ELADÓ CUCC:
Munkatársam ismerőse szeretné eladni gitárprocceszorát:
Digitech Rp-100-as, ez a két pedálos, kis alakú tipus. Azt irja a srác, van benne: 12 erősitőszimulátor (közte akusztikus is), 5 torzitó, eq, chorus, flanger, phaser, tremolo, auto wah, pitch shifter, zajzár, delay-reverb....
50ezerért adja a srác (állitólag 62e boltban). 2hónapos az effekt.
Akit érdekel, imhol a kontakt-adatok:
Schnitta Gábor. 330-22-43. (16h után).
Ez a bekenős dolog meg nagggyon yo, én is használom (régebben már szó volt rúla). Shine: kitart az három évig is.
ja és vettem a múltkor olyan húrajakrúzst..., jódrága volt, de eddig téllleg jónak tűnik, meg állítólag majd egy évig elég...! ezt csak azéírom, hogy ne hajjjonkia tpoptotptoic!!
esetleg nem tud vki használt epiphone-t occsóér? les pauloskénye. vagy ha használt gibsont tudtok óccsóér egyefene, az is érdekel... (de az nagyonóccsólegyen...)
Jaque
Tényleg nyugi! Volt olyan, hogy heteken keresztül egy szót se szólt senki. Én már a topic fejfáját is megírtam, ha gondolod visszakeresheted. Ha lesz olyan téma, majd lesznek hozzászólók.
Egyébként meg légy oly jó, és használd a html-próba topickokat, mielőtt megpróbálsz valamit ide belinkelni.
HI ALL
most vagyok itt először de nagyon tetszik ez a gitármánia ezért is
szeretnék 1 kis segítséget én is gittyos vagyok és keresek a neten Lead Star nevü gitárrol valamit kép, cég stb ha vki tudna segiteni örülnék köszi
Hogy mi is lehet ez? Így hangszer nélkül nekem nehézkes, de ha alapul vesszük (take) az öt(five)negyedet, akkor van egy tippem :-)
Z.
Ui: a fenti "varázslatot" a <pre> és a </pre> jelek közé zárással érhetjük el...
„Flamenco: a Spanyolország déli részén élő cigányok népzenéje. A flamenco gitár könnyebb és a húrok jóval közelebb vannak a fogólaphoz, mint a klasszikus gitár esetében. Ez elősegíti a gyors staccato (szaggatott) játékmódot, a húrok pörgő, csattogó hangjának létrehozását. A stílus éles és rövid ideig zengő hangokat igényel. (A legismertebb flamenco gitáros: Paco De Lucia - t.)
A klasszikus játékstílus a flamencoval szemben telt, mélytónusú és hosszan zengő hangokat kíván, ennek megfelelően a klasszikus gitáron magasabb fekvésűek a húrok és nehezebb, vastagabban megmunkált anyagból építik azt. A klasszikus gitár és gitárjáték elterjedése Andrés Segovia nevéhez köthető, játékának hatására terjedt el a klasszikus gitár és klasszikus játékstílus.”
Andrásik Remo: Gitár kézikönyv – elméleti és gyakorlati alapismeretek