Keresés

Részletes keresés

zuglo_14 Creative Commons License 2001.10.05 0 0 101
Jóóóó estét Zuglóóóóóó!

Hol vannak a Zuglóiak, más topicokba irogatnak (én is :-)) ), ejnye-bejnye, és nahát....

zizi Creative Commons License 2001.10.03 0 0 100
a 6 perc az a púderezés a plebsnek, ma este jártam a mexikói úti végállomáson és este fél 8kor már elméletileg is csak 15 perc, de ott anyáztak a várakozók, hogy már az első napon sem tartják be a vezetők...
Előzmény: banya (97)
kaviat Creative Commons License 2001.10.03 0 0 99
szia

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: bokor (98)
bokor Creative Commons License 2001.10.03 0 0 98
Mi ma hármas villamosoztunk, roppant halk és nagyon kultúrált, a gyerek nagyon élvezte, hogy van leszállásjelző, pedig ez villamos. Sajnos azt hiszem, csak a Mexikói úttól az Örs felé fogjuk használni, akkor kényelmes, de odafelé nár az Örsön csurig van... Különben szép lett a megállók környéke, de lassan ellepik majd a hajléktalanok, és ugyanolyan büdös és koszos lesz, mint eddig. Vagy pesszimista vagyok?
Különben sziasztok, zuglóiak, én másfél éve volnék az, és ez ide az első hozzászólásom...
banya Creative Commons License 2001.10.03 0 0 97
Ma elsuhant mellettem egy hármas villamos! :))) Tényleg nagyon halk, viszont a 6 perces járatsűrűség egy marhaság... :( Megnéztem a menetrendet. :(
Előzmény: zuglo_14 (94)
zuglo_14 Creative Commons License 2001.10.03 0 0 96
Szia!

Szép is a liget, sajna mi messzebb lakunk, pedig jó lenne legalább hetente zöldbe menni...

Általában muzeum látogatás során szktunk liget felé járni :-))

Előzmény: tündérlala (95)
tündérlala Creative Commons License 2001.10.03 0 0 95
Jóreggelt! :)

Tegnap délután sétálgattam a kisfiammal a ligetben, és a Vajdahunyad váránál a fahídon átmenve a tó fölött (rengeteg kacsával), ahogy a sárga levelek gyönyörűen tükröződtek a vizen, nos arra gondoltam, milyen szép környéken is lakunk!
Zugló rulez! :)

lala

zuglo_14 Creative Commons License 2001.10.03 0 0 94
Jóóó reggelt Zuglóóóóó!

Mi hir?
Ma már tapasztaljuk a 3 villamos elönyeit, hátrányat?

(talán napközben arra járok és kiprobálom...)

cukkanyó Creative Commons License 2001.10.01 0 0 93

* Multiplex rengeteg, nade milyen hangulatuk van? *

Mint a lelátón a stadionban :(

Járt valaki Közületek a Hunyadi János ált. suliba ?

Előzmény: zuglo_14 (92)
zuglo_14 Creative Commons License 2001.10.01 0 0 92
Szia!

Emlékszem, sőt....
Nagyon jó kis mozi volt, az volt a Zuglói.
Söt még erkélye is volt, négyszemélyes oldalpáholyokkal.....
Hajaj......

Hol vannak ma már ilyen mozik?
Multiplex rengeteg, nade milyen hangulatuk van?

Előzmény: cukkanyó (90)
zizi Creative Commons License 2001.10.01 0 0 91
nekem úgy tűnt, hogy nem tolonganak a vendégek (pedig tényleg jó a kaja, talán az lehet az oka, hogy nem igazán forgalmas a Vezér út ?
ettől függetlenül nem árt telefonálni szvsz...
Előzmény: y3k (88)
cukkanyó Creative Commons License 2001.09.30 0 0 90

Sziasztok Zúglóiak,
már nem itt lakom, de itt nőttem fel... és némi *érdekeltségem* még van a kerületben.
Azokban a mozikban amiket itten emlegettetek mindben jártam, de leginkább az Angol u.-iba.
Emlékszik rá valaki ? szemben volt a Danuvia...

más: XVII. ker.-i topikból ollózóm:
2-án 15.30-17.30 között lesz az Örs vezér terén a TW6000 villamos bemutatója és 3-án 11 órakor fog az új 3-as villamos megindulni, illetve hosszabbodik a 62-es villamos a Mázsa térig.

Előzmény: kaviat (89)
kaviat Creative Commons License 2001.09.30 0 0 89
hehe ez trükkös volt :))) [jó nap volt, sajnálom hogy a buta idő miatt nem fért bele a bicajozás]

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: tündérlala (86)
y3k Creative Commons License 2001.09.30 0 0 88
Asztalfoglalas kell, vagy eleg beesni?
Előzmény: zizi (87)
zizi Creative Commons License 2001.09.30 0 0 87
"Két Vezér" - ez a nevük (a Vezér úton lelhető fel, az Egressy és Mogyoródi utak között)
árak : zömében 900-1000 ft között (meglehetősen nagy adagok, legalábbis számomra :-)

most 6an 6féle kaját ettünk, mindenki elégedett volt a minőséggel

Előzmény: zuglo_14 (80)
tündérlala Creative Commons License 2001.09.30 0 0 86
szija! :)
Előzmény: kaviat (84)
zuglo_14 Creative Commons License 2001.09.30 0 0 85
Hali

Bár nem Zuglóban lesz:

"www.bkv.hu"
friss hírek
VÁLTOZÁSOK
A KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSBEN
Villamosbemutató október 2-án az Örs vezér téren
Október 2-án (kedden) délután a Fehér úti buszvégállomás mellett 15.30 óra és 17.30 óra között megtekinthető a hannoveri közlekedési vállalattól vásárolt TW 6000 típusú villamos.
A BKV Rt. minden érdeklődőt szeretettel vár.

kaviat Creative Commons License 2001.09.30 0 0 84
szija lala :))

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: tündérlala (83)
tündérlala Creative Commons License 2001.09.30 0 0 83
Axelero ADSL.
Amikor év elején át akartam állni mert már untam a modemet, a TV-net durván elhajtott, a chello meg nem állt szóba velem. Igy kieséses alapon ez nyert. Jó.

lala

Előzmény: zuglo_14 (81)
kaviat Creative Commons License 2001.09.30 0 0 82
tvnet de már jó ideje, bőven akkor kötöték be, amikor még sehol se volt ez a cselló vagy mi a szösz.. hasít rendesen, éjjelente itthonról 200 k-val is jön a cuccos... régebben elég sok baj volt vele, emléxem a sok bosszankodásra amikor pont 7végén pukkant el a gateway, a 7fői reset után persze megint ment minden :) de mostanában már müxik rendesen jó ideje [kop kop kop]

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: zuglo_14 (81)
zuglo_14 Creative Commons License 2001.09.29 0 0 81
Hali

Kérdés:
Ki mlyen net kapcsolatott használ itt Zuglóban? és miért?

Én pl.: chello, mert ez jött el hozzám, (pedig az utolsó percig a tvnet volt esélyes....)

A modemmel kacérkodtam egy darabig, de a sebesség (tapasztalatok melohelyen) és a telefontarifa elriasztott.

zuglo_14 Creative Commons License 2001.09.29 0 0 80
Jóóóó estét Zuglóóóóóó!

Engem is érdekel, "2 vezér" ez a neve, vagy csak a "beceneve"?
A kaja jó, de milyenek az árak?
(Mondjuk 4 fős család részére?)

banya Creative Commons License 2001.09.29 0 0 79
Tündércica!

Menjetek el, már csak a kaja miatt is! :))))))))

Előzmény: tündérlala (78)
tündérlala Creative Commons License 2001.09.29 0 0 78
El kell mennem ebbe az étterembe!!! :))))
[Régi vágyam ugyanis, hogy "cicának" szólítsanak! :))) ]
Meg különbenis! :)

lala

Előzmény: banya (77)
banya Creative Commons License 2001.09.29 0 0 77
Egy ismerősöm mesélte, hogy a hannoveri villamos tök jó (próbautazott rajta nemrég): fűthető, halk, gyors, a lépcsők kinyílását automatika vezérli, ami érzékeli a peron magasságát és ahhoz képest nyit ki 1-2 vagy 3 lépcsőfokot.

7vége: ma szülinapot ünnepeltünk (két leánygyemekét vontuk össze), ennek örömére elmentünnk ebédelni a "2 vezér" nevű étterembe (Vezér úton a Mgyoródi és Egressy között).
Nagy élmény volt! :))) Nemcsak a kaja miatt (frenetikusan jó volt), hanem a pincércsaj miatt is, aki erősen dekoltált topban (amikor behajolt az asztal fölé időnként aggódtam, hogy a melle az asztalra pottyan :) ), rengeteg sminkkel, viszont borzasztóan aranyos volt, kedves, segítőkész, és csak egy kicsit zavart, hogy így szólt hozzám "Neked mit hozhatok, cica?" :))))

Holnap másik cslaádi összegyövés lesz: anyáméknál, tesóimmal, azok családjaival. Amolyan telki piknik: kerti sütéssel, némi ünnepléssel (szülinapok). Remélem marad a jó idő.

kaviat Creative Commons License 2001.09.29 0 0 76
én inkább bosnyáktér, bár a melóba az örsön kereszűl kell mennem..

7végi program ? jó kérdés én megnézném az AI-t, bár lehet hogy még nem adják.. most az öcsémmel becsobbanunk a széchenyi fürdőbe, kicsit áztatni magunkat, meg elmaradt dumcsizásainkat pótlandó.. [lehet, hogy még az asszonyt is elcsalom magammal]. ez jó hely, bár kissé erős a belépő viszont gőzgézától kezdve mindenféle mókák hideg, meleg, langyos vizek vannak..

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: zuglo_14 (75)
zuglo_14 Creative Commons License 2001.09.29 0 0 75
Jóóóóóó reggelt Zuglóóó!

Sajna engem vár a melóóóóó! (nem a net!)
Aki lazithat annak jó szorakozást.

(villamos ügyben nem leszek nyerő, már látom, ....)

De úgy látom, főleg Örs környékiek irogatnak ide, vagy tévedek?

Ki milyen programot tud ajánlani hétvégére?
(Ha már a majmok bolygója csapnivaló, van egyáltalán élvezhető film?)

Törölt nick Creative Commons License 2001.09.29 0 0 74
Nos azon a honlapon de. 10 óra volt. Megnéztem a BKV-t is az nem sok jót ígér:
1., Vágányfelújítások az Örsön Okt 2.-ig.
2., Viszont kedden, 2-án bemutatják a villamost a nagyközönségnek a Fehér útnál.

Na jó, de akkor MIKOR INDUL?

Előzmény: kaviat (73)
kaviat Creative Commons License 2001.09.29 0 0 73
m=n, i=o a többi elgépelésemről már nem is beszélve [tényleg hajnal van]

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: kaviat (72)
kaviat Creative Commons License 2001.09.29 0 0 72
és mi lenne kedves OutsideR, ha mégis lelőméd azt a poént, akkir ugyanis nem kellene utánabogarásznom a nem tudom pontosan hol :))

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: Törölt nick (71)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!