Hmmmm.... Naggyon finom... Kismókusok kenyérre is kenhetik nagymókusok süteménybe is tölthetik. - Ez egy mogyórókrém reklám volt. Mi inkább kiskanállal ettük...
Ha négy keréken már megáll az élet,
ha az dob fel, ami magasan van,
ha az vagy, akit a szabadság éltet,
ha be akarsz futni mégjobban,
A szabadság a kezedben (van):
Westel G-S-M, Westel G-S-M...:-)
Nyisd ki nyisd ki, újra a szíved,
Én mondom sose volt itt hideg,
Nyisd ki, nyisd ki, a hó nem havaz,
A rügyvezető neve az, hogy tavasz,
Csip csip csip csip
Szép napokat látunk itt mi méééég,
Nyitnikék, nyitnikééééék!!!
Azt hiszem Postabank:-)))
Ki emlékszik a Westel reklámjára, az is zenés volt, és még az újságokban is leírták kottával meg minden, mindenki azt dúdolta, a reklámon az volt: A hónap slágere
Lehet, hogy univerzális figura volt, akit több fronton is bevetettek!? :)))
Én határozottan emlékszem, hogy a BNV-n az Ergonett-nek külön pavilonja volt és ott minden órában munkaruha divatbemutatót tartottak. Na és ez a dal volt a beharangozója a dolognak. Persze lehet, hogy tévedek, hiszen akkor én még kisfiú voltam...:)
volt regen egy olyan, hogy mtv plusz, aszem vmelyik bnv tiszteletere (2 musorvezeto, fotel, kanape, betelefonalos jatekok -- szoval tiszta nyugat). ebben nyomtak le egy tobb reszes michael jackson pepsi reklamot. az utolso reszt vmikor ejfel utan adtak. virrasztottam ezerrel (az ejfel korul akkoriban nalam meg virrasztasnak szamitott).
> (1986):
> Müszi (tudom, hogy mar volt, de ennek asszem 3
> fele reklamja volt.
> 1) kocsogfeju szakallas nyulbela a strandolok
> legnagyon meghokkenesere oltonyben es
> kemenykalapban sullyesztoszeruen kiemelkedik a
> Balaton egyik strandjabol es csettint:
> Müszi. :)
Ha jol tevedek azt mondta, hogy "Nalunk nincs uborkaszezon." Azert maradt meg, mert akkor hallottam eloszor az uborkaszezon kifejezest. El sem tudtam kepzelni, hogy mi az.
Sziasztok qrva jó a topic
Rohan a család az éppen induló vonathoz, de már nem éri el, családfő dühöng, alefestésként LGT szám: hogyha elindul a vonat a szivem majdnem megszakad. Végezetül a konkluzió: Váltsa meg előre a menetjegyét különben lekési a vonatot (Ez a reklám még egy 1984-es kabarétréfába is belekerült.
Útba esik jövet menet a takarékszövetkezet.
Kivételes különleges az SSSS (S-modell reklám a 80-as évek elejéről.
Hétfő centrum hétfő
Kedd skála kedd
Szerda Domus szerda
Tutta-Frutta az első magyar dobozos üditő reklámja 86-ból a brékelő gyerekekkel
Kedvencem a City Grill reklám azzal az eszméletlenül bután bámuló nővel, aki a kajákat csinálja a reklámban.
70-es évek egyik híres reklámja: ne verje ki, ne rázza ki Erikával szívassa ki (porszívó reklám)
Kesztölci tapéta reklám
Köszönjük néked sárvár sárvári termál kristály (80-as évek vége)
Citrom ízü banán... (ezt nem tudom tovább de azt hiszem szörpreklám a 70-es évek végéről.
A 80-as évek végétől jöttek be az első ehte nyugati reklámok pl: Wrangler reklám amikor a manus ráesik a krokodilra, az király volt, Wrangler 2 reklám bemennek a faszik a próbafülkébe és Wrangler naciban jönnek ki (Change it Wrangler-cserélje Wranglerra biztat angolul és magyarul a reklám.)
Az Uránia mozi mellett még a mai napig is működik egy legalább 20 éves sztár üditőitalos neonreklám.
Végezetül itt van egy link ahol arhiv reklámokat találhattok, egy másik topicban találtam
www.geocities.com/NapaValley/2008/Reklammuzeum/muzeum.html
Bocs ha valamit ismételtem
Olyanra emlékszik valaki, hogy mi volt az amikor egy parasztfiú feküdt a kunyhóba, kurjantott egyet és azt mondta: "Ha én ma felkelek, törjön ki a lábam!"
Tényleg volt a Kálvin téren egy Nino reklám a falon, kár érte.
A Matchbox evő szörny ("Senki sem szereti, ha a rozsda megeszi az autóját..."), nagyon hatásos volt, a mai napig a fülemben van a kocsi recsegése.
Részemről a Skála Kópé meg a Forgó Morgó volt a nyerő... emlékszik itt valaki egyáltalán az utóbbira? :)))
Nameg az "Itt a Gyurka, itt a Jóska, ez meg itt a véres hurka" kezdetű förmedvény :))))))))))