Keresés

Részletes keresés

_LaJoS_ Creative Commons License 2001.09.29 0 0 184
Lányok, hol vagytok?
Papci Creative Commons License 2001.05.26 0 0 183
Kepes voltal egy ekkor a szarsagot beirni ide?
Nem akarsz beallni hozzank gepiro(no)na(e)k?
Előzmény: Black Magic Woman (176)
Betyár Creative Commons License 2001.05.26 0 0 182
???
Előzmény: krix_krax (181)
krix_krax Creative Commons License 2001.05.26 0 0 181
Tangó! Gratula! Ez jobban tetszett, mint a lopott vicceid! Ezt még sehol sem láttam. ILYENEKRE VÁGYOM! MÉG! MÉG! NE HAGYD ABBA!
Előzmény: Betyár (178)
susannbalogh Creative Commons License 2001.05.25 0 0 180
:-))) NAGYON JÓ!!!
Előzmény: Törölt nick (179)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.25 0 0 179
Erotikus történet

Éreztem, hogy kezd nedvesedni a lábam között.
Ő határozottan és megállíthatatlanul közeledett felém.
Amikor kinyújtotta felém a kezét, már biztosan tudtam, hogy mit akar.
Átkarolt és az ölébe húzott.
Ne félj, nem lesz semmi baj!- duruzsolta a fülembe.
gyöngéden a hátamra fektetett és elkezdte lefejteni rólam a ruhát.
Ott feküdtem hanyatt, deréktól lefele már ruhátlanul.
Megborzongtam az érintésétől és tudtam, fantasztikus lesz!
-Új pelust kapok! :-)

Betyár Creative Commons License 2001.05.25 0 0 178
Igen. Érdekes. De más a valóság, és más az irói munkásság.
Előzmény: susannbalogh (177)
susannbalogh Creative Commons License 2001.05.25 0 0 177
Na ehhez idö kell, de végigolvasom ezt is meg a többit is... érdekesnek igérkezik :)
Előzmény: Black Magic Woman (176)
Black Magic Woman Creative Commons License 2001.05.25 0 0 176
Egy banki munka

Az a feladatom, hogy a dolgozóknak segítsek a bankokban elkészíteni a negyedévi összesítéseket számítógépen. Nagyon sokat tréfálkozunk a bankokban dolgozó fiatal lányok szexuális étvágyáról, bár még egyikünknek sem volt ilyen skalp a tarsolyába. De a többi lány nagyon bukik az öltönyös bankárokra, így szinte majdnem mindennap van egy kis kalandunk, persze csak akkor, ha időnk, és kedvünk is van hozzá. A legnagyobb vágyunk mégis csak az, hogy egy "bankos csajt" kipróbáljunk. Azt se gondoltam volna, hogy a haverok közül nekem lesz először ilyen szerencsém. De még milyen szerencse, hiszen nem is egy jutott nekem, hanem egyenesen négy.
Egy szép napon a központból kiküldtek egy manhattani bankba, segítsek elkészíteni egy jelentést, munkaerőhiány miatt. Maga az épület is szimpatikus volt. Amikor beléptem, áthaladtam az előtéren, mire találtam egy biztonsági őrt, aki útba igazit. Eléggé meglepődve nézett rám, ahogy megmutattam neki a papírt, amire az iroda száma volt felírva. Közölte velem, abba az irodába csak azok mennek be, akik amúgy is ott dolgoznak, soha nem megy oda szinte senki. Az ott dolgozók mindig panaszkodnak, unalmas. A kísérőm azt is elmondta, hogy postázási munkát végeznek itt általában, kevés a munkájuk. Majd az ajtóhoz érve elköszönt.
Halk kopogtatás után beléptem a terembe, meglepődtem. Négy fiatal hölgy tekintete szegeződött rám. Bemutatkoztam, és elmondtam, miért is jöttem. Ők is egyenként bemutatkoztak, meglehetősen szívélyesen fogadtak egy idegen férfit.
Vanessa egy magas, szőke hölgy, láthatólag a legidősebb (kb. 25 éves), és a legmagasabb beosztása volt az irodában.
Vicky valószínűleg indai származású, nagyon közvetlennek bizonyult.
Michellenek fekete haja volt. Csak egy laza "helló"-val köszöntött.
A legutolsó asztalnál ült Sheryl.
A munkát Vicky gépén kezdtem, a lány segített kiigazodni a bonyolult programon. Amikor hozzám szólt, felé fordultam, és finoman a vállammal végigsimítottam a mellét. A mellei félig kilátszottak az apró felsőrészből, de ő nem tett semmit, hogy eltakarja. Igazából nem is bántam, csodás darab volt. A szeme ragyogott, ahogy cinkosan rám mosolygott. Majd megérintette a vállamat, amikor megköszönte a segítséget. A huncut mosolya és gyönyörű teste felkeltett az érdeklődésemet. De folytatni kellett a munkám, ezért átültem Michelle gépéhez, egy hasonló műveletet elvégezni. Csak most néztem meg tüzetesebben ezt a hölgyeményt. Fantasztikusan jól nézett ki. Merész ruhadarabjai teljesen kiadták karcsú alakját, szinte meztelen volt, csak a legkényesebb részeket takarták az apró ruhaneműk.
A gép előtt ült, amíg beállítottam a programot. Felette áthajolva, teljesen beláttam mellei közé. Már a hálószobája lebegett képzeletben előttem, amikor csábosan rám nézve megköszönte a segítséget.
Hallottam, hogy ez egy "barátságos iroda", de azt nem gondoltam volna, ennyire.
Egy kis időre leültünk beszélgetni az étkezőbe, a lányok rögtön pletykálkodni kezdtek.
Vicky és Michelle felvilágosult hölgyek, szórakoztató volt hallgatni történeteiket. Lassan közeledett az ebédidő, ezért Vanessa mindenkinek kínai ételt rendelt ebédre. De akármilyen éhesek is voltunk az ebéd csak nem érkezett meg. Vickyt elküldte egy a nyomtatóhoz szükséges kazettáért a raktárba. Kis idő múlva a lány hívott segíteni.
- Nem érem el!
A kazetta a szekrény tetején volt, ő a guruló lépcsőn állt, és akárhogy nyújtotta ki vékonyka karját, akkor sem érte el. Mellé álltam, egyszerű mozdulattal levettem. Mélyen nézett a szemembe.
- Éhesnek látszol - jegyezte meg huncut mosoly kíséretében.
- Valóban az vagyok, egész nap nem ettem semmit.
A combjával a kezemhez dörgölőzött.
- Szegénykém - mondta szánalommal. - Pedig az étterem, ahonnan rendeltünk, a közelben van.
Közben egyesével lépett le a létráról, és felcsúszott a szoknyája annyira, hogy a bugyija is láthatóvá vált. Ezt a csábítást nem lehetett visszautasítani, eszembe se jutott volna.
Ezek után már csak arra tudtam gondolni, hogy a szoknyája alá kerül a kezem, hosszasan dolgozom a lüktető csiklóján, és a köldöke alatt csókokkal árasztom el. A combját erre szétterpeszti, én elé térdelek, a nyelvem pedig lassan levándorol a lába közé. Az örömtől nyögdécsel, kigombolja az ingem.
Hirtelen megszakítjuk az álmodozásunkat (valószínűleg már ő is erre gondolt), mert halk kuncogásokat hallottunk a szomszéd irodában. Természetesen a kolléganők hallgatóztak, ugyanis nagyon csendbe voltunk, ők pedig azt találgatták, vajon mit csinálunk. Vickyt ez nem zavarta, engem annál inkább. - Bár már nem sokáig.

- Úristen Vicky, hol voltál eddig? - Kérdezte félig mosolyogva, félig komolyan Vanessa.
- Segítenie kellet levenni kazettát, mert magasan volt. - magyarázkodott, elpirulva.

Vanessa felém fordult:

- Pár hónappal ezelőtt dolgozott itt egy helyes puerto-ricoi srác…
- És hol van? - Érdeklődtem.
- Haza költözött. Addig ő hozott ki mindent a raktárból. Mindannyiunkkal összemelegedett, kivéve Sherylt.- Mutatott a félénknek látszó lány felé az iroda túlsó végébe. - Csak ő egyedül köztünk ilyen visszahúzódó.
A lány felemelte a tekintetét, tudta, hogy róla beszélünk, de nem tudta, miről van szó.
- Nem tudom elképzelni, hogy bír ilyen életet élni?! - Kommentálta Michelle.
- Biztos még nincs itt az ideje- gúnyolódott Vicky. Leült, férfiasan a lába közé tette a kezét, majd ironikusan folytatta: - És az idő most van itt!
- Miért most? - Kérdeztem meglepetten. Furcsa volt az, amiket mondtak, de nyilvánvalóan más férfivel is ezt csinálták volna. Mindenesetre ezek a nők tényleg élvezték az ebédidőt.
- Eleinte egy fehér bőrű férfi javította a nyomtatónkat, Sheryl akkor azt mondta, hogy az a fazon nem elég magas. Azután jött egy magas olasz, akkor már szőke kellett neki, aztán még volt itt egy másik- a legszebb példány-, akkor pedig azt mondta, neki magas fehér bőrű pasas kell, fénylő, szőke hajjal.- magyarázta Vicky.
- Ja, és zöld szemekkel - tette hozzá Michelle.
Egy kissé zavarba jöttem, de szerencsére nekem is zöld szemem van.
- Akkor rendben van-, mondtam. Nagyon örültem a szerencsémnek, hiszen amikor ma reggel besétáltam az irodába, nem gondoltam, hogy ilyen élményekben lesz részem.
Sherylnek szegeztem a cseppet sem természetes kérdést:
- Velem megelégedne?
- Szerintem Vicky mindent elintéz - mondta ridegen.
- De én önt is meg akarom ismerni - kötöttem az ebet a karóhoz.
Több féle módszerrel is próbálkoztam, de egy sem járt sikerrel a kis hölgynél. Vicky beindult, és ezt nem is leplezte. Elém lépett, megcsókolt, megölelt, és melleit a mellkasomhoz nyomta, a mennyekben éreztem magam. Michelle is beszállt, letérdelt a padlóra, és lehúzta a sliccemet. Én kigomboltam néhány gombot Vicky blúzán, kikapcsoltam a melltartóját, mellei szó szoros értelmében kiszabadultak a "csipke börtönből". Édesen nyögdécselni kezdett, amikor a mellbibóit körül nyalogattam, majd a számba nyomta a mellét. Erősen szívni kezdtem mindkettőt, Vicky hatalmasakat visongatott. Lejjebb csúsztam, és a hasát árasztottam el csókokkal, majd amikor felhúzta a szoknyáját, a lába közt is megismételtem a támadást. Michellere néztem, aki láthatólag élvezte a látványt. Lehúzta az alsónadrágom, és a meleg száját a férfiasságomon éreztem. Vanessa kihámozta magát a ruhájából, és a hátam mögé állva, átnyúlt a vállamon, majd a kezével segített be Michellenek. Kigombolta az ingem, és nyalogatni kezdte érzékeny mellbimbóimat. Így szórakoztatott három szenvedélyes nő, nem lehetett csillapítani szex éhségüket. Játszadozásunk közben Sherylt figyeltem, ahogy minket nézve a szája szélét nyalogatja. Intettem a fejemmel, hogy jöjjön, kapcsolódjon be ő is, de csak nemlegesen a fejét rázta.
- Még ne! - Vágott közbe Vicky.
Erre felállítottam Vickyt az ölemből, és Vanessával lefeküdtünk egymás mellé, majd utasítottam Vickyt:
- Gyere, ülj az arcomra!
Nem volt szükség több biztatásra, ő gyakorlatilag elárasztott nedves csiklójával. Vanessa és Michelle mellém térdelt, és mindketten a kígyómat bűvöltél, kezükkel, szájukkal felvátva. Hirtelen abba hagyták csodás kínzásomat. Vanessa átment Michelle mellé, és most már ismét mindkettőjük száját éreztem kőkemény dorongomon, majd Vanessa lejjebb csúszott, és a golyóimon folytatta a játékot.
Michelle fantasztikus módszert alkalmazott, lassú és érzéki volt. A nyelve különleges dolgokat művelt rajtam, hosszasan dolgozott, a szájával fel s alá.
Mindeközben Vicky lihegett, és ahogy az orgazmusa közeledett kiabált is:
- Mindjárt itt lesz! - És a szám felett élvezett el.
A kezemet a feneke alá csúsztatta, és az egyik ujjamat a hüvelyébe, éreztem nedvességét. Remegett az élvezettől.
Michelle kivette a szájából a férfiasságom, és már csak a kezével kényeztette, egyre hevesebben. Rövid időn belül elmentem. Ahogy az élvezettől kinyúlva elterültem a földön a lányok elindultak az asztalukhoz. Először nem tudtam, mire véljem, de hamar megértettem.
Sheryl meztelenül indult felém, és megállt előttem szétterpesztett lábbal. Csak bámultam gyönyörű testét, amit a ruha még csak nem is sejtetett. Megcsókolt, majd a fülcimpámat nyalogatta, harapdálta. Ettől aztán igazán be tudok gerjedni. Finoman megérintette a péniszemet, de nem találta elég keménynek, nagyon keményet akart. Ezért eltökélten kezelésbe vette a szerszámomat. A melleit a hasamhoz dörzsölte. Neki nem volt olyan nagy, mint Vickynek, inkább keményebb volt. Az ujjaival tovább játszott a férfiasságomon, bizonyára már megelégedett a keménységével, mert kezeimet a lába közé vezette, és közösen ingereltük legintimebb részét. A többi lány megdöbbenten figyelt.
- Ezt nem gondoltam volna - jegyezte meg Vanessa.
Hihetetlen volt, ahogy Sheryl megbabonázott, mégis Vanessa szavai biztattak cselekedetre.
Most én térdeltem Sheryl mögé és nedves nyílásába bele hatoltam, éreztem, ahogy fokozatosan elnyeli a hüvelye a férfiasságomat. Lassú lökések következtek, majd egyre mélyebbre hatoltam, ő pedig kiabált a gyönyörtől:
- Uhhhh, ohhhh, igen!
Michelle a hátunk mögé térdelt.
- Tedd szét még jobban a lábad!- Utasított engem, és teljesítettem a kérését. A kezével hátulról a golyóimat vette kezelésbe.
Michelle Sheryl barna szőrzetéhez nyomott, a csípőjében megkapaszkodtam, és a fenekét masszíroztam, olyan hévvel, ahogy egyre jobban élveztem ezt a társasjátékot. Sheryl egyre hangosabb hangot adott gyönyörének. Ekkor Michelle elengedte büszkeségem, és Sheryl csiklóját izgatta tovább. Sheryl őrült dolgokat művelt, amikor elment, és érezte, közeledik az én orgazmusom is, kezébe vette az irányítást. A zárkózott lányból egy vadmacska lett. A péniszemet kezdte nyalogatni, miközben Michelle lenyalta róla nedveket. Sheryl a finom szájával jutatott végül a csúcsra.
Vanessa oda lépett hozzánk, mellém feküdt, és együtt néztük Sheryl kiélt testét
Most Vanessa követelőzött, hiszen őt még nem elégítettem ki, viszont ő már eljutatott a csúcsra engem. Nem lehetett nemet mondani, bár eddig nem is voltam ilyen helyzetben.
- Te, jó ég!- Gondoltam.- Ezeknek semmi sem elég.
Haboztam, de hölgy a saját kezébe vette a dolgot, nem ellenkezhettem, szinte megerőszakolt, kellemes erőszak volt. Rögtön a tárgyra tért, a péniszemet a helyére vezette. Újra felizgultam, de főleg attól, amit az iroda túlsó sarkában láttam és hallottam. Michelle, aki eddig csak csendes szemlélője volt Vanessával való játékunknak, most a sarokban simogatta saját testét, és közben kiabált. Amikor észrevette, hogy figyeljük, oda sietett, és simogatni kezdte Vanessa csiklóját, én pedig játszadoztam az övével.
Az orgazmust mindhárman egyszerre éltük át, a lányok úgy ordítottak, mint akiket gyilkolnak. Csoda, hogy nem hallotta meg, és nem zavarta meg senki az orgiánkat.
Michelle ismét a golyóimra szentelte a legtöbb figyelmet, majd három ujjamat a csiklójába tette. Közben Vicky a saját testét kényeztette, lihegett.
- Ohhh, ohhh!
Hamarosan átélte a gyönyört ő is, és mi is Michellevel.
Csak most kitisztult fejjel néztem körül a helységben. Vicky egy széken ült elterpeszkedve, szoknyája a derekáig felhúzva. Vanessa oldalról kábultan figyelt engem, Michelle a lábam között hevert lehunyt szemmel. Sheryl hason fekve hevert a padlón, formás feneke lassan mozgott, ahogy a "tulajdonosa" levegőt vett, először gyorsan kapkodott, majd fokozatosan lassult a légzése.
Soha nem hittem volna, hogy ilyen sok a szexuális energiám lehet, ilyen rövid idő alatt, 45 perc mindössze.
Mindnyájan felöltöztünk gyorsan, és mintha mi sem történt volna, a hűtőhöz rohantuk, hogy bármilyen ételt vagy innivalót találjunk, mert már csak tíz perc maradt az ebédidőből.

Még egy másik napot is töltöttem ott, de a következő ebédidőben már csak ettünk. Michellevel találkozgattam még egy ideig (a többieknek barátjuk van). Nem voltunk túl jó páros, csak az ágyban jöttünk ki egymással.
De az a délután a raktárba, fantasztikus élmény volt. A haverok már nem viccelődnek, csak irigykednek rám, én pedig rettentő büszke vagyok magamra.

_LaJoS_ Creative Commons License 2001.05.25 0 0 175
És hol található az a Black Magic Woman utca? :-)
Előzmény: Don Valentino (171)
Black Magic Woman Creative Commons License 2001.05.25 0 0 174
Az én angyalom

A történetem a címét életem szerelméről kapta, hiszen egy megtestesült angyal.
Egyszer nagyon megbántottam, és ő elhagyott, hónapokig próbáltam kapcsolatba lépni vele, de agy letagadtatta magát, vagy pedig, nem vette fel a telefont. Végül megvártam a munkahelye előtt, és kértem, beszéljük meg a dolgot, nem tudott mit tenni, így beleegyezett. Beültünk az autójába, sokáig hallgattunk, közben figyeltem. Az arca tűzpiros volt, látszott rajta, ideges. Mély lélegzeteket vett. Vezetés közben hirtelen a mellkasára nézett, majd a szemembe. Valószínűleg észrevette, hogy nézem. Gyönyörű volt. Fehér blúza kiemelte napbarnított bőrét.
Először csak semleges dolgokról beszélgettünk. Akárhogy haragudott rám, mégis nagyon kedves volt. Elmondta, hogy mióta elhagyott, a munkába temetkezett. Mai napig szeret, de bízni már nem tud bennem. A hangja szomorú volt, tekintete magányos.
A fenébe is! De hülye voltam.- Gondoltam. Most már mindent megtennék, csak visszakapjam.
Gyorsan hajtott, majd megállt egy kis háznál, ahova szakításunkkor költözött. Nem akart behívni, távolságtartó volt. Megígértem neki, hogy csak beszélgetünk, TV-t nézünk. Erre ő elmosolyodott. Édes volt, és csodás érzés fogott el.
Amikor újra megszólalt, elszomorított. Mindent megtett, hogy elfelejtsen. Bár azt nem mondta, hogy sikerült -e neki, de nem is akartam tudni. Befejezte beszélgetést, csak hallgatott. Annyit hozzátett, hogy pihenésre és magányra van szüksége. Értettem a célzást, de nem reagáltam. Keresztül mentünk a konyhán.
- Menjünk a nappaliba! - szólt és balra fordult.
Kintről a lámpák fénye átvilágított az ajtó üvegén. Az angyalkám furcsa volt és ideges. A nyitott ajtóban megálltam, a szívem olyan hevesen vert, hogy majd kiugrott.
- Szükségem van egy frissítő zuhanyra- mondta.
Elindult a fürdő felé, és én követtem. Forró vizet engedett, majd megint kiment törölközőért. Én addig gyertyákat kerestem, és amikor megtaláltam, a kád köré raktam, és meggyújtottam őket. A hold bevilágított az ablakon, romantikus látványt nyújtott. A vízbe pici rózsaszirmokat raktam, amikor csodálatom tárgya visszatért, igazán meglepődött. Igaz, semmit nem tudtam leolvasni az arcáról. Mögé léptem, és magam felé fordítottam, hosszan néztünk egymás szemébe, szólni akartam, de nem tudtam mit mondani. Úgy gondoltam, akármit mondok, úgysem hisz már nekem. Végül ő törte meg a csendet:
- Nagyon szép, de mi ezzel a célod? - Kedvesen elmosolyodott. Éreztem, kezd feloldódni.
- Csak örömet akartam szerezni neked. - Válaszoltam.
- Köszönöm. - Súgta a fülembe.
Magamhoz húztam, és megcsókoltam. Nem ellenkezett, visszacsókolt. Sokáig csókolóztunk forrón és szenvedélyesen. Hirtelen egymásra néztünk, és zavartan mosolyogtunk.
- Mi baj velünk? - Kérdeztem, miközben leültünk a kád szélére.
Nem válaszolt, csak nézett maga elé. Éreztem az illatát, elöntött a forróság, a lábam remegett. Felé fordultam, és megcsókoltam, ismét viszonozta a csókokat, de már szenvedélyesebben. Olyan gyorsan kapkodta a levegőt, mintha kilométereket futott volna, de a szája puha és lágy volt.
Mindketten érezni akartuk egymás száját és testét. A nyelvemmel az alsóajkait "simogattam", és erre ő apró nyögésekkel reagált. A kezeivel finoman simogatott, és csak levegővételnyire hagytuk abba a csókolózást.
A szemeit egy pillanatra sem nyitotta ki. Amikor mégis kinyitotta, egy könnycseppet láttam meg benne. Bűnösnek éreztem magam. Megpróbáltam letörölni, de megfogta a kezem.
- Ne!-mondta halkan. - Nekem jól esik.
Majd mosolyogva a tenyerembe csókolt.
- Te sírsz? - szólaltam meg ugyanolyan halkan, mintha meghallhatna valaki más is.
- Miért sírsz? Ennyire rosszul csókolok? - próbáltam feldobni a hangulatot.
De ő csak mosolygott rám, és én visszamosolyogtam. A mosolyától még gyorsabb lett a szívverésem.
- Nem, nem volt rossz. -szólalt meg nemsokára, és újra megcsókolt. - Sok tökéletes dolog van az életben, az egyik a csókolózás, mikor két ember tiszta szerelemből teszi.
- A csóknak egyedi íze van. - helyeseltem.
Valóban így van. Akárhány lánnyal csókolóztam már, egyikkel sem éreztem azt, amit az én angyalkámmal. Szerettem volna ezt neki is elmondani, de féltem, hogy nem úgy reagál, ahogy én szeretném. Kezdtem félni tőle. Féltem, hogy most bosszút áll, és ő okoz nekem fájdalmat. Pedig soha nem volt bosszúálló-típus, mindig csendben tűrte a kudarcokat. Tisztában voltam vele, hogy a legkegyetlenebb bosszút érdemelném, még akkor is, ha saját magamat büntetem.
Most boldog voltam, hogy karjaimba tarthatom, még ha csak kevés ideig is. Már hónapok óta csak az öleléseire és csókjaira vágytam. Nem is gondoltam volna, hogy az álmom teljesülni fog. Azt szerettem volna, hogy ez az éjszaka soha ne érjen végett.
Úgy öleltem, mint aki soha nem akarja elereszteni. Egy valami bántott: én nem tudtam semmiféle érzést kiolvasni a tekintetéből. Ez mélységesen aggasztott, de még sem kérdeztem semmit, nehogy elrontsam ezt a pillanatot.

Szép lassan a nyakához hajoltam, és finoman megcsókoltam, amikor éreztem bőre lüktetését, folytattam. Ő ezt is viszonozta, néhány érzékeny helyen finoman harapdálta és nyalogatta. Ezek a mozdulatok a mennyekbe repítettek. Éreztem, hogy engem akar, de hirtelen abbahagyta. Szemébe néztem, hogy lássam, mi történt.
- Mi a probléma? - De ő válasz helyett megcsókolt.
Innen már nem volt vissza út. Éreztem rajta a határozatlanságot, de talán csak attól félt, hogy butaságot tesz
Soha nem befolyásolta az érzelmeit a gondalata, mindig a szívére hallgatott, és így is cselekedett.
Teljesen átadtuk magunkat a csók varázsának, éreztük egymás közelségét, illatát. Ölelésünk olyan szoros volt, hogy majdnem megfolytattuk egymást. A szemünk be volt zárva.
A tengerpartra képzeltem magunkat (legutoljára ott voltunk nyaralni), amint ott csókolóztunk az emberek előtt.
Egyre szorosabban simultunk egymáshoz, szép lassan haladtam lefelé a szájától, és megcsókoltam a mellét.
Levette az ingemet, végigsimította a mellkasa. Az én bőröm az övéhez képest száraz és durva volt.
Az egyik lábával megölelte az enyémet, úgy éreztem a szívem megállt
Egymás szemébe néztünk. Éreztem, hogy mondanom kellene valamit, de egy hang sem jött ki a torkomon.
- Akarlak! -szólaltam meg, ahogy tovább simogattuk egymás testét.
Egyre erősebben szorított. A kezeim lesiklottak, és már a fenekén pihentek, majd a combjain. Érzékeltem a bugyija csipkéit, és a nedvességét. Nyöszörgött, engedelmeskedett testi vágyainak. Végigsimítottam a testét, a mellénél megálltam, és azokat simogattam. A kezével irányított, hogy jó neki. Hosszú ideig simogattam őket, és gyönyörködtem bennük. Finoman csipkedtem a mellbimbóit, amitől kemények lettek.
Enyhe borzongás fogott el, amikor csípőjével körözni kezdett.
Tudta, mit akar. Nem volt önző, minden érintésemet viszonozta. Nem szükségből, hanem szerelemből.
Kigomboltam a blúzát, a melltartója el volt csúszva, kikapcsoltam, és gyengéden lesimítottam róla a feleslegessé vált ruhadarabokat. A bőre selymes, a mellei feszesek voltak.
Már nem volt olyan félénk, mint kapcsolatunk elején, teljesen kimutatta vágyait és érzéseit.

Mindig érzékeny és odaadó volt. Most is. Az alakja, a vonásai tökéletesek. A szemei elárulták az érzéseit, semmit nem tesz érzelem nélkül.
Már csak alsó nadrág illetve bugyi volt rajtunk. Amikor az alsómon keresztül érintett meg, úrrá lett rajtam a vágy és olyan hangot adtam ki, mint egy éhes állat.
Újra azt éreztem, amit azelőtt, mielőtt elhagyott volna. Az ágyban, és minden téren is összhangba voltunk. De én túlságosan hülye voltam és megbántottam. A tetteimet már akkor megbántam. Ő nem szólt, nem veszekedett, még csak sírni sem sírt. Azt gondoltam már nem is szeret, csak egyetlen egy mondatot mondott: " menj el! ".
Ebben a percben már biztos voltam abban, hogy én is tiszta szívből szeretem.
Körülfontam a karjaimmal, és a kezei azt tették, amit a testem kívánt. Az én kezem a lábai közt időzött, és a szánk újra megszakítás nélkül egybeforrt. A férfiasságom már kemény volt, és vigyáznom kellett arra, hogy ne siessem el a dolgot. A hasa forró volt. Az alsónadrágomba nyúlt, és szép lassan elkezdett játszadozni azzal, amit benne talált. Én is simogattam a legintimebb részét, egyre hevesebben csókolóztunk. Hirtelen felsóhajtott:
-Csináld, kérlek!
Tovább csókolt. Én pedig egyre gyorsabban dörzsöltem alul, igyekeztem kérésének eleget tenni. A nyelvem elindult azon az útvonalon, ahol a kezem járt. Először a mell én, majd a hasán és a combján, végül a csiklóján időztem. Egyre hangosabb hangokat adott ki. Levette az alsónadrágom, és úgy folytattuk tovább a játékot.
Ő már majdnem elért a csúcspontra, rám nézett, s a száját a kulcscsontomhoz nyomta, egész testem bizsergett.
A lábát szétterpesztette, közéhúzott, és a péniszemet a helyére vezette. Lihegve csókolt, majd a fejét hátrahajtotta, és úgy adott hangot vágyainak. Csak vonaglott ide-oda.
Végül annyi idő után beteljesedett újra a szerelmünk.
Bemásztunk a kádba. A víz kellemes meleg volt. A hátával nekem dőlt, így láthattam teste minden pontját.
- Csodás tested van.-szóltam.
Ő csak mosolygott, és locsolgatni kezdte először az én testemet, majd a sajátját is. Szembefordult velem, a lábát körülfonta a derekamon, én is megöleltem, és simogattam a hátát és a fenekét.
A vízben kirajzolódott csodás alakja. Mindketten érezni akartuk még jobban egymást. Éreztem, hogy újra bízik bennem, és ez boldoggá tett.
Finoman beszappanoztuk, és megmostuk testünket. Kiszálltunk a kádból, és törölközővel szárítgattuk egymás bőrét.
A vastag törölközőn keresztül a kezeinkkel a legitimebb testrészeket simogattuk. Én a fenekét és a csiklóját törölgettem. (Ugyanis nagyon szereti, ha a fenekét simogatom.) A lába között körülbelül öt percig időztem, erre ő a büszkeségemet törölgette.
Az érzelmeink újra felkorbácsolódtak, ismét izgalomba jöttünk. Bementünk a nappaliba, és akkor is egymás testével voltunk elfoglalva.
-Kapcsold fel a lámpát! -mondta.
- Miért? - kérdeztem.
Nem válaszolt, de én teljesítettem a kérését. Ahogy felkapcsoltam a hangulatlámpát, a vörös fény átvilágította az egész szobát, ez még jobban felizgatott minket. Lesimítottuk egymásról a törölközőket, ismét természetes meztelenséggel álltunk egymás előtt. Felemeltem, és az ágyhoz vittem, ott újra felfedeztük egymás testét szép lassan, a kezét le-felmozgatta legérzékenyebb testrészemen. A kezemet és a fejemet a melléhez húzta, csókolgattam, simogattam, hol gyengébben, hol erőteljesebben.
Rám nézett, mosolyogva ennyit mondott:
- Szeretlek!
Láttam az arcán, őszintén mondja, valóban így érez irántam.
Tovább simogatta, de már csókolgatta is a férfiasságom. Isteni volt minden mozdulata. Éreztem, mindezt értem teszi, önzetlenül, tiszta szerelemből.
Egyre "keményebb" lettem és finoman hátradöntöttem, most én tettem a csókjaimmal boldoggá. Amikor már láttam, hogy nagyon élvezi, belehatoltam. Először szép lassan, majd egyre gyorsabban mozogtunk.
Felültünk úgy, hogy nem szakítottuk meg csodálatos egységünket. Így, ülve csókolgathattam a melleit.
- Csodás vagy! -lihegte a fülembe.
Alig tudtam visszafogni magam, nehogy nagyon beindulva durva legyek.
Egyre mélyebben jártam benne, és ő is minden porcikájával érintett, gyengéd szerelemmel. Medencéjét szorítottam, lángolt testünk a szerelemtől.
- Veled minden szép! Nagyon szeretlek! - vallottam be őszintén.
Egymás szemébe néztünk, amikor átéltük együtt a gyönyör pillanatait.
Öleltük egymást szorosan, majd lefeküdtünk a padlóra. Egy szó sem hagyta el a szánkat, csak néztük egymást, ahogy légzésünk egyenletesebbé vált.
Az én kezem indult el ismét, a nyakát, a vállát, a hátát, a mellét, és a combjait masszíroztam. Az én angyalkám ugyanezt tette velem, mintha a gondolataimat ismerte volna. A péniszemet újra kezelésbe vette az ujjaival. Csókoltam a nyakát, a száját és végigsimítottam a haját. Újra izgalomba jöttünk.
Magát kezdte simogatni, én pedig szemtanúja voltam mindennek. Csodálatos látvány volt, ahogy ott feküdt előttem meztelenül, szétvetett lábbal. Odahúzott magához, vezette a kezem oda, ahol sajátja volt. Elöntött a boldogság, amikor láttam, milyen örömet okozok neki. Megmutatta, milyen gyorsan mozogjon a kezem.
Eljutott a tudatomig, hogy sikerült vissza szereznem, de már mindenképpen meg akartam tartani. Mindegy volt, milyen áron.
Észrevette, hogy elkalandoztak a gondolataim.
- Újra akarsz engem, vagy csak eddig tartott minden? - szegezte nekem a kérdést.
Minden kétségét a csókjaimmal igyekeztem eloszlatni, sikerrel.
Újra összefonódott a testünk. Úgy ringatóztunk a padlón, mint két csónak a vízen. Hosszasan és lassan szeretkeztünk. Igyekeztünk kimutatni őszinte érzelmeinket. Tanultunk saját hibáinkból: csak így lehet megtartani azt, akit mindennél jobban szeretünk.
Azóta összeházasodtunk, és már a második gyermekünket várjuk, de ezt a feledhetetlen éjszakát, azóta minden alkalommal megismételjük, ha tehetjük.

Törölt nick Creative Commons License 2001.05.25 0 0 173
Jaja, várjuk a folytatást.
Előzmény: Black Magic Woman (168)
Black Magic Woman Creative Commons License 2001.05.25 0 0 172
Köszi, még ma este egy új novellával jelentkezem.
Előzmény: Don Valentino (169)
Don Valentino Creative Commons License 2001.05.25 0 0 171
Debrecenben mar utcat is elneveztek rola. :o)
Előzmény: _LaJoS_ (170)
_LaJoS_ Creative Commons License 2001.05.25 0 0 170
És a zenélésen? :-)
Előzmény: Don Valentino (169)
Don Valentino Creative Commons License 2001.05.25 0 0 169
Tetszik a nicked es jo iro is vagy. Nem gondolkodtal meg az irason?
Előzmény: Black Magic Woman (168)
Black Magic Woman Creative Commons License 2001.05.25 0 0 168

Az én nevem John, és 23 éves vagyok. A feleségem, Susan majdnem 19. A 18. születésnapján házasodtunk össze, és a nászéjszakánkon vesztette el a szüzességét. Sue egy gyönyörű nő. Vállig érő szőke haja, és hosszú, karcsú combja van. Szerencsésnek mondhatom magam, mert ő az enyém.
Körülbelül hét hónapos házasok voltunk, amikor egy éjszaka felém fordult, és ezt mondta nekem:
- Valami nincs rendben nálam. A munkahelyen minden lány arról mesél, hány orgazmusuk volt. Én nem tudom, milyen érzés. Linda mindig a férje, Bob fantasztikus teljesítményéről beszél.
Linda és Bob már régóta házasok, a szomszéd házban laknak, így gyakran szervezünk közös programokat.
Javasoltam Suenak, beszéljen Lindával, hátha ő tud segíteni. Jó ötletnek tartotta, és még aznap este átment a szomszédba. Meglehetősen későn ért haza, én már az ágyban voltam, félálomba.
Furcsa kérdéssel rukkolt elő: megkérdezte, hány centi férfiasságom. Nem igazán örültem a kérdésnek, hiszen eddig soha nem volt gond a méreteimmel.
- Először a méretekben kell keresni a hibát…- mondta, és rögtön kiugrott az ágyból.
Kis idő múlva egy mérőszalaggal tért vissza. Lefektetett az ágyba. Ahogy hozzáért a féltett büszkeségemhez, azon nyomban megkeményedett. Óvatosan megmérte a hosszát, és a szélességét. Nem volt megnyugtató az arckifejezése, amikor befejezte.
- Nagyon rossz?-Kérdeztem. Most már én is aggódtam.
- Inkább aggasztó.-Válaszolt őszintén.
- Miért?
- Linda elmondta Bob méreteit, és azok kétszer akkorák, mint a te méreteid, mind szélességben, mind hosszúságban.
- Linda rosszul mondja, a méret nem számít.- Próbáltam védeni magam.
- Nem! – Erősködött.- Linda azt is elmondta, hogy a férje méretei miatt olyan nagyszerű a nemi életük. Egyébként is miért hazudna nekem?
Gondolkoztam a válaszon egy ideig, de egyetlen indokom sem lett volna ésszerű. Linda tényleg nem hazudna nekünk. Elővettem egy óvszert, és felhúztam. Hamar neki láttunk a házas életünk feljavításához. Úgy döntöttem, addig meg sem állunk, amíg szeretett feleségem nem éli át azt a csodás érzést.
Sue beszélt közben, egyáltalán nem figyelt rám. Csak a Lindával folytatott beszélgetéséről mesélt, nagyon dühös lettem.
- Miért nem próbálod meg Bobbal? –Kérdeztem. – Linda nem tud veled versenyezni külsőség terén, hiszen húsz évvel idősebb nálad.
Beszélgetésünket az zavarta meg, hogy idő közben elmentem. Lehúztam a gumit, és már aludtam is. Az éjszaka kellős közepén a feleségem hangjára eszméltem. A testével játszott. Felültem, néztem, közben nyögdécselt:
- Bob, oh Bob!
Végül megborzongott, és csendben aludt tovább. Én már nem tudtam vissza aludni, egész éjjel Susan „akcióján” gondolkodtam. Még így, gondolkodás szintjén is kirázott a hideg, ha eszembe jutott, egyszer szeretkezni kell látnom a feleségemet a szomszédommal. Annyira szeretem a hitvesemet, ezért eldöntöttem, mindent megteszek, hogy kipróbálja Bob fantasztikus teljesítményét. Hetekig kerestem az alkalmat, sikertelenül. Ám egy nap, épp amikor már feladtam a reményt, remek lehetőség kínálkozott. Linda megkért minket, hogy figyeljünk Bobra, mert ő elutazik három hétre a lányához, akinek a napokban született kisbabája. Készségesen felajánlottam a segítségünket, persze a feleségem semmit nem tudott. Azt sem meséltem el neki, amit akkor éjszaka látta, hallottam, és a döntésemet is titokban tartottam. Amikor haza ért a munkából, közöltem vele Linda kérését, valamint azt, hogy természetesen „igen”-t mondtam az ő nevében is. Egyáltalán nem sérelmezte, hogy nélküle hoztam meg egy döntést.
Bob este átjött hozzánk, de már akkor nem volt józan.
- Igyunk valamit, ünnepeljük meg, hogy nagyapa lettem! Tudjátok mit, menjünk el egy étterembe vacsorázni.
Mi is helyeseltük a javaslatot, így a hálószobába mentünk ketten Sueval átöltözni.
Végig néztem, ahogy ruhát cserél. Ott állt előttem egy parányi bugyogóban. Megkértem, vegye fel azt a ruháját, ami annyira tetszik nekem. Görög stílusú, térdig érő, két oldalt felskiccelve.
Ehhez a ruhához egy aranyszínű szandált vett fel. Harisnyát és melltartót szinte soha nem hordott. Mellei kemények, feszesek.
Sue csábítóan nézett ki, erre Bob is célozni akart, amikor visszatértünk a nappaliba.
- Wow!- Kedves barátunk csak ennyit tudott mondani az ámulattól.
Egész este csak a feleségem karcsú combjait nézte, egyenesen bámulta.
Amikor éjszaka haza értünk- kissé részegen-, Susan a konyhába ment kávét főzni, észrevétlenül követtem, majd megálltam a háta mögött. Megöleltem, a kezem a ruhája hasítékába csúszott, onnan a lába közé. Felnyögött. Éreztem bugyiján keresztül a nedvességet. Elérkezettnek láttam az időt.
- Miért nem próbálod ki Bobot ma éjszaka, drágám?
- Te valóban azt akarod?- kérdezte.
- Nem egészen, de megoldhatjuk úgy, hogy én nézlek közben titeket, és csak velem csókolózol.
- Ebbe Bob nem fog beleegyezni.- akadékoskodott.
- Majd kitalálunk valamit.-Biztattam.
Visszamentünk a nappaliba, az agyam pörgött, hogyan is mondjam el Bobnak, azt akarom, feküdjön a feleségemmel, de hadd nézzem őket! De Bob segített elkezdeni nem szokványos mondanivalómat.
- Szerencsés ember vagy, Öregem! Egy ilyen gyönyörű nő szeret, mint Sue. Nagyon irigyellek.
- Akarod őt ma éjszakára, mert ő kíván téged!- Nyögtem ki hirtelen.
- Biztos vagy te ebben?-Kérdezte meghökkenve.
Susan a kávét elé vitte, és megerősítette az állításomat.
- ÉN tisztában vagyok azzal, mit akarok!- Válaszolt, és mélyen Bob szemébe nézett.

Miután megittuk a kávét, a hálószobába mentünk. Susan előre sietett.
Mire odaértünk, a feleségem már ruhátlanul feküdt a hitvesi ágyon. Már csak bugyi volt rajta, mellbimbója hegyesedett. Mi is leöltöztünk, közben Bobot figyeltem. A pénisze körül volt metélve, ezelőtt soha nem láttam ilyet. Nem volt még teljesen izgalmi állapotban, de így is nagyobb, és keményebb volt az enyémnél. Ebben az állapotban a hasáig ért.
Sue is figyelte, és ámulatában a szája is tátva maradt. Nem éreztem magam valami felszabadultan. A feleségemhez léptem, és ujjamat behajlítva ingereltem a csiklóját. Bob mellénk lépett, lefektette Susant az ágyra, csókolgatni kezdte a mellét. Mindezt az ágy végétől figyeltem. Amikor láttam rajtuk, hogy átadták magukat a testi vágynak, 2 gumit halásztam elő. Az egyiket felhúztam magamnak, a másikat Suenak adtam, hogy húzza fel újdonsült alkalmi partnerének. Bobra kicsi volt, de a feleségem nem erőltette, mérgesen a padlóra dobták.
Bob a feleségem lába közé férkőzött, és játszadozni kezdett a nyelvével. Sue nagyon élvezte, amikor a csiklójához ért Bob nyelve, és hosszasan el is időzött ott. A feleségem négykézláb állva tolatott felém a fenekét az ágyékomhoz dörzsölte. De én csak mozdulatlanul figyeltem őket.
Megölelték egymást, és azt a méreten felüli rudat a helyére illesztették. Sue lihegve biztatta a férfit:
-Gyerünk Bob, csináld!
Amikor bele akart hatolni, az ujjammal széthúztam a hüvely száját. Bob ütemre mozgott Sueban. A feleségem nem elégedett meg azzal az ingerléssel, amit nyújtottam neki.
- Kérlek Bob, erősebben!- Mondta, inkább parancsolva.
Erre én megfogtam Bob férfiasságát, és mélyebbre nyomtam. Nem igazán tetszett neki segítőkézségem.
- Köszönöm John!-Mondta arrogánsan.
Értettem a célzást, elvettem a kezem, és így akadálytalanul csúszhatott még mélyebbre.
Sue kiabált a gyönyörtől, ahogy kedves ismerősünk egyre hevesebben tette magáévá. Furcsán éreztem magam, hiszen ismeretlen volt számomra feleségem ilyen fajta sikoltása.
Bob egyre határozottabb volt, golyói Sue fenekét dörzsölték. Valóban élvezték a légyottot.
Nyilvánvalóan életében most először élte át először az orgazmust. Ilyet az előtt soha nem érzett velem. Mivel, Bob nem tudta felhúzni a gumit, ezért még egy új tapasztalatot szerzett drága hitvesem. Soha nem tudhatott eddig magában csupasz péniszt.
Megkértem őket, fejezzék be, és felre hívtam a szomszédunkat.
- Bob, kérlek, húzzál fel egy gumit!
Sue rögtön tudta, miről beszélünk. Felém hajította a szandálját. A száját szívta, nyafogott, majd megragadta Bob vállát, és könyörgött neki
- Folytassuk!
Megpróbáltam meg csókolni, de ő rám ordított:
- Hagyjál!
Visszamentek az ágyba.
Sue zihált, és dobálta csípőjét minden egyes lökésnél. Ismét egyre gyorsabban mozogtak. A feleségem a lábaival körül ölelte alkalmi partnerét, és szavakkal ingerelte.
- Tegyél magadévá, kedvesem! Csodálatos vagy! Imádom, amit velem teszel!
Azt gondoltam, Bob hamar elmegy, de nem így történt. Látszott mindkettőjükön az elégedettség. Életemben most először voltam féltékeny, bár tudtam, én akartam. Nagyon jó volt neki Bobbal.
Amikor átélték a gyönyört, ölelték, csókolták egymást, amíg férfiassága Sueban lüktetett. Csak sokára szakították meg egységüket, erre vártam, de abban a pillanatban Sue hüvelye hangot adott ki. Mindketten kuncogni kezdtek, majd újra megölelték egymást. A felségem egy nagyot sóhajtott, megkönnyebbült.
Én pedig csak magamat nyugtatgattam. Bobnak sokkal nagyobb tapasztalata van, és nagyobb szerszáma is. Csodálom, mert 30 évvel idősebb az asszonytól, és olyan gyönyörhöz jutatta, amilyenhez én eddig még soha. Elfogott a bizonyítási kényszer, de már nagyon kívántam Susant.
- Most én jövök.- Jelentettem ki.
- Mit akarsz? – Ellenkezett a feleségem.
Szétterpesztette a lábát, és méreten aluli férfiasságomat a helyére tette. Mosolyogva nézett rám, majd lehúzta a gumit rólam. Először félénken a lába közé hajoltam, gyengéden puszilgatni kezdtem. Nem éreztem semmiféle reakciót, ezért meg álltam, ránéztem.
- Nyalj ki!- Utasított.
Szót fogadtam neki, egyre hevesebben tettem eleget kérésének, néha gyengéden harapdáltam is. Élvezetének végre hangot is adott:
- Ez az, csináld!
Megragadta a fejem, és a lába közé nyomta. Teljesen önzetlenül akartam neki örömet szerezni, tudatta velem, hogy megtaláltam G pontját, és utána már csak azt izgattam a nyelvemmel. Mindketten egyformán élveztük a dolgot. Bob mellettünk állt, és onnan figyelt minket. Újra a feleségem testét akarta. Ezt közölte is velem. Suera néztem kérdőn, de ő is azt akarta. Helyet cseréltünk Bobbal, Susan még szélesebb terpeszt „produkált”, a hüvelye szoros volt.
Ismét eggyéforrt a testük. Először lassan, majd egyre hevesebben mozogtak. Tovább tartott, mint az első menet. Sue újra átélte az orgazmust Bobbal. Miközben egymáson feküdtek, a férfi bókolt neki:
- Drágám, ez nagyon jó volt!
Megszakítás nélkül tovább csókolóztak. Elhanyagoltnak éreztem magam. Ezt a feleségem is látta rajtam. Hanyatt feküdt, a mutató ujjamat a csiklójához vezette. Értettem, mit akar. Megtettem neki, bár én többet akartam. Felült, és megcsókolt.
- Nagyon büdös a leheleted.- Szidott le.
- Bocs!- Szégyenkeztem.
- Ez az utolsó éjszakánk? – Tette fel a kérdést, de helyettem ő válaszolt.- Remélem nem, de szeretnénk Bobbal minden nap szeretkezni, amígLinda nem jön haza.
- Ha így boldog leszel…-Törődtem bele.- De egy kikötésem van: csak gumival.
- Természetesen.-Nyugtatott.- De a nélkül sokkal jobb, most éreztem először ilyet.
Erre nem mondani semmit. Bob hazament. Végre kettesben maradtunk. Megöleltük egymást. Sue a férfiasságom simogatta, majd a szájába vette, és a tetejét lágyan csókolgatta. Ettől a művelettől, s talán a meglepettségtől – mert eddig ilyenre nem lett volna hajlandó-, kőkemény lett a büszkeségem. Ráült, a csípőjét lágyan ringatta. Én végig csókoltam a nyakától a melléig számtalanszor. Most már csak egymással voltunk elfoglalva. Talán ez segített abban, hogy most nekem is sikerült eljuttatni a csúcsra. Együtt éltük át azt a várva várt érzést. Elismerően nézett rám, végre megnyugodtam.
Elmondta, hogy fantasztikus volt Bobbal szeretkezni, de már nincs többé rá szüksége.
Ez még csak a kezdett volt, minden este éjszakába nyúlóan szeretkeztünk, Reggelenként kimerülten mentünk munkába. Most már az én pici feleségem is mesélhetett orgazmusai számáról, mert mindig érezte, ha szeretkeztünk. Azt mondta, hogy többé nem akar más férfit az ágyunkban látni, díjaztam ezt a kikötését.

Don Valentino Creative Commons License 2001.05.25 0 0 167
Aha. Nem rossz a fantaziad.
Előzmény: Törölt nick (164)
Don Valentino Creative Commons License 2001.05.25 0 0 166
Mer` kutya.
Előzmény: _LaJoS_ (163)
Tibó Creative Commons License 2001.05.25 0 0 165
Szeretnel temazgatni?:-)
Előzmény: susannbalogh (158)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.25 0 0 164
1. A libanoni ferfiak legalisan elhetnek szexualis (?) eletet
allatokkal, de
az allatnak nostenynek kell lennie. A him allatokkal folytatott
szexualis
kapcsolat halallal buntetheto.
2. Etiopiaban az ehinseg miatt torvenyileg eloirt lenyelni es tilos
kikopni.
3. Irakban a ferfiak torvenyesen szeretkezhetnek halott felesegukkel, de
csak akkor ha az meg MELEG.
4. Skandinavia harom orszagaban igen laza torvenyek vannak a
''nagykorúsagot'' illetoen, igy a vilag legtobb gyermekpornoja is innen
szarmazik.
5. Oroszorszagban illegalis a noknek vodkaval zuhanyozniuk.
6. Mivel a tehen szent allat Indiaban, minden parnak egy tehen
jelenleteben
kell elhalnia a naszejszakajat.
7. Santa Cruzban (Bolivia) tilos a ferfiaknak szexualis eletet elni egy
novel es annak lanyaval EGY idoben.
8. Marylandben tilos ovszert arulni automatakkal, egy kivetellel: a
betegsegek megelozese jogot szolgaltathat, de csak ott ahol
alkoholtartalmú
italokat arulnak fogyasztasra az uzlethelysegben (mashol meg minek:).
9. Guamban kulon foglalkozas letezik arra, hogy ferfiak allandoan
utazgatnak
orszagszerte es elveszik a fiatal szuzessegek artatlansagat, akik
fizetnek
nekik az elso alkalom kivaltsagos jogaert. Az ok: a guami torvenyek
hatarozottan tiltjak a hazassagot a szuzeknek.
10. A legtobb Kozel-Keleti orszag alkalmazza a kovetkezo iszlam
torvenyt:
Egy barannyal (!) folytatott szexualis kapcsolat utan halalos bun
fogyasztani annak husabol. (el kell venni felesegul?..)
11. A maszturbacio buntetese Indoneziaban lefejezes.
12. Az eladonok lehetnek toplessek Liverpoolban, de csak a tropikus
halboltokban.
13. A kozep-keleti Qatarban a noknek fatyollal kell takarniuk arcukat de
mellbimboik allandoan kilatszhatnak.
14. Cali-ban (Kolumbia) a nok kizarolag ferjukkel elhetnek szexualis
eletet,
es az elso alkalommal a no anyjanak is a szobaban kell tartozkodnia.
15. Hong Kongban a megcsalt felesegek legalisan gyilkolhatjak meg
hazassagtoro ferjuket, de csak csupasz kezukkel tehetik meg.
16. Bahreinben a ferfi doktorok megvizsgalhatjak ugyan a noket, azonban
tilos direkt azok nemi szerveire pillantaniuk a vizsgalat egesz ideje
alatt.
Csak a tukorkepuket nezhetik egy tukorben.
17. Kambodzsaban nem szabad a noknek megerinteni a ferfiak hereit,
kulonben
megkovezhetik oket.
_LaJoS_ Creative Commons License 2001.05.25 0 0 163
Télleg, wamzer miért nincs itt?
Előzmény: Don Valentino (162)
Don Valentino Creative Commons License 2001.05.25 0 0 162
A "szofosas" - ahogy wamzer aposztrofalna ha itt lenne velunk szofosnin - a szent cel erdekeben tortenik.
Lenyomni Bajat!
Előzmény: _LaJoS_ (161)
_LaJoS_ Creative Commons License 2001.05.25 0 0 161
Már néhány évvel ezelőtt megállapítást nyert a tasztalközönség köreiben az a tény, hogy idővel minden topik offoláshoz, ill. néhány ember kvázi-chateléséhez konvergál. Nos, nálunk ilyen az egész fórum :o)
Előzmény: Don Valentino (160)
Don Valentino Creative Commons License 2001.05.25 0 0 160
Na igen, Tiboval szijjeloffoljuk ezt a topicot is...
_LaJoS_ Creative Commons License 2001.05.25 0 0 159
Gyere Te is az összes többi topikba is, oszt nyomjuk le a bajaiakat jól.
susannbalogh Creative Commons License 2001.05.25 0 0 158
Még mindig várok a témára... :)
Előzmény: Tibó (157)
Tibó Creative Commons License 2001.05.25 0 0 157
Black-ben, csak az Out.
Előzmény: Don Valentino (156)
Don Valentino Creative Commons License 2001.05.25 0 0 156
En a szex-malnaszorp-rockandroll szentharomsaganak hive vagyok, semmi Black2Black, inkabb Back To Black.
Előzmény: Tibó (155)
Tibó Creative Commons License 2001.05.25 0 0 155
Ezzel azert vitaba szalnek.
Biztos, hogy a tarsadalom ezen iranyu reprezentative mintajat kepviseled?
Előzmény: Don Valentino (154)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!