Keresés

Részletes keresés

Almond-Eyed Creative Commons License 2001.10.19 0 0 444
Lyányok,

utánaolvastam a toxónak, de semmi határozottat nem lehetett belőle leszűrni. Azt írják, hogy lehet, hogy volt már az embernek ilyen fertőzése, de nem biztos, hogy védett, mert lehet, hogy nagyon alacsony mennyiségben van jelen a baci, és az olyan, mintha nem is lenne, tehát nem védett a páciens.
Megelőzésről szintén nem írnak, csak a szokásos: kerülni a macsekokat, földet, tatárbifszteket stb.
Tehát mostantól nem megyek az anyósékhoz... :-))))

Almond-Eyed Creative Commons License 2001.10.19 0 0 443
Trilla, mICK!

Nagyon-nagyon örülök a hírnek, remélem, minden jól fog menni a jövőben!!!
Sőt, biztos vagyok benne, ne aggódjatok, minden szupi lesz!!!

Akkor hát innentől jó sokat pihenni és jól szeretni egymást nagyon-nagyon!!!!

:-))))))))))

Törp Creative Commons License 2001.10.19 0 0 442

Trilla és Mick!

:o)))

azért jó hallani, hogy mégis odafigyelt rátok az a doki és csak azért hallgatott, mert intenzív nyomozással és segíteni akarással töltötte az elmúlt het(ek)et.

:o))

Kati

Törp Creative Commons License 2001.10.19 0 0 441
Szia Helén!

Én mindig pozitívat kérek a gyógyszertárban, de nem tartanak raktáron :o))
de, viccen kívül, én nem ragaszkodom egy "márkához" sem. Annak idején a Corax Rapipreg vált be a kisfiamnál, most már mindegy lenne melyik fajta csak 2 csíkot mutasson.

T.

Előzmény: Helén (438)
Helén Creative Commons License 2001.10.19 0 0 439
Bocsánat bennünk lobog az anyaság, nem bennük
Előzmény: Helén (438)
Helén Creative Commons License 2001.10.19 0 0 438
Meg vannak bennük a késztetés a gyerekre, de addig amíg nem tarthatják a kezükben a sajátjukat addig nem is tudják, hogy mi az az érzés.
Míg bennük lobog az anyaság tűze és minden gondolatunk ekörül forog. Csak már félek, hogy tényleg azért nem fog összejönni, mert görcsösen fogom akarni.
Én már a PG53-at el is dugtam előle, meg a tesztet is úgy csinálom, hogy inkább ne is tudjon róla, majd ha lesz eredmény akkor majd úgyis szétkürtölöm.

Tényleg Ti milyen tesztet használtok?

Előzmény: hanka (437)
hanka Creative Commons License 2001.10.19 0 0 437
Látod ez nálunk is így van!
Tudom, hogy ő is szeretne már apuka lenni, de néha már furcsán néz rám, amikor látja, hogy rajzolom a grafikont az ébredési hőmről, kihordom a könyvtárból az összes ide kapcsolódó könyvet, stb.
Szerinte túlzásba viszem a dolgot.
Férfiak....! :-)
Előzmény: Helén (436)
Helén Creative Commons License 2001.10.19 0 0 436
Köszi az ötleteket.
Jó itt lenni, nem vagyok kárörvendő, de örülök, hogy nem csak nekem vannak teherbeesési problémáim, és jó erről beszélni.
Persze a párommal is tudok róla beszélni, ő is nagyon szeretne már babát, csak néha fárasztom, hogy sokat beszélek róla.
Előzmény: hanka (434)
hanka Creative Commons License 2001.10.19 0 0 435
MAMAhal!
Ez jó hír! Én 1995-től 4 évig két cicával éltem egy fedél alatt. Ha valami az, akkor ez tuti védettség nem? És már rubeolás is voltam!
Előzmény: MAMAhal (432)
hanka Creative Commons License 2001.10.19 0 0 434
Trilla!
Nagyon szorítok Nektek, remélem nem a 25-75%-os eshetőség jön be! Számolj be róla, ha biztosat tudtok!
Kérdzeted, hogy tesztet csinálok-e. Szerintem nem
lehet baba, mert már hétfő óta pötyög belőlem valami. Persze 100%-ig biztos nem lehetek benne, mert olyan zavaros a ciklusom, hogy már egy hónappal ezelőtt elvesztettem a fonalat, és már fogalmam sincs mikor volt termékeny időszakom. Bár tippem szerint azokon a napokon a férjem Hollandiában volt.
Ma reggel 36,9. Ez visszaesésnek mondható?

Helén!

Múlt héten RKata beszúrt ide egy táblázatot, ami összefoglalja, hogy mely "tüntetekből" lehet a termékeny időszakokat felismerni. Keresd meg, szerintem tudod hasznosítani!

mzsperx Creative Commons License 2001.10.19 0 0 433
helén, üdv!
szerintem a legtutibb, ha módszereket kombinálod. ha több is azt mondja, hogy most mindent bele, akkor valószínű van alapja. mert perszse egy módszer sem tök megbízható.

trilla! várom a mihamarabbi beszámolót, mit mondott az okos ember!

nálam továbbra is teljes a káosz. a hőmérsékletem mondjuk kezd normalizálódni, de a páfárnyozás most igazán nem lenne aktuális! na sebaj, nem árt meg egy kis enytyem pentyem, legfeljebb "fölösleges" :-)
mzs

MAMAhal Creative Commons License 2001.10.19 0 0 432
toxo
-ról az én dokim véleménye az,hogy aki nem most került csak közvetlen kapcsolatba maccsal,az 90 %,hogy rég túl van a fertőzésen, és védettsége van.Az, ha nem mész közel a macskához,édeskevés a megelőzésre, mert ugye a macska is közlekedik,akár lakáson kívül vagy belül, nem csak a közvetlen simogatással lehet elkapni, hanem pl. a földről az ürülékkel, bútorról, ha ráülsz,stb.De nem ilyen vészes a helyzet,a legtöbben már túl vagyunk a fertőzésen.
Akinek még nincs pocaklakója, az inkább vesse rá magát egy maccsra.Tudok kölcsönözni,ha gondoljátok:o)))
Helén Creative Commons License 2001.10.19 0 0 431
Sziasztok!
Most írok ide először, de már olvasgatom miket írtok. Engem érdekelne, mindenféle jó módszer ami "2 csíkot produkál" (ma sajnos megint csak 1 csík sikerült.)
A PG53 nálam nem jön be. Majd jövő hónaptól hőmérözök, de addig is szívesen veszem a jó ötleteket.

Előzmény: bojtor (416)
Cincoka Creative Commons License 2001.10.19 0 0 430
Trilla,nyugi...nem 25% és ha igen,az már volt egyszer.Most a 75 következik.
moncaberta Creative Commons License 2001.10.18 0 0 429
Trilla,

szerintem kérdezzetek meg még más genetikusokat is. A sógornőm orvos, és még szerinte is egy vélemény nem vélemény, még ha az atyaúristen is mondta.
Van betegjogi képviselő minden kórházban, hátha ő segíteni tud a jegyzőkönyv megszerzésében. Én úgy tudom , minden veled és/vagy gyermekeddel kapcsolatos egészségügyi dokumentumot kötelesek másolatban a rendelkezésedre bocsátani (most hétfőn beszéltem egy ilyen hölggyel, mert én is ki akarom kérni a gyerek papírjait, azokat, amiket a csecsemősnővérke eltolt előlem, amikor beleolvastam, azzal hogy az nem azért van, hogy az anyukák olvasgassák. Na már akkor tudtam, hogy ki fogom kérni. Na ez a betegjogi képviselő mondta ezt. )

Bocs, hogy illetéktelenül beledumáltam a topicba. De már elkezdtem olvasni :-))), lassan én is újra készülnék...

Törölt nick Creative Commons License 2001.10.18 0 0 428
Esetleg ha vonakodnak, megkérdezheted, hogy netán valami titkolnivalójuk van?
Előzmény: Törölt nick (426)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.18 0 0 427
A fenébe, hogy még ilyesmiért is küzdeni kell. Ha nem adja, kérdezd meg, ki a főnöke. Ha egyszer szükséged van arra a jegyzőkönyvre! Nem szórakozásból kéred, ha ezt nem értik meg, menj egyre feljebb, ne hagyd magad, Neked igenis nagy szükséged van arra, hogy tisztázhasd a helyzetet, nem mindegy, milyen gondolatokkal fogod eltölteni azt a kilenc hónapot.
Nahát.
Előzmény: Törölt nick (424)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.18 0 0 426
boncjegyzokonv nem. Az nem a szuloknek keszul.
Előzmény: mzsperx (425)
mzsperx Creative Commons License 2001.10.18 0 0 425
hihetetlen, mi az, hogy szerezni? neked nem "jár"???
Előzmény: Törölt nick (424)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.18 0 0 424
igen bolgarkerek.
azert megprobalok szerezni egyet a boncjegyzokonyvbol... legalabb masolatot
nem tudom ad-e majd
Előzmény: mzsperx (423)
mzsperx Creative Commons License 2001.10.18 0 0 423
télleg, és milyen genetikus? bolgárkerék uccai?
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.18 0 0 422
egyelore semmi mast nem tudok.
beszelt a doki valami nagyon hires gyermekpatologussal, es ketten azt sutottek ki hogy valoszinuleg nem a majon belul volt. Ezert 25.

Az erdekes hogy ugy emlekszem, eloszor a maj-sziv volt a 25... szoval holnap delre okosabb leszek.

Előzmény: mzsperx (419)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.18 0 0 421
Trilla, próbálj meg a másik 75%-ra gondolni! Kellemesebb is, meg jóval több is, mint a 25...
Előzmény: Törölt nick (417)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.18 0 0 420
Es ha 25? mit tudunk csinalni? semmit. remenykedunk a sokkal tobb 75-ben.

de amilyen szerencsenk van a 25 jon be

Előzmény: Almond-Eyed (418)
mzsperx Creative Commons License 2001.10.18 0 0 419
bővebben, trilla???
Almond-Eyed Creative Commons License 2001.10.18 0 0 418
Trilla,

nagyon várjuk az eredményt és NAGYON-NAGYON szorítunk Nektek!!!

Törölt nick Creative Commons License 2001.10.18 0 0 417
Ajjajjjjj
holnap 11-re megyunk a genetikushoz, most hivott...
ugy tunik 25 %

ajjaj

bojtor Creative Commons License 2001.10.18 0 0 416
Sziasztok Lányok!
A kezdetektől figyelem a topicot, de ha már a különböző módszereknél tartotok, én ismerek egy un. Jónás-módszert. Nem tudom mit hallottatok, tudtok róla, így csak egy-két mondat "kedvcsinálónak":
Ez egy kb. 40 éve működő és elég jó statisztikát produkáló módszer, ami egy horoszkóp-szerű elemzésből áll. Így az egyetlen feltétel, hogy az asszony/lány tudja -lehetőleg percre pontosan- a születési idejét.
4 dologban tudnak segíteni:
természetes fogamzásgátlás; a gyerek nemének meghatározása; a termékeny időpont meghatározása (ha nincs semmi szervi probléma, egyszerűen csak "nem jön össze"); és az életerős, egészséges gyermek fogantatásának időpontja (pl. előző vetélések, fejlődési rendellenességek esetén).
A módszert két olyan ismerős ajánlotta akiknek ez segített, és nálunk is ezzel sikerült a két fiú után egy kisleány, de azért teljes garanciát nem tudok vállalni.
Ha érdekel valakit, szívesen adok még részleteket.

Addig is jó páfrányozást és mielőbbi két csíkokat kívánok,
Gabi

mzsperx Creative Commons License 2001.10.18 0 0 415
a toxo nem olyan mint a rubeola, nem elég egyszer védettséget szerzni, ha jól értettem, egy idő után elmúlik... anyukáméknál is van macsek, én is aggódhatok
Almond-Eyed Creative Commons License 2001.10.18 0 0 414
Trilla,

engem ugyan sehová sem küldtek... :-(((
Aszonták, majd bemehetek a leletekért, ha gondolom. De azért a rubinak örülök, hogy legalább már ezen nem kell aggódnom!!!
Á, nem baj, úgyis kell még "normális" vérvételre mennem, mint ugye lent már erről volt szó... :-(((
De nem érdekel, örömmel megyek akárhova, csak kezdhetnénk már neki!!!

:-))))))))))))))))))))

Előzmény: Törölt nick (411)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!