Keresés

Részletes keresés

tracy Creative Commons License 2001.04.04 0 0 2
Én jól emlékszem, hogy az Alkotmányban le van írva, hogy a Magyar Köztársaság területén kábelfektető cégektől infratruktúra-fejlesztő beruházásokért kártérítés nem követelhető.
Előzmény: NaNe (-)
chromax Creative Commons License 2001.04.04 0 0 1
Érdemes a Távkapcsolót olvasni, abban is a UPC Híreket, és akkor rá lehet jönni hogy milyen cég is a UPC valójában. Pl. a győri kábeltévéhálózattal kapcsolatos sajtóközlemény Lakatos Ernő agit-prop stílusát is maga mögé utasítja, pl. 'a Matáv rátette a kezét a hálózatra'. Könyörgöm, ott a hentes a pr-manager vagy mi van ott?
A másik funny rész amikor a vezérigazgató úr időnként önmagának is ellentmondva válaszol a beérkezett kérdésekre.

üdv
chro

Előzmény: pétercár (0)
pétercár Creative Commons License 2001.04.04 0 0 0
Csak azért 0, mert kiváncs vagyok a folytatásra
Előzmény: NaNe (-)
NaNe Creative Commons License 2001.04.04 0 0 topiknyitó
Egy hazai lapból ...

"UPC - itthon nem terjeszkedik
Miközben külföldön veszteségei ellenére is folyamatos terjeszkedést tervez a United Pan-Europe Communication (UPC), Magyarországon megtorpanásra kényszerülhet a cég.

A UPC hazai bővülését a fővárosi közgyűlés határozata akadályozza, amely szerint a távközlési vezetékeket lefektetőknek kártérítést kell fizetniük az önkormányzatnak. Hagymássy András, a UPC Magyarország szóvivője sérelmesnek tartja, hogy egy lakókörzet infrastruktúráját bővítő fejlesztői beruházásért kártérítést kell fizetni, ezért a cég az Alkotmánybírósághoz fordul... "

Üzenem Hagymási Andrásnak, hogy az ügye nem az Alkotmánybírósághoz tartozik.
Csupán csak a földmunkák elvégzése során be kellene tartania a legelemibb szabályokat és technológiai előírásokat. Úgy is mondhatnám, meg kellene tanulni minőségi munkát végezni és örüljön az UPC, ha nem akasztanak a nyakába a fentieken túl több száz pert, mert az a minőség és az a fajta szolgáltatás és ügyfélkapcsolattartás, amit ők végeznek, még a balkáni országokban sem megengedett.

NaNe

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!