Az os Bikini fantasztikus volt! Nagyon jó, hihetetlenül jó. Amit Feró utána csinált az... de inkább hagyjuk!
Elképzelem amikor a "sanzonbizottság" eloször hallgatta a Viva Caramba-t, vagy a Dolinát, hogy a Ki Csinál Szódáról már ne is beszéljünk.
riszaszedo szam tetszett regen nagyon, tok nosztalgia:) harom kedvenc szamom volt kiskoromban, ez az egyik, masik a opus: life is life:) harmadik: nem tudom, de egy csaj enekelte, es ezt orditotta, hogy "báááánóóóóóneeeee" ezt ismeri valaki?:) annyira tetszett:)
plebanos draga, a sepdigit oda ne mert adni masnak rajtam kivul!!!!
Na látod, például az ős-Bikinit sosem szerettem, mert a késői Beatrice szövegekhez képest, pl. Európa, semmit sem mondott, egyszerűen kimostak belőle minden fontosat. Jó vicces lett :-(
Mülla féle Omennel maximálisan egyetértek. Az nálam minden idők legszarabb szövegű magyar rock/metal lemeze, talán csak a CH Clan bír versenyre kelni vele. De akkor is max. döntetlen.
dd: a kérdésedet megválaszoltad már magad, most mit magyarázkodjak. O-t mindig szerettem, és a régi szövegek között is vannak, amiket nagyon szeretek, meg az újak között is. Paksi szerintem igenis jó szövegeket tud írni, mindben benne van ő is, tapasztalatom szerint ezt érzik, akik szeretik a szövegeit.
Rohanó, világ,
Rohanó élet,
Nincsen idő semmire...
Jaj de badó kvarcórád van,
Minden órában prüty-prüty...
Autók motorok összemennek,
A nadrágomra vér fröccsen,
Kellene már egy kis segítség,
A NADRÁGOM MÉG TÖNKRE MEGY!!!
Szedegetem a rizsát...
Szedegetem a rizsát...
Szedegetem a rizsát...
Szeretem a rizsát...
Otyityotyi hol a rizsa?
Otyityotyi össze-vissza...
Otyityotyi sok a rizsa...
Otyityotyi össze-vissza...
Óóótyityóootyi, Óootyityóootyi...
Költői kérdés: mit lehet szeretni a sörön? Szerintem nincs válasz a kérdésedre, mert neked semmi sem volt az Ossian szövegekben, ami jelentene valamit, pár tízezer másik embernek meg volt, ennyi a sztori :)
Ki mondta, hogy érettségi tételnek készült? Ez csak rokkzene, tépnek a gitárod, rázod a fejed, kiordítod a szöveget, jól érzed magad, ennyi... Én spec egyébként az Ossiánnál cikibbnek tartom annak az Ómen lemeznek a szövegeit, amelyiken Müller Sziámi Péter osztotta meg velünk az agyrémeit...
miért nem tudsz válaszolni eg ylényeges (vagy inkább csak számomra lényegesnek tűnő) kérdésre???
komolyan nem értem, mit lehet szeretni/élvezni (hacsak röhögni nem) az ossian szövegeiben, és szeretném, ha elmondanád a véleményedet, de nem csak ilyen lufipuffogtatással, kösz.
bár, én is szeretem a bizottságot, és nem tudom, miért, mert az is szar. ill. leginkább már csak mondom, hogy szeretem, mert régen szerettem, és most nem mondok mást, holott már rég nem hallgatom. akkor nálad is ez van?
bocs vurugya, azt hittem te is azok közé tartozol, akik olyan emelkedett művészlelkek, hogy a magyar rockzenék direktebben megfogalmazott, de valóságos dolgokat tartalmazó szövegein gúnyolódnak. Ez a topik ugyanis 95 százalékban erről szól. Itt kizárólag Mülla Sziámi a király, esetleg Lovasi, mindenki más demagóg cicanadrágos mucsarokker. Azt hittem, te is ezzel a célzattal idézted a Bizottságot. Az egy jó szöveg, max. igaz még ma is, pedig szerintem 20 éve született. De látom, neked is tetszik a szöveg, csak a topik rossz :-)
Bocs még egyszer!
Egy szóval sem mondtam,hogy a hazai metal zenekarok nem tudnak jó szövegeket produkálni...mert ugye mennyire jók pölö a Da Capo,az Árnyak,vagy a Nemesis magyar nyelvű szövegei. Én a magyar tradicionális heavy metal zenekarokra értettem,hogy erős "jó szöveg deficittel" küzdenek.
"Autóban gyors franciaóra,lelép a lányt,mihelyt vége a móka..."
Ezt még egy bublegum szöveg mellett sem adnám ki érettségi tételnek...