Iván, a következetességen túlmenően örvendetes lenne, ha nem kevernéd a szezont, a fazonnal !
- Se hozzád, se a testvéredhez nem szóltam olyan tiszteletlenül, mint amit te tanusítasz.
- Senki nem vár sem tőled, sem mástól seggnyalást.
- Senki nem kívánt veletek vitatkozni, egyszerűen ti is fel lettetek kérve ama alapigényre, ami minden új megjelenőtől elváródik. ( Itt említettem meg a következetességet, mint ki is tünik, leginkább a kronológiai sorrendre utalva :( ! )
- Azt, hogy bizonyos "beollózások" lényegét nem vagy képes értelmezni, sajnálatosnak tartom, az azokra történő nem reagálás is minősít valakiket.
- Változatlanul úgy vélem, túl magas lóról indítottál, agresszív pökhendiségedből jó néven venném, ha alább adnál :( !
Sajnálattal látom, hogy ez a topic nem arról szól, mint amiről kéne... Vagy kényes dologra tapintottam, vagy csak szimplán velem akartok kicseszni!? Egyébként Mijo nem tudom, miért beszélsz itt következetességről! Lehet, hogy te régebb óta vagy itt, és lehet, hogy megszoktad, hogy az emberek mindenért bocsánatot kérnek itt tőled (még ha nekik is van igazuk), de nálam ez valahogy nem így működik! Én nem szoktam se**et nyalni, és feladni sem! Másrészről meg te kezdted ezt az egész vitát, ésahogy Oszibá is megemlítette, (és már én is megfigyeltem) szinte mindenbe (mindenkibe9 bele tudsz kötni. Inkább nyissunk egy "Fikázzuk le egymást" topicot, mert ez így nem igazán működik! Mindenhol csak a beollózásaiddal lehet találkozni, és folyamatosan kioktatsz mindenkit. (ez persze csak SZVSZ!!!)
Na mind1!
Pedig hogy örültem, hogy az indexen tudok majd nyomulni bajaiakkal...
Azaz igaság, hogy sört ittam, de már pár órája, nem vagyok még spicces sem!!
Úgy érzem elég nagyfiú, vagyok már, ahhoz hogy eldöntsem, hogy mit tegyek, és mikor menyek aludni.
Ha visszaemlékszel tavaly december végére, akkor sem volt valami nagy forgalom.
A hígulásról nem kéne sokat beszélni.
Aztán meg mihez van közöm, azt majd én eldöntöm!
Kötözködni nem akarok, de van véleményem, és nem fogom véka alá rejteni, mind, ahogy te sem.
Remélem egyet értesz a szabad vélemény nyilvánitásal?!
Feri, csapj be még egy pár pohárral, és térj nyugovóra ! Hátha kitisztulsz ... Ebben a "stílusban", nem én vagyok a partnered. Ugyan felhígult ez a terep, de van annyira sokban mindez már nekem (is), hogy megengedjem magamnak a törődés luxusát. Még akkor is, ha ez neked nem tetszik, egyébként ez az, amihez neked nincs sok közöd, lévén a készbe csöppentél :( !
Köszönöm kötözködésmentes megértésedet !
Úgy nézem, kezdesz átmenni Torgyánba!! Itt, ha valaki kötözködik, az te vagy, én csak említést mertem tenni.
Nincs tudomásom arról, hogy kinek milyen beosztása van a fórumon. Úgy tudom a szabad véleménynyilvánítást nem, tiltja az alapszabály.
Feri, van valami gondod ? Ugye nem kötözködni akarsz :( !? Tedd a te dolgodat, én meg az enyémet ! Amelyek, nagy valószínűséggel különbözőek. Mi sem vagyunk egyformák. A bugyuta hasonlataidat meg tartsd meg magadnak ! Ennyi. Oké, cimbora !?
Mijokoma neked nem tűnt föl, hogy rajtad kívül senki nem bokszol, állandóan az alapszabályon lovagolsz, véletlenül nem te szerkesztetted? Nagyon hasonlít a kisgazda alapszabályra.
Jóember, próbálj már egy kicsit következetesebb, és ezzel párhuzamosan, kissé visszafogottabb lenni ! Már, ha nem esik nehezedre. Meg ami a nemi életedet illeti :( ! Nem bánt téged, meg a tesódat, a kutya sem ! Ugye ezt te is belátod ?
Itt most nem a kisebbség fikázásáról volt szó, de azért ha alaposabban körülnézel, mindenhol csak a segélyért folyamodik egy bizonyos népcsoport, de a munka az büdös! De zárjuk le ezt a vitát, és inkább térjünk vissza az eredeti témánkhoz, ahelyett, hogy egymást baszogatjuk nem? (lassan minden topicban ez megy!)
Egyébként miért nem tetszik a bátyám stílusa? Semmi extrát nem írt!
Nem értelek... Mind! VITA LEZÁRVA (RÉSZÜNKRŐL) Nem Emilio???
Kedves Emil, bölcsebb lennél, ha szerényen te néznél alaposabban körbe, mielőtt csipkelődni kezdesz :( ! Következetesség, barátocskám, kövezetesség ....., mint mondottam, rossz az indításod :( ! Amúgy meg üdv.
Tabakman válasz erre | adatok | e-mail 2001-03-23 21:40:37 (12)
Mijo válasz erre | adatok | e-mail 2001-03-23 21:56:07 (13)
Tabakman válasz erre | adatok | e-mail 2001-03-23 21:57:19 (276)
Talán nézz körbe alaposabban a bemutatkozás tekintetében...
Egyébbiránt melyik része csípi a szemed a véleményemnél?
Tiszteletteljes üdvözlettel Tabakman.
Első hozzászólóként, ezzel a csiszolt rutinnal, bizony nagyon nem jó ez a kezdés !
Elmaradt a nálunk nélkülözhetetlen, név szerinti bemutatkozás :((( !!!
A minap olvastam a Mai Blikkben, hogy a romák Franciaországból fröcsögnek, mert szerintük a munkanélküliségük fő oka az, hogy nem engedik sehol sem érvényesülni őket. A közmunkában talán előbb bizonyíthatnának és ha "ügyesek" a többit majd meglátjuk. Tudom, a többire soha nem fog sorkerülni.
A testületi ülésen elfogadták a Komszolg. kht. üzleti tervét, amelyben a szemétügyek (bocsánat: hulladék gazdálkodás) veszteséggel van tervezve, mondván a város évek óta nem emeli a díjakat, ezért aztán veszteség keletkezik. Egy igen érdekes mondat hangzott el ezügyben egyik képviselőnk szájából:
A veszteség tulajdonképpen a tulajdonos által a cégből kivont tőke, azaz a tulajdonos, ha nem állapít meg optimális árat, és az így keletkezett veszteséget nem kompenzálja, tőkét von el. Érdekes módon senkinek nem jutott eszébe megcáfolni ezt az okfejtést, ugyanakkor az sem, hogy javaslatot tegyen a szemétszállítási díj emelésére.
Ezzel lehetőség van továbbra is biztrosítva ezen ágazat tevékenységének ellazsálására, így fordulhat elő, hogy hetekkel az interpelláció után sem takarították fel a bokodi utat és környékét, meg a többi hasonló szemét lerakatot.
Mi a véleményetek? A szemétdíj visszaállítása megoldja a problémát?
Kedves Iván, nézz már körül alaposabban, lehet hogy találsz egyebet is az általad vélteken :(....
Tudod, ha itt is adnának 5 centet csikkenként, bizonyára több dekket gyűjtene az etnikum, mint éticsigát !
Na mi az emberek? Ennyire hidegen hagy benneteket városunk tisztasága? Csak a politizálgatás megy, de az is csak elméleti szinten, hogy nehogy kelljen már valamit csinálni? (a szövegelésen kívül)
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, erről a szemétszedős akcióról én is hallottam. Azonban mindenkinek a kedve figyelmébe ajánlom, a legelső hozzászólásom végét: NE SZEMÉTSZEDÉSRŐL SZÓLJON A TOPIC, HANEM A MEGELŐZÉSRŐL, VAGY A KÖVETKEZMÉNYEIRŐL (jogi)
A szemét ügyeknek annyi vetülete van, ahányan szemetelünk.
Jó dolog, hogy iskolásaink "szeretnek szemetet szedni", de rossz, hogy így vagyunk kénytelenek vigyázni a tisztasdágra!
Rossz dolog, hogy eláraszt bennünket a szemét, de jó, hogy vannak egyre többen, akik szóvá merik tenni embertársaink helytelen viselkedését.
És így tovább...
De mi lenne, ha már pici gyermekkorunktól arra nwevelnének -elsősorban személyes példamutatással szüleink és környezetünk-, hogy vigyázzunk a környezetünkre?
Tisztelt Olvasó
Már korábban szóvá kívántam tenni, de most e téma címe ismét felidézte a látványt.
Kivételesen pozitív élmény. E hó 9-én szgk-val utaztam Bajára. Egyszer csak - valószínű a megyehatártól - megtöltött műanyag zsákok, hol 5-6 db, de volt ahol 10-nél több is, kupacban az út szélén szinte kilóméterenként. Egészen a hídig. Az út mellett meg nem volt se műanyag zacskó, sem flakon, sem egyéb szemét. Összeszedték a zsákokba.
Nem tudom, ki-kik szervezték/cselekedték, de csak gratulálni és megköszönni lehet a tettet.
A cím ez is lehetett volna: Nem szúrja ki a szemét a szemét???
Természetesen Bajáról van szó.
A sulinkban végeztek velünk egy közvéleménykutatást a témával kapcsolatban (nem csak konkrétan ez volt, de a kérdőívet nem teszem föl, mert a tanárom kifejezetten megkért rá, hogy ne tegyem).
És szerintem igen jogosan, ugyanis hétvégenként éjjel hazafelé igencsak lehet találkozni a problémával! És ez szerintem már nemcsak a polgárokra, hanem a rendőrségre is tartozik! Kitépett táblák, felrúgott kukák... Pl.tegnap este hazafelé a Spar-nál az üveghulladékgyűjtőbe lettek beleállítva a táblák! Kinek jó ez? A felrúgdalt kukák tartalma meg elég durván tud kinézni másnap némi szél segítségével...
Kérdésem az lenne, hogy lehet-e csinálni valamit ezzel kapcsolatban, és ha itt összejön pár elméleti dolog, akkor azt gyakorlatban is meg lehet-e valósítani???
MOST ITT NEM A SZEMÉTSZEDÉSRE GONDOLOK, HANEM A PREVENCIÓRA!