Nagyon köszönöm a támogatást:) Jól esik, hogy nem csak magamnak csinálom az oldalt.
A szerver az nagyon jól jönne, mindenképpen érdekel az ajánlatod.
Megvárjuk az új szervert, aztán megbeszéljük, ok?
Szuper lenne, ha összejönne. Majd szólj, ha meglesz, és nem okoz gondot!
Az a helyzet, hogy nekem van szerverem - frag.hu - de oda 64k-s vonal megy, es a kurva sok letoltest nem birna a vonal. A hely nem lenne gond, de a sebesseg...
Viszont, ha minden igaz, jovo utani heten meg lesz az uj szerverem is - adonis.hu - arrol esetleg beszelhetunk. Persze ott is lehet, hogy csak 64k lesz, de meg nem biztos...
Na igen, úgy látszik, a buziköcsog tarosok berágtak rám. Kis mocskok!
Letöröltek mindent, (már megint) pedig egyelen file sem haladta meg az 5 megát, és htm
kiterjesztésűek voltak. Ma délután is felraktam vagy 150 megát, de most
néztem, és már le is törölték. Biztos figyeltek már, vagy nem tudom... Laza 292 játékot. Fasza. Azt hiszem, most
pihizek egy kicsit, és majd meglátom, feltöltök-e megint mindent megint,
bár nem tudom hova.
Nem tudnátok segíteni, hogy hová? Valakinek nincs vagy 300 mega szabad helye erre a nemes célra?
Miért van az, hogy a SWI-re nem tudok minden file-t feltölteni? Tölti, kiírja, hogy kész, nézem, de ott nincs sehol. Az extrán meg nincs kedvem nyitni
15 címet.(15 jelszó, meg minden, vacak megoldás)
Bocs mindenkitől, de átmenetileg szünetel az oldalam, rajtam kívülálló okok miatt.
Jövő hétre megpróbálom megint beizzítani, ok?
(Addig sajna a linkek sem élnek)
1 CD, csak. Szerintem normál postán hamar odaér. Ezt mailben beszéljük meg, oké?
Nem fog ez történni, ha nem rakunk (raksz:)) fel 6 megánál nagyobb file-t. Arra a tár allergiás...
És kösz a segítséget!!!
Wendol:
Az én oldalamról? Melyeket? (a 6 megánál hosszabbakat még nem linkeltem be rendesen, meg egy pár, amit még töröltek)
Most keztem ujra jatszani a Civilization nevu jatekkal. Csak az a gaz, hogy nem emlekszem a reszletekre. Nincs valakinek egy magyar nyelvu leirasa? Alap iranyitasok ok., de a reszletek elvesztek. Igy mindenki lealaz. Legalabb valami infot legyszi. Ja, tudtok valami hasonlo progirol is? Ami a regi idotol egesz napjainkig tart?
Elore Is koszi!
A tár letörölte a könyvárat!
Vissza tudnád tenni a 6 megánál nem nagyobb fileokat? A 6 megánál nagyobbakat is visszateheted, de csak darabolva. Én így csináltam, tudnád te is így?:
pl.
gob3_rar.bmp
gob3_r00.bmp
Így egyértelmű, hogy mit mivé kell nevezni. De ha nem akarsz sz@rakodni, akkor csak simán a 6 megánál rövidebbekt, oké?
Kösz!
Otletem sincs, gondolom GUS Classic. Ki lehet ezt valahogy deriteni? Termeszetesen nem kerek erte semmit, egyszeruen csak nincs szivem kidobni a szemetbe. Nekem, amiota gepem van, mindig SBm volt, eloszor egy Pro, aztan 16 CD-vel, aztan AWE32, most meg egy AWE64, valamint az irodai gepemben van egy DM MX300-as, az persze minden Creative-ot felulmul. Ugyhogy csak veletlenul van nalam a GUS, ezert is ajanlottam fel valakinek, aki tudna is ertekelni. E kiegeszito kartya asszem csatolhato ra, de hogy mire jo?
Kedves ADONiS!
Ráérünk! A régi játékok nem vésznek el :)))
Valamikor nagyon szerettem a GUS-okat! WIN95 alatt is sokáig használtam. Még ma is egyik barátomnál "csilingel". Bárkinek ajánlom én is (persze a Tiédet). Valamit azért mondjál róla: milyen tipusú, mennyi a memóriája, milyen driver van hozzá (ha nincs, akkor fel tudok ajánlani eggyet, a PnP-hez).
Sziasztok.
hallott valaki a Flashback nevu platformjátékról?
nem egy egyszeru "agyatlan lövöldözos, rohangálós, nyírjunk ki mindenkit, szedjük össze az aranyat és jó lesz" játék. Nagyon jó progi. Ha valaki végigjátszotta már, segítséget kérek tole. addig a pályáig jutok el, ahová akkor teleportálódok, mikor megkapom a munkát. (talán az ötödik munka) az alagsorban van a mentés, az energiafeltölto és a teleport. egy vöröses árnyalatú pályára kerülök, valamit csinálnom kell adott ido alatt. Eljutok oda ahová szerintem kéne, és a mütyürrel, amim van, nem tudok csinálni semmit, az idom meg egyszer csak lejár, és meghalok.
elore is köszi.