Keresés

Részletes keresés

monix Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4781
Én a kezébe adom: Vedd be! felszólítással. Ez muködik. Tegnap elkezdtem adagolni, bár nála nincs probléma, a vizsgálat szerint.
Előzmény: ananova (4780)
ananova Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4780
Remélem, Monix. Egyébként, az inszemek előtt, kb. 20-as nagyságrendűek voltak, de akkor csak 4 ampulla humegont kaptam. Most meg már 12-t!! És holnap még kettő!
Az én férjem csak akkor veszi be a vitamint, vagy bármit, ami gyógyszer, ha kimondottan felhivom rá a figyelmét, mert ha csak odateszem a pohár mellé, a tálcára, akkor valahogy mindig elkerüli a figyelmét.
Szerintem, zsirban oldódó, nem ?
Nézzétek el nekem, hogy ennyit irok, de muszáj, mert annyira türelmetlen vagyok, és izgatott, és most ezt az egészet jól le is vezetem, rajtatok!!!! : )))
Előzmény: monix (4779)
monix Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4779
Ananova,
Ez nem rossz szerintem. Ebbol még lesz valami meglátod. Úgy tudom 20mm-es az jó. Vagy lombiknál máshogy van?
Előzmény: ananova (4776)
KovA Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4778
Kedves Csinnnka !
Az E-vitamin biztosan jo, de azert vigyazz az adagolasaval, nem tudom, hogy a vizben vagy a zsirban oldodo vitaminok koze tartozik-e. Az utobbival vigyazni kell, mert felhalmozodhat, OK. az 1-2 doboz, de aprankent :-) , tartsd be a hasznalati utmutatot. Akarom mondani a ferjed tartsa be, vagy te tartsd be neki vagy hogy mondjam. Szoval legjobb, ha szepen kiadagolod a reggeli vagy a vacsora melle, mert a fickok konnyen elhanyagoljak az ilyesmit :-) .
KovA
Előzmény: csinnnKA (4754)
ananova Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4777
Szia Gica, irtam neked mélt, és az a cime!!!
Előzmény: Gica70 (4771)
ananova Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4776
Sziasztok!
Hát, persze, nem figyeltem eléggé, kb. 4 lehet, a többi még kicsi. Lehet, hogy most hülyeséget irok, de 14,17 és efféle számokat hallottam.
De jó neked Candra, remélem én is nemsokára igy fogok röpködni az örömtől!!!
Gica, Lyvilla, Monix, és mindenki, olyan aranyosak vagytok... én meg olyan türelmetlen.
De, most beszéltem Moncsókával, és megnyugtatott.
És, arról is beszéltünk, hogy nem kéne egy tali???
Tudom, hogy nagy a szám, mert én forsziroztam tavaly is annyira, és aztán nem tudtam elmenni.
De olyan jó lenne...vagyis, hogy jó hatással lenne ránk, gondolom....
monix Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4775
Susok,
Köszi a pontosítást. Így viszont megdolt a kialakított elméletem, de úgy látszik nekem csak két havonta érik tüszom.
Előzmény: susok (4773)
susok Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4774
Ime legfrissebb listánk:

Topic kistündérei:
Réka (Arpg)
Gréta Eszter (Fecs)
Emese és Csenge (Noa)
Péter (Buksi)
Viktória (Erika)

Kismamák:
MsME, Annuska, Sihaya, Kisvirág, Primera, Quizas, Mosomasa, Pí, Napóra, Csucsuka, Bözsi, Pogácsa, Susok, Berku, Gyömbér, zsLee

susok Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4773
Monix és Ancsúr!
Én írtam régebben arról, hogy figyelték a peteérésemet havonta. De nem azt írtam, hogy csak a jobb oldalon érnek tüszők. Arra a tévhitünkre próbáltam rávilágítani, hogy az ember lánya hajlamos azt hinni, egyik hónapban a jobb oldalon, a másik hónapban a bal oldalon érik tüsző, teljes szabályossággal. Ez nincs így, nem ilyen szabályos, előfordulhat, hogy kétszer-háromszor egymás után ugyanazon az oldalon érik meg. A régebbi orvosom mondta, hogy tapasztalata szerint a nők többségénél a jobb oldalon többször érik tüsző, mint a bal oldalon (valahogyan a jobb oldal erősebb). Ezért petevezeték-elzáródásnál nem feltétlenül 50%-ra csökken az esély. Ettől vagy több vagy kevesebb ki melyik csoportba tartozik.
monix Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4772
Gica,
Én is gondoltam ilyesmire, de végül is inkább arra vagyok kíváncsi, hogy ilyenkor mit ajánlanak. Hiszen szerintem ilyenkor nincs értelme az inszemnek. Kezdem megbarátkozni a lombikkal. Eleinte nem bírtam rágondolni sem hogy így legyen babám, de most már úgy látom, hogy ha ez segít az sem baj, csak legyen babócám, és sokkal jobb mint évekig hiába várni, esetleg átesni 6 inszemen, és aztán kezdeni.
Eleinte féltem,már alig várom a Kaális találkát.

Candra,
Ez nagyon jó hír. Szerintem minden rendben lesz. Szerintem is jobb ha kettot ültetnek be. A hármasikrek már túl nagy falat, de a kettessel már én is megbarátkoztam, pedig eleinte féltem tole. A többit lefagyasztották?

Gica70 Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4771
Látom kétszer jelentem meg. Bocs, de mindig visszadobta.
Gica70 Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4770
Sziasztok!

Lányok nézzetek át a Babvárra. Örömteli hírt olvashattok a 161. hozzászólásban!

Candra
Gondolok Rád!+++++++++++++++++++++
Mondd el Nekik, hogy mennyire vártad Őket és a férjed is és Te is örülsz annak, hogy végre itt vannak, akarjátok őket. Ez fontos, mert érzik, hogy Te mit gondolsz!

Ananova
Mindent bele! Meglátod megnőnek azok a tüszők!
Csütörtökre+++++++++++++++++++++

Monix
Nekem a méhenkívüli miatti műtétem után mondták, hogy a megmaradt petevezetékemre, hogy kacskaingós. Az a baj ezzel, hogy a kacskaringóban leülhet a kis embrió, nem tud tovább haladni a méh felé és lehet, hogy (ha nagy a "gödör") a petevezeték csillós hámsejtei és a perisztaltikus mozgás sem tudja már segíteni őt ebben, mert ezek erőssége az egyenes petevezetékre van "beállítódva".
Ez pedig méhen kívüli terhességet jelent. Nem akartalak megijeszteni. Azért beszéld ezt meg az orvosoddal.

Ancsúr
Én a Szepesi dr-hoz járok. Ő is nagyon rendes. A műtétem utáni kontrollra én is a magánrendelőjébe mentem, de persze az átjárhatósági vizsgálatot a kórházban csinálta ingyen.
A beültetések között szerintem a szervezet (és a lelked) regenerálódása miatt kell várni. Egy csomó gyógyszert kapunk, ezért kell egy kis idő, amíg kitisztul minden.

Mindenki
Budapesten megy még valamelyik moziban a Papás-Mamás. Mi nem láttuk, de szívesen megnéznénk. A múlt heti PestiEstben nem találtam meg a filmet. Pontosan ez a címe?

Lyvilla, Monix, Steffy
Tegnap voltam a kineziológusnál. Nagyon érdekes volt. Kiderült, hogy rengeteg dolog van, amit átélünk, tapasztalunk vagy érzékelünk életünk során (fogantatásunktól kezdve-pl.akartak-e), ami hatással van pl. a gyermekvárásra illetve a megfoganásra, arra, hogy meg tud-e tapadni stb. Ezek tudat alatti dolgok, nem is tudjuk sokszor, hogy miért cselekszünk úgy, vagy miért történnek úgy a dolgok ahogy, annak ellenére, hogy nem úgy akartuk. Szóval, ha kiderítjük mik ezek a tudat alatti gátak és feloldjuk őket, akkor megtörténhet az, amit a tudatunkkal akarunk (babánk születik). Ne ilyedjetek meg nem ilyen ködös az egész. Konkrét dolgokról beszélgetünk, én meséltem az életemből történeteket, érzéseket válaszolva az Erzsébet kérdéseire és így derültek ki dolgok/gátak. A baba dolgok főleg női felmenőktől látott, hallott, tapasztalt dolgokkal vannak kapcsolatban.
Erzsébet nagyon kedves, ha gondoljátok hívjátok fel. Én a jövő héten kedden ismét megyek.
Tegnap kicsit több, mint 1 órát voltam, 5000.-Ft-ot fizettem. A férjem azt mondta, hogy ha ez segít, akkor csináljam. Sőt én arra is gondoltam, hogy neki is el kellene menni (majd jövő héten megkérdezem az Erzsébettől).

Minden jót kívánok mindenkinek!
Sziasztok

Gica

Nem tudom, hogy jelenik majd ez meg, mert itt szórakozik velem a rendszer.

Brummucka Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4769
Candra, ez gyönyörű csak így tovább, türelmet 29-ig.
Gica70 Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4768
Sziasztok!

Lányok nézzetek át a Babvárra. Örömteli hírt olvashattok a 161. hozzászólásban!

Candra
Gondolok Rád!+++++++++++++++++++++
Mondd el Nekik, hogy mennyire vártad Őket és a férjed is és Te is örülsz annak, hogy végre itt vannak, akarjátok őket. Ez fontos, mert érzik, hogy Te mit gondolsz!

Ananova
Mindent bele! Meglátod megnőnek azok a tüszők!
Csütörtökre+++++++++++++++++++++

Monix
Nekem a méhenkívüli miatti műtétem után mondták, hogy a megmaradt petevezetékemre, hogy kacskaingós. Az a baj ezzel, hogy a kacskaringóban leülhet a kis embrió, nem tud tovább haladni a méh felé és lehet, hogy (ha nagy a "gödör") a petevezeték csillós hámsejtei és a perisztaltikus mozgás sem tudja már segíteni őt ebben, mert ezek erőssége az egyenes petevezetékre van "beállítódva".
Ez pedig méhen kívüli terhességet jelent. Nem akartalak megijeszteni. Azért beszéld ezt meg az orvosoddal.

Ancsúr
Én a Szepesi dr-hoz járok. Ő is nagyon rendes. A műtétem utáni kontrollra én is a magánrendelőjébe mentem, de persze az átjárhatósági vizsgálatot a kórházban csinálta ingyen.
A beültetések között szerintem a szervezet (és a lelked) regenerálódása miatt kell várni. Egy csomó gyógyszert kapunk, ezért kell egy kis idő, amíg kitisztul minden.

Mindenki
Budapesten megy még valamelyik moziban a Papás-Mamás. Mi nem láttuk, de szívesen megnéznénk. A múlt heti PestiEstben nem találtam meg a filmet. Pontosan ez a címe?

Lyvilla, Monix, Steffy
Tegnap voltam a kineziológusnál. Nagyon érdekes volt. Kiderült, hogy rengeteg dolog van, amit átélünk, tapasztalunk vagy érzékelünk életünk során (fogantatásunktól kezdve-pl.akartak-e), ami hatással van pl. a gyermekvárásra illetve a megfoganásra, arra, hogy meg tud-e tapadni stb. Ezek tudat alatti dolgok, nem is tudjuk sokszor, hogy miért cselekszünk úgy, vagy miért történnek úgy a dolgok ahogy, annak ellenére, hogy nem úgy akartuk. Szóval, ha kiderítjük mik ezek a tudat alatti gátak és feloldjuk őket, akkor megtörténhet az, amit a tudatunkkal akarunk (babánk születik). Ne ilyedjetek meg nem ilyen ködös az egész. Konkrét dolgokról beszélgetünk, én meséltem az életemből történeteket, érzéseket válaszolva az Erzsébet kérdéseire és így derültek ki dolgok/gátak. A baba dolgok főleg női felmenőktől látott, hallott, tapasztalt dolgokkal vannak kapcsolatban.
Erzsébet nagyon kedves, ha gondoljátok hívjátok fel. Én a jövő héten kedden ismét megyek.
Tegnap kicsit több, mint 1 órát voltam, 5000.-Ft-ot fizettem. A férjem azt mondta, hogy ha ez segít, akkor csináljam. Sőt én arra is gondoltam, hogy neki is el kellene menni (majd jövő héten megkérdezem az Erzsébettől).

Minden jót kívánok mindenkinek!
Sziasztok
Gica

candra Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4767
Sziasztok!
Köszönöm Mindenkinek a drukkolást. Végülis 7 petesejt termékenyült meg, és csak kettőt ültettek vissza, mivel jó esély van az összes megtapadására. Kicsit megkönnyebbültem, mert azért a hármasikrektől tartottam (kicsi születési súly stb.)
Most itthon pihenek, remélem eredményesen, majd 29-én hétfőn reggel kell a tesztet megcsinálnom (próbálok pozitívan gondolkodni, és elterelni a gondolataimat a görcsös akarni vágyásról).
Ananova: remélem jók lettek az eredményeid, az elején nekem 20 tüszőt láttak (végül 8 lett), és, hogy vékony a nyálkahártya, de a beültetés napjára az is megfelelőre megvastagodott.
Üdv: Candra
Lyvilla Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4766
Ananova,

az első stimuláció alatt mindíg óvatosabban járnak el az orvosok, nehogy túlstimuláljanak. A lényeg, hogy növögettek...
Mivel ma csak 10 óra után sikerült időt szakítanom a fellépésre, nem tudtam Neked sugarazni, de most inkább előre küldök csütörtökre +++++++++++++++++++++++++.

Előzmény: ananova (4764)
monix Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4765
Mégis mekkorák, és hányan vannak?
Előzmény: ananova (4764)
ananova Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4764
sziasztok!
Most gyorsan hozzászólok, aztán olvasok vissza!
Csak, hogy tudjátok mi van, mert olyan sokan izgultatok értem.
Dehogy van vége az injekcióknak... bár, most már legalább méretesebbek, mint eddig. Ennek örömére, kaptam még két Humegont, aztán köll holnap még kettő, aztán csütörtökön UH. Jó mi???
Dehát, ne ezen múljon!
Brummucka Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4763
Sziasztok Lányok!

Újra a fedélzeten. Eddig nem bírtam írni, de azért olvastalak Benneteket.
Írtatok a tesztekről, ami nagyon sok hasznos infó-hoz juttatott. Hála Nektek. Én is gondolkodtam rajta, hogy ki kéne próbálni, de előbb a férjemnek szerintem kéne egy újabb spermavizsgálat, hogy tudjuk egyátalán van-e értelme ennek a fajta próbálkozásnak.
Mi a Jánosba járunk és múltkor mondta a Zeke is, hogy kéne egy újabb vizsgálat a második inszemi előtt, de hát még nem jutottunk ki. Nagyon lefáraszt a sok várakozás. Az előző eredményeket sem tudjuk, mivel akkor egyszer elhadarták, amiből persze már nem sokra emlékszünk. Úgy tudom, hogy nem adják ki a leleteket.
Azzal sem vagyok tisztába, hogy ezekért a viszgálatokért szerintetek illik-e adni valami kis pénzt?
Nagyon megköszönném, hogy ha kicsit felvilágosítanának a BMC-sek (ha jól emlékszem Kuszti, LZJ, Mogyiné, és a többiekre név szerint nem emlékszem.
Előre is köszi
Brummucka

caldea Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4762
Nadrág és ruha téma:

Eddíg én is úgy vásároltam, ha terhes leszek akkor még rámjöjjön a ruha. Hát eddíg nem lettem terhes.
Most úgy vásárolok, ha tetszik és jelen pillanatban jól áll megveszem ha nem férek majd bele "félredobom". Csak már dobnám!!!!

Caldea

Előzmény: monix (4759)
cilus Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4761
csinnnKA,

igen, a patikában vettem a dBest tesztet. Elég kínos volt. Kértem egy Corax-LH tesztet, erre elkezdett kutatni a terhestesztek között, majd kijelentette, hogy Corax nincs, Medilab stb. van. Mondom ovulációs tesztet szeretnék, nem terhestesztet. Persze mögöttem hosszú sor. Újabb kutakodás, kolléganő megkérdezése után végre előkerítette. Tisztára zavarban voltam. Remélem neked könnyebben megy majd a beszerzés. Egyébként olyan szerencsém volt a teszttel, hogy csak 1-et kellett elhasználnom, így maradt mostanra is.

Bie,
azért kérdeztem az összeférhetőségi vizsgálatot, mert nálunk a HIETE-n javasolták, hogy csináljuk meg inszem elkezdése előtt, de aztán úgy döntöttünk, hogy visszamegyek a Kaáliba. Szeretném, ha ott csinálnák meg ezt is, ne kelljen már máshová menni. Az plusz jó hír, hogy nem kell érte fizetni.

Olyan inszemes helyről senki sem tud, ahol nem kell hosszú órákat várni és nem a Kaáli?

Üdv:
cilus

Előzmény: csinnnKA (4754)
csicsóka Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4760
Ancsúr, a kilókkal én is úgy vagyok ahogy Te. De igazán nálam az a gond, hogy olyan természetellenesen fuvodok fel. De szerencsére azért amikor nem kapom a hormonokat újra felveszem emberi formámat, néhány plussz kilóval.

A másik kérdésedre: igazán nem tudom a többiek hogy vannak ezzel, de nekem a lombikok között a 3-4 hónap várakozási idő még kevés is volt. Egyik esetben sem kezdtem hozzá félévnél előbb. Nekem lelkileg és fizikailag is kellett regenerálódnom.
De ez lehet hogy csak az én érzékenységem miatt van így.

Sziasztok

monix Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4759
Kezdem aggódni, én még sosem álmodtam a leendo gyermekemmel.
A nadrággal úgy vagyok, mint Ancsúr. Állandóan lebeszélem magam, hogy hamarosan úgysem tudom hordani, de sajna ez a feltételezésem nem jött be eddig.

Ananova,
Nagyon szorítok, írj majd.

Candra,
Mi a helyzet, rád is gondolok erosen.

Piglet,
Én is elküldtem neked az adataim. Reménykedhetek?

Ancsúr,
Valaki korábban írta, hogy neki figyelték rendszeresen a peteérését, és kiderült, hogy rendszeresen csak a jobb oldalon van peteérés, és állítólag ez mindenkinél így van. Talán ezért éri el több gyogyi néha csak ugyanazt a hatást mint kevesebb gyogyi.

Ancsúr Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4758
Sziasztok Mindenki!

Gica70: Én a Drávucz dr-hoz járok. És Te? Valakinek a magánrendelésére?
Rendes volt, mert először a magánrendelőjében voltam, de rögtön mondta, hogy ez bonyolultabb eset, menjek a HIETE-re, az pénzkímélőbb is.

LZJ: találó az idézet, én állandóan ezt érzem.

Candra: többen vagytok már? Vigyázz magadra és pihenj sokat!

Ananova: ha igaz az, hogy az energiák átvihetők, akkor nyugodt lehetsz, szépen fognak nőni a sejtjeid, mi annyira gondolunk Rád! Nekem is volt olyan, hogy egyik nap alig látszott vmi, aztán 2 nap múlva meg dicséretet érdemeltek.

Moncsoka: nem túl jól osztotta le a sors a lapokat. Te hyperstimulálódsz, közülünk sokan meg azon izgulunk, hogy a sok gyógyszer, injekció mellett bírjon a szervezetünk vmit produkálni. Mint ahogy Cicvarek is.
Én pl. nem értem, hogy egyik hónapban 5 szem Clostibegyt-től érik egy 20-as tüsző, a másikban 10 Closti, 2 amp. Puregon, Fostimonok hatására is ugyanez az eredmény.
Volt már közületek olyan, akinek a szervezete tanult vmit a gyógyszerektől? Engem 3 éve kezelnek hormonálisan, de ha kimarad 1-2 hónap, akkor rögtön szembesülnöm kell vele, hogy lusta bennem minden, apró tüsző, ovuláció nélküli ciklus.

Lombikosok: magyarázza el valamelyikőtök nekem légyszi, hogy két beültetés között miért kell 3-4 hónapot várni?

Nekem azt mondták a Puregonra, hogy az azért jobb, mert olyan, mintha én termeltem volna magamnak.

Páran írtátok, hogy híztatok a kezelésektől. Ezzel én is így vagyok, 10 kg jött rám. Az esztétikai, önértékelési zavarok mellett azért utálatosak ezek a kilók, mert sokan félreértik és jönnek a kacsintások: csak nem vagy terhes? Nem. Pedig már ideje lenne…, stb.

Úgy látszik elég álmodós társaság jött itt össze. Én azt hittem magamról, hogy nem vagyok babonás, de lehet, hogy tévedtem. Reggelente és délután mindig megsimogatok egy kiskutyát a mhelyem mellett, már szinte kényszeresen, vmiért úgy érzem, hogy ez segít. A „ babás „ álmaimat meg nem mondom el senkinek, nehogy ne teljesüljenek. Nem mintha számítana, de én így vagyok nyugodt. Férjemnek is csak ujjongok, hogy milyen szépet álmodtam, de már nem is kérdezi, csak a leendő pocakomra teszi a kezét és annyit mond :így lesz! Hát legyen így mindannyiunknál!!!!!!!!!!!!! Hamar vagy esetleg egy picit később.
Én hétvégén már nem vettem magamnak nadrágot, pedig terveztem, megvárom míg kantárosra lesz szükségem. Ennél pozitívabban nem tudok gondolkozni. És Ti?

Ancsúr, hétfő este

mogyiné Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4757
ananova
Nagyon szorítunk neked, szuper, hogy vége a szuriknak!!!!
Jelentkezz, ahogy tudsz,hogy mi van veled.

KovA
Haza viszem megmutatni a páromnak, hogy mit írtál, ezek szerint nem feleslegesen szedetem vele az E vitamint. Mi a gyógyszertárban a Bioextra 100 mg-ot vettük, ott azt mondták, hogy napi 1 szemet kell belole bevenni.

Szép jó reggelt mindenkinek!!!!

Kriszti

Sara_ Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4756
Sziasztok!

Kriszti
Múlt héten voltam dokinál, a gyogyik eredményeképpen tökéletesen rendben vannak a hormonjaim. Elvi akadály nincs, már csak a gyakorlatnak kéne követni.

Mindenkinek minden jót, hajrásoknak itt vannak a sugaracskák ++++++++++

Sára

Előzmény: mogyiné (4745)
csicsóka Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4755
Kedves Tubi! Megkaptam a dióhéj-babát és nagyon köszönöm. Éppen azért olyan tünemény, mert egyszerű, tehát ne szabadkozz miatta. A kicsi Leának majd külön is megköszönöm.

Ananova e-mailt magkaptam válasz majd megy. Ma nagyon drukkolok!!!!!!!!
Gica neked is magy ma az e-mail.
Mindenkinek jó nap kezdést!

csinnnKA Creative Commons License 2001.01.15 0 0 4754
Piglet!
Köszönöm, megkaptam, REmiltem! :-*

KovA!
Érdekes dolgokat írtál az E-vitaminról... egész elgondolkodtató!
Lehet, hogy be kéne szedni 1-2 dobozzal? (Tudod, ahogy mondani szokás: ártani nem használ.)

Cilus!
A dBest tesztet hol vetted, patikában? Lehet, hogy nem ártana nekem sem beszerezni ilyet, hogy ha márciusban beindulunk szurikkal, akkor fel legyek készülve az LH-tetőzésre! ;-)
(Bár 5000 píz azért nem semmi.)

Bie Creative Commons License 2001.01.15 0 0 4753
Sziasztok!

Avanova,
Ne búsulj, hogy nincs újabb hozzászólás, itt vagyok!:)))))
Nem rajtam múlott, hogy csak most jelentkezem. Nap közben 2x is próbáltam elküldeni az üzenetem, de túlterheltség miatt nem ment, aztán a gépem is 1/2 óránként lefagyogatott....
Ami a filmeket illeti, nagyon ajánlom mindenkinek a Papás-Mamást.
Szombaton megnéztük a "Segítség apa lettem" c. filmet. Hát egy könnyű vígjátékra számítottunk, e helyett egy vontatott, érzelemdús, tömény szirupos történetet ültünk végig, és a hangulatunk sem lett tőle jobb. - de ez csak az én véleményem. Egyébként szeretem a "babás" filmeket, mert a filmekben olyan könnyen megy minden, és mindíg happy end a vége, segít elszakadni egy kicsit a valóságtól, és akkor beleélhetem magam, hogy ez megtörténhet :))))
Pregnavitról: épp néhány napja nyomta a kezembe a barátnőm a vitamin papírját, hogy nézzem meg neki, mit írnak róla a net-en, mert a dokija csak úgy adta neki a fiókjából (ő egyébként a multivitamin terheseknek c. bogyót eszi- 21.hét!)
Egyébként szorítok neked
holnap:++++++++++++++++++++++

KovA,
Köszi az infot az E vitaminról, nagyon fellelkesítettél vele!!! A doki felírta nekem, de mivel multivitamint eszek, ezt elég rendetlenül szedem (ha eszembe jut), de itt olvastam valakitől, hogy a férje is szedte, hát én is kikészítettem a páromnak, aki lelkiismeretesen minden nap! vett be belőle. Csak néhány nap után vettem észre, és szóltam, hogy túl lehet adagolni, elég heti 2x. Na azóta nem vett be belőle. (tipikus férfiember)
De a történet nagyon bíztató - mint a mesékben - ,hát ezen nem fog múlni! :))))))))

Sihaya, örülök, hogy jelentkeztél. Mivel a Babavárat is látogatom, láttam, hogy adódtak gondok, de remélem hamar megoldódik. Épp a napokban gondoltam rátok (+Kisvirág, +Pí), hogy mi lehet veletek, mivel úgy tudom itt csak ti vagytok a földieim (Győriek).

Cilus,
A házasélet utáni tesztet a Kaáliban csinálták, és nem kellett fizetni érte. (bár egy szabimba került, de nem bánom). Én úgy gondoltam, ez része a szokásos kivizsgálásnak, másnak nem csinálták???

Bie

ananova Creative Commons License 2001.01.15 0 0 4752
Na, szép jó estét!
Azt hittétek, hogy mára megszabadultok tőlem, mi??? HÁt nem!!
Csak, hogy velem örüljetek, ma megkaptam a /remélem uccsó/Humegon adagomat, amiből az egyik kölcsön volt Moncsókától.
Holnap, ha valaki ráér, bokros teendői mellett, legyen kedves gondoljon rám, úgy 8-9 h felé vagy kicsit utána.
De, úgyis megirom, szóval, holnap is olvashattok!
Kuszti, köszi, az jó lesz.
Addig is eszem az elevitet, a pregnavitnak meg utánanézek. /Mielőtt bárki felhördülne, természetesen, nem egyszerre!!! : )))/
Sihaya, kösz az infot.
Leültem ide a gép elé egy diétás sütivel, /remélem tényleg az.../és azt hittem, hogy hajnalig fogok olvasgatni, persze, most nem irt senki. Bezzeg, ha nincs egy perc időm se...
Na, az örök elégedetlen.... megyek is. Jó éjt, minden babavárónak, kezdőnek, haladónak, és mindenkinek!
Megint belső kiszolgálóhiba, remélem nem küldi el 10x!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!