Én mint már írtam vagy 12 éve vagyok BVB fun!
Imádom ezt a csapatot!A nagy álmom egyszer kimenni egy hazai meccsre!MOndjuk a bayern ellen!
Csakhát ugye ez kizárt mivel nem lehet jegyet kapni!
De sebaj csak tényleg jussunk ki újra nemzetközi kupába!Ehez ma este MUSZÁJ nyerni!!
Ez a hármas számú -általam írt- hozzászólásból van idézve! :)
A BL győztes csapat játékába szerettem bele(bár el kell ismernem, hogy a Juve játéka még gyönyörűbb volt akkoriban!), attől az időszaktól kezdve mondhatom magam BVB fan-nek. Azóta követem figyelemmel a klub sorsát, és szurkolok nekik a Bundesligában. Sajnos ez az elmúlt négy év nem sikerült valami fényesre, de én most nagyon derűlátó vagyok! A tavalyi katasztrófális szezon után, ideje volt már a feltámadásnak. Én bízok a bajnoki cím elhódításában, és nagyon remélem, hogy a BVB jövőre ismét szerephez juthat a Bajnokok ligájában. Ehhez persze este oda kellene csapni a Bochumnak, nem lesz könnyű, de hát ez nekünk most kötelező...
Na, ha a Bochumot nem tudjuk otthon elcsépelni, akkor nem is érdemeljük meg a bajnoki címet! :)
Szerintem: BVB - Vfl Bochum 4:1,
Bobic, Addo, Reina és Rosicky
góljaival.
( Bastürk-öt, meg úgysem lehet megállítani :)
Los!
Hát nem lehet azt mondani hogy enyhe sorozat!De ha itt is sikerülne a csoda.....
Jaj de nem is folytato mert a Hertha ellen az elmúlt időszakban idegenben sajna nem ment!
De hátha most összejön valami.
Viszont a játékvezetőnek sok mindent meglehet köszönni Bayern részről!A kiállítás mind jogos volt!
Viszont 2 szabályos gólt nemadott meg a bíró!
És az utolsó percben ha a kicsi Rosy nem a kapufát rugha telibe méghozzá a belső élét akkor.....
Na de nincs ha a lényeg hogy még minden lehet!
Sajna 1-1 lett de nem volt rossz mecs!Még nem dőlt el semmi bárki lehet bajnok!
De jöjjön a stat.:
Borussia Dortmund - FC Bayern München:1-1
Dortmund:
J. Lehmann - S. Oliseh - C. Wörns, C. Metzelder (64. Reina) - J. Heinrich - A. Evanilson, L. Dede - L. Ricken (71. Nerlinger), T. Rosicky - F. Bobic, O. Addo
Bayern:
O. Kahn - S. Kuffour, P. Andersson, T. Linke - J. Jeremies - H. Salihamidzic, B. Lizarazu - S. Effenberg, M. Scholl (80. Sergio) - G. Elber (83. Zickler), R. Santa Cruz (57. Sagnol)
Na Z!
Nem foglak utálni!De te se utálj okés!
Ja lehet hogy itt benn megtudjuk nézni este a meccset!Nem lenne semmi sőrrel a kézben nézni amint reményeim szerint nyer a BVB!De mint mondtam félek hogy a Bayern nyerni fog!De adja ég hogy ne így legyen!
Rosicky pedig valóban nem semmi!Nem csodálkoznék ha 1-2 éven belül valami igazán nagycsapatba kerülne!
Igen,Igen,Igen!!!!
Ez a 3 pont nagyon fontos volt!
Az egész csapat remekül játszott!Főképp Addo és persze a kicsi Rosicky!Remekül játszik!
Na akkor jöhet a Bayern!
Jó meccs lesz nagyon!Remékem Sammer a Bayern ellen is kitalál valamit!Csak nagyon félek mert eddig az összes rivális ellen kikaptunk odahaza!
És ugye most is otthon játszunk!
De ha bajnokok akarunk lenni nyerni kell!
Muszáj!
Persze hogy reálisan látom a dolgokat persze az a lényeg hogy a Dortmund lesz a bajnok!
A Dortmund-Bayern meccset persze sörrel nézzük és győzzön a jobbik!
Azért ne nagyon verj oda a lóvénak mert sokat kell fizetned nekem!:-)))
Na a hétvégén újabb forduló meglátjuk ki mit csinál!
To Zlotyi!!
Bírom, hogy elég reálisan nézed a dolgokat! Valóban egész jó a Dortmund, és kívánom
nyerjetek a Hertha és az FcK ellen. (bár Király Gabival finoman bánjatok!!!).A Bayern
viszont már más téma. Azt majd úgyis együtt nézzük sörözés mellett!! Persze a
vesztes fizet.(Addig úgyis kapsz fizut:-)) Na szóval gyűjtögessétek a nagy napig
a pontokat, nehogy nagyon leszakadjatok:-))
Csá Zlotyi!! Bírom, hogy ilyen reálisan látod a dolgokat.Elismerem valóban nem rossz a
Dortmund, és kívánom verjétek meg a Herthát és az FCK-t.A Bayern meccs közben majd
úgyis együtt sörözünk, és hát győzzön a jobb:-)Természetesen a vesztes fizet!!!
Addig is gyűjtsétek a pontokat szorgalmasan, nehogy nagyon lemaradjatok:-)
Most hétvégén szünetel a Bundesliga remélem ezt a kis pihit Dortmundban is jól hasznosítják!
Remélem Her Sammer kitalál valamit mert nehéz sorozat vár a dortmundra!Jönnek a nagyok!Hertha,FCK,Bayern.Ha ebből a 3-as meccsből jól jövünk ki esély lehet a bajnoki címre!Itt sok minden eldől majd!
Kedves Rizzo!A Dortmundi sör az valóban finom pláne a Dab amit a múltkor ittunk!És mint tudjuk a Dab az origi dortmundi!
Na de ennyit a sörröl.Most inkább a foci!
Szóval valóban jó most a BVB és őszintén megmondva még én sem számítottam ilyen jó játékra.Idény elején voltak gondok de szép lassan összeált a csapat!Rosicky valóban nagyon jól játszik nagyon megérte őt leigazolni.Viszont bár mint mondtam ősi dortmundi szurkoló vagyok sajna abban nem vagyok biztos hogy a bajnoki cím is meglessz.Én örülnék neki a legjobban de sajna idén még úgy érzem sajna nem olyan erős a csapat.
Ami nagy baj hogy a rivákisokat még otthon sem tudjuk megverni.(Leverkusen,Schalke,FCK).És hiába nyerünk a kicsik ellen ez nem elég.Azért remélem a Bayern ellen nyerünk!!!Muszáj lesz!!A másik baj hogy nincs igazi csatára a dortmundnak.Nincs bajom Bobical,Reinával de nem az igazi.A Bayernnek 6-7 olyan csatára is van akik meccset tudnak eldönteni.Ma a BVB-nek max.1!
És most ő sem játszik.(Ikpeba)
Na de elég a károgásomból végülis csak dortmundnak szorkulok 15 éve!Ha a Bayernt megverjük az mindenért kárpótól!
Dortmundban manapság játszák a focit,
azaz a játékuk elképesztően sokat javult,
kombinatív, látványos és célratörő...így lesznek bajnokok újra! Végre!
Nem hiába, ekkora klasszisokkal bűn lenne nem bajnoknak lenni.
Rosicky nagyon jó benyomást tett rám, nem számítottam arra, hogy ilyen jó játékos.
Övé a jövő, nem csodálkoznék, ha néhány éven belül az Aranylabda hozzá kerülne.
(Most már csak azt nem értem, hogy a cseh futball miért tud ilyeneket kinevelni, mi pedig képtelenek vagyunk erre...)
S a többiek is mind nagyon jól nyomják most, van kedve játszani a csapatnak, ennek meg fog jönni az eredménye! Hála Herr Sammer-nek, bajnok lesz a Borussia!
(Én úgy kb 4 éve vagyok BVB fan.)