Megvagyok, csak mostanság nagy a hajtás (a Poolnál és nálam is), BUT mindig figyelemmel kísérem - amennyire módomban áll - mi történik LIVERPOOL-ban és persze a topicon.
Mert AMI, AKI SZÁMÍT (nekem):
LIVERPOOL FC
STEVE MCMANAMAN
és végül, Skóciát látni és "meghalni"...
A videokazi-csere businessről sem feledkeztem meg, amennyiben még mindig érdekel. Rajta vagyok a projekten. Ha kész van a lista, milyen e-mail címre küldjem???
Most megyek aludni, hátha álmodom megint valami nagggyyyonnnn kedvező, remek, szuper LIVERPOOL-os győzelemről.
Még egy érdekesség:
David O'Leary szimpatikus nyilatkozata a hivatalos
oldalunkról:
David O'Leary believes Gerard Houllier should be named manager of the year.
Although the award usually goes to the manager who has led his side to the title, the Leeds boss believes Houllier - a close personal friend - would be a worthy winner.
He says: "Gerard deserves whatever he gets this season. He's handled things brilliantly and although there are a few deserving causes for manager of the year this time around - George Burley and Alex Ferguson to name a couple - I know where my vote's going.
"Gerard has been the first to call me after all our Champions League games this season. He'll call to leave a good luck message on the day and then he'll be back on after the match.
"He's a good friend - even though I do give him a bit of stick for moaning about injuries and the fixture pile-up. I'll be willing his team on in the UEFA final against Alaves."
Gerard Houllier is warning his players that one mistake between now and the end of the season could prove fatal to their Champions' League aspirations.
The Reds take on Coventry City at Highfield Road knowing that only a victory is good enough and Houllier wants his players to treat the match as yet another cup final.
He says: "We are about to start a run of seven matches in 21 days and we need to approach them in the same way as the 23 cup games we have played this season.
"They will determine whether we get into the Champions' League or not and if we don't do well in just one game we could be out of it.
"I think we have to win all our league games now. But the good thing is it is down to us. We can make it if we win all our games.
"What we want is to have three finals in the last week of the season with the game at Charlton on May 19 a final in itself. But the race starts now against Coventry."
Jól kezdett a Coventry, becsületesen hajtottak,
hisz ha jól tudom, kiesés szélén állnak.A 'pool-t a-
zonban nem hagyta cserben a betonvédelem, és a
második játékrészre teljesen átvették a kezdemé-
nyezést.A támadások a 83.percre értek góllá egy
Macca-Hyppia összjáték után.
Végülis magabiztos győzelem született.A fiúk idén
már nem fognak kikapni!
Ez biztos!
Hol van Chrossy?!
Hi!
Nyertünk 2-0 -ra a Coventry ellen!!!
Nem volt ez olyan könnyű,mint ahogy az eredmény mutatja!
Egyébként Waix a www.lfc-net.com-ról:Ez a hír igaz volt.De amint látod sérülése nem volt komoly!
Francba tényleg!Gerrard el van tiltva!
Mi van Nick Barmby-val?
'poolfan!
Berger a kezdőben van...honnan vetted, hogy lesé-
rült?
A live comments egyelőre semmit nem ír...
Most látom, hogy elköltözött a Liverpoolfc.net a
Liverpoolfc.tv címre.Jó ez a Style.Hmmmm...
You'll never surf alone:)
WOW!
What a feeling!Srácok!Feltétlen nézzétek meg az
új oldalt!Király!
A meccsről egyelőre semmit nem tudni.
Az új weblap viszont ultra-király!Hú!Csak nem érni
el róla az élő meccset:(Vagyis hát biztos el lehet,
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
Ott a góóóóóóóóól!!!!!!!!
Vezetünk b*****tok meg!
Yeeeeeeeeeehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
2-0!!!!!!
Úristen!!!!!
Hyppia és McAllister góljaival a 86-ban nyertünk!
IGEEEEEEEENNNNNNNNN!!!!!!!!
Hi!
Nem tudjátok,hogy adja e a tévé az FA kupa döntőt
vagya az UEFA KUPA DÖNTŐT?
-------------------------------------
Szerintem a poolnak nem kell igazolni senkit!
Pár év múlva,de lehet hogy már jövőre ez a csapat be fog érni!Carragher,Heskey,Owen,Gerrard-Ezek a
játékosok közül még egyik sincs 23 éves!
Erre a pár liverpool játékosra fog épülni a csapat
2-3 év múlva(ha nem szerződnek el.)
Redknappre jövőre nagy szükségünk lesz!
ja és van egy rossz hírem!BERGER ismét megsérült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tegnap a Cseh-Belga mérkőzésen kapott egyet a lábára és le kellett cserélni a szünetban!
OWEN meg lehet hogy BAL OLDALI szélsőt fog
játszani az angol válogatottban!!!
Collymore hiányzik a fenének. Utánunk még öt helyen volt, sehol sem váltotta meg a világot, most visszavonult tán 31 évesen. Sehol nem küzdött a csapatért, és több edzőt nyírt ki, mint ahány jó meccse volt...
Na és az Everton elleni szabadrúgás gólja a 93. percben, 35 méterről?
Az igaz, hogy már nem egy futógép, de rutinjával és eszével nagyon sokat segít a csapaton.
Biztos többet, mint pl. Smicer vagy Biscan...
Hellosztok!
Örülök hogy felépült Redknapp,mert nagyon hiányzott!Szerintem,McAllister nem a legjobb
megoldás!Jó tudom lőtt most 2 fontos gólt,de ezeket is csak tizenegyesekből.Ami tény:McAllisternek van rutinja,jó a rúgóteckhnikája,jól lát a pályán.A hibái:Öreg már
nem igazán bírja végig a meccseket(Még akkor is ha
mostanában végigjátszott pár meccset)Lassú,Nem elég harcias.Szerintem a hibái fontosabb hibák,mint amik mellette szólnak.Tudom hogy Redknapp még idén nem lesz csúcsformában,de jövőre,a Gerrard Redknapp duót szeretném a Középpálya közepán látni!
Ja és balszerencsére újból megsérült Heggem!
Ez nem olyan nagy baj,mert a védelmünk az utóbbi
időben nagyon jó!Jövőre az én véleményem szerint
ez lenne a legjobb összeállítás:
Westerveld
Babbel Hyypia Henchoz Carragher
Barmby Redknapp(Hamann)Gerrard Berger
Owen(Fowler) Heskey
Ha pedig felépülne Heggem akkor kimenne jobbhátvédnek,Babbel pedig behúzódna Hyypia mellé
Bergernek és Barmbynak is vissza kéne szerezni csúcsformáját jövőre!
Dehogy kéne túl sokat frissíteni. Pont azt szeretem a Liverpoolban, hogy nem cserélik le minden idényben a teljes keretet, és saját nevelésű, meg angol játékosokra alapoznak.
Meggyógyult Redknapp, tegnap játszott a tartalékban, rúgott egy óriási kapufát. Talán az utolsó héten (a két döntő!) már leülhet a padra.
Igazad van Saláta!
De az már olyan régen volt!:)
Szóval én barom úgy számoltam, hogy a 4. még selej-
tezőre jogosult a 2001-2002-es idényre.De ha nem,
nem.
A lényegen ez mit sem változtat.Minél többet meg-
nyerni a hátrelévő bajnokik közül, és elhozni mind-
két kupát.Ez a cél!
Go Reds!
A 850-ben leírtam a menetrendet, a többiek meccseivel együtt.
A gólarányunk tényleg jobb, de muszáj a harmadik, mert a negyedik hely csak jövőre ér BL-t, IDÉN NEM!
A Chelsea elszállt a tegnapi vereségével, de nekünk is nagyon kemény öt meccsünk lesz. Tegnap a Houllier azt mondta, idén nyolc döntőt játszunk még (értsd a hat bajnoki is olyan fontos mint a két döntő). Már csak hét!