomtunk és még ezt is meg azt is, de semmi szépség, sokkal inkább a mocskos bűn hangulata, pedig nem is olyan arcok voltak ott, értetlenül álltam a helyzet elött. Eddigre nagyon el akartam jönni, de valami külső-belső erő marasztalt, hál istennek segítségemre sietett egy másik jó barát, elmondtam neki, menendőben lennék, megértette és segített, közben mindenekfeletti erők csavargatták a világot, szinkronicitás mindenütt, agyam nullán. Csend lesz a zeneszobában, bekiáltok, hogy sziasztok, kirohanó tömeg, barátom, kit megkértem, hogy köszönjön el helyettem, teszi, miközben talán a cipőmet veszem. Itt is vagyok, ott is vagyok? Identitászavar a képben, eddigre kifejezetten beparáztam, barátom kérésemre kidob. Kint sehol egy lélek, hallatlanul szabályosak a felhők a holdfényben, ott és akkor gyalogoltam fél órát, aztán fogtam egy taxit haza. A taxis cbje valami egyről a kettőre jutást emleget, meg azt, hogy most nullán vagyunk, maga a csávó meg mintha a mupett show-ból lépett volna ki. Otthon másnapig eléggé készen, de még most is nagy hatással van rám az élmény, ha éppen bele merek gondolni. Ilyen furcsák ezek a pszihedelikumok.
isbjoern Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8266
www.erowid.org

angol nyelvű oldal. tele van info-val, linkekkel, tripleírásokkal, stb.

Előzmény: Wigyori (8265)
Wigyori Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8265
re *
sziasztok, vmi 'kislexikon' van neten a temaval kapcsolatos fogalmakrol? egyre inkabb kezdek elbizonytalanodni par dologgal kapcsolatban, trip, korong, meszkalin, etc, hatoanyagok, mit hogy merre meddig, stb :) ha nincs, akkor ossze kene hozni egyet, amit tudok segitenek :)
-w-
isbjoern Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8264
ennyi. nincs hozzáfűznivalóm. benne van minden amit az üggyel kapcsolatban érzek.

Előzmény: csögáz28 (8260)
isbjoern Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8263
hát igen titus :D
Előzmény: Titus (8259)
paradox1 Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8262
no comment

Drogügyben emeltek vádat két rendőrtiszt ellen

január 4. 15:32
[Inforádió]

Két volt fővárosi rendőrtiszt ellen is vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy tavalyi kábítószeres ügy miatt. A székesfehérvári drogügynek összesen 5 gyanúsítottja van. Borbély Zoltán, a testület szóvivője elmondta: a csoportot kábítószer-szállítás közben, egy út menti parkolóban fogták el. A két rendőrtisztet azzal bízták meg, hogy egy esetleges igazoltatás során akadályozzák meg az autó átvizsgálását. Az ügyész szerint a vádlottakat akár életfogytig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik.

csögáz28 Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8261
Bocs a rendezetlenségért,de még bennem van a 31-ei élmény.

na okosak legyetek!!!

csögáz28 Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8260
Hi All

"Áj szink",lehet,hogy a közvélemény nagyrésze lelőne bennünket,de ez is csak azért van,mer' a médiagenya félretájékoztat kishazánkban.Komolyan írom nektek,hogy ebben az országban gigászi félremagyarázás megy.Mindenki kajálja a sódert v@zzz.A motorosrendőrgyerek meg kokszol effedrinnel a bodyteremben,hétvégén meg gyorsozik meg dob 1-2 bogyót,majd leszed téged gyorshajtásért,meg tesztet csináltat és benn rohadsz +./Ismerem/Nekem sajna nincsenek ezzel kapcsolatban illúzióim.Para az egész.A közvéleményt csak a médián keresztül lehet befolyásolni!!!A MÉDIA HATALOM!Ezt ők is tudják és ezért fosnak a hálótól,mert itt még nincs korlát.Ha elég elterjedt lesz,talán leomlanak a félretájékoztatás falai is.

MÁs,szilveszterkor több szórakozóhelyen is +fordultunk a brigáddal,AMI TÉNY:
A tudatmódosítók és stimulánsok a fiatalok nagy többsége körül ott vannak.Mindenhol belefutottunk nagy füstfelhőkbe,10ft-os nagyságú pupillákba./biztos sötét volt :)/Ez lenne a statisztikák által emlegetett sikere a szimpi kis drogtörvényünknek?
Pont EZÉRT nem kellene félretájékoztatni őket.

-Hölgyek,urak,törvényalkotók hány értelmes fiatalt lehetett volna lecsukni 31-én éjjel,kettétörni az életét???Ezek nem bűnözők csak a TI TÖRVÉNYETEK teszi azzá őket!

gáz aki tiszta ideg

Titus Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8259
Hááát most itt ülök és nézegetem a topikkot.
Csak úgy nézegetem. izlelgetem. Nyugodtan.
Régóta ez az egyik nyugodt pillanatom.
Elég szép számú hozzászólás született itt az elmult pár év során... És sokban változtak a
hozzászólók is. És valahogy megvan az a furcsa kettőssége ennek a topiknak, ami életben tartja az egészet. Mindennapi kis stikliket lehet itt megosztani, ami sokunk számára ismeretes, de sokak számára nem. (Kivánok biztos úr. Pálinkás Jóestét) és mégis mozog. Bár szerényebben kicsit, de azt hiszem annál megfontoltabban. Kicsit mindenki tanul itt ha benéz ide.
Szinte megérzem hogy mely irányba is kellene gondolkodnom, hogy megértsem azt ami megy körülöttem. Roppant nehéz.
De most nyugodt. És mosolygós :)
Sziasztok, további jóéjszakát uraim...
dobrony Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8258
Aszzem, egy a velemenyunk. Megis, mirol beszelunk akkor?
Előzmény: Abellio (8256)
Abellio Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8257
ez engem is erdekelne :]
Előzmény: spájbl (8254)
Abellio Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8256
Attol, hogy pachanoi, meg eleg eleg valtozo lehet a meszkalintartalma. nezd meg a linket amit odaraktam melle, egesz jol le van irva a dolog.
Előzmény: dobrony (8246)
Abellio Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8255
Abellio:
Én is arra számítottam, h valaki már evett onnan származó kaktuszt :(((

erre reagaltam igy :]

Előzmény: Bard (8236)
spájbl Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8254
Szervusztok!
Jóideje nem jártam erre, ezért most nem is tudom, mekkora marhaságot kérdezek, de azt szeretném tudni, h a Tudatállapotok szivárványát vajon meg-e lehet-e szerezni valamilyen formában (print/elektromos)?? Kérlek, segítsetek! Köszönöm!
Pavarottis infarction Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8253
Mindenesetre:

Nem járulok hozzá az IP címem kiadásához, a T. Igazságszolgáltatás figyelmét pedig szeretném felhívni arra a hatjegyű számra, amit így szabadlábon tudok csak az államkincstárnak fizetni, hogy aztán megannyi halhatatlan filmalkotás szülessen belőle Koltay rendezésében, megszámlálhatatlan oriásplakátról tudhassam meg, a hazámat a szívemben nem hordani, hanem rejteni kell, szomszédaimat névtelenül, zöld számon jelenthessem fel és a korházak többségébe meghalni feküdjek be.
Jól van, befejeztem.

Andrea: Nincs valami kapaszkodó, esetleg egy apró sor, mondjuk a PTK-ban, ami alapján pert lehetne indítani egy füvet fogyasztó adófizető állampolgár kontra Magyar Állam ügyben? Az elég hangos lenne...:-)

Nem tud valamelyikőtök postalába dobható röpcédulákat gyárta(t)ni? Rövid, de velős mondanivalóval, mondjuk az alkohol és a cannabis egészségügyi kockázatainak összehasonlításával.

PI

Előzmény: Törölt nick (8252)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8252
jaja, ez a cikk dobta szét az agyam, mondjuk személy szerint nem zavar, hogy lebűnözőznek, de amit te is mondasz, az annál inkább: pusztán a létetzésünk és láthatóságunk "bűncselekmény" a yard számára (a közvélemény meg sz'tem a karóba húzásunkat is megszavazná, ha kérdeznék róla).

szóval akkor szeretném mondani, hogy
- a topikindítóban is emlegetetett törvény szar, betarthatatlan, ártalmas mind a fogyasztók, mind a hatóság, mind az adófizetők számára
- a magyar "drogpolitika" évtizedek óta szar, függetlenüla törvényektől, áldilemma a "büntessük / gyógyítsuk"
- a thc jóval kevésbé ártalmas, mint az alkohol, így a marihuána és haskafogyasztókat negatív megítélés és törvényi üldözés éri, különösen a sokkal komolyabb problémákat magában hordó alkoholfogyasztással szemben látok itt diszkriminációt
- a fű maga jó, szeretem, jó hatással van rám, közveszélyessége nulla, önveszélyessége pedig kisebb, mint átsétálni a keleti aluljáróján
- soha senkinek nem mondom, hogy ne szívjon, s nem tartom magamra nézve kötelezőnek, hogy visszatartsak bárkit a fogyasztástól, főleg nem a fűről való mellébeszélés és hazudozás árán riasztanék el bárkit is.
- egy bulin ha körbeadok egy dzsót, azzal véleményem szerint nem válok sem terjesztővé, sem megrontóvá sem bűnözővé

na, a mi kis píár-rendőrségünk érzésem szerint minden egyes állításom miatt legszívesebben bevinne és lecsukna, én viszont szeretnék olyan országban élni, ahol egyik állítás miatt sem üldözne a hatóság. (a közvéleményt meg hagyjuk, ugye állítólag a "házasságtörést" is ellenzi a közvélemény...)

namost a hatályos törvényeket mindig a bírósági ítéletek jelentik, nem tudom, volt-e már precedens, hogy vkit "receptek" meg "jótanácsok" közléséért lekapcsoltak volna, mindenesetre az ominózus cikk A rendőrség nevének elhallgatását kérő munkatársa kitétele miatt megalapozottnak vélnék én is egy TASZ vagy akármi más megmozdulást.

Előzmény: blackhole (8241)
Shai Hulud Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8251
Ahhoz igen gyakran kellene kiszaladgálni `Damba és vissza. :))
Előzmény: isbjoern (8250)
isbjoern Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8250
"Magyar állampolgárnak minden külföldi [ide értendő svájc is] országban be kell tartani a magyar törvényeket IS!"

igen, király lenne, ha itthon egy esetleges pozitív vérvizsgálat után azt mondhatnám:

"bocsi, amszterdamban szívtam"

de sajnos nem így van.

isbjoern Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8249
"Die Schweiz ist auf einem revolutionaeren weg. Der Staenderat hat am 12. Dezember 2001 nach fast fünfstündiger Debatte die Revision des Betaeubungsmittelgesetzes mit 25 zu 5 stimmen gutgeheissen. Seit diesem Moment ist Hanf rauchen, und der Besitz der dazu notwendigen Mengen legitim."

ami kábé annyit jelent, hogy nem legalizálták, hanem "dekriminalizálták". tehát ha kisebb mennyiséget találnak nálad, és nem tudják rád bizonyítani h dealer vagy, akkor semmi gáz. csak a dealereket üldözik. elég érdekes szitu szerintem. a külföldiekről szóló dolog igaz, de ne törődj vele. elvileg hollandiában is csak holland állampolgárok látogathatnak coffeshopokat :D. én bern-ben simán vettem 3 g-t a belvárosban az utcán, anélkül h bárkit ismertem volna :D. ha nem ismerősökhöz mész az lesz a legjobb ha lespanolsz néhány arccal, a svájciak amúgy is jó fejek.

Előzmény: muki27 (8247)
AlomGomba Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8248
Magyar állampolgárnak minden külföldi [ide értendő svájc is] országban be kell tartani a magyar törvényeket IS!

Szóval legálisan ott sem adhatnak neked. Ellenben ettől még érezheted jól magad. :)

Előzmény: muki27 (8247)
muki27 Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8247
Hali!

Mit tudtok mostanaban a svajci helyzetrol. Tavasszal lehet, hogy megyek (Zurich, Genf), de nem lesz sok idom, ezert nem szeretnek osszevissza kodorogni. En valami olyasmire emlekszem, hogy minden kenderrel kapcsolatos dolog mehet, csak kivinni/behozni nem szabad. Meg remlik, hogy talan kulfoldieknek sem szabad. Ezt meg jo lenne tudni, mert biztos kenyelmesebbek a svajci bortonok, de annyit nem szeretnek maradni8-).
Sz'al a svajci jogi helyzetrol (mi legalis, mi vasarolhato), meg konkret helyekrol (coffe shopok, smartshopok, buli helyek...) kellene minden info.

Biorozsos sutihez daralni kell a biorozst vagy egybe?

muki

dobrony Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8246
Melyik San Pedro, melyik San Pedro...? Odairtam, hogy melyik. De valoszinuleg a kornyezettol fuggo egyedi kulonbsegek is allat nagyok lehetnek. Azon tul meg, nem teljesen mindegy?
Előzmény: Abellio (8223)
Bard Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8245
Mondjuk én korábban is arra apelláltam, hogy célzottan a rendőrség csak terjesztőkre megy rá. Ha nagyon akarnának bármelyikünket bevihetnének, de nem a legális, vagy kvázilegális cuccokért, hanem a fűért. (mármint aki használ ilyet, mert én nem...) Az elég sokáig kimutatható stb. De szerintem ez nem izgatja őket annyira. Habár, ha az iskolai razziákra gondolok kutyás rendőrökkel... :-(

Szóval ez a cikk inkább afféle PR-volt, hogy mi internetrendőrök milyen faszagyerekek vagyunk, meg mennyire szükség van ránk... :-)) A bűn ott van az interneten is...

Előzmény: Bard (8244)
Bard Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8244
ööö...

Első mondat:

Több európai ország joggyakorlatával ellentétben Magyarországon bűncselekménynek tekinti a rendőrség a kábítószer előállításához receptek, technológiai leírások közzétételét az interneten.

Vagyis, ha ebben a topicban valaki leirja, hogy hogyan kell a kaktuszt elkészíteni az bizony bűncselekmény...

Ééééérdekes...

Na olvasok tovább...

Előzmény: blackhole (8241)
isbjoern Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8243
igazad van. optimista vagyok, így legyen.

egyébként az orvosi titoktartás működik. egy barátom már napok óta gyorsozott, közben belázasodott (asszem tűdőgyulladása is volt). a haverok bevitték a kórházba. az orvosok persze azonnal levették mi van, de nem volt gáz. csak tartottak neki egy hegyibeszédet, de nem szóltak senkinek (se zsaruknak, se családnak).

Előzmény: blackhole (8242)
blackhole Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8242
Az első bekezdést sikerült felfognom. A rendőrök lehet, h szarnának alkotmányos
jogainkra, de az Index -Majtényi állásfoglalásával megtámogatva- nem adná ki
az IP-t. Ügyesebb módszerek alkalmazására a bizonyítási eljárás során még nem
volt példa tudomásom szerint. Ezeket valószinűleg operatív adatgyűjtésre alkalmazzák,
akkor pedig nem nagyon lehet kedvük egy tárgyaláson ezt a nyilvánosság elé
tárni (itt pedig muszály lenne, ugyanis a nick-személy azonosságot is igazolniuk
kell).

Ha pedig az operatív információk birtokában megpróbálnak valakire birtoklást,
fogyasztást, stb ráhúzni, az eddigi módszer (minél kevesebb tilos dolog magadnál
tartása+szájzár) továbbra is jó. Amit itt írunk, nem bizonyíték, csak ami
a kihallgatáson elhangzik.

Előzmény: isbjoern (8233)
blackhole Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8241
Továbbra is ajánlom ezt a cikket minden topicírónak, ugyanis en bloc
mindannyiunkat megrágalmaz
:

"Magyarországon a rendőrség még nem találkozott az e-kereskedelemben
kábítószerüzletekkel. Az éves szinten mintegy ötven-hatvanmilliárd forintos
forgalmat bonyolító hazai drogkereskedelem az üzletek döntő hányadát még a
„hagyományos” módon, az utcán bonyolítja. A rendőrség szerint azonban
csak idő kérdése, hogy a hazai alvilág is áttérjen a mobiltelefonoknál
lényegesen nehezebben lehallgatható internetes kommunikációra. Ma még
csak a drogok népszerűsítése zajlik a világhálón
"

Vagyis a szöveg bennünket az alvilág drogkereskedelemmel foglalkozó
részének marketing-segédcsapataként határoz meg.
Ugyan nem nevesítve,
de mint a leglátogatottabb fórum nagyobbik trogos topicja, igazán magunkra
vehetnénk.

bh

Előzmény: blackhole (8229)
ready Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8240
5872-es hozzaszolas itt
ready Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8239
nekem van...mindjart megkeresem...
blackhole Creative Commons License 2002.01.04 0 0 8238
Nem értem, kicsit részletezd/magyarázd pls.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!