Keresés

Részletes keresés

araya Creative Commons License 2001.01.23 0 0 7204
de minek ezután smile-t tenni?
Előzmény: Törölt nick (7203)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.23 0 0 7203
igazad van, a rohadt média, a szemét rockújságírók, a hollók marcangolják ki mindegyik gőzölgő beleit, ahogy mondod :-)))))
Előzmény: supertzar (7202)
supertzar Creative Commons License 2001.01.23 0 0 7202
Nem a QOTSA-val van baj, hanem a médiával, érted?
Az a baj, hogy az sehol nem hír, ha 150 ezer (egyes források szerint volt az 200 is) ember van egy metal bulin, csak az, ha egy zenész (ráadásul a nyitóbandából) meztelenül lép színpadra.
Ez a szomorú.
Meg az, hogy az enemy (NME) körberöhögte két éve a QOTSA zenekart, most meg szerintük ők a legnagyobb zsenik :-)))

Előzmény: ÚjraDiesel (7201)
Locus star Creative Commons License 2001.01.23 0 0 7200
Tulajdonképpen mi bajod a Maidennel ?
Előzmény: Albatross (7199)
Albatross Creative Commons License 2001.01.22 0 0 7199
Supertzar:

Nick megcsinálja a meztelen bulit klubokban is, ha figyeltél volna, Saturn már linkelt be egyszer egy ilyen képet :) ! Meg durvább dolgokat is csinál, mindegy. Amúgy meg lehet, hogy a QOTSA a "médiadarling" ( a Maiden meg a metál sajtó felől a médiakedvenc... ), ez sem változtat azon, hogy a Queens 500-szor érdekesebb és izgalmasabb mint a mai Maiden. Pláne, hogy megidézték a Kyusst...de a saját műsorral is. Ha a média hypeolja, ám legyen, ha már itt tartunk, remélem a Unida is sztár lesz végre. Inkább ők, mint a Limp B. vagy az Iron M.
Amúgy én Rio kapcsán a Guns fotókon döbbentem meg: Axl úgy néz ki, mintha el se telt volna az a kábé tíz év. Úgy megnézném őket valahol, még ebben a felállásban is...

a.

Előzmény: supertzar (7196)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.22 0 0 7198
mester!
ígértél nekem ronkárteres felvételeket, nemde?
juteszembe
:)
Előzmény: acidangel (7191)
SOWHAT Creative Commons License 2001.01.22 0 0 7197
Szemét alternatív sajtó :)
Mi ebbe a nagy szám ? valaki pucéron zenél már csinálta korábban is.
supertzar Creative Commons License 2001.01.22 0 0 7196
Épp erről beszélek. Ott van 150 ezer+ Maiden rajongó, szétszedik a helyet, minden nótát énekelnek és miről beszél a média (még itthon az est.hu is)?
Arról, hogy a közönség által nem túlzottan favorizált, de amúgy médiadarling nyitózenekar egyik tagja meztelenül játszott...
Szerintetek ez a vetközés spontán volt?
Nick egy 150 fős bulin is megcsinálja?

Plost dolog OK. Napokon belül megkapjuk az előzetest, már itt kéne lennie.

Előzmény: holdkölyök (7194)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.22 0 0 7195
Nagyon halkan pici hír (sorry érte, de a klub nem plakátoz...):

Január 27. Szombat
Budapest
Simon's Music Pub
(VIII. Hungária krt. 18.)

STONEHENGE koncert
vendég: Da Capo

koncertkezdés: 21 óra SHARP!

Thanx és bocsmég1*

holdkölyök Creative Commons License 2001.01.22 0 0 7194
est.hu-n fenn van magyarul is!

tzár,
ha meghallgattad az új lost-ot, írj má' róla valamit, lécci, vagy ide, vagy a lost topikba!

Előzmény: supertzar (7193)
supertzar Creative Commons License 2001.01.22 0 0 7193
nme.com
(bocs, hogy angolul)
Úgy látszik, Brazíliába még nem ért el a QOTSA hype :-)
de azért Nick elérte, hogy a 150 ezer fős heavy metal buliról csak annyit tud meg a világ, hogy a QOTSA zenésze meztelenül játszott...

Iron Maiden
Sepultura
Halford
Queens Of The Stone Age

Rock In Rio

Heavy metal is big in Brazil. So big, in fact, that heavy metal fans (there were over 150,000 of them at the City Of Rock on Friday, and that is because the organizers decided to stop selling tickets before reaching full capacity) don't want to hear anything else but high pit solo guitars, powerful voices and a lot of noise while preferably looking at a scary monster or something.

No surprise, then, that the crowd waiting for Iron Maiden, Sepultura and Rob Halford in the fifth night of Rock In Rio are already preparing themselves to boo loudly at the Queens of The Stone Age, but the band take the audience by surprise when bassist Nick Oliveri shows up on stage completely naked. And then it's too late to do anything else but listen to this fairly obscure band (at least in Brazil) and learn about their music.

Not for long, though, for soon everyone's booing again. Not even the fact the Queens play a Kyuss song at the end of their performance, 'Supa Scoopa And Mighty Scoop' with a capoeira group (a Brazilian martial art) prevent the crowd from hating them. No surprise then, when Nick Oliveri gets arrested (and released shortly after) for indecent exposure. But hey, there is no such thing as bad publicity, right?

It's then the turn for the most successful Brazilian band abroad, Sepultura to play again in the motherland for the first time since 1999. New vocalist Derrick Green was approved for one of his first gigs in Brazil and Sepultura play one hit after another, including 'Arise', 'Refuse/Resist' and 'Beneath The Remains'. Two new songs, 'Sepulnation' and 'Saga', from the forthcoming album 'Nation', are also included in the set.

Former Judas Priest kingpin Rob Halford opens up his set with 'Resurection', a song that shares its name with the singer's latest album. In a powerful performance full of loud screams, he also plays 'Metal Gods' and 'Breaking The Law', leaving the crowd happy and prepared for the main attraction of the night, Iron Maiden.

Nine out of ten T-shirts worn in the City Of Rock on Friday are Iron Maiden's, creating a sea of black tops and angry faces. When the band finally hit the stage the City Of Rock literally came to a standstill. Iron Maiden are recording a live DVD during the performance and certainly give it their all. Major hits ('Two Minutes To Midnight', 'The Trooper', 'Run To The Hill', 'Number of The Beast') and songs from the latest album 'Brand New World' are performed and each and everyone of them is sung along with by a hypnotized crowd.

Jimmy Page, tipped to join the band onstage during 'Run To The Hills', couldn't make it due to a back injury. But that doesn't make it less of a memorable performance for the heavy metal fans that, for once, wore a smile on their faces.

Valeria Rossi and Luciano Vianna

SZ.I. Creative Commons License 2001.01.22 0 0 7192
ha erdekel valakit az mcdben a jokai utcaban lehet kapni az uj soia-t jo aron, 3700.
acidangel Creative Commons License 2001.01.22 0 0 7191
MilGra!!!Ha meglesz a Bethlehem,akkor küldj emilcímet,küldenék bármilyen hanghordozót!!!
Band of Kings:Frank Zappa-Steve DiGiorgio-Vinnie Colaiuta(Vagy Dennis Chambers)-Stan Getz-Duke Ellington(R.I.P.)-Maniac!!Jazz-Black-paródiazenekar!!!Avagy milyen lenne a Lemme Take You To The Beach Surfrock-paródiája Zappától Blekkmetálban!!!!!aa.
Nyúsztid meg legalább máshol élheti ki a pengető iránti vonzalmát.
A jó bőgősök között Myung-ot besorolú embereknek üzenem,hogy hallgassanak Herbie Hancock-ot,vagy bármilyen prodzsektet,ahol a Ron Carter nyomta!!!Ha most élne,akkor ő lenne a király!!!!(A maga idejében is az volt,kár hogy elragadta a narkó...)
Milgra!!!Nyithatnál egy besztofot is!!!!Olyan kis lájtos hozzászólásokkal,mint a...aa.
Tvik Creative Commons License 2001.01.22 0 0 7190
A lökött felügyelő pedig sokak nagy példaképe, El Bundy.
Előzmény: Levike (7189)
Levike Creative Commons License 2001.01.22 0 0 7189
Hali skacok !

Tegnap neztem Ford Fairlane-t, es feltunt valami, ami regebben nem. A szoke enekes aki kimurgyan benne, Bobby Black, nem mas, mint Vince Neil, a Motley Crue enekese. A stablistan is rajta van.
Hogy az egesz Fekete Dogvesz a Crue-e, azt nem tudom..de akkor is allat... :) :)

Levi

atus69 Creative Commons License 2001.01.22 0 0 7188
"Többen az ex-At The Gates frontember Tompát tippelik.
Én kiegyeznék vele.
És ti?"

Terminal Spirit Diseeeasee.. O az?

De az effajta zeneben ugysem az enekes a lenyeges, hanem a zene, nem?

Előzmény: supertzar (7175)
Don Roberto da Capo Creative Commons License 2001.01.22 0 0 7186
Tehát nem lesz VoiVod?!
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.21 0 0 7185
az ezernégyes neurosis/voivodról nem is beszélve
Előzmény: Zero (7183)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.21 0 0 7184
...mind1, inkabb megyek Bécsbe NILE-ra...
Előzmény: Zero (7183)
Zero Creative Commons License 2001.01.21 0 0 7183
ezt mondom, hogy én szeretem ezeket a bandákat is, d szerintem valami extra feature nem ártana, mert VoiVod-ról és hasonlókról is volt szó...azér háromkettôért csak a gathering egy pöttyet sok. háromfél környékéért láttunk nem is oly rég egy sentencedet egy in flames-t, meg egy dark tranquillity-t egy bulin (a to/die/for-t inkább hagyjuk:-))
Előzmény: Törölt nick (7182)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.21 0 0 7182
Gräpenführer.t akartál mondani igaz? :) De 1ebkent szerintem is qrva jo a hangja a csajnak... Csak az emlitett elozenekarokat kellene mar hanyagolni 1 picit nem?
Előzmény: Zero (7181)
Zero Creative Commons License 2001.01.21 0 0 7181
jaja, kb errôl beszélek, szol gruppenführer, sz'al én komálom nagyon anneke hangját, de az 5ös útnál is a szaxi 2000,- dívik :-))))))
Előzmény: Törölt nick (7180)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.21 0 0 7180
... & Anneke sem ér többet 2000 forintnál :) , hacsak nem vetkozik le...
Előzmény: Zero (7179)
Zero Creative Commons License 2001.01.21 0 0 7179
most akkor nem lesz semmi külföldi vendég a gathering elôtt? ok, én szeretem a dying wish-t és a without face-t is, de ilyen felállásban mind a 3.200 Ft, mind az e-klub túlzásnak tűnik.
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.21 0 0 7178
Ahh, ezer hala es koszonet, kedden benezek, remelem nem kapkodja el valaki elolem, aki ezt olvassa:)

-Mhedhusa-

Espé Creative Commons License 2001.01.21 0 0 7177
Oké, mielőtt még mondanál valamit, már látom, hogy hülyeséget beszélek, te katalógust írtál. Bocs.
Előzmény: Espé (7176)
Espé Creative Commons License 2001.01.21 0 0 7176
Csak azér mondtam, mert őket is felsoroltad, mint Sanctuary-s bandákat. :)
Előzmény: supertzar (7174)
supertzar Creative Commons License 2001.01.21 0 0 7175
Elkészült az új Arch Enemy album keverése, Mike Amott szerint brutálabb lesz a Burningnél, a legjobb hangzású lemez stb. Mondjuk Andy Sneap mixelte, úgyhogy hihető.
Megvan az énekes, de szerződéses gondok miatt még nem mondhatnak semmit. Többen az ex-At The Gates frontember Tompát tippelik.
Én kiegyeznék vele.
És ti?
supertzar Creative Commons License 2001.01.21 0 0 7174
bocs, nem vettelek észre. Nyilvántartásom azt jelzi, hogy egyetlen darab még van, de értek már meglepetések, úgyhogy a teflont ajánlanám, hétfő déltől lehet hívni a fiúkat.

Vilmos Borisz: hú, Clive Burr jól esett. Ő volt a legnagyobb!

Espé: akárcsak a Strato! A Running Wild és a Rage meg a GUN-nál. Kicsit elhagyták magukat Zajosék az utóbbi években...

Előzmény: Törölt nick (7173)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.21 0 0 7173
supertzar:
van Bethlehem: Sardonischer Untergang... -otok?!?!

-Mhedhusa-

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!