Westerveld labdájából Robbie akkorát alakított a 30. percben, hogy majdnem úgy kellett visszahelyezni az állkapcsomat. És a 11-esek!!! Hát totál beköthették volna az infúziót!!!
Emlékszel még akkor, hogy Robbie szinte szemtelenül lazán emelte be a Pool 5. 'kísérletét'!
Francia kommentár ment a közvetítés alatt és a 2 francia kommentátor akkorát ordított, amikor Andrew mittudoménki 11-esét védte Westerveld, hogy még a stadion zaját is elnyomták. Tuti a Poolnak drukkoltak. Robbie 30. percben szerzett gólját 'extra-ordinaire'-ként (remélem jól írtam, és igazából 1 árva szót sem tudok franciául) emlegették, és ez biztosan nem elmarasztaló jelző volt az hótziher.
IGEN, IGEN!!! Nem szarozott a drága. Alighogy elkezdődőtt a 2. félidő (15 sec, írja a SkySports minute by minute) odavágott, ahogy kell.
COME ON MY DARLINGS!!!!!
Persze ezt a meccset sem látom, csak mint általában a SkySport és egyéb web site-okról tájékozódom.
Röhej, de pl. tegnap tudtam csak megnézni végre a február 25-i Ligakupa döntőt videokaziról, amit az olasz LFC fan barátomtól kaptam. Bár tudtam az eredményt, de akkor is a torkomban ugrált a szívem. Őrületes volt.
Absolutly úgy van, ahogy írod, kemény hetek várnak ránk, és nagyon very good a hozzáállás az 1 kupa már meg van, ide még a másik 2-őt is + BL hely. Én (is) komolyan hiszek benne, hogy ezt ebben az idényben mind hozzuk.
Rohadt kemény menetelés lesz, de MEG KELL CSINÁLNI!!!
A mai bajnoki győzelem (is) rettentően kell a BL helyhez. Hát COME ON REDS!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne is törődjünk az ilyesmivel. Ha nem a The Sun írná, hanem a Gazzetto della Sport vagy a Guardian, akkor is nevetnék rajta, mert Owen 2005-ig a mienk, és a Hollier ötször küldött már el kérőket a fenébe. Nem is értem az MTI-t minek törődik a bulvárbaromságokkal.
Jobban izgat, hogy este nem játszik a Barmby és a Smicer, és a Gerrard csak 50 %-os (sajnos muszáj volt betenni a Wycombe ellen a második félidőben).
Én még ilyen menetrendet nem is láttam: túl vagyunk ugye Manchester United (márc. 31.) Barcelona (ápr. 5.) Wycombe (ápr. 8.), ma megyünk Ipswich-be, jön a Leeds (ápr. 13.), aztán az Everton ellen a derby idegenben (ápr. 16.), aztán a Barcelona visszavágó (ápr. 19.), aztán a Tottenham (ápr. 22.) és a Coventry idegenben (ápr. 28.). Az áprilisnak ezzel vége, de a szezon zárásáig nem lesz olyan hét, amelyiken ne két meccset játsszunk. És nincs egy olyan meccs se, amelyiket lazára lehetne venni, mert kell a bajnoki 3. hely és meg kell nyerni mindhárom kupát. Jajajaj...