Az az igazság, hogy nem csak neked nem jutott eszedbe a bemutatkozósdi. Mi is feldobhattuk volna. Rajtad kívül is voltak új emberek (mármint személyes találkozás szempontjából). Legközelebb nem követjük el ezt a bakit. Akkorra marad a beszélgetős megismerkedés.
Azért a fotó alapján sikerült behatárolnom, hogy merre is voltál. Kár, hogy nem vettem észre az etiketted.
Én meg hiába retusálgatom itthon ugyanezt a képet, hogy minél előnyösebb arccal nézzek a fényképezőgépbe (sikertelenül)...
Tudjátok, én (is) mindig utóalg vagyok nagyon okos. Ahogy hazaértem, rájöttem, hogy ki kellett volna állnom bemutatkozni, hiszen ti, többiek, már jórészt mind találkoztatok egymással, amikor én nem lehettem ott. Na mindegy, legközelebb pótolom.
Sajnos nem tudtam elmenni a találkozóra, de az FTP szerverről letöltöttem a képeket.
Nagyon jól sikerültek, gratulálok hozzá minden fotósnak.
(nem is remegett a kezetek :))) )
A próbarepülgetés nagy szám lenne, ilyen nagyvasban még nem csináltam én sem ilyet.
Azt a két órát meg szívesen "elviselném" Tököl és Bp között.
Az imént Badóval étkeztem, és már rég nem is másnapos.
Az a kérdés, nem tudtok-e olyan külföldi lapot, amelyiken keresztül meg tudja lesni az itthoni emilfiókját?
Na most megprobalkozom egy kep beszurasaval Ujlakirol, mivel annyira csendben volt, hogy nekem is csak a kocsmai attelepules soran otlott a szemembe a cedulaja :))
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Sziasztok!
Most éppen itt vagyok Ferihegyen a munkahelyemen, majd fél 3-ra átvitetem magam fél 3-ra, mert fél 4-kor indula gépem Ansterdamba (KLM). Apropó, 3color, nem dolgozol most éppen?
Zolibá, a képeimet ott használod, ahol akarod.
A feleségek a hmű előtt megtévesztőek, nem ők lettek behúzva a csőbe, hanem mi lettünk... :-)))
Na jó, mindenkit üdvözlök, Angliában néha belenézek a levelesládámba, meg a fórumba is, hogy tudjam, mi történik.
Pl. van amelyik már feleség is, úgyhogy azt már be is húzták:))))
Bár szerintem ha ilyen csőbe húzták volna őket, akkor láthatólag sérült lenne a sárkány ...... mármint a házisárkány. :)
3color:
"Semmi kétség, én leszek az első,..."
Vagyis jómagam, sőt pár kollégám is szívesen viselné a gyakorló repülés megpróbáltatásait. :-))
Mit tartsunk magunknál folyamatosan? Belépő? Útlevél? :-))
Letöltöttem a képeket Jagotól. Nem kevés. De azért jöhetnek a többiek is. Még pár topictalálkozó és lassan egy fotó CD-t is ki lehet adni az eredeti méretű képeket összegyűjtögetve. :-)))
Nem engedélyeznék az alkotók (rightholders) a képeik mindenféle(oktatás, honlapkészítés, stb.) felhasználását? :-)
Csak azt nem értem, hogy a lányokat miért mindíg a hajtómű beömlőnyílása előtt fényképeztétek? Ez valami célzás lenne? Be akartátok húzni őket a csőbe? :-)))))
Többieknek, akik már a következő szervezésen gondolkodnak:
Csatlakozom Zolibához, miszerint érdemes megvárni a jóidőt. Ettől függetlenül az előfordulhat, hogy gyakorló repülésre néhány embert összeránthatunk úgymond menetrenden kívül.
Most nem ígérek semmit, de megpróbálom leszervezni elvi síkon a dolgot a repülési igazgatóval, meg a főpilótákkal.
A dolog függő pontjai:
-Engedélyezik e az illetékesek egy nagyobb külsős csoport megreptetését. (Kisebbekét szokták...)
-Mikor lesz gyakorló repülés (nem soxor van) és milyen típussal? (Pl. egy 767-esre gondolom felférünk...)
-Mennyivel a repülés előtt lehet tudni a pontos és végleges időpontot ?(Én eddig mindig utolsó percben intéztem magam...)
-Hajlandók vagytok-e mondjuk két órát körözni, és fel-le szállni, touch-and-go -zni egyhuzamban, mondjuk Ferihegy - Tököl viszonylatban????
Én, fiam fáradtsági fokához mérten indultam haza, így sajnos nem maradhattam sokáig. A beírásokból látva, azért voltak, akik egész jól bírták. :-))
Én is köszönetet mondanék a reptérlátogatással kapcsolatban:
Elsősorban 3colornak, valamint az éppen műszakban lévő szerlőknek. 3colornak, mert nagy lélegzetet vett és megszervezte a reptérlátogatást. A szerelőknek azért, mert tűrték jelenlétünket (Ebből is látható, hogy ott van bennük a szakmájuk és a repülés iránti szeretett, aminek megismertetésért, átadásáért elvállalják a hozzánk hasonló kellemetlenségeket is).
Másodsorban a jelenlévőknek, az érdeklődésért, a figyelemért és azért, hogy a megértésükkel és jó magaviseletükkel :-)) segítették a lebonyolítást.
Külön köszönet a hölgyeknek, akiknek létszáma számomra meglepetés volt. (egész sokan voltak)
A Forfához nem fűznék kommentárt. Ez már nem rajtunk múlott. A Hangulat így is jó volt és ez a lényeg! Sőt! Az idősebb nemzedéknek némi nosztalgiázásra is módot adott, az ifjabbaknak múltidéző tapasztalatszerzési lehetőséget biztosított a sorbanállási gyakorlat a bárpultnál. :-))
Bado:
Köszönet a képes bemutatóért, ezért a majdnem éhhalált okozó áldozatos munkáért! Igaz, utolsó szavaidat elnyomta az éhes gyomor korgása :-)) Még szerencse, hogy "mama" ott volt és lélekben támogatott téged. :-))
3color:
Klassz volt a film (állításod szerint még torzó). Sok sikert a végleges változathoz! Szerintem lesz rá vevő.
Neofrix baszmacs:
A projectornak milyen hangkimenete van? Legközelebbre szer(ve)zünk aktív hangfalat is.
Újlaki:
Személyleírást kérnék rólad, ha lehet! A kiragasztott etikettek között nem szúrtam ki a neved. Az amúgy gyenge arcmemóriám megerőltetve szeretnék arcot is társítani a nevedhez. Thanx.
Már rá is kérdezett valaki, hogy mikor lesz a következő buli. A kérdés jó. Szerény meglátásom szerint most már érdemes kivárni a jó idő beköszöntét és valamelyik reptéren kéne összehozni, ha sikerül. Akkor esetleg valami repkedést is lehetne szervezni (előzetes igényfelméréssel). Végülis vannak itt sárkányosok és vitorlázók! :-)) (Persze a nap végén ők is ihatnának) :-)))
"tobbieket(kicsit meg homaly ki volt ott - jah Hamster az biztos, de hogy meg ki azt mar nemtom...:) akik maradtak hajnalig."
Mikimaus elég csenben volt, tán azért maradt a homályban! :-))))
Viszont sikeresen kialudta magát és - látva a nagytömegű köszöntést - "át is aludta" a többieket!
Ezért így a sor végén kullogva szeretném én is legmélyebb tisztelettel és hálával a köszönetemet kifejezni háromszínű batrátunknak és Zolibának, mindenkinek, aki ott volt akár az elején, akár a végén és természetesen Újlaki profnak, aki mint kiderült, gyakorlatilag a szomszédom:-)))) !
Nagyon remélem - gondolom többedmagammal -, hogy a mi "kis" kompániánk még hosszú ideig együttmarad és hasonló eszmecserék-bulik során fog mégjobban összeforrni!
Félreértés ne essék,az a 2. képem a 767-esről, k, azaz kicsinyitve. (Minden kép kicsinyitett, tehát k-t irtam a végére, különben az acdsee kitörli az eredetit.)
Örülök, ha tetszik. Igyekeztem vaku nélkül fotózni, igy egyik másik bemozdult. Remeg a kezem???