Nevetséges levelem?! Pontosan ez a baj veled! A hovatartozásod, a veled egy oldalon állók (van ilyen? ha-ha-ha) a félistenek, amikor pedig egy provokációból adódó emberkedésre kapcsolsz - ilyenkor szokott megnevelni apu? -, meglepődsz a viszontválaszon! Egy egyszerű arctalan emberke vagy, semmitmondó nick mögé bújva. A kutya nem törődött volna veled, ha firkálod tovább az egyszemélyes topicodat, botrányt, közszereplést akartál, csak egy gond van, picim: mindezeket nem vállalnád el élőben. A korábbi válaszomat beidézzem én is? Majd komoly, érett férfi ember korodra talán megérted. Későn érő bunkókám, érdekes mód valahogyan ott sem neked adtak igazat! Nem gépekkel, vagy autómatákkal kezdtél ki. Utolsó tahó tucatgyökér vagy, aki ily módon próbál emberkedni! Tényleg, most mit is akarsz ezzel? A HAZÁDAT MEGTAGADOD!!!!!!!!!!!!!!!! Olyanoknak pofázol, akik a kezdetektől itt vannak! Közlöm, nem a DK3 kezdetétől. Csak a magam nevében nyilatkozhatok, ilyen sz@r alakot ez idő alatt egyet nem leltem. Voltak korrekt viták vagy odamondogatások, de a senki jelzőt amíg megismertelek, dehogy alkalmaztam. Másokkal ellentétben nem a balhét keresem a neten, nem hangoztatom a qrva nagy ... - a kívánt melléknév tetszés szerint beilleszthető - érzéseimet, nem kiskirálykodok itt és dobálózom a szavakkal, mert nem ettől vagyok/leszek a góré. Neked sok sikert az életben, kicsim... /Élvezd ki még ezt a pár hetet./
Hackett!
Nem akarok beleszólni Mash-el folytatott vitátokba
csak a tényszerűség kedvéért elmondanám,hogy Mash és többek között én is már akkor a Liverpool-nak szurkoltunk amikor te esetleg még azt sem tudtad mi az a foci.
A klubhűségről annyit,hogy amióta az eszemet tudom csak a Ferencvárosnak szurkoltam.Külföldi
csapatok közül csak kettőnek szurkolok igazán
1.Barcelona 2.Liverpool
és nem számított,hogy adott esetben éppen ki az adott ország bajnoka én nekik szorítottam!
Én nem tudom felsorolni,hogy például kijátszott
80-ban a Liverpoolban,nem magoltam be az összeállításokat mint te.Tehát a te logikád szerint én is divatszurkoló vagyok Mash-el együtt.
De azért megkérdezném a kocsmatársak véleményét,hogy ki a divatszurkoló?
Te aki fejből(?)fújod az eredményeket és az összeállításokat és erre felvágva ledivatozol itt mindenkit! VAGY
Én aki beutaztam fél Európát meccsekre járva,mert a Fradi az elmúlt 15 évben nem tudott úgy pályára lépni külföldön,hogy ne legyek ott(3 esetet kivéve),egy csomószór Mash-el együtt.
Kétszer pedig azért költöttem utazásra és meccsjegyre a pénzemet,hogy két kedvenc külföldi csapatomat élőben lássam!
ui:ja és én is feltudok tenni egy kérdést:
Mi az az Angolszárny?
Utoljára reagáltam rád kisgyerek, te jelentéktelen pattanásos arcú! Baromarcú buzikám! Kérdezz meg valakit a "valamit kapizsgál" dologról a régi kocsmatagok közül, ha már vagy ekkora angolmán barom, és teóriákat állítasz fel, olyanokat bélyegzel meg, akik valóban áldozatokra képesek a klubjukért. Ezt asszem már egyszer közöltem, gondoltam, magadba fordulsz és kinövöd. Tévedtem. Lerí itt már mindenki számára, a kiütéses orrodnál nem látsz tovább, te utolsó kis albioni f@sszopó!
Szókimondó leszek: vállald a szemembe is, vagy menj a jó k...a anyádba! Büntetlenül ne ossza itt az észt egy ekkora pöcs! Emigrálj innen, nincs szüksége a nemzetnek ekkora beképzelt és pofátlan mumajmoló, kisebbségi érzésekkel teli pofamatyira! Szállj le a korrekt szurkolókról, ha nem akarod beütni a fejecskédet. Veheted utolsó figyelmeztetésnek is. Vagy kiadjuk a nevedet, te mocsadék? Erre törekedsz?
Rajtad áll vagy bukik, kisfiú.
Egyetlen szavadba kerül.
én a jó focit szeretm, nem egy nemzetett, mint te!
Te angol csicska!!!!
te igazi divat vagy a MU mániáddal együttt!!!
DIVAT VAGY!!!
attól még, hogy mindent tudsz oda-vissza az angol fociról, attól még DIVAT VAGY!!!
Beleszerettél a MU eredményeibe, amit nem is csodálok, mert tényleg nagyon jók!!!
A gond az, hogy mindenki mást fikázol, aki nem azt szereti, mint te!!!
Ettől vagy KORLÁTOLT!!!!
Most azon talán nem kéne vitatkozni,hogy ki régebbi Pool szurkoló,én mondjuk még Clemence is idejére emlékszem,de az azt hiszem mellékes.
Viszont ha valóban olyan sok meccset láttál, tudnod kéne,hogy a tavalyi szezonban hány pontot hozott nekünk ez a "tartalékkapus"
Az hogy az idei éve nem annyira jó (bár én ezt sem mondanám) az előtte álló védelem bűne.Illetve inkább az a probléma,hogy túl gyakran megyünk fejetlenül előre,ellentétben a tavalyi szezonnal,amikor a biztonságos védekezésen volt a fő hangsúly.
Azt se felejtsd el,hogy Hypiia sokáig sérült volt,és bizony nélküle a védelem elég harmatos.
Seaman ügyében mindenképpen igaz,hogy már rég túl van pályafutása zenitjén és valóban nem kéne ennyire futtatni már.
Amit pedig Gascoigne-ról írtál az vicc. George Best óta nem volt ilyen zseniális érzékkel megáldott focista Angliában,csak sajnos abban is hasonlít hozzá,amiben nem kéne...
Hidd el tudom mit beszélek, heti 2-3 meccset látok élőben a PL-ből.
Petry valóban befért volna bármelyik csapatba,csak nem innen Mgyarországról.Sajna ez az igazság.
Westerweld akkora lepke kapus, hogy az csak na. Tipikus tartalékkapus. Másnak nem jó. Ráadásul nagyon drága volt. Egyébként Seaman-ről ugyanez a véleményem. Volt 10 jó meccse és felkapták és sztár lett. A sort folytatva például Gascoigne is ilyen. Ki merem jelenteni, hogy Petry Zsolt fénykorában 3-szor jobb kapus volt mint ez a holland.
A másik dolog, hogy mennyi meccset láttam:
Mikor még zimbabwei Grobelaar volt a Pool kapusa én már akkor a csapatnak szurkoltam és elég sokszor láttam már a csapatot, főleg mostanában, hogy vannak angol liga összefoglalók is.
Higgyétek el tudom mit beszélek.
Berger-ért tényleg kár. Amikor a Mersey partjára költözött eleinte nem ment neki. Mostanában viszont nagyon magára talált és gyönyörű gólókat lő. Érdekesség, hogy régen a Dortumndban abszolút csereember volt.
A Liverpool legjobb vétele viszont Emilie Hekey volt. A mostanában gyengélkedő Fowler-t (aki a kedven liverpooli játékosom) nagyon jól pótolja és valószínűleg ki is túrta a csapatból. Viszont Fowler remélem nem adják el.
Továbbra is vallom, hogy az utánpótlást kellene erősíteni nem pedig ilyen McAllister-eket és Barmby-kat vásárolni.
Sajnos,csak csatlakozni tudok Mash hozzászólásához. Abszolút nem vagyok az a sörözgetős típus.
Egyébként is, esténként örülök,ha itthon lehetek kis családommal.
Most vörös a szíved vagy nem?? Ne kéresd már magad!! Nem a sörözés a lényeg, hanem hogy megnézzük a Liberec-meccset és közben(előtte, utána) megbeszéljük a magyar LFC szekció alapításának dolgait.
Igaza van Szabinak, amikor Westerveld védelmére kell. Egy két gyengébb nap után nem tehetsz általánosításokat. Emlékezz vissza: tavasszal pontokat mentett a csapatnak.
Totelcamp!
Kösz az (egyébként teljesen jogos) aggódást a Liberec meccs miatt. Sajna Liverpoolban Robikánk elb..ta a büntetőt, azzal egész más lenne a helyzet. Most remélem Michaellel párban tud javítani (márha GH nem Smicert játszatja). Patric valóban nagy veszteség, nem tudom hogyan lehet pótolni.
Bergert nem tudjátok pótolni, meglátod.Összpontosítsatok a Liberec elleni meccsre, mert az sem lesz egyszerű mérkőzés. Asszem, hogy ott játszik az a Lazarro Liuni, argentin - amilyen ismeretlen olyan jól focizik. Egyet nyom, beállnak védekezni, 11-esekkel meg nyernek. Tehát vigyázzatok, mert ezek nagyon veszélyesek.
Bergert Colorado-ban műtik meg.Kár érte,de úgy érzem,tudjuk majd pótolni.
Egyébként én pesszimista vagyok,megint a mocsok manchesteriek lesznek a bajnokoktalán jövőre.
Azért nyitottam,mert akkoriban éppen halódott a Tied, és én nem is vettem észre,hogy létezik.
De nekem tök mindegy,hogy melyikbe írkálunk, az a fő, hogy legyen egy LIVERPOOL topic.
Hollywood!
Már ne is haragudj, de hány meccset láttál aminek alapján ennyire elítéled Westerveld-et?
Igenis jó kapus.
Mondjuk Owen és Fowler helyén furcsán mutatna Ziege és Hamann.
Bergerért tényleg nagy kár, de legalább Michael végre egészséges!