Mennék én, csak egész napos programom van, örülök, hogy ennyire el tudtam tolni, vszg. nem is tudok egészen 10-ig maradni. De ott leszek, ezüst 205 GTI.
Ja, nagyon olcsónak nem mondanám (mi olcsó egyáltalán a Balatonnál nyáron), de elfogadható, "value for money". Egész évben nyitva vannak egyébként. Ja, nincs benne érdekeltségem...! :-)
"Ismerünk valami jó helyet Révfülöpnél, ahol olcsón, de finomat főznek?"
Van ott egypár, amit én jól ismerek és nyugodt szívvel ajánlanék: Tóth (asszem...) Vendéglő, Révfülöp Szepezd felöli végénél van. Ha jöttök a 71-esen Szepezd irányából, amikor beértek Révfülöpre, ott mindjárt van egy gyalogos felüljáró az út és a vasuti sín fölött. Rögtön a felüljáró után jobbra mellékutca bekanyar, kb 150 m után bal oldalon leledzik az egység. (De szerintem ki is van reklámtáblázva.) Vele szemben a széles mellékutcán van bőven parkolóhely az oroszlánok számára. Én ott rosszat még nem ettem, de ez az én ízlésem :-)))
Egyébként jó talizást!
Nem jól látom, Zoldalma is jön kávézkodni, de nem akar kirándulni. Tényleg, ha qper átússza a Balatont, akkor nem a túloldalon lesz?
Ismerünk valami jó helyet Révfülöpnél, ahol olcsón, de finomat főznek?
Na bemásolom ide is, hiszen pont a 206-ost emelik ki... Hír a Portfolio.hu-ról:
"Rálépett a gázra a Peugeot
2001.07.26. 11:35
Várakozások feletti első féléves eredményről számolt be ma reggel Európa második legnagyobb autógyártója, a francia Peugeot Citroen, melynek nettó eredménye 36%-kal bővült, miután a 206-os és a Xsara Picasso jelentős árbevétel bővülést hozott a társaságnak. Az elemzők optimistán tekintenek a jövőbe, a fejlődés motorját az új modellek és a dízelmotorok gyártása adhatja.
A társaság nettó árbevétele 20%-kal 27 mrd euróra emelkedett, legnagyobb mértékben az európai eladások erősödtek, a 7%-os bővülés a legjobbnak tekinthető az összes autógyártó között. További emelkedésre számítanak az elemzők az új modellek, valamint a dízel motorok értékesítésének felfutására számítva. A társaság idén 3 millió darab autót kíván értékesíteni a tavalyi 2.7 millió után.
A társaság nettó eredmény meghaladta a 879 millió eurós előzetes elemzői várakozásokat, értéke 1.03 mrd EUR lett, az egy évvel korábbi 755 millió után, így az EPS 2.7 euróról 3.9 euróra emelkedett.
A Peugeot növekedése kiemelkedőnek számít a szektoron belül, az olasz Fiat árbevétel például az első félévben mindössze 2.5%-kal növekedett, üzemi eredménye pedig mindössze 11%-kal.
A vállalat részesedése a nyugat-európai piacon 13.9%-ra növekedett a tavalyi 12.8%-ról, de még így is csak a másodiknak számít a Volkswagen mögött. A Peugeot menedzsmentje a 307-es modell piacra dobásától a piaci részesedés további növekedését várja, az autó legnagyobb riválisának a Volkswagen Golf-ot és az Opel Astra-t tartják.
A Peugeot részvényeinek árfolyama 2%-ot erősödött a nyitás óta, év eleje óta pedig 29%-kal érnek többet, szemben a CAC 40 20%-os csökkenésével"
Amikor regisztraltattam magam itt az indexen, akkor 23 sikertelen regisztracio utan lett Grrrr a nevem. Ma erot vettem magamon, es regisztraltam magamnak uj nevet: Mihaszna Zullott Naplopo. Szerintem van olyan jo nev, mint barmelyik mas. :)
Szoval mostantol ez vagyok en. :)
Tegnap tüzetesen megnéztem a kupakot. Az egész műanyag. Kb. 1 perc alatt cserélhető a sapek. Kinyitod, megnyomod a fekete pöcköt, hogy kivehesd belőle a kulcsot. Fordítasz a sapekon egyet jobbra és mar lent is van. Ha ügyes vagy úgy is le tudod venni hogy le se veszed a kupakot. Ez gáz. Ja és kicsit sokallom az alufedél árát.
Készen van a kocsim. Pozitívan csalódtam a Centrálautóban. Szebben festették és lakkozták le a hátulját mint az eredeti. A kocsit szépen lemosták, kisuvickolták a felniket. Az egyedüli dolog ami nem tetszik, hogy belül festékszagú, de gondolom ez idővel elmúlik. Mindenkinek ajánlom.
Sajnos le kell cserélnem a tuti kis szlovák *206* rendszámomat. Ezzel kapcsolatban van sok kérdésem. Itt meg lehet valahogy bulizni a 206-os végződésű rendszámot? Valakinek nincs ismerőse a megfelelő helyen? Akár pénzért is.
Nézegettem a kötelezőket meg a cascot. Mivel Bpi és fiatal vagyok így "szép" összegek jönnek ki. Érdekes módon az Allianzos kötelező volt az egyik legkedvezőbb 61e a Köbés viszont 76e, pedig ott akartam megkötni;) Cascoból melyiket ajánljátok? Az Allianzos 190-et picit sokallom.
Senki semmit nem tud 206-os komponens szettről?(1007-es hozzászólásomban már kérdeztem)
Aki esetleg duplaoptikás fényszóróra szeretné cserélni a hagyományost az nézze meg ezt. Sajnos francia, de az altavistás babelfish elég jól lefordítja angolra.
Nekem még nincs meg a 206-osom, de 2-3 héten belül megérkezik és engem is érdekelnek ezek az összejövetelek. Hol szoktátok őket tartani? Azért kérdezem, mert én ugyan Sopron mellett lakom, szóval elég messze Bp.-től, de azért érdekel a dolog. Tényleg, más márkával lehet részt venni? ;-))
Na jó, csak vicceltem... Majd ha meglesz a gépem.
Kicsi szalon, de jó szalon :-)
Itt nem a nagy (hír)névvel fognak vevőket, hanem a korrektséggel, meg azzal, hogy értenek ahhoz amiből élnek. Legalábbis tudják, hogy igenis rá lehet tenni ezt a sapekot a müa. helyére.
Ha ebédre le akarunk érni Révfülöpre, szerintem 10-kor el kellene indulni Biáról, így azt mondom legyen 9:30 a találkozó időpontja.
Még néhanyan hiányzunk a két tucathoz, de ugye jöttök?!
:))
És tényleg, Egerben raktáron van egy csomó (alu-tanksapka), rendelni sem kell, 8127ft az ára (faszér akarják a Gablininél 20rongyért rámsózni...)
hétköznap 8.00-17.00
szombaton 9.00-13.00
azt tervezem valamelyik hajnalban leugrok, 8-kor átveszem a cuccot, aztán még beérek dolgozni is...
A határőr elvileg visszafordíthat.
A rendőr szerintem megbüntethet, de ebben nem vagyok biztos.
Azt tudom, hogy lejárt, gyenge dumának számít, hogy "a rendszámtáblán ott van a H betű!".
:)