Bocsika a szünetért, egy baromarcú felhúzott a
ManU fikázós topicban.Mekkora tetvek vannak!
Mind1!
Gyerekek!Embertelen lesz a hajrá a bajnokságban!
Ha ott akarunk lenni, most már mák is kell, nem
csak jó játék.Kár volt a Leeds ellen elszarni azt
a meccset az Anfielden...
Viszont holnap Barca-'pool!
Úr Isten!
Kemény lesz, mint kő!
Go Reds!
Ja, és sajna nem láttam Chrossy, biztos szép le-
hetett!
Rendelt már valaki közületek a BVB honlapján jegyet az UEFA döntőre? A Ticket Shop nem működik, tehát csak a fax marad. A kitöltés nem nehéz viszont hogy akarják a lét a kártyáról leemelni, ha nem tudják a PIN-kódot? Azt irják az infóban, hogy Németországon kivülre 20DM a postaköltség, tehát postázzák a jegyeket.
Szerintem még nem ment el, de rohadt nehéz lesz. Vesztett pontok tekintetében ugyanúgy áll a Leeds, Liverpool, Ipswich és a Chelsea is behozhat elméletileg. Az Ipswichnek a legkönnyebb a sorsolása, de azért ők a leggyengébbek papíron (nem lehet, hogy ők üssenek ki a BL-ből, egyszerűen nem hiszem el).
A Leeds-nek sem könnyű, Chelsea, Arsenal, Leicester meg a West Ham idegenben, de ők most szárnyalnak.
Nekünk a szokásos lehetetlen: heti két meccs, de ezeket a bajnokikat akár mind meg lehetne nyerni.
A Chelsea-t felírtam ugyan, de kiszámíthatatlanok, és nem hiszem, hogy ők jelentik a veszélyt. Én egyedül magunktól, és a Leeds-től félek.
A gólarányunk nekünk a legjobb, de a Leedstől kétszer kikaptunk (Angliában mi számít: gólarány vagy egymás elleni??)
Szerintem már eluszott a pénteki meccsen a BL hely!
Tudja valaki a hátrelevő fordulok??? +elmaradt meccseket is
A mienket és konkurenciáét???
Ipswich, Sunderland, Leeds, kihagytam valamit???
Nagyon rajtatok van a győzelmi kényszer barátaim.Ha az Ipswich baszik kipukkadni, és ha a Leeds így nyeri sorra a meccseit elég nagy szarban vagytok.Mert ugye a Chamions League a cél.
Yool gondolom?
A PremierLeague topic'ban megnézhetjük e három csapat utolsó 4-5 mérkőzését.