Most egy hosszú hétvége jön valamikor talizhatnánk ha nekktek van kedvetek.
Még egy lehetőség a Foti Cora parkolo az is elég nagy. Vagy ??? Mondjatok helyeket és talizzunk.
Induljanak az oroszlánok!!!
Azoknak mondom, akik nem vették a fáradtságot, hogy visszaolvassák a topicot :)
A topic kemény magja (őőőő), mar 3 es fél ízben volt képes találkozót szervezni, legelőször Pilisszentiván felé nyargaltunk, aztán volt a 307-es bemutatója, aztán egy Balatonig, majd legutóbb a 406-os topiccal karöltve.
Tehát határozottan képesek vagyunk erre, szeressük, akarjuk, hajrá népek a találkozó "természetesen" a Flórián téri lakótelep előtti nagyobbacska parkolóban lesz és ha a Szentendrein indulunk el kifele, akkor előtte mindenképpen kerülünk egyet pest felé (MZN tudja miért :)))) kézifékkel megfordulva.
Időpont kell, amire mindenki bólint, aztán hajrá. Én személy szerint rohadtul kiváncsi vagyok a wrc designokra, meg a különböző tuningokra (nem titok, hogy én is ilyesmire akarom lecserélni tavasszal az 1.4-esemet, ha ennél jobb ötletem nem lesz addig...)
nekem lenne kedvem marmit a tali-hoz de meg mielott leesik a ho.....marmint hooooo..
de szeretnem felhivni a topictarsak figyelmet,hogy ne szemelyeskedjen a topicban...
mert elobb utobb veszekedesse fajul es abbol ugy is van eleg....Oroszlántulajhoz az pedig nem melto...
miller
bocsi nzuszmusz " clio-punto" topic nem izgat fel...
hat akkor mi...nekem egy clio spot es egy clio rxi-m is van volt...mert totalra tortem...de azert a pug206 is erdekelt gondolom arra celoztak..hogy annal nem jottek elo ilzen gyermekbetegsegek....es valoban nem nagyon csondes...es nekem pl 35000 km-nel kellett egy lámpát csereltem..mi tobb versenyceléra is használtam es sajna a futomuve katagoriakkal erosebb mint a peugeotnál...pl a hatso hid...
szia nyuszmusz..ha lányn van az nem baj mi tobb furcsa,hogy felfigzeltel a motor kulonos hangjara....
a nyikorgas ezek szerint akkor megy ha elforgatod a kormanyt es benyomod a kuplungot ugye...?
mert akkor csuszik a szervo ekszijja...de nem valoszinu ,hogy attol,hogy el van kopva sokkal valszinubb,hogy a feszito tarcsa nem feszes vagy ne adj isten meg van zakkanva....
MZN-nek szerintem kiváló stílusa van, csak nem szabad felületesen olvasni: oda kell figyelni a smiley-kra ( ezek helyettesítik itt a gesztusokat ). Bennem pl. megállt az ütő amikor elkezdtem olvasni az 1341-es hozzászólását, amit nekem írt, aztán a végére megértettem és három napig nevettem rajta. :D
így van. Amúgy nekem jó, mert a családban igaz nincs autószerelő, de mindenki ért az autókhoz és ha van valami igaz nem rögtön, de előbb-utóbb rájönnek mi a bibi.
Mint mondtam az Opellel SEMMI probléma nem volt. Sosem kellett vele semmit csinálni (az olajcserén kívül, de azt is otthon csináltuk), igaz nem volt olyan szép az autó mint a 206-os:))))
Én is igy tudom hogy 1 év ami igen kevés.
ezért inkább ha tehetem nem viszem a márkakareskedőhöz. inkább kifizetek 2-3ezer ft-ot de akkor ott kicserélik amit kell ha kell.
időnként eléggé lenéző a stílusod (de hogy mire fel azt nem tudom, fotódat látván), de lehet hogy nem is igaz, mivel nem látom a gesztusaid, írásod alapján ezt tudom feltételezni. Ha nem így van, bocsánat.
csak azér viszem vissza, mert még garanciális, nem? Akkor mit kéne fizetni? (amúgy csak kíváncsi vagyok leráznak-e vagy sem) Ott tuti nem hagyom a kocsimat, mert kilopják az agyamat is belőle:)
Jajj: Csak márkakereskedésbe ne
Nekem van egy peugeotos szerivizem én oda járok hivatalos szeriv és nem húznak le.
Ha érdekel valaki megadom az elérhetőségüket.
köszi, de az lesz hogy visszaviszem a márkakereskedésbe. (amúgy tuti hogy sokat nem fogom bevinni, mert ingem-gatyám rámegy, és nem mintha annyira értenének hozzá a szerelők, mellesleg jól átvernek: alkatrészt kiszámlázzák és nem is cserélik ki, ők pedig eladják feketén, tehát márkakereskedésekről ennyit)