Szal:
Megvoltam szorulva anyagilag, más lehetőség nem volt (dehogynem, csak már pánikszinten ment a dolog), elvittem eladni a gitárom...
Ez egy Jem 555 -ös volt, gyári müa. keménytokkal...
Bevittem a Deákhoz(ő a tulaj, Eldorádóilag!), nézegeti, meg minden, azt monddta ismeri a tipust meg minden, állapota teljesen újszerű, megfelelne meg minden, de kéne látnia a származási iratokat, hogy biztos lehessen benne hogy tényleg nem lopott :o(...
Irány haza, bevittem neki, leült számolgatni vagy fél órán keresztül, majd közölte a számításait:
Egyébként az ELDORADO hanxerboltokat tessék nagy ívben elkerülni...
Ha kívánciak vagytok a részletekre, hogy miért is, alkkor azt is ide karcolhatom...
Pesten pl. az Eldorádóban: a West End-ben meg a Ferenc körúton. Atec Magyarország Kft tudtommal a kizárólagos importőr, őket kéne felhívni, ők tudják kik a kereskedők.
Én tényleg komálom Alapit, tök rendes ember meg minden, de mondjuk tényleg vannak néha combi nyúlásai. Nevezzük ezeket erős hatásoknak! :)
A szólólemezén a Nyitány című (egyébként baró) számban vannak hangról hangra lekapott Vai meg Luke figurák... De nekem azért bejön...
Én is EMG-ben "utazom", így csak mélyen egyetérteni tudok veled... Ahogy egyszer szakszerűen olvastam egy külföldi topikban: "EMG'S are output monsters..." :)
(... de ettől még elfogadnám, jobb, mint az elvetemedett nyakú neck-thru-body Samickem, ami miatt már két éve nincs hangszerem, de részemről ennyit a hangszeriparról, Steve Vai meg fellélegezhet...;)
Na ja a Les Paul is rásegít, hogy könnyen jöjjenek az artifical harmonix..
Egyébként érdekes hogy a Rhoadson iszonyú könnyen jönnek az üveghangok.. a Kellyn viszont meg kell küzdenem értük, pedig a Rhoadsban gyári pickupok vannak, a Kellyben egy Seymour Duncan JB-J, és 2,5× annyit ér az egész..