Herr Mocsai ismet zsenialis... Azt irja az nb1.hu, hogy ha a Kirsner Erika nem tud menni a NetCom kupara, akkor a Sitiket viszi helyette. Eltekintve attol, hogy a Sitiket mindenkepp vinnie kene, de ha az Era helyett viszi, akkor ki lesz a balszelso???? Mar megint a Piga???? Mikor rugjak mar ki ezt a barmot???
Miért ne maradt volna esélye a Dunaferrnek??? Azt rendben van, hogy Barcelonában és Montpellier-ben kikapnak, de a Gdansk-ot megverik, az 7 pont. És a franciák nem túl simán győzték le a lengyeleket, ők is elhasalhatnak Gdanskban. Meg hát félidőben a Dunaferr áll a csoport élén! Ne temessük már őket!!! Ez egy jó csapat. Remélem nem ellenük drukkolsz!
Ennek roppant egyszeru a magyarazata. Amikor az eredeti Fradi honlapot megcsinaltam, az egesz angolul volt (mivel Magyarorszagon alig volt Internet). Aztan amikor a szakosztalyt elkezdte erdekelni a dolog, elkezdtem magyarul irni, de a posztok pl. megmaradtak angolul (pivot - beallos, halfback - atlovo, winger - szelso, playmaker - iranyito, goalkeeper - kapus, bocs attol, aki tudta :-)). Aztan az nb1.hu is megcsinalta a maga Fradi oldalat, es az adatokat a www.ftc.hu-rol vettek at. Nyilvan tudtak, hogy a Koke iranyito, ezert neki azt irtak. A tobbit gondolom ok is lustak voltak leforditani.
Es egy szo nincs se horvatul, se szerbul.
endre
Ne tégy úgy mintha nem tudnád, mi a bajom a Németh úrral. Ezt már nem egyszer kitárgyaltuk személyesen és itt is. Nem is egyszer. Égyébként meg, én csak azt nem értem, hogy re_mi miért szeretné azt, ha a válogatott elbukna az EB-n. A hozzásszólásaiból ugyanis én ezt érzem ki.
Mtimivel kint voltunk a magyar-svéden tegnap. Őszintén szólva azt hittem, hogy a svédek azért ennél többet tudnak., Nagyon sima volt. Nekem főleg Varga Timi és Szrnka játéka tetszett. És javítsatok ki ha rosszul látom, de mintha Szrnka lefogyott volna és ezáltal fel is gyorsult.
Az ETO-Fotexről annyit, hogy nagyon büszek vagyok fiúkra. Iváncsik Tamás többször is hülyét csinált Pásztorból és Szatyiból, aki egyébiránt nagyon jól védett. Kár, hogy jövőre, de legkésőbb 2 év múlva Tamás is a Fotexba megy. Az ETO teljeseítményéről mindent elmond, hogy végig a legjobb csapatával játszott a Veszprém, amely szerintem jelenleg a Barca után a legjobb játékosállományú a világon.
Mi ez a pangás gyerekek?
Megy a női junior világkupa és meg se emlékeztek róla, hogy a magyar lányok eddig 3-ból 3 meccset nyertek? Úgy néz ki a románok elleni meccs lesz az igazi rangadó...
Most azt olvastam, hogy mégis játszik, de nem igéri, hogy túl jó formába lesz. Ha jól emlékszem a nagypapája haldoklik.
A mai NS-be olvastam, hogy a Szemi lehet, hogy mégis megy az EB-re. Mocsai ma/holnap beszél vele.
És azt is olvastam, hogy a Kirsner Erával sincs minden rendbe. Ennek nem örülök!! Remélem hamarosan jól lesz és Romániába már az őrületbe kergeti az ellenfelet. Most ez komoly, hogy rajta kívül nincs más balszélső a válogatottba?? És nem is lesz? Nem értem!!
Üdv mindenkinek a topicban!
Valaki, aki Fradi-szakértő, elmagyarázná nekem, hogy a Fradi kézilabda honlapján a játékosok bemutatásakor miért vannak ilyen szövegek a posztoknál: winger, pivot, halfback? (azt tudom, hogy ezek a szavak mit jelentenek, csak azt nem értem kristálytisztán, mi a poén benne?) Lehet, hogy ezt már régebben kitárgyaltátok, de "egy újszülöttnek minden vicc új". Vagy ez egy "aki elér idáig az olvasásban, jár neki egy sör" jellegű vicc?
Ausra úgy döntött, nem játszik az EB-n.
November 20.
Ausra Fridrikas úgy határozott nem játszik az osztrák válogatottban az EB-n. Ausra így nem szerepel a Netcom-kupán sem. Az Osztrák Kézilabda Szövetség nem hajlandó elfogadni, hogy egy aktív játákos visszavonul a válogatottól. Az Osztrák Kézilabda Szövetség bejelentést tett az EHF-nél és kizárással fenyegeti a játékost és a klubot.
Ha valaki jobban tud norvégül javítson ki mert én egyátalán nem tudok.
Ausra har sagt nei til a spille EM
20. november
Ausra Fridrikas har bestemt seg for ikke a spille for det Osterriske landslaget under EM. Ausra onsker heller ikke spille NetCom -Cup.
Det Osterriske Handballforbundet nekter a akseptere at en fortsatt aktiv spiller har rett til a legge opp som landslagspiller. Det Osterriske Handballforbund har anmeldt spiller og klubb til det Europeiske Handballforbundet, og truet med utestengelse av spiller og klubb.
(BAKKELAGETS SPORTSKLUB honlapján)
Remelem, hogy vannak masok is a valogatottban, azota megkaptam a keretet! Kosz Leki! :-))
Egesz jol tippeltem, csak 3-at felejtettem ki:
Kári-Horváth, Tóth T., Valaczkai
Pastrovics Melinda a Halas kapusa.
Varga igen oroshazi. Galhidi Zsuzsi pedig a Spariban jatszik (anyukaja magyar valogatott volt..)
Es menjel le, mert akkor tusz nekem beszamolni!!! :-))
Megmondhatod nekik, hogy puszilom oket, esetleg at is adhatod...