Tényleg Ghanimát irtam! :-DDD Most fejeztem be a Dűne gyermekeit Xedszer :o) Vedd nyelvbotlásnak :o) Monológ vége, folyt köv ha a jövő szerda is elér hozzám :o)))
Jessica láthatóan terhes, és folyton a hasán tartja a kezét, ami nagyon jellegzetes... Nem játszhatják el, hogy nem tudtak a terhességéről! Ha mégis, nagyon hülyének néznek minket...
Muad-Dib??? De hiszen a törzs számára ő nem Paul Muad-Dib, hanem Usul! Ezt jól el******* :((((
És még a kedvencem, a vízgyürük+Ghanima is kimaradt... :(
Örülök, hogy tetszik :o) Éppen azon töprengek, hogy hogy lehet életben Jessica és Paul, cirkoruha nélkül, a vihart tulélve, a gép mellett, a forró homokon alva... Most kezdtem nézni a 2. részt :o)
Mennyi viztől kicsattanó fremen! Még kövéret is láttam!!! És hogy egy B.G. nem méri fel a helyet, ahova megy, ráadásul a felszin alapján itélve porfészeknek nevezi a helyet...
Na nekem volt egyszer szerencsem beszabadulni egy konyvesboltba, ahol megvolt a House of Harkonnen. Ott rogton leultem a foldre, es a kovetkezo 4-5 orat gyors olvasassal toltottem. Ha olvastad a House of Attreidest, akkor kb hasonlo stilusra szamits. Mivel nem volt idom rendesen elolvasni, inkabb csak lapozgatttam. Annyit tudok, hogy Duncan Idaho eleg fonots szereplo, pl vegigmeselik, hogy hogyan lett kardmester
Itt jelenik meg Gurney is.
Viszont tervezem megvenni valamikor nemsokara, ugyhogy ha van meg kerdesed, akkor majd irok.
Sziasztok!
Sajna csak most találtam rá erre a topicra, de örülök, hogy ennyi rajongója van a Dünének.
Kérdeznék is valamit, ha nem haragszatok meg. A Düne 2000 c. PC játék elején van egy szöveg, amiben röviden elmondja a "mesélö" Arakkis történetét. A miniseries-ben mintha ugyanezt a szöveget hallottam volna, vagy csak férehallottam?
Mivel a játék angolul van, a filmet meg németül látta, ezért a nyelvtudásom alapján mondom csak ezt, de ha valaki ezt jobban tudja, akkor légyszi pontosítson, mert ez érdekelne.
Egyébként nekem (mint kezdö rajongónak) tetszett a miniseries, habár láttam az eredeti filmet is.