AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Még egyet hadd kérdezzek. Szerda este volt a csiszár.hu c. műsorban (kövezzetek meg, már ilyen szarokat nézek, brrrr) a Bíró Ica nevű öregvagyokdefiatalnaklátszom hölgyemény, és arról is beszéltek többek között, hogy ez a nő Metal Lady-ként nyomult a '80-as évek közepén szegecsekben meg minden, és hogy több albuma is volt. Mesélj már erről valamit! Mi volt ez? (sajnos/szerencsére akkor még épphogy csak éltem, ezért kérdezem)
Nehogy azt hidd, elvégre a Z+-on volt. :) Nyers, Plastic O'Hara, Budapest Underground (az nemtommi), az Animát eltaláltad, meg a Vörös Andrást is. :) Igazából az jött le ,hogy a nagy része poénra vette az egészet, pl. a Plastic O'Hara (nemtom ők melyiket játszák) arabul(!) fogja nyomatni a szöveget, meg a hogy mindenki teljesen átalakította a számokat, és hogy ez így milyen érdekes lesz, meg hogy nem cél a nagy eladás, ha nullszaldósra kihozzák, márpedig azért arra kijön szerintük, akkor már megérte.
Erről jut eszembe, nem nézte valaki tegnap a Z+-on az Izé c. műsort? A jövő héten megjelenő AC/DC tribute-ról volt szó benne, hogy ki mennyire vette komolyan, meg hogy mennyi haszon van benne.
Hát olyan jó biztos nem lesz, mint mondjuk a Vintersorg féle Rainbow Demon. Arra még az öreg rókerek is csak csettinthetnek. Na mindegy majd lenapsterezzük.
Télleg a sad but true-ról jut eszembe, hogy van itt nálunk ilyen metál busz (ez van írva az oldalára) Én eddig akárhányszor felszálltam egy ilyenre soha nem hallottam semmi jó zenét, bezzeg ma a fekete albumra jöttem be dolgozni. A sofőr ezerrel döngette, és látni kellett volna az utasok arcát ,meg az enyémet:))
SZ.I.,
Kösz a gyors választ!
Akkor ezt megbeszéltük;)
Tzar,
rendben, önkritikát gyakorlok.:) Tényleg vannak jó tribute-ok is: például nagyon szeretem a Slayer Satanic Slaughter-ét. Gondolom erre meg sokan azt mondják, mekkora szar. Mekkora szám már a dead skin mask, vagy a seasons rajta (szinyóval!)!
A gond az, hogy a Metallicával már kissé szkeptikus vagyok. Elég nehéz nem az lenni:) Most megyek, betérdelek a sarokba egy halom kukoricára, és közben az egyik kedvenc nótám szövegét ismételgetem: I'm open... Néha bizony én is felkapom a szemellenzőt;)
Túl kemény vagy, nem?
A tribute albumokkal nem lehet nagy pénzeket keresni, már mindenhol tele a padlás velük. Azt sem hiszem, hogy a résztvevők hatalmas gázsikat tömnének a zsebükbe. Zenészek - kapnak egy felkérést, aztán elpengetik, eléneklik, amit kérnek tőlük.
Ez a Tribute sorozat a legjobbak közül való. Nem ezer különféle felvételt tesznek egymás mellé, hanem egy profi hangmérnök/producer páros végig irányítja az egészet.
Ráadásul olyan csemegék is kisültek már belőle, mint pl. az Aerosmith Tribute-on a Dream On, amiben Ronnie Dio énekel (mennyei!) és Malmsteen gitározik.
Én biztos meghallgatom majd a Metallica-félét is.
Na ezt meg sem hallottam, oké?
Komolyan mondom, Saturn egyik beszólása jut eszembe: biztos emlékszel a dáridózós témáról. Ez valami hasonló: kijönnek megint egy "új" anyaggal, ami mást sem csinál, csak nagy nevekkel kihozza mégegyszer a korábbi cuccokkat. Mindenki örül, veri a nyálát, ahelyett, hogy a bandák valami újra törekednének. Most őszintén: mit csinálhatnak a sad but true-val, vagy a masterrel? Semmit! Az egész arra jó, hogy az a pár fazon jól érezze magát, meg beletömjön egy adag lóvét a zsebébe! De ennek én miért örüljek???
Nem ezt csinálják korunk üdvöskéi, a nyálas fiú/lánybandák, lajcsiék a dáridóban? Legalábbis valami hasonlót...:)
No, ezért mondtam azt amit.
Jó itt újra. Lemaradtam egy pár dologról, de mindegy... Csak azért írok be, hogy tudjátok, a Lagerfield-ék február 13.-án mennek Denverbe Pantera koncertre, úgyhogy egy jó kis kritikát olvashattok majd a buliról a rákövetkező napokban.
Ja igen... Vendégzenekarok a Morbid Angel és a Soulfly! Vajon ide is el fog egyszer érni ez a turné?
A Slayer hír meg már lejárt lemez, a bíró visszadobta a vádat, nem áll meg a lábán, 60 napja van a szülőknek, hogy kitaláljanak jobbat.
Nagy hűhó a semmiért, hadd hízzanak az ügyvédek...
Pedig a szléjer megérdemli!!! AZOK SÁTÁNISTA ÁLLATOK!!!
Én is vettem tőlük egyszer valami CD-t, valami ringingblood (csengő vér) , hát ilyen kecskebak volt az elején, meg holt testek, rohadt sátánista állatok, bedombtam a tüzbe, és rőgtőn mentem gyónni. Még épp időben, tyüüü.