Észrevettétek már, hogy a TPM-ban Valorum kancellar levaltasank jelenetenel ott ulnek az E.T. filmbol megismert hosszunyaku tomzsi foldonkivuliek is, mint a szovetseg egyik tagja?:()
Bocs. A Hayden nekem sem tetszik, vannak eloitelelteim vele kapcsolatban.
Amugy anno 7 evesen orulten szerelmes voltam Mark _Hamill_ -be,na meg a filmbe, az elso pillanattol kezdve, mikor meglattam karacsonykor a TV kepernyojen:)Mit kellett konyorogni anyumeknak, hogy megnezhessem az esti filmet:)
Tudod Obi-Wannak is el kellett indulnia valahonnan, nem lehetett egyből a középpontban.
Ez alól kivétel Anakin, aki azért nem semmi apukát tudhat magának: The Force!
Azért döbbenetes mire képesek a szinészek a hangjukkal.Érdekes volt nézni a hangfelvételt a 2 lemezen. Frank Oz is király, de az a fickó aki Sebulba hangját csinálta... És bár öt nem mutatták de Watto hangja se semmi.
Hamillnak hívják, és mint régi lelkes rajongója kikérem magamnak, hogy egy napon említsd ezzel a Hayden gyerekkel!!
Na jó, hagyjuk, elvégre ízlések és pofonok ...
Majd meglátom, hogy színésznek milyen az új fiú. De van egy olyan érzésem, hogy Ewan mellett labdába se fog rúgni.
Szegény Ewan, úgy sajnáltam az EPI-ben, baromi egy szerepe volt: "Iiigen, mesteeer. Ééértem mesteeer." Másból se állt.
Köszönöm mindenkinek, aki lehetővé tette a 2. és 3. trailerek mpg letöltését.
Ezek már nagyon tetszenek!
Legyen már május...(mert megfagyok)...:-))))))))
Picit megklsve ugyan de sikerült kiegészítenem a starwars linkgyüjteményt. Mostantól letölthető a lelőhelyről az összes trailer, ami eddig megjelent mindenféle minöségben, sőt még mpeg formátumban is!!! Ha érdekel:
"Also, on the first disc, go to the 'Options' menu and type '1138' using your remote control. On some player models you will have to press '10+', '1' and wait for the pause as the player accepts the input. Then press '3' and wait for the pause. Finally, press '8'. This will take you to some incredible bloopers from the movie, complete with DVD credits. If that doesn?t work either, simply directly access Title 3 on the disc."
Találtam a dvd-n egy olyan kis filmet ami a menüből nem érhető el. Az 1. lemezen van vagyis amin a film található. Ha elinditjátok a lemezt akkor ugye elöszőr jönnek a figyelmeztető feliratok (csak otthoni vetítésre, ne másold, blablabla...) ezeket mind át kell léptetni. Ezután jön a Star Wars logo, ezt is átlépteted, majd a következik az a kép ahol a Nubian elrepül Corusant mellett. Ha ezt is átlépteted akkor nem a menübe jutsz hanem láthatsz egy rövid kis filmet ami néhány vicces jelenetet tartalmaz és közben a Mos Eisley-i kantinban hallható zene szól.
Próbáljátok ki és írja már meg valaki ha sikerül neki, mert két haveromnak is szóltam egyből de ők nem birták előcsalogatni (nem tudják annál a pontnál tovább léptetni a képet mert a lejátszó nem engedi).
Nekem a Power DVD 2.55 van fent a gépemen és azzal működik.
Ha esetleg valaki tud még valamilyen hasoló rejtett dologról az is megírhatná, hogy mi az és hogy kell előcsalogatni.
mer a tar.hu leszedte. arra a délutánra akinek kellett, leszedhette. De most már fenn van a dizájnosabb site-okon, ugyhogy onnan probalkozz, ha még nem sikerult megszerezni. azért mégeccer felraktam a 28 megásat.
Szia, Masek
Hát jobbnak nem jobb. A DTS kisebb tömörítést használ mint a DD, tehát elvileg jobb minöségü.
Az EX meg annyival több, hogy van + egy háttércsatorna. Kinek mi a fontosabb...
Csak kiváncsiságból kérdezem, van valakinek DD 5.1 EX cucca otthon? Érdekelne hogy IGAZÁN hallható-e a különbség. Mert nálam nagyon üt az SW hangja, de az EX-et sajnos nem tudom tesztelni.