AOTD - Album of the day
EFB - Első felületes benyomás
NFR - Nice fucking refrén (azaz épp nem tudod kitörölni az adott refrént, dallamot a füledből)
MM - Most megy (azaz most épp ezt hallgatod)
Most nem "otthon" vagyok......de nem bírják!
Nem egy Eminens vagy mi a manó.Ők amolyan repperek.De az Anathemat bírták egy darabig(Silent Enigma).
Egyszer nyomtam nekik Satyricont(Rebel)...ki kellett vennem.Gyengék.
Bezzeg tavaly a másik kolimban...ott a Marduk szólt az egész szinten....nyitott ajtónál.De nem mertek bejöni hozzánk.A tekintély...:)
A No Mercy IV plakát volt az ajtómon.
A régi szép idők.....
Mért ne?
Tetszik a Vintersorg?
És a Borknagar?....szerintem az Olden Domain jobb!!!!!!!
..kellemes kis klubhangulat van kialakulóban.....nemhogy tanulnék.
De!
Vomitory van.. a 2 utolsó cd...
Necrophobic is van, de az amit kersz nincs...
Diszember meg nem jóóóóó! :-) De ha az tetszik, a Rotten Sound biztosan tetszeni fog.... (de persze sokkal jobb... Full elmebeteg grind/crust/death)
Ja jut eszembe:van a headbangerba Malevolent dupla cd(Manifesztációs?)1700-é!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az jó?
Bár má lehet,hogy elvitték......
Inkább megvettem a Mardraumot.Az aztán ZENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát köszi szépen!Nyálas a jó éde......hehe!
Vomitory-d nincs?
Úgy látszik kissé le vagyok maradva.......de én inkább a blekkes dolgokat kultiválom.
De ha van Dismember:Like an ever flowing,az jöhet.
Vagy Necrophobic.Red Harvest???????
...hahhh!Nekem aztán van bőr a pofámon.......
Az nyálas b+! :-) De ha gondolod, akkor Legion.on keresztul tudok kuldeni anyagokat.... Hetfon viszem neki a Hate Plow-t, illetve a Rotten Sound.ot... A Malevolent Creation meg szimplánmán Death metal alap... (de gondolom, ezt nem kell mondanom...)
Ugyanman vazze, az mar csak kb 4 rongy, ha 2 nap nem? Szerintem az In Aeternum/Hate Plow/ROTTEN SOUND/Malevolent Creation megér (nemgyengén) ennyit.. Főleg, ha azt nézed, hogy Pesten 3500.ért voltak, ha jól emléxek...
Ja, és Ross Robinson a producer, ez a Casey gyerek meg már Immortal pólóban nyomul, Anselmo meg feketére festett hajjal.
Nem késtek el egy kicsit?
Rossnak nem jött össze az Emperor producerség és most inkább gyárt egy black metal projectet?
:-)))
mielőtt meggyilkoljátok egymást, itt egy hírecske:
Pantera's Phil Anselmo has formed a new side-project band called Amicuss with Casey Chaos of Amen and Killjoy of Necrophagia. The band is said
to be VERY heavy metal.
"Erre írta saját szövegét a Titkolt Ellenállás. A szövegek harcokról, történelmi témákról szólnak." na ez az a mondat. harcok, perce, mein kampf, én tudok még nyitott szemmel olvasni. a "történelmi témák" is hmmm. nem éppen filoszemita önvallomások
de cár, a leveled nem én idéztem, az tudod? :-))) csak a szegény gázolajnak foglaltam össze annyit, amenynit publikusnak és lényegesnek éreztem. de egyben abszolút igazad van, zárjuk le.