Babrax!
Én progiról nem tudok.
De megoldás lehet az, hogy megirod az alapot valamelyik szerkesztőben (én pl.: a Voyetrát használom) és amikor lejátszod a gépről, közben játszól.
Gyingyi
Még járatlan vagyok a MIDI-zésben és igazándiból először zenélni szeretnék megtanulni. (kézzel kottából)
Van egy egyszerűbb Yamaha szintim, amin van MIDI interfész, van benne 256 hang (General MIDI) és 100 beépített kíséret (A,B intro és ending).
Hetente járok zenetanárhoz és ez a 100 kíséret sokszor nem elég, nem túl jók azokhoz a kottákhoz, amiket tanulok az órákon.
Emiatt szeretnék egy olyan progihoz jutni, már ha van ilyen, ami pl. egy igazi szintit modellez, tehát vannak beépített kiséretei (x>100) és azokat megszólaltathatom a PC segítségével a hangszeren.
Az elképzelésem szerint ez a progi, mikor fut állandóan figyelné, hogy milyen akkordot ütök le a hangszeren és az annak megfelelő akkordban játssza a kíséretet.
Tud-e valaki ilyen progiról és hogy lehet hozzájutni? (gyanítom, hogy ez nem a Cakewalk)
Közel a megoldás, én javaslom a http://www.cdxtract.com -ot.Itt látható, hogy időközben megjelent a 3.6-os verzió.
_Hanu_ úrnak most már csak azt a 79$-t kell kiráznia a malacperselyből:))
lemy, ne írj már EKKORA butaságokat...:)
Az EMU formátumban nagyon sok minden benne van, a bankok szerkezete, a hangszerek paraméterei, stb., a hangminták mellett...
_Hanu_, ami neked kell, az a CD extract 3,51-es vagy afölötti verziója. Ez tud EMU EOS-t olvasni, és soundfontba, gigasampler formátumba meg még néhány más formátumba is menteni a komplett CD anyagát. Utána persze bele kell nyúlni, de jól használható...
A beszerzésben nem tudok segíteni, de nézz körül a neten...
Hat akkor be kell menned vmi boltba vagy osmeroshoz es emu CD-t bedugni, lemasolni waw-ba..
?
kozben a lamer problemam ugy tunik tokecceruen megoldodik, mar ami a CD audioba valo visszairast illeti ;;; :) Nero Burning Rom: "make audio CD"
lemy
nope...
a vienna valóban sf2-szerkesztő, de az én porblémám az, hogy az emu formátumú cd-t a számítógép nem lássa túl jól (mutatja, hogy 0 bytes of 451k free, de nem mutat semmit), nekem meg nincs samplerem, de a mintákra fájna a fogam... AAARGHHH!!!
Hanu, nem a Vienna tudja vagy mi a gorcs? Az sf2 manager.
Abban a lamer kerdesben segitsetek, h a Burning Rom segedprogija tud-e visszairni audioCD formatumba? Illetve milyen kiterjesztesu file-nak latom (ha latom) az audiora visszairt file-okat? Vagy ua, mint a mezei audio CD-nel: non data disk?
lemy
hat krekk... nem akartam gyarilag irni a szot, hatha nagy testver befigyel. Szoval a frutilupszhoz (3-as) nemtuttok vmi torot?
A linkek persze mar nem muxenek, ha rakeresek..
lemy
Most akkor nem teljeen tudtam a cikkből kihámozni, hogy akkor ezek szerint a 28000ft-os alapváltozaton (Audigy) is rajta van a digitális ki- és bemenet?
Most vettem SB Live 5.1 hangkártyát, de még hangszórószettem nincs hozzá. Ha csak játékhoz hazsnálom érdemes 5.1 hangsz. renszert venni, vagy elég egy 4.1??
Szeretném minéál olcsóbban megúszni a hangszórókat, tudtok ajánlani??
És mind a 200 gépbe Live 5.1-et akartok tenni?!
Amúgy meg megoldható, hogy ha valakinek beszarik a gépe, és új gépet kap, hogy a beszállító cég w2k licence-szel szállítsa. Ő megkapja a te NT-s géped, te meg az újat, és vele a win2k-t. Csak az a kérdés, hogy az admin mit szól hozzá.
Ilyen helyeket ugyanis tartani szokták magukat az egységes környezethez.
Veletlenul nem tudja valaki, hogy honnan tudnam letolteni a Cakewalk Pro Audio 9 User's Manual-jat?
Ha valakinek otlete van, akkor segitsen legyen kedves. Akar mailben is.
Koszonettel:
Zoli
Ki tudja hogyan lehet SB live 5.1 (SB0100) hangkartyat NT 4.0-ba hegeszteni? Nekem nem sikerul. A gyari lemezen csak Win98,Win2K, stb driver van, az SB site-on ua.
Nem, a Live! kártyák kimenetei nem jelennek meg független megszólítható hangeszközként zenei célokra. Az APSLive driver is csak ASIO sávokat támogat, azonban ez már egy áthidaló megoldás, azonban ez sem jó arra, hogy 6 független kimeneted legyen. Az eredeti EMU APS is csak egy kiegészítő kártyával tudta. Az Audigy kártya sem tudja azt, amit Te szeretnél. Erre legalább egy Delta kártya kell!
Szeretnék segítséget kérni!
Arra lennék kívácsi, hogy az SB és más 5.1 csatornás kártyák 6 analóg kimenete független-e, azaz külön kezelhető és címezhető-e, akár a profi többcsatornás kártyák esetében. Mely szoftver(ek) segítségével valósítható meg a művelet?
Köszi a segítséget!
Köszi a linket.
Ezek szerint megint az USA a lényeg.
Nálunk csak a drága csúcskategóriát árulják, az X-gamert, meg a playert csak az USA-ban.
Dögöljenek meg.
Akkor nem veszek.
Van egy aranyozott csatlakozós digi ki és bemenetes full Live-om, ami az eredeti 45 plusz áfonya árból sokat amortizálódott mára, úgyhogy marad, inkább várok. Lesz ez még olcsóbb is jövőre.
Minden esetre ígéretes darab.