Nekem van egy Powerstate Tube Machine-om... A csöves része szerintem nagyon jó, tisztán is, meg torzítva is, a tranyós részt nem nagyon használom. Elég jellegzetes hangja van annak is, de a Marshall tranyós erősítő torzítója vhogy jobban tetszik :) Amúgy tud sokmindent amit tudnia kell, effekt ki-be, hangszín, gain, presence mindkét csatornán, ja és nem utolsósorban előfok, szóval több hasznád veszed mint egy sima torzítópedálnak... Ha 44-nél olcsóbban kapod meg, mondjuk úgy 30-ig, akkor tutira megéri...
Jó másfél éve hallottam, meg rövid ideig próbáltam ilyet - vmi szintén Pstate végfokkal és egy két hangszórós ládával. Szerintem megéri az árát (már csak azért is, mert egy nevesebb torzítópedál kerül ennyibe), változatosan, sokféleképpen szólt. Mellesleg én is szeretnék egyet, csak nincs egy vasam se.
Valaki hallot már a Powerstate Tube Machine-ről? Az apróneten kettőt is kínálnak. Azt tudom, hogy egy csöves előfok, de nem találtam róla több infót...
Mit szólnátok hozzá, ha rendeznénk egy virtuális jamparty-t úgy, hogy mindeki választana magának ezekből a leckékből egy szinpatikus lopping tracket, (http://stratofan.rentahost.net/stratofan/git_week006.shtml) otthon játszana rá valamit, feltöltné valmi freewebre ahol elfér, és megoldanánk hogy meg lehetne hallgatni mindet és szavazni rá a weblapomról a leckék oldaláról?
Persze, gyere nyugodtan, bár már régen panaszkodtam :) hívj előtte mert csü. + pé. estig dolgozom, szerdán meg gitáriskolázok, holnap este meg előadok. Majd megmutatom a nyűgjeimet. Bár már kevésbé zavarnak :-). A tudás kárpótol :-))). De szinte 0 az esélye hogy megveszem a ZOOM-ot, mert mostmár a digitech-re fenem a fogam, azért eljöhetsz ha nem baj. Lehetőleg napközben :). Jó lesz összehasonlítani a Washburnnal.
SF
szal ugyérzem átmentünk vegyesfelvágottba, akkor most hadd hirdessek és is:
ti. SÜRGŐSen el szeretném adni az analóg (hmm. igy mondják, ami nem digitális?) tackeremet (metronóm). német gyártmány, Wittner, műanyag a teste, és kvázi vadiúj. nemtod most hogyér vesztegetik, holnap megyek megnézni, akit érdekel a dolog: emil me, vagy, 0630-2427152.
StratoFan:
te meg számíts rám a héten. Ha mást nem, legalább megnézem miért panaszkodsz állandóan a gitárodról, vagy a gitároddal kapcsolatban, vagy mi a szösz. jameglehet, hogy egyénieskedek egy kicsit, ugyhogy viszem a saját motyómat is...
GG
Tényleg jók. Sajna némelyik régebbi már csak az oktató CD reklámjaként funkcionál :-(. Emiatt szorgalmasan archiválom őket. Ma éjjel is lesz új lecke. Reggelre belinkelem :).
Ha valaki tudja hogyan és mivel kell .tab fileket gyártani a leckéknél alkalmazott java applet alá, az kérem tájékoztasson minket, ha kérhetem ezt Zakk Wylde és Ozzy Osbourne nevében is egyben :-)))))
SF
T. Kollégák!
Had ajánljam figyelmetekbe StratoFan barátunk gitárcentrikus weboldalát - csak bemásolom, mert nemtom hogy kell linket csinálni: http://stratofan.rentahost.net/stratofan/ - most éppen a Randy Rhoads riffeket nyomok a looping sound clipre, állati jó ...
Na végre egy jó hír :)))
Van hozzá egy jelentős patchgyűjtemény a gyártó webhelyén, és csak 40-et lehet bele programozni, ráadásul én beérem 4-5 különböző de jólsikerült hangzással, nem vagyok egy kísérletező típus :). Egyébként egy Bécsi hangszerboltban néztem ki magamnak, átszámítva 47.000 Ft.
Mikor Szegeden énekeltem a Secrets' Age-ben, a gitárosnak ilyen volt. Nagyon jó volt! De a házassága majdnem ráment az állandó programozásra... Készülj fel, ha egyszer egy ilyet veszel, nem lehet abbahagyni a kisérletezést, és az egész zenekar ott fog ülni a cucc körül és tekergetni. :)
Gondolhattam volna ha jobban visszaolvasok, hogy téged a torzítók érdekelnek.
Akkor viszont semmiképpen nem ajánlom a Zoomot, nagyon komolytalanok a torzítói.
A felajanlas igazan megtisztelo, de Borsod egy kicsit messzinek hangzik (Pesthez kepest). Viszont megprobalok felhajtani itt a kornyeken egyet kolcsonbe...koszi.
Ha netán nem próbálta senki, itt vannak olvasói vélemények, én is ezeket olvasgatom:
http://www.harmony-central.com/Effects/Data/ZOOM/GM200-01.html
Eygébként:
Manufacturer URL www.samsontech.com/zoom
Ease of Use 9.8 (14 responses)
Sound Quality 8.5 (14 responses)
Reliability 7.6 (12 responses)
Customer Support 6.6 (5 responses)
Overall Rating 8.8 (13 responses)
Na, mégis lesz koncertünk a közeljövőben. Mégpedig jövő szombaton (október 13.) meglepő módon a Vekkerben. Ugyanis a Rolling Rock-kal nem tudtunk megegyezni, a Vekkerbe pedig hívtak minket. Lenyomunk egy bulit, úgyse játszottunk már 2 hónapja.
Szóval akit esetleg érdekel jöjjön el. A cím XI. Prielle Kornélia u. 2.
Yngwie a legnagyobb!!!
Derek küldte ma reggel. Ijesztő, de -hogy őszinte legyek- nem néztem ki Yngwieből egy ekkore húzást. Le a kalappal előtte.
First of all, I would like to preface this letter by saying that I am not a fan of one using their musical status to promote religious or political beliefs. I am also not one to post on message boards, but something happened to me on stage last night that I feel compelled to write this letter.
I am currently the only American in Yngwie Malmsteen's touring band.
What happened at last night's gig in Porte Allegre, Brazil was shocking.
Midway through the set, Yngwie finished his guitar solo spot with the "Star Spangled Banner." The crowd of about 1500 people started immediately booing very loudly, and throwing shit on stage.
To see the Anti-American rallies on CNN is bad enough, but to be in the middle of one is scary beyond words.
So after Yngwie's solo we had about 5 more songs to play. All of my spirit was gone. I finished the set disgusted, and without looking at the crowd for the rest of the show.
After the final song, the band went to the dressing room. I told Yngwie, " I refuse to go out for the encore under any circumstances, FUCK THESE PEOPLE."
Yngwie went back on stage by himself and played the "Star Spangled Banner " again to a choir of loud boos. He then said on the microphone, "God Bless America, and FUCK YOU ALL" and walked off stage.
The crowd went into a riot and started throwing shit on stage. We immediately were rushed back to our hotel. I have no idea of the status of our gear.
I want to thank Yngwie for taking my back, and for standing up for the USA.
To the people in Porte Allegre, you should be ashamed of yourselves. I don't give a fuck if I ever play your peasant infested third world city again.