Majd kiderül, jól fújok-e. Mindenesetre, Lord Sage, nálad jobban, neked még ott van a (bírói) tojáshéjj a fenekeden, amit jól el is verek, mert ma nem jöttél edzésre, és nem hoztad a videokazit. Meg egyébként is jól megcsaplak. Úgy hallom, az AHC (vagy Arcadom, vagy mik vagytok) is készül valami február 3-ai kirándulásra, Veszprémbe.
agic
Agic:
én elvileg megyek fújni:) És ez nekünk jó? :)))
Amúgy ha mindenigaz egy csodálatos festett kapusmaszkom lesz, ha elkészül addig, majd lehet gyönyörködni :)
télleg, kapusmaszkhoz milyen festék kellhet?
Nah, kicsit utánanéztem a dolgoknak és január 26.án játszunk ha minden igaz nem 25.én :)
Amúgy tőlünk a tervek szerint a diákolimpiára készülő sulicsapat (Batthyány Lajos Gimnázium) 2 sorral és két kapussal valamint a nagycsapat 1 sorral képviselteti magát.
Hajrá Nagykanizsa!
Mi is mindannyian így kezdtük, ne csüggedjetek (=saját pénz, stb.) évekig fizettük a terembérlésünket, a játékengedélyünket, az ütőket, a meccsekre a terem bérlését, stb.. A Viva+ -on a szolnoki csapat volt (ezt a Lordnak szánom), akik nem csinálják rosszul, de ne csak azt tanuljátok meg, amit ott láttatok! Veszprémben találkozunk (én elvileg megyek fújni:), már én is várom, mert nagyon nagy öröm, ha új csapatot köszönthetünk ebben a (most még!!!) kicsi sportban! Addig is jó edzéseket!
llila!: nem arról volt szó, hogy Hollandiába mindenki megy, ne etessél már ezzel a keret dumával:):):):) Különben is pont engem hagynál itthon? A "jobb(ik)" kezedet???:):):):)
agic
Nah szóval itt kanizsán még csak elég amatőr szinten űzzük a sportot, meg ugye saját költségen, szóval esetleg egy kis segítségnek nagyon örülnénk, ha mondjuk pár videokazit meg ilyeneket tudnátok szerezni nekünk.
Jan 25én megyünk veszprémbe, az első meccsünket megvívni én személy szerint nagyon várom :)
összesen amit láttam profi floorballból az a Viva+os műsor volt, hát néztem nagyokat az a helyzet :)
rendben! Tudom, hogy Bedő nem szent! De akkor is az edzőm (és egy VB-t már végigcsináltunk vele). És honnan a francból tudjuk mi, hogy mivel számolt el???? Terembérlet, utazás, labda... ki tudja, hogy mire mennyi pénz kell??? Mi játékosok vagyunk, nem csapatvezetők, nekünk elvileg CSAK arra kéne figyelnünk, hogy a játékunk fejlődjön!!!
agic
nekem az edzőkérdésről az a véleményem, hogy nem ártana, ha valaki megmutatná, hogyan kell ezt csinálni. Nem nagyon tudnék itthon igazi jó edzőt mondani (persze, mert itthon mindenki játékos: az edzők, a bírók, az elnökség, a jegyzőkönyvvezetők, stb.). Mindenki a másiktól tanul, és azoktól, akiket külföldön látunk. Én amikor kint voltam a '98-as férfi VB-n, előszöris azt láttam, hogy sokkal mélyebben játszák ezt a játékot, mint mi. Erre mi van a női válogatott edzésen?!:-17 centire legyen a feneketek a földtől.
agic
Nem vagyunk rászállva a szolnoki 16-osra, de jól figyeld mit csinál meccs közben amellett, hogy Qva jól játszik. Nagyon sunyi módon odatesz az ellenfélnek és ez a legrosszabb a bírónak, mert kiállítod a többi meg reklamál mert nem látott semmit.
Ne hidd, hogy a sport miatt olyan lelkes. Ebből él és ezért csinálja a női válogatottat, hogy pénzt tudjon beszedni tőletek!Amit most beszedett azzal sem számolt el!
Mindig ez az önköltség! Fruzsi lehetne tolmács:) én meg gyúró:)
A bírói dologban igazad van! Van aki 2 percet ad, van aki véglegest. A hétvégén a Gergő simán kiküldte a Veisz Laict véglegesre, Baba talán semmit nem fújt! Egyformán kéne fújni. A HIVATALOS floorball szabályok szerint!!!!!
Ne nyomassuk azt a Babát már annyira! Mindenki tudja, hogy a szolnoki 16-os a Bedő, ő rúgta fel Babát rendszeresen? Miért utálja Bedőt mindenki ennyire? Én tisztelem, mint az edzőmet, a válogatottban. Nem tökéletes ő sem, az biztos, de ha lenne minden csapatból 1-1 ember, aki vállal egy kis közös munkát a sport érdekében (nem a saját, vagy csapata érdekében) lehetne rendes szövetség, így csak llilát ba..ogatja mindenki, mindenért, azért nem lehet könnyű egy embernek valami rendszert tartani ebben a magyarországi floorball életben.
agic
Állandó vadiúj palánk!Ja és azt nem is írtam, hogy négy ificsapat: Szolnok, ARES, SZPK, Eger többszázezer forintot kap egy héten belül!Az elosztást,legközelebb megírom!
Szerintem jó Úton indultunk el! (Lehet, hogy ez egy kicsit fényezésnek hat!)( csapat van a férfi bajnokságban, legutóbb 3 fejezte be a bajnokságot. % női csapat játszik, ezzel szemben tavaly nem fejeződött be a női bajnokság. Van ifjúsági bajnokság és serdülő bajnokság! Legutóbb a Bőrfestő és a Balassi nagyon szinvonalas serdülő meccset játszott!
Kaptunk(szereztem pénzt a VB re). Ma 620 ezer forintot utaltak át a számlánkra és tárgyalásban vagyunk egy szponzorral kb 3-500 ezret jelenthet még ebben a hónapban! Megrendeltük az új palánkot ( IFF szabványos) és jan 20-án lehet érte menni. 90 % hogy márciusra Egerben is lesz új palánk!