...végre alkesz a sorozatban....
és tetejébe a buta szöszi fodrásznő....
lesznek ebből még akkora balhék hogy mindenki reszketni fog a ház a Részegenmunkábólhazajárófeszeshasúmindenkifejétleordító Vicustól....
A Hofferminátor iszik a munkások és HofiamMisi miatt, Vili Monocic miatt, Magtalan Kaka miatt Vicus meg maga miatt....
Össze lehet még hozni ebből egy OH-kört....
akik aztán a Rózsa törzsvendégei és kitárgyalják AZ ÉLET NAGY DOLGAIT
:-)
Köszike, elfelejtettem Erikát, vagy hogy hívták.
És Sági "börtöntöltelék" Ritát miért felejtetted ki??????????????Vagy még a férfi nézők között akad olyan, aki reménykedik, hogy ő is visszajön?
itt falurádiónak csak 50%-ban volt igaza:
Azt kellett volna mondania ha van benne egy kicsi önismeret (de nincs):
"Vili lehet hogy csak te vagy az egyetlen normális ebben a házban?"
Csak Vicusék pénzhiányának kapcsán jutott eszembe - Tsabi fiuk No.-ban rúgja a bőrt nemdebár? Nem tud havonta hazaküldeni az őstársadalomnak némi apanázst? Mondjuk ami neki esetleg odakint aprópénz, abból itt Vicuska jó pár stampót le tudna gurítani...:-)
Jó-jó tudom, hogy kiíírták a sorozatból mint fizikai személyt, de virtulice még létezik...
Kedves fantársak!! Végre kedvenc sorozatunk egyetelen momentumában felvillant a Nagy Magyar Valóság!!!!! Az összes megdöbbentő csókjelenet megeffélék ellenére a legfantasztikusabb rész az volt, midőn Vili bácsi a konyhaasztalnál egy szál atlétatrikóban jó szaftos pörköltet tunkol!!!!! Egészen egyszerűen ez már a lakótelepi realizmus netovábbja! teljesen meghatódtam. Ez köll nekünk, igaz magyaroknak!
...teljes egyetértésem...
végre fizikálisan is bizonyították HoMishi túlfűtöttségét mer már kezdtem azt hinni hogy hogy ő is csak álhomokos mint hogy Kaka álterhes....
mindenesetre undorítónak találom és majnem elhánytam magam de főleg meglepetésemben hogy egyáltalán ilyen "csókot" le mer nyomni a csatorna mer kevés filmen láthattunk még ilyet.......
az a legnagyobb bajom hogy Kaka ordenáré viselkedését most rá tuggyák fogni pszihés zavarára de senkinek nem tűnt még föl hogy kakának nem pszihológiára van szüksége hanem egy nagy lekvárfőzőkanálra amivel úgy hátbavágják hogy kiszakad a belseje....
vegyük már észre hogy Kaka magábban ilyen segg nincsitt semmilyen pszihés zavar...
hát, kövezzetek meg, de Magdinyanyusnak igaza volt: tényleg ők még a legnormálisabb pár (szigorúan 2-en, a pécsi szörnyeteg és Nocsöcs nélkül!!!!!) az egész sorozatban: semmi aberráltság, semmi idegbaj, ők képviselik az átlag nyudgíj előtt álló házaspárt átlagos értékekkel és viselkedésformával. Komolyan mondom, a tegnapi perkelt-fazékból-kenyérrel-tunkolva-kinyúlt_fehér_trikó eksön végre az első valóban életszagú jelenet!
És tegnap szerintem párban voltak KIRÁLY, ill. KIRÁLYNŐ!
Nocsöcs dumájához mit szóltok? Eset: BulldogSzilvi erősen agitálja Monot a magányos fiúk családi állapotának megváltoztatására - külön kiemelve azt a szélesvállú gyereket (kérdésem: itt Balagera gondolt??) -, mikor Monci közli:"...láttad volna Zsótit...!" Istenem, hát ő se fogja vagy 20 évig!
Végre egy jelenet, amit egyik kedves fantárs se lőtt le hetekkel előbb... épp ezért úgy ért ez a csókjelenet és Magdibanya belépője, mint egy kiadós orrbarúgás..
Nyafkát télleg ki lehetne már írni pár hétre, mert qrvára idegesítő egy rinya!
Az éktelen falrengető zene abból a Panaosononic magnóból származott?Mert vagy vékonyak a falak (Nesze nektek Berényikft felújítás) vagy én néztem ki keveset a magnóból.
Nem igaz hogy nem tudnak megvenni egy normális Cd-t hogy mindig gagyi zene szól?
mai részt sajnálhatod, q3 még team arénával se olyan jó, mint ez volt!
Szóval Magdi befújja Katát, Andrew annyira qrva diplomatikus volt, hoyg rögtön leugatta, mire az bezárkózott a fürdőbe.
Imi kibékül Danasannal, és megintcsak leugatja Tildácskát.
Vicus annyira nem alkoholista, hogy meg8int teljesen beb@szva jön haza, lúzer szervezkedni kezd a háta megett pénzügyekben Corleonéval.
Misiéknél BULI VAN! Foximaxi nyomult MiShe-re, amíg fel nem világosították, közben Balage jópofizik Ákival, aki bejelenti a harcot Teszterért, majd actionbe lendül. Aztán MisHe összefut egy régi ismerőssel, akivel a felvételi előtti bulin tácolt sőt... emlékeztetőül örjítő smár, amit pont kiszúr Magdi, sóbálvánnyá válik, majd leszalad a lázán perkeltező Sir Williamhez előadni az erkölccsősz koalíció nagymonológját.
Amúgy Dani Daru próbálkozása is világbajnok, valaki szerződtesse már le Pat Moritát...
Kedves Mahmut!
Milyen biztosak az információid? Csak azért mert túlságosan mozgalmasnak igérkezik a március.. :o)Egyébként meg ki lenne az a perverz, akinek kellene a Zsuzsahood? Ugyanmá'...
Hála a technika vívmányainak visszanézhetem Lapáttal-Agyonverném-MAgdolna
(tuzson: "falurádió"!!!:-DDDD!!!!)
pofázmányát, hogy belép erre a "buzitanyára"!!!!
EZ AZ!!!
Azt is le merem fogadni, hogy hamarosan így fogja hívni a "helyet"!!! ;-))
Tényleg kezd kupálódni a sorozat!!
Ádám mellé pedig kaptunk egy újabb Évát......