Keresés

Részletes keresés

Tapio Creative Commons License 2001.05.09 0 0 72
Szerintem én már tegnap is erre mondtam, hogy király! Csak az alján a Dortmund-felirat eléggé el van(-még mindig) mosódva. Gondolom ez az amit már kijavítottál, csak még nincs felrakva.
Ugyhogy jó lesz ez! Köszönjük!!!
Előzmény: zlotyi11 (70)
zlotyi11 Creative Commons License 2001.05.09 0 0 71
Sikerült az alsó részt is megcsinálni!
Ha minden jól megy estére benn lesz.
zlotyi11 Creative Commons License 2001.05.09 0 0 70
Tapio na milyen a logó??
Csak betették!
Már csak az alsó feliratot kell megcsinálnom és kész.
De szerintem így sem rossz.

zlotyi11 Creative Commons License 2001.05.09 0 0 69
Ne is mond!!!
Néztem a meccset.Tömérdek helyzet.A bíró nem ad meg 2 szabályos gólt.
Majd 90. perc.Szabadrugás.Rosicky.....
Elrugja...Ugrok sörrel a kézben hogy gól!!!!!
És a kapufa belső lapjának a belsejéről a köcsög Kahn kezébe pattan aki csak nézte a labdát leengedett kezekkel.Majd megfogja és elkezd ünnepelni!
Azt hittem megölöm.
De Lautern vagy a Leverkusen elleni vereség is fájó volt!Pláne mert mind2szer ha nyerünk elsők vagyunk.
Viszont ez a Rosicky egy csoda gyerek.Csak az a baj hogy szerintem max. 1 év és valmi gazdag csapat elis viszi.De hátha nem!

BVB

Előzmény: Marcelloragazzo (68)
Marcelloragazzo Creative Commons License 2001.05.08 0 0 68
E legdühitőbb a München elleni otthoni meccs volt. Akkor teljesen kész voltam. Ez a Rosecky egy jó kis húzás volt, ügyes kis gyerek, talán ő lesz a Möller megfelelő utódja!
zlotyi11 Creative Commons License 2001.05.08 0 0 67
Először is üdvözöllek Marcelloragazzo a topicban!

Sajna valóban nem érdemeltük volna meg az elsőséget.Ezt elkell ismernem.
Főképp azért mert odahaza a nagy csapatoktól mind kikaptunk.Ha csak mondjuk a 4ből kettőt megverünk már nem itt vagyunk.
De sebaj jövőre a bajnoki címre kell törnünk!

BVB

Előzmény: Marcelloragazzo (66)
Marcelloragazzo Creative Commons License 2001.05.08 0 0 66
Sziasztok!

A Ferencváros mellett a Dortmund a 2. kedvenc csapatom. Igazából a '94-es szezontól (akkor 4. lettünk a bajnokságban) kezdett érdekelni a külföldi foci, és a rikitó mez miatt kezdtem megszeretni a csapatot. :)

A mostani bajnokságról annyit hogy miénk lehetett volna, de olyan eredményeket produkáltunk amelyek után nem érdemelnénk meg! Nem baj, a csapat épül jövöre talán beérik egy újjabb európai serlegre!

Üdv!

zlotyi11 Creative Commons License 2001.05.08 0 0 65
Még nem tették be!
Pedig nagyon jól sikerült!
Ez ugyanaz ami volt!
Elküldöm újfent hogy tegyék be!
A Bundesliga logóját is el elb@szták!
Előzmény: Tapio (64)
Tapio Creative Commons License 2001.05.08 0 0 64
Okés, de -hogy én milyen telhetetlen vagyok...-már csak a Dortmund van nagyon elmosódva, bocsi! :)
(A hivatalos siteról apró részletekben elkezdek bemásolni némi BVB történelmet...a fordítási hibákért nem vállalom a felelősséget! :)
Előzmény: zlotyi11 (63)
zlotyi11 Creative Commons License 2001.05.08 0 0 63
Srácok elkészült az új logó és ha minden okés akkor a mai nap be is teszik!
Mint majd remélem látjátok az alapok megmaradtak csak egy kicsit változtattam.
Remélem mindenkinek tetszik!
zlotyi11 Creative Commons License 2001.05.08 0 0 62
Szerintem van!Bár már megmutattuk hogy mit tudunk!
Csak ha németekről van szó akkor mindenki csak azt mondja hogy Bayern!
Ami nem baj csak mondják azt is hogy Borussia!
Előzmény: Oborzil (61)
Oborzil Creative Commons License 2001.05.07 0 0 61
Miért, van még, aki e nevet nem ismeri? :)
Előzmény: zlotyi11 (60)
zlotyi11 Creative Commons License 2001.05.07 0 0 60
Úgy legyen Tapio!

Oborzil téged pedig üdvözöllek a topicban.
Azért szép lassan csak nő a létszám!

BVB

És akkor európa újfent megismeri a Dortmundot!

Tapio Creative Commons License 2001.05.07 0 0 59
Verseny a Bajnokok Ligájában való indulás jogáért:

Pillanatnyi Eddig
helyezés: Csapat: lejátszott: Gólkülönbség:

3 Dortmund 32 55:38 +17 54
4 Leverkusen 32 52:39 +13 53
5 Berlin 32 56:51 +5 52
6 K'lautern 32 48:51 -3 50

<>A hátralévő párosítások:

Borussia Dortmund
Spvgg. Unterhaching (A)
1. FC Köln (H)

Bayer Leverkusen
Hertha BSC Berlin (A)
VfL Bochum (H)

Hertha BSC Berlin
Bayer Leverkusen (H)
1. FC Kaiserslautern (A)

1. FC Kaiserslautern
Bayern München (A)
Hertha BSC Berlin (H)

A Hertha és a Leverkusen a 33. fordulóban,
illetve a Kaiserslautern és a Hertha a 34. fordulóban találkoznak.
A Hertha és a Lautern veszélyesek a Dortmundra nézve,
pontegyenlőség esetén a BVB van jobb helyzetben.
Nagy a valószínűsége, hogy a hátralévő két fordulóban
már 2 pont megszerzésével is a Dortmund szerzi meg az indulási jogot.
Egy győzelem, és tuti a dolog, már a gólkülönbség sem szólhat bele!
Heja
BVB!

Oborzil Creative Commons License 2001.05.06 0 0 58
Most látom csak a topicot, itt a helyem.
Én nem a BL-győzelem óta szurkolok a sárgáknak, hanem vagy 10 éve, mióta nézhető nálunk az RTL illetve a SAT1, szóval még Povlsen, Rummennigge idejéből.
Az idei bajnokságot különben meg sem érdemelte volna a csapat szerintem, na nem, mintha a Bayern megérdemelné, ha ne adj isten nyerne véletlenül.
zlotyi11 Creative Commons License 2001.05.05 0 0 57
Sajna valóban igazad lehet.
De sok a fiatal a csapatban.Majd jövőre mienk lesz az első hely.Egyébként kezsésnél azt mondja valaki hogy így fognak állni megcsókolom a homlokát.Ez is nagy siker mert végre talán megvan az edző és a csapat is.
Jövőre remélem irány a BL!

Ja kész az új logó.Majd berakom és akkor megcsinálom a Schalkenak is!

Előzmény: Campi (56)
Campi Creative Commons License 2001.05.05 0 0 56
Szvsz a BVB-nal a fejekben van gond, hiszen eddig jol fociztak. Valszeg elfaradtak. Bezzeg a Bayern, az meg nyomul, hiaba no nem szeretem oket, de profik!
zlotyi11 Creative Commons License 2001.05.05 0 0 55
Sajna a bármi lehetből 0-0 lett!
Így végleg eldönt hogy a Dortmund idén nem lessz bajnok.Kár pedig az esély megvolt.De én azt mondom hogy BL helyen végezzünk és az már jó!

BVB

Előzmény: Campi (54)
Campi Creative Commons License 2001.05.04 0 0 54
Eddig 0-0. 50. perc a szurkolok mar futyulnek, ez az amit nem szeretek a Dortmundban.

Meg barmi lehet!

Tapio Creative Commons License 2001.05.04 0 0 53
Eddig úgy tűnik, hogy a Dortmund beállt kontrázni...vagy a Stuttgart nagyon rohadtúl pörög, mert csak Stuttgartnak voltak kapuralövései, szögletei :(
Végülis nekik élet-halál harc, nekünk meg elúszik a már amúgy is messzi lévő bajnoki cím.
Előzmény: Campi (52)
Campi Creative Commons License 2001.05.04 0 0 52
Ezt a Stuttgartot siman vernetek kellene!!!
Szerintem 3-0
Tapio Creative Commons License 2001.05.04 0 0 51
Megkezdődött a meccs!

Borussai Dortmund - Vfb Stuttgart

A kezdőcsapatok:

BVB:
1 Lehmann
5 Kohler
7 Reuter
3 Evanilson
4 Stevic
6 Heinrich
10 Rosicky
17 Dede
18 Ricken
9 Bobic
13 Reina

Vfb Stuttgart:
1 Hildebrand
4 Marques
5 Bordon
27 Wenzel
6 Thiam
8 Todt
10 Balakov
20 Soldo
26 Hinkel
19 Adhemar
36 Dundee

zlotyi11 Creative Commons License 2001.05.03 0 0 50
Így van!Nekünk nem az ellenfelekkel kell törödni hanem azzal hogy a saját meccseinket hozzuk és akkor 3. rosszabb helyen nem végezhetünk.
A most következőt kötelező lenne mert ha nem nyerünk akár a BL helyünk is veszélybe kerülhet.

A logoról annyit megpróbálom nem ennyire elhúzni már megis van az ötlet csak időm kevés de hétvégén nekiesk és megcsinálom!

Ja egyébként történelemt rakhatsz fel nekem is sok érdekességem van.De a kedvencem a stadion!
Imádom!!!
Na akkor mindent bele fiúk!!!

BVB

Előzmény: Tapio (49)
Tapio Creative Commons License 2001.05.02 0 0 49
A wolfsburgi "kirándulásról" sajnos lemaradtam,
azt mondom, hogy ez az 1:1 nem egy rossz eredmény, persze ha a tabellára nézünk...nem lett volna rossz még két pont! Jön a Stuttgart, ez sem lesz egy könnyű meccs, bár a Stuttgart úgy tűnik egy kicsit most fellélegezhet, nekünk kötelező a 3 pont! AZtán a következő két meccs is hozható, én még bizakodom a bajnoki címben is! Ha a riválisok botlanának...na, előbb mi hozzuk a meccseket! Heja BVB!
Tapio Creative Commons License 2001.05.02 0 0 48
Visszatérve a logóra, nekem nagyon tetszik, csak kár hogy egy picit tényleg "szét van nyúlva".
Mindenesetre a többi Dortmund fan nevében is nagyon szépen megköszönöm, hogy megcsináltad! Danke sehr! :)

(Ha lesz egy csöppnyi szabadidőm, akkor most már tényleg beírok egy kis BVB történelmet, illetve néhány adatot a klubról, stadionról. Csak hogy én is dolgozzak valamit a topicban :)

Előzmény: zlotyi11 (42)
Tapio Creative Commons License 2001.05.02 0 0 47
Nagyszerű teljesítmény ez Heiko-tól!
Remélem sikerül visszanyerni régi erejét, és így hasznára lesz majd a következő szezonban csapatunknak!(Jól fognak még jönni a fejesgóljai!!!) Heja Heiko, heja BVB!
Előzmény: zlotyi11 (43)
Tapio Creative Commons License 2001.05.02 0 0 46
Na! Ez is egész jó lett!
Azért én várom a javított verziót! :)))
Heja BVB!!!
Előzmény: zlotyi11 (45)
zlotyi11 Creative Commons License 2001.04.26 0 0 45
Valóban nem ilyennek szántam!De majd kijavitom és berakatom!Van egy állat ötletem azt megcsinálom és az lesz benn!
Figyu írj nekem egy e-mailt hogy mit akarsz és megcsinálom!
Előzmény: Campi (44)
Campi Creative Commons License 2001.04.26 0 0 44
Kicsit szethuzodott a banner, nem? Vagy ilyen volt eredetileg is? Hogy kell ilyet csinalni zlotyi? Nem mondd meg a tobbieknek hogy milyet akarok csinalni :))
Egyebkent nem lenne rossz.
Előzmény: zlotyi11 (42)
zlotyi11 Creative Commons License 2001.04.26 0 0 43
Egy jó hír nekünk!

Heiko Herrlich újra társaival edzett a Borussia Dortmund labdarúgó-csapatában! Az önmagában még nem jelentene nagy szenzációt, hogy egy 29 esztendős támadó együtt futkározik pályatársaival, ám annál figyelemreméltóbb, ha az illető néhány hete még agytumor miatt feküdt sebészkés alá.

Pontosan 160 nappal ezelőtt történt, hogy a Dortmund támadója látászavarokra és fejfájásra panaszkodva orvosi vizsgálatot kért, amely aztán minden kétséget kizáróan megállapította: jókora daganat keletkezett Herrlich agyában, amely nyomja az idegeket. Sokáig az is kérdéses volt, hogy jóindulatú-e a daganat - magyarán ott lebegett a kérdés, hogy túléli-e -, szerencsére a különböző vizsgálatok kiderítették, hogy nem rosszindulatú, ráadásul viszonylag könnyen m?thető is. A jóhír mellett azonban azt is közölték Herrlichhel az orvosok, hogy valószín?leg sosem léphet többé pályára, máris elkezdhet gondolkodni azon, mihez kezd „új" életében. Az operáció sikeres volt, ám a sugárkezelések nagyon legyengítették az egykor erőtől duzzadó testet, így amikor március 15-én először állt a nyilvánosság elé, sokan megrettentek kopasz fejétől - a sugárkezelés „jótékony" hatásának köszönhetően kihullott az összes haja -, sovány testétől és beesett szem?, koponyaszer? arcától. Herrlichet azonban nem érdekelték a külsőségek. Ő annak örült, hogy újra egészséges, és visszatérhet a focipályára - merthogy arra is megkapta az engedélyt orvosaitól. Kezdetben csak óvatosan, a többiektől félrevonultan labdázgatott, azonban kedden már minden gyakorlatot végigcsinált társaival. Ott volt az élen a bemelegítő kocogásánál, de nem maradt le a 10 perces iramfutásnál sem, és egészen jól bírta a 20 perces hét a három elleni játékot is. Christian Kolodziej, a Borussia másodedzője szerint ha ilyen ütemben fejlődik a játékos, akkor nincs akadálya, hogy a nyáron bevonuljon a többiekkel az edzőtáborba.

- Végre újra tudok hajat mosni, és ez a legjobb jele annak, hogy a testem kezd regenerálódni - újságolta boldogan Herrlich. - Az elmúlt hetekben nagy terhelést kaptam, de jól vizsgáztam, úgyhogy minden reményem megvan arra, hogy visszatérjek a pályára.

A klub vezetői végig kitartottak a játékos mellett, amit mi sem bizonyít jobban, mint látva a támadó felépülését és edzésmunkáját, újabb kétéves szerződést kínáltak neki a Dortmundnál.

BVB

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!