A csatársorban tehát Michael és Robbie kezd.Berger azt
nyilatkozta a meccs előtt, kétli, hogy játéklehe-
tőséget kap.Kérdés, hogy miért van a kispadon, ha
sérült...
mindegy.Fontos, hogy Barmby végre megint a kezdőben
kapott helyett.
A Wycombe ellen illene egy tisztes győzelem.
players
Sander Westerveld
Markus Babbel
Jamie Carragher
Stéphane Henchoz
Sami Hyypia
Gary McAllister
Nick Barmby
Dietmar Hamann
Christian Ziege
Michael Owen
Robbie Fowler
substitutes
Danny Murphy
Emile Heskey
Patrik Berger
Steven Gerrard
Pegguy Arphexad
Nem, el kell ismerni (ezt azért most írom, mert már nem vagyok dühös a meccs miatt), hogy kurva jól csináltátok. Addig öltétek a játékot, amíg a bíró le nem fújta a mecset. Ezzel elértétek azt, hogy a továbbjutás nálatok fog eld?lni, kíváncsi vagyok, hogy focizni mennyire tud a Liverpool a Barcához képest. Ezt csinálta a Bayern is a Manchester ellen, csak a 2. félid?ben még támadtak is. A Nou Campban bármikor beakadhatott volna egy-egy távoli lövés, de az siralmas, hogy ezel nem próbálkoztunk többször.
Ami engem meglepett, az az volt, ahogyan Overmarst leszedtétek a pályáról. Ilyen jó védekezést nagyon rég láttam a Bayern-MU meccs el?tt... Szóval Angliában jó meccsre számíthatunk, nem 99%-1%-os labdabirtoklással. Magabiztosabban tudnék írni, ha nem Serra Ferrer lenne az edz?nk, így viszont szinte biztos vagyok benne, hogy az a nyomorék rossz taktikával küldi majd ki a csapatot. Huhh..
Forca Barca!
Na figyelj Lackó!
Itt senki nem utál Téged.A gond az, hogy a Barca
hazai pályán beégette magát azzal, hogy még a ki-
zárólag védekező ellenféllel szemben is összvisz
kb. 2 veszélyesebb lövést tudtak elereszteni
90 perc alatt.Erre jönnek a Barca szurkolók azzal,
hogy a 'pool öli a játékot.Miért?!
Azért mert tud védekezni?
Szóval ha valaki egyszerűen szarul védekezik, az
nem öli a játékot, csak mert ugyanazt csinálja,
de - lévén béna - kap három gólt?
Ez gagyi indok.
A focit felétek is gólra játsszák, nem? Axl hozzászólását elemezd már légyszíves! Gyilkoljuk a játékot, stb. Nem egy meccset láttam már hogy az Anfield-en beálltak csapatok 10 emberrel védekezni, de mi azért vagyunk LIVERPOOL FC. hogy ezeket a bunkervédelmeket a közönség segítségével ( cca.42000 néző ellenben a nou camp 100 000 nézőjével) szétmorzsoljuk, felőröljük. Ha Rivaldo vagy Luis Enrique jól játszottak volna akkor lehet hogy kikapunk, de mert szarok voltak azért ne a Pool-t tegyétek már felelőssé...
Öcsibogyó!
Légy oly kedves mellőzd ennek a topicnak a látogatását vagy változtass a stílusodon. Az érveid gyengék, mint a csapatod jelenleg. Azt csak te láttad tizenegyesnek. Az olaszk közül legalább hármat ki kellett volna állítani.
A Barca egyébként tiszteletre méltó csapat, fantasztikus játékosai VOLTAK.
A meccsre visszatérve, igaz, hogy sokat volt náluk a labda, de igazi nagy gólhelyzet nem sok volt.
Jó eredmény Barcelonában az iksz, de még nem lefutott a továbbjutás.
GO REDS!
Ui. Megmondtam, hogy nem kapunk gólt!
Igen, néztem azt a tizenegyest.
A vak is látta, hogy Babbel kézzel ért hozzá, majd a biró fújt és a 11-es pontra mutatott.
Utána lépett egy párat, majd megint rámutatott a 11-es pontra és amikor Babbel ráugatott, akkor intett ki szögletre.
Ráadásul amikor sipolt a biró, akkor a labda még a pályán belül volt, úgyhogy szöglet eleve nem lehetett.
A Romát simán lelépte a Liverpool. A bíró hülye volt, ez tény, de meg is nézted azt a tizenegyest, amit befújt? Én ugyanis többször, és egyértelmű, hogy hozzá sem ért a Babbel. Jellemző, hogy a Batistuta rohant szögletet végezni, pedig a kis déli buzzancsok rögtön reklamálnak, mihelyt meglegyinti őket a tizenegyes lehetősége. Láttad a meccset egyáltalán??? Láttad, mit csináltak utána, amikor azt hitték, kapnak egy fals tizenegyest, és kiderült, hogy mégsem? Lökdösték a bírót, az angolokat, egymást...
Mire vágunk fel? Idén a Liverpool 3 kupát fog nyerni, bejut a BL-be, oda-vissza verte a Manchestert a bajnokságban (ami a legjobb bajnokság Európában, ld. szerdai eredmények).
Mindemellett csupa fiatal, szimpatikus játékos, 6 angol válogatott - mutass még egy olyan európai élcsapatot, amelyik hazája válogatottjába ennyi játékost ad - nem sokat találsz.
Sajnos LaCk0, tényleg elég gatyeszok az érveid.
Ki nem szarja le, hogy tavaly ki kivel mit játszott.
Ilyen erővel a 'pool lehetne az angol bajnok, merthisz a
listavezetőt idén oda-vissza verte, tehát -szerinted-
jobb csapat.
Kérdés, hogy odaadnák-e a kettősgyőzelmüket 1 angol
bajnoki címért...
Ha te azt mondod, hogy mit keressen a Barca a döntőben ha otthon nyerni se tud, akkor mit keresne ott a Liverpool, akit otthon még a Roma is elvert és csak birói csalásnak köszönhetitek, hogy a Roma helyett ti játszotok a Barcával, ugyanis az a majom befújt egy érvényes 11-est aztán érvénytelenitette.
Ráadásul emberhátrányban volt a Roma.
Mennyé már. Mire vágsz fel?? Hogy otthon 2:0-ra vertétek a Portot.
Nézd már meg tavaly mit játszott velük a Barca a BL-ben.
Otthon is és idegenben is 2 góllal verte.
Egyébként az öcsibogyót nem rám mondták, de neked még ez se tünt fel.
Az korántsem biztos, hogy bejuttok a döntőbe, ám az már igen: miszerint a következő mérkőzés az Anfield'en lesz, ami azért nem elhanyagolandó lényegi különbség.
Szerintem Houlliera nyilatkozataival egy kicsit elkábította a Barcelona't, tudniilllik támadó felfogású cspatot ígért, ezzel szemben a Pool egy biztonságos védekezésen alapuló defenzív gárda benyomását keltette - habár az ilyen taktikában mindíg benne one egy mértes zakó lehetősége - de a mérkőzés végül a francia trénert igazolta.
Érdekes meccs volt, mert a Pool akár nyerhetett is volna, holott egy kezem meg tudnám számolni a komoly lehetőségeiket.Viszont a következő meccs a győzelmi kényszer jegyében fog eltelni, s hát a tét sem kicsi (sőt!), azért bízom a vörösökben, mert spanyol döntőt nem akarok látni, és ha bekövetkezik ( Isten ne adja!), minden bizonnyal mellőzöm annak megtekintését.
A Huszabi által idekarcolt emlékezetőben bízom, annak ellenére, hogy a Barca egy klasszissal jobb csapat a jelenlegi Porto'nál.De mint már említettem a meccs az Anfield'en lesz, ahol bármi megeshet.
A Barcelona "szurkolók" nyafogása pedig teljesen érthető, hisz náluk általában bevett szokás az ellenfélre hárítani önmaguk kudarcát.Hogy egy kicsit róluk szóljak: ha egy csapat hazai pályán össz-vissz ennyire képes, nincs értélme tovább -pláne döntőbe - jutásról beszélni, dehát az ugye két meccsen dől el.
Végezetül sok szerencsét a Villa Park'ban, bár - ami nem meglepő - mi United rajongók a Wycombe'ért szorítunk...
A 2 meccs a döntőbe jutásról szól, nem kell feltétlenül showműsort adni!!!
És hogy ki hova elég jó, majd meglátjuk a végén.
Remélem, van jó pszichiátered?!
Azokból a meccsekből kár messzenő következtetéseket levonni.
1.A Chelsea annak előtte simán lépett le benneteket a Stmford Bridge'n.
2.A visszavágón a Barcelona azt hozta amihez igazán ért (csalás).Ha on lehetőséged nézd meg, hány pontrúgás előzte meg a góljaitokat, s abból mennyi volt valódi foul.Az hogy a bíró megette őket: hát Istenem.Általában a latin csapatok cigánykodásait mindíg beszopják a sípmesterek, dehát ez egy másik történet.
3.A Leeds meccsből mégnagyobb hiba következtetéseket levonni.Csakmert az volt a fehérek első BL meccs, ésmert emellett 7 kulcsemberük is hiányzott.De hogyan is értek véget a csoportküzdelmek?Tudod 1. 2. 3. hely etc.
4.Ez a Pool melleni meccs, nem az a két másik meccs, bár ezzel aligha mondtam újat.
5.Én azért a nézőszámátlagaitokra sem lennék büszeke.Tudniillik ha más nem is, ez mindíg hűen tükrözi a szurkolók csapatról alkotott véleményét.
Mindettől függetlenül győzzön a yobb, - nem a yobban csaló(!) - és legyen mindkét meccs a klubok nevéhez és multjához méltó.Vagyis legyen eseménydús v. színvonalas, hajtós ill. nagy iramú, és legyen gólokban gazdag.
Részemről nem is kérdés melyik csapatért szorítok.
Waix!
Te meg nyissál már please egy normális e-mail fiókot, mert ilyen 1 MB tárterületes szarokra sosem fogom tudni elküldeni a Lighting Sheeds nótáit.Nekem meg one mindkét verzió ('96 & '98) egyik yobb mint a másik.