Hi all! Hogy mertetek nélkülem ilyen sokat beszélni ? :)
... A multkor volt valami téma, hogy fogsz egy hangot, valahol fentebb megütöd a húrt => üveghang ... kipróbáltam, nem rossz, de valamiért nem fogott meg. Ennek csak annyi a lényege, hogy az a hang szól amit megütöttem + a mélyből egy kis szín hozzá? Vagy én vagyok béna?
Eladnám a gitárom, ami egy hohner Rockwood, de nem is ez a móka benne, hanem az alsó pick-up ki lett cserélve egy nagyon komoly Seymour-Duncan (Invader) pick-upre (ujjonan 40 ezer Ft)
A gitár így 40, de ebből nem engedek.
És ugyanitt Metal Zone torzító 10 e Ft, ill. Ibanez Power Lead szintén 10 e Ft. Valamint egy Laney Twin 100 Wattos erősítő két 100-as Celestion hangszóróval szerelve. ir. ár.: 150 e Ft.
Ha érdekel, akkor írj mailt!
13.000 Ft-om van jelenleg... nemtom mikor lesz több. Majd kiszámolom és feltétlen értesítelek! Apám épp most mondta, hogy hagyjam az álmodozást... de azért szülinapomra egy rakat lét fogok kérni + zsebpénz... remélem még idén összejön a dolog. Azért nagyon köszönöm a türelmed!
(OFF: holnap me flies Londonba, kéretik drukk, hogy ne zuhanjon le! ON)
da Silva!
emtudom mennyire baráti ez az ár. 89-re tartom, minimális alku lehetséges.. szóval ez egy JRR94-es modell, japán, fixhidas, 2 humbuckeres cucc.. erőteljesen megkímélt állapotban (értsd a bundozás alig kopott.)
sérülés is alig van rajta, a felső szár hátsó csücske volt megütve picit.. egyébként fekete a cucc.. ja és jár hozzá keménytok, ami önmagában sem szokott olcsó lenni ezekre a cuccokra..
Kép melléklet :)
sürgősnek jelen pillanatban nem sürgős, bár filózok hogy veszek valami effektprocit, és akkor azt ebből fedezem... izé, fedezném.. vagy lehet hogy becserélem egy ADA MP1-re, bár nem tudom mennyi az használtan mostanában..
Helló!
na végre itthon vagyok, vasárnap repülök Londonba.
Köszi, akik válaszoltak!
Jackson-húrozást majd megkérdezem, csak 2-3 hétig nem találkozom az ipsével.
Blindmouse!
télleg van egy "baráti áron eladó" Randy Rhoadsod? Mennyire baráti az az ár? Meg egyéb additional infók stb. Tood, szülők pénztárcája a korlát. November végéig ráér a dolog?
Porkoláb tényleg qrva jó ládákat csinál és nem is olyan vészesen drága. A basszusgitárosunknak ő építette a ládáját, úgy szól, hogy ihaj. A múltkor Charlie után játszottunk egy egyetemi bulin és még az Egri Jancsi is dícsérte a Porkoláb ládákat.
Ha ezt sem felejtem el megkérdezem a kontaktot.
nem fogja, csak tompítja...
ez is artifical harmonix, a pengetés olyan 16 -od szinten (perszehogy tempó függő) a balkéz, sok-sok pull-off (csak!), és a jobbkéztől jönnek az üveghangok...
George Lynch és Paul Gilbert a nagy "mágus" még ebben...
Van egy 5letem, dobjunk össze dellát páran, vegyük meg, oszt másolás, vagy kepcsör...
Szal ezt a koncertet is érdemes videón megnézegetni. Nekem tökre teccik, amikor A Satriani jobb tenyéréllel lefogja a húrokat, ballal meg pörgeti a hammeron pulloffokat, és közbe a jobb kezét fel- le huzigálja (ezt sem tudom nevesíteni) és közbe meg az ufó szemüvegében jobbra balra hajlong, hogy fokozza a showt. Amúgy ez nincs meg valakinek másolási célra (bár a Violinba pőlő meg lehet kapni, csak állati drága).
Napáá:
GG
Ha jó csinyátatott ládát szeretnél a kkor Keresd meg valahogy a Porkoláb Csabát!!!
Pár éve hallottam nem egy ládát amit a fickó épített...
Qrva jól szóltak...
viszont sajna nem tudok kontaktot fejből a régi cetlijeim közül megprószálom előásni...
Nagyon kérném azt a tisztelt kollégát(kollégákat) legyen(ek) szíves(ek) megdobni egy méllel...
Gitároktató vidiók ügyében, hamá ízelítőket tett(ek) fel a "gitarmania/kep" könyvtárba...
Volna némi cserealapom, meg amúgy is beszéljünk má...
Én ismerek egy Pokorádi István nevű arcot, aki olcsó. a cége neve PEEK. keress rá a magyar neten. Az tuti, hogy olcsó, de hogy jó-e? Mert ami cuccok a próbatermében vannak (csak saját gyártmány) azok bizony nagyon le vannak harocolva, és nem szólnak jól.
Pele barátom!
Köszi a gyors reagálást, meg segítséget!
Időközben megoldódott a dolog... (Nemcsak én voltam ráizzítva, hanem mások is, és volt, aki gyorsabb volt nálam)
Rob: Ne b@ssz!!!!!! Hova lesz akkor a sulyos hangzas?????
A telefonszamert koszi, egy kicsit korulmenyes lesz a hivas (ha egyatalan osszejon).
Szerintem ha engem hivna az meg iszonyat draga lenne:-))))
Don Roberto da Capo
Mi a márkája és a pontos típusa a 7húrosnak?
ggaabboo
A csináltatást szeritem felejtsd el. Az alkatrész külön drágább, plusz a "fószer" munkadíj, az eredmény meg kétséges! Inkább vegyél használtan valaki hozzáértő segítségével. Érdeklődj több felé (pl. itt) hogy milyen zenét játaszanál rajta és milyen erősítővel.
tomci
A 10-es húr mehet. A gitárnak nem árt, de a tremolót tartó rugókon húzni kell, mert a 10-es húr jóbban feszíti ugyanazon a hangon.
Két választás:
- Vagy a rugókkal mahinálsz (pl. 'keresztbe' rakod őket és/vagy húzol a rugokat tartó csavarokon - ez elég macerás, de kibírható)
- Fél hanggal lejebb hangolsz (ekkor nem, vagy csak minimálisan kell húzni a rugókon. Ez azért jó, mert könnyel visszatérhetsz a 9-es húrhoz, a súlyosabb hangzásról nem is beszélve)
Ja, ott vana válasz, csak idióta formátumban, az attachmentben, printed-quotable karakterkészlettel... Ez se jó, de legalább elment... (Ez jól esik, mert a mobilom viszont tényleg meghalt, nem bír engem a technika:)
Izé én eztet kaptam...
(a topicból hívtam be a címed!!!)
Mail not delivery subsystem:
This message uses a character set that is not supported by the Internet
Service. To view the original message content, open the attached message.
If the text doesn't display correctly, save the attachment to disk, and then
open it using a viewer that can display the original character set.