Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

megaa Creative Commons License 2001.11.23 0 0 2137
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül az Immobiliser Hungária telefonszámát? Ami a honlapjukon van azt két napja nem lehet felhívni, és a mailre sem válaszolnak.

Előre is kösz

SzaboZE Creative Commons License 2001.11.23 0 0 2136
Koris, mennyibe fáj egy ilyen kormányzár?

SzaboZE

Koris Creative Commons License 2001.11.23 0 0 2135
fariss,

Távkapcsolós 2 csatornás:
-1.csat. be-kikapcs.
-2.csat. tesztüzem (nagyon látványos ,nappal is jól látható kék íveket húz miközben csattog és szirénázik)
Van benne egy rezgésérzékelő (állítható) ,gyerekzár.

A maroktelefon egygombos tárcsázását kihasználva, a riasztó által vezérelt relé kontaktusa rá van kötve a mobiltel 1.gomjára.Az én mobilszámom meg elmentve az első memóriahelyre.A rejtett kihangositó miatt ráüvölthetek a tolvajra: 5 másodperced van és felrobban a kocsi 4 3 2 1 bummm:) A beépített DTMF dekóderrel (a telefonon egy kódot ütve) akármit lehet vezérelni.(+ sziréna,+relé,gázpatron , 50000V nagyfesz stb.)
A rejtett kihangosítót normál módon is használhatod:
A saját mobilod átirányitod a kocsi mobiljára ,ha autózol és bekapcsolod az automata hívásfogadást.

Koris Creative Commons License 2001.11.22 0 0 2134
foozy,

Buzzer erre nem is gondoltam!Voltak érdeklődők , de nem komolyak .A motor meg az alvázszámot könnyen leolvashatták.

Koris Creative Commons License 2001.11.22 0 0 2133
stevie wonder,

A kormányzár(lat) KERMI engedélyes 1 év garival , és ha nagyon összekapom magam akkor 1-2 db-ot még lehet , hogy tudok szerezni.

Koris Creative Commons License 2001.11.22 0 0 2132
foozy,

Buzzer erre nem is gondoltam!Voltak érdeklődők , de nem komolyak .A motor meg az alvázszámot könnyen leolvashatták.

Lukas Gumi Creative Commons License 2001.11.22 0 0 2131
Nem vezethetsz áramot a kerítéseden belül a szőlődbe hogy megvédjen a tolvajtól. A megtámadott sem lépheti túl a fenyegetettség veszélyét. Tehát egy azonos súlycsoportú férfinak nem vághatod a szívébe a konyhakésedet a lakásodba behatolónak max. a lábába kezébe szúrhatod hogy elkerüld a további atrocitást. Egy vézna nő már tovább meheta késsel felfelé, de csak egyet szúrhat a második már nem önvédelem.
Előzmény: SzaboZE (2130)
SzaboZE Creative Commons License 2001.11.22 0 0 2130
Most melyik törvény szigorúbb a tulajdon ellen elkövetett erőszak vagy a _magánterületen_ történő testi sértés?

SzaboZE

N___ Creative Commons License 2001.11.22 0 0 2129
Bocs, már megleltem. Egy kicsit nem tiltott ez itthon, mint a sokkoló? Ez sem tud mondjuk sokkal többet, vszeg egy csípés és némi égett bőrfelület, bár a 130dB sziréna érdekes élmény lehet.
Próbáltad már magadon? Érdemes...
Előzmény: N___ (2128)
N___ Creative Commons License 2001.11.22 0 0 2128
Ki gyártja ezt a cuccost?
Előzmény: Koris (2120)
vba Creative Commons License 2001.11.22 0 0 2127
Barátnőm A3-asáról valami állat lelopta a fényszórómosó takarólemezét mindkét oldalról.
Ezt poénból csinálják vagy fel is használják valamire?
Az autó egyedi lila szinű, nem hiszem, hogy futna még egy ilyen az országban.
A Ventómból vagy 4 éve az első ködlámpákat szerelték ki, a Beetleről pedig az első napon lelopták a négy dísztárcsát.
Harvester Creative Commons License 2001.11.22 0 0 2126
Vagy rövidre zárja?

Harvester

Előzmény: SzaboZE (2125)
SzaboZE Creative Commons License 2001.11.22 0 0 2125
király valóban, asszem távirányitós, de mi van ha mondjuk jó vastag kesztyűvel tépi meg az ember?

SzaboZE

farriss Creative Commons License 2001.11.22 0 0 2124
Koris,

Ez az 50000 voltos kormányzár hogy műkődik???
Ez kurva jó! Rohadt patkánya azt kapná, amit megérdemel!!!!!
ÉS a maroktelcsi hogy műxik?

_wotan Creative Commons License 2001.11.22 0 0 2123
stevie,

szanom-banom, valoban nem olvastam vegig, csak az utolso 5 oldalt.

A lenyeg inkabb a kulcs helyetti kartyan van. Mennyire biztonsagos, probalkoznak-e vele magyarorszagon stb.

w.

Előzmény: stevie wonder (2121)
foozy Creative Commons License 2001.11.22 0 0 2122
Koris:
Voltak gyanús személyek, akik megnézték az autót?Mondjuk kérdezgettek a motorszámról, alvázszámról...Szóval,hogy betudják lőni az autót, és így letudják gyártatni a kulcsot hozzá.
stevie wonder Creative Commons License 2001.11.22 0 0 2121
Zak,

teljesen elegedett vagyok a rendszereddel... :-)

_wotan,

nem olvastad vegig a topikot, igaz? ;-)) A _gyari_ immo es riaszto sz*rt sem er. Majd Zak kollega korrepetal :-))))

Koris,

a Fordod vedelme igen erdekes, kulonosen ez a rejtett telefon meg a nagyfeszultsegu kormanyzar tetszik. A TotalCartol megkerestuk ez utobbi forgalmazojat, de nem volt hajlando szoba allni velunk, pedig ingyen kapott volna publicitast a cucca...

Koris Creative Commons License 2001.11.21 0 0 2120
Csak gyári immo volt ebben is:(
Az autó eladás előtt volt.Azt hittem többért megy el:) :(
A Gepárdosok meg nem bíztatnak semmivel.

Egyébként nem az én gépem volt , az egyik cimborámé.
Az én Fordomba a következő védelem van:
-infrás riacs
-kettős reteszelés
-utastéri sziréna
-beépített rejtett maroktel rejtett kihangositóval kombinálva
-50000 voltos kormányzár!!!!!!(külön szirénával és külön rezgésérzékelővel,távkapcsolós)

Előzmény: SzaboZE (2110)
Zak Creative Commons License 2001.11.21 0 0 2119
AK = Avtomat Kalasnyikova :-)))

Az egyik rejtett kapcsoló relével a gyújtást vagy az ECU valamelyik kimenetét szakítja majd meg (ezt még csak tervezem), a másik az automata váltó vezérlésébe megy. Bekapcsolt állapotban a vezérlés azt hiszi, hogy a váltó "D"-ben van. Mivel indítás csak "P" vagy "N" pozícióban engedélyezett, a "szimulált D" ;-) miatt a TCU (Transmission Control Unit) tiltja a gyújtást és az indítómotort egyaránt. Ezt lehet kombinálni több kapcsolóval, egyik "D"-t szimulál, másik "R"-et, harmadik "2"-öt, stb. Ôszintén szólva nem ezt mertem, mert nemtom, hogy reagál a TCU, ha egyszerre kap az egyik bemenetére a "D"-tôl jelet a másikra meg az "R"-tôl. Elvileg nem szabadna bajt okozni, legfeljebb szervizüzemmódba kapcsol a TCU, de nem mertem kipróbálni. :-)

Előzmény: SzaboZE (2115)
_wotan Creative Commons License 2001.11.21 0 0 2118
Hello,

Uj Laguna II vasarlasat tervezem, kivancsi vagyok az ezzel kapcsolatos tapasztalatokra / informaciokra (mennyire lophato, milyen a gyari immo/riaszto stb)

koszi,
w.

SzaboZE Creative Commons License 2001.11.21 0 0 2117
Eszembe jut ilyenkor apám trükkös Trabant korszakbeli megoldása. Gyújtás rejtett kapcsolóval megszakít és egyben dudára köt. :) Indítózás helyett dudál az autó! :)

SzaboZE

farriss Creative Commons License 2001.11.21 0 0 2116
Koris,

Neked mi védte a Bravo-dat?
Azért borzasztó érzés lehetett, egyszer sajnos már én is megtapasztaltam...

SzaboZE Creative Commons License 2001.11.21 0 0 2115
Az AK mit takar, nem ismerem. Autolokot én is tervezek. Nekem eddig gagyi pedálkormány összekötő van (ez volt kéznél...) + ultrás riasztó külső belső szirénával, saját akkuval. A rejtett kapcsolóval melyik áramkört tiltod? Relézett?

SzaboZE

Zak Creative Commons License 2001.11.21 0 0 2114
(kapott helyett egy újat)

Majd Stewie megmondja, miért nem jó így ;-))) de én azóta a következôben hiszek:

- AK-47
- sebváltózár
- saját készítésű nagyon rejtett kapcsoló(k)
- dupla belsô szirénás riasztó hárompontos immoval
- normális kormányzár (Autolok 2000-szerű és a 11e forintos átívelô)

Ez priotitási sorrend is. Sajna most még csak a harmadik és a legutolsó van.

Előzmény: Zak (2113)
Zak Creative Commons License 2001.11.21 0 0 2113
balta. ß@rt se ér. kipróbáltam utána szomszéd subaruján az övét :-))) 2 perc alatt letörtem.
Előzmény: SzaboZE (2112)
SzaboZE Creative Commons License 2001.11.21 0 0 2112
Uhh, a gyárit sajnos hamar kivégzik. A kormányzár milyen volt? Kormányt betakaró, vagy balta?

SzaboZE

Zak Creative Commons License 2001.11.21 0 0 2111
Nekem riasztóm nem volt; gyári immo, ami az elsô lopási kísérletnél tökéletesen működött, másodiknál már nem (valszeg gyorsan lecserélték az immo elektronikáját - nem nagy ügy, utólag tudom már) + kormányzár. Elég részletesen írtam elkeseredésemben annak idején ('99 karácsonya elôtt) errôl, ha van idôd, keresd vissza.
SzaboZE Creative Commons License 2001.11.21 0 0 2110
Koris, Zak: Irjatok pár sort, milyen biztonsági védelem volt az autókban? Csak hogy tudjuk mégis mit tudtak átverni 15 perc alatt. Milyen immob, riasztó?

SzaboZE

foozy Creative Commons License 2001.11.21 0 0 2109
Akkor ezek szerint jó a Rodrigezz által megadott telefon szám?
És biztattak valamivel a Gepárdosok?
Koris Creative Commons License 2001.11.21 0 0 2108
Köszi mindenkinek , már a Gepárdok rajta vannak az ügyön.
Ez a taxi dolog ez okos ötlet , ezért kétlem hogy rendőrök mondták :) :((((
Előzmény: bbks (2099)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!