Oszibá, kedves! Az utóbbi napokban a mimóza lett a kedvenc növényem.
Kicsirivel nem tudok vitatkozni, mert olyan jól ismerem és annyira egyet gondolunk a világ nagy és az 50 felettiek kis dolgairól.
Szia, örülök hogy erre jártál. Remélem maradsz is!
Mások egyáltalán nem úgy gondolják, ahogy mi! Azok vén k....nak tartanak, mondjuk engem, de ez nem zavar!
de látod, már az is nagy dolog, hogy egyedül is megmászod buszlépcsőt, gondolatban meg a Himaláját:-)))
Receptet vársz? Ne erőlködj! Attól vagy fiatal, hoy annak érzed magad. és ebbe bele sem lehet roppanni. legalábbis én nem nagyon roppanok! Piszkos jól érzem magam a bőrömben, egy percig sem foglalkoztat a korom.
Fiatalon? Én azt értem ez alatt, hogy az agyam fiatal maradt, jókat tudok beszélgetni fiatalokkal, szeretek fiatalos cuccokat felvenni. Szeretem a mai zenét, a mozit, és mindent.
Sziasztok! 50 felett és lélekben fiatalon.
Vajon mások is így gondolják vagy csak mi magunkról?
Magam egy olyan csoportban dolgozom, ahol az utánam következő legidősebbek 35, 29,21 évesek.
Jó, mi? Én elájulok az ő számtech tudásukon, ők meg azon, hogy tudom, hogy hívták a Caligula lovát, és segítség nélkül le tudok szállni a busz magas lépcsőjéről.
Van valakinek repectje arra, hogy is őrizzük meg a fiatalságunkat, anélkül, hogy beleroppannánk?
És mit is értünk az alatt hogy fiatalon?
Én nem vagyok egy lélekbúvár, sem lelki segély, sőt az MK-t sem kívánom megfúrni!
Valahogy úgy gondoltam, hogy itt el lehet hagyni a sírást-rívást és megpróbálni vidáman felfogni az ilyen nehéz dolgokat!
Semmi nem megoldhatatlan, ha teszel érte, vagy vidámabban állsz hozzá!
És ehhez talán itt partnerekre találtál volna!
Gondolom, h őszinteséget vársz. Hát, én bizony jobban szeretem a fiatalok társaságát! Gondokról pedig szó ne essék!!!!
Mit vágynál hallani? Hogy állás nélkül van és nem talál másikat? Vagy h vénségére otthagyta az élete párja? Vagy h itt fáj, viszont ott meg szúr?
Beléptidíj: 1 csomag papírzsebkendő.Amivel hol a csorgó nyálamat, hol a könnyeimet törölöm.)
Nem vagyok telhetetlen, de azért tényleg jó lett volna egy igazán jó csapat!
hasonló kor, hasonló gondok, és talán még jó dolgok is kiderülhettek volna. Nem?
Miért gondoltam, hogy itt a Törzsasztalban 50 körüliek is léteznek? Azt hittem örülnek egy olyan topiknak, ahol ez a korosztály is egymásra találhat! Na tévedni emberi dolog!
Ez tipikusan olyan (csak magamról beszélek!) öregedős női dolog. Qva nehéz tudomásulvenni, hogy megöregedtem. De engem nem zavar, ha ez másokat zavar!! Ez a bosszúm a fiatalok felé!!! :o))
inkább a véleményedre vagyok kíváncsi, hogy miért van az, hogy állítólag megöregedtünk és még sem akar menni. vagy csak nem vesszük tudomásul, mert az agyunk fiatal marad?