a 6 perc az a púderezés a plebsnek, ma este jártam a mexikói úti végállomáson és este fél 8kor már elméletileg is csak 15 perc, de ott anyáztak a várakozók, hogy már az első napon sem tartják be a vezetők...
Mi ma hármas villamosoztunk, roppant halk és nagyon kultúrált, a gyerek nagyon élvezte, hogy van leszállásjelző, pedig ez villamos. Sajnos azt hiszem, csak a Mexikói úttól az Örs felé fogjuk használni, akkor kényelmes, de odafelé nár az Örsön csurig van... Különben szép lett a megállók környéke, de lassan ellepik majd a hajléktalanok, és ugyanolyan büdös és koszos lesz, mint eddig. Vagy pesszimista vagyok?
Különben sziasztok, zuglóiak, én másfél éve volnék az, és ez ide az első hozzászólásom...
Tegnap délután sétálgattam a kisfiammal a ligetben, és a Vajdahunyad váránál a fahídon átmenve a tó fölött (rengeteg kacsával), ahogy a sárga levelek gyönyörűen tükröződtek a vizen, nos arra gondoltam, milyen szép környéken is lakunk!
Zugló rulez! :)
nekem úgy tűnt, hogy nem tolonganak a vendégek (pedig tényleg jó a kaja, talán az lehet az oka, hogy nem igazán forgalmas a Vezér út ?
ettől függetlenül nem árt telefonálni szvsz...
Sziasztok Zúglóiak,
már nem itt lakom, de itt nőttem fel... és némi *érdekeltségem* még van a kerületben.
Azokban a mozikban amiket itten emlegettetek mindben jártam, de leginkább az Angol u.-iba.
Emlékszik rá valaki ? szemben volt a Danuvia...
más: XVII. ker.-i topikból ollózóm:
2-án 15.30-17.30 között lesz az Örs vezér terén a TW6000 villamos bemutatója és 3-án 11 órakor fog az új 3-as villamos megindulni, illetve hosszabbodik a 62-es villamos a Mázsa térig.
"Két Vezér" - ez a nevük (a Vezér úton lelhető fel, az Egressy és Mogyoródi utak között)
árak : zömében 900-1000 ft között (meglehetősen nagy adagok, legalábbis számomra :-)
most 6an 6féle kaját ettünk, mindenki elégedett volt a minőséggel
"www.bkv.hu"
friss hírek
VÁLTOZÁSOK
A KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSBEN
Villamosbemutató október 2-án az Örs vezér téren
Október 2-án (kedden) délután a Fehér úti buszvégállomás mellett 15.30 óra és 17.30 óra között megtekinthető a hannoveri közlekedési vállalattól vásárolt TW 6000 típusú villamos.
A BKV Rt. minden érdeklődőt szeretettel vár.
Axelero ADSL.
Amikor év elején át akartam állni mert már untam a modemet, a TV-net durván elhajtott, a chello meg nem állt szóba velem. Igy kieséses alapon ez nyert. Jó.
tvnet de már jó ideje, bőven akkor kötöték be, amikor még sehol se volt ez a cselló vagy mi a szösz.. hasít rendesen, éjjelente itthonról 200 k-val is jön a cuccos... régebben elég sok baj volt vele, emléxem a sok bosszankodásra amikor pont 7végén pukkant el a gateway, a 7fői reset után persze megint ment minden :) de mostanában már müxik rendesen jó ideje [kop kop kop]
Egy ismerősöm mesélte, hogy a hannoveri villamos tök jó (próbautazott rajta nemrég): fűthető, halk, gyors, a lépcsők kinyílását automatika vezérli, ami érzékeli a peron magasságát és ahhoz képest nyit ki 1-2 vagy 3 lépcsőfokot.
7vége: ma szülinapot ünnepeltünk (két leánygyemekét vontuk össze), ennek örömére elmentünnk ebédelni a "2 vezér" nevű étterembe (Vezér úton a Mgyoródi és Egressy között).
Nagy élmény volt! :))) Nemcsak a kaja miatt (frenetikusan jó volt), hanem a pincércsaj miatt is, aki erősen dekoltált topban (amikor behajolt az asztal fölé időnként aggódtam, hogy a melle az asztalra pottyan :) ), rengeteg sminkkel, viszont borzasztóan aranyos volt, kedves, segítőkész, és csak egy kicsit zavart, hogy így szólt hozzám "Neked mit hozhatok, cica?" :))))
Holnap másik cslaádi összegyövés lesz: anyáméknál, tesóimmal, azok családjaival. Amolyan telki piknik: kerti sütéssel, némi ünnepléssel (szülinapok). Remélem marad a jó idő.
én inkább bosnyáktér, bár a melóba az örsön kereszűl kell mennem..
7végi program ? jó kérdés én megnézném az AI-t, bár lehet hogy még nem adják.. most az öcsémmel becsobbanunk a széchenyi fürdőbe, kicsit áztatni magunkat, meg elmaradt dumcsizásainkat pótlandó.. [lehet, hogy még az asszonyt is elcsalom magammal]. ez jó hely, bár kissé erős a belépő viszont gőzgézától kezdve mindenféle mókák hideg, meleg, langyos vizek vannak..
Nos azon a honlapon de. 10 óra volt. Megnéztem a BKV-t is az nem sok jót ígér:
1., Vágányfelújítások az Örsön Okt 2.-ig.
2., Viszont kedden, 2-án bemutatják a villamost a nagyközönségnek a Fehér útnál.