rezso topicinditojaval tobbe-kevesbe egyetertek (bar a kezdeti vitak szinvonalarol nincsenek ismereteim) - de egyaltalan nem tartom veszelyesnek a helyzetet.
Igaz, engem is zavar a sajnalatosan nagy tomegu, tulnyomoreszt szoclib-erdetu flood es off (ha en csinalom, az termeszetesen OK!).
A szoclib floodolasnak/offolasnak SzVSz ket oka van:
a) ha a szoclib oldalnak valami kinos, rogton elokapjak ez a fegyvert,
b) altalanossagban is a szoclib oldalnak kedvez, ha a NYILVANOSSAG-nak (Vasarhelyi Mariat e helyt is udvozlom) ez a szabad foruma (azaz egy olyan forum, amibe nem csak szoclibek irhatnak) erdektelenne valik.
Ugy gondolom azonban, hogy a "zavarkeltok" elobb-utobb raunnak hulye jatekukra, es hipp-hopp: megkomolyodnak. Erre tudnek peldat is mondani, am inkabb nem teszem, mert a nick tulajdonosanak jol fizeto allasat kockaztatnam vele.
Vajh miert van az, hogy a topiknyito szovegrol a bekepzeltseg es a alszent kepmutatas jut eszembe?
Mond rezso kedves, miert nem lattam e csodas topikot akkor amikor a "politikai uldozott" korszak volt? Akkor nem zavart a "MIEPes kulonitmeny" illetve amit muveltek? Abban az idoben persze nem ohajtottal kulon helyet keresni....hmmm
Es mi ez a nagy patetikus szoveg (keressunk normalisabb helyet, ahh ha a nagy szellemek talakoznak ugye) amelyben egy arva szavad sincs a mar fogalomma valt Speaker jelensegrol, a visszatert Almalerol (meg a kamu nickjeirol), melnyikov ketszinu felhaborodasairol, Woland/Messire felsobbrendu/bekepzelt kioktatasairol stb. Persze ezt nem veszed eszre hisz itt (es mindenutt ezen orszagban) minden a szoclibek muve ami rossz. Ha meg nem az (lasd pol.uld, vagy mikor speakerre ra jon a roham) akkor azt meg nem veszuk eszre...
No hat itt van a kerdesre a valasz.
Igen van meg lejjebb, pl az az alszent mentalitas mely e topiknyitashoz vezet.
Vallás?
Magyarságtudat?
NATO-nyalizás?
Pufajka leporolása?
Nem szereted a sört?
Nem olvasod a Demokratát?
Csak a Demokratát olvasod?
Nem mersz elmenni találkozóra?
Minden találkozón ott lebzselsz és a coclibeknek nyalizol?
Nem ettél még Seki Vaker halászléjéből?
A topik emelkedett hangulata egy vallomásra késztet:
Vannak sajnos olyanok köztetek, akikkel eddig még nem vágtunk súlyos sértéseket egymás fejéhez.
Ezeket kérem, sürgősen jelentkezzenek itt, hogy bepótolhassuk az elmaradást!
Hát bezony prenotalis, ez van.
Nem lehet mindenki olyan üres, írásképtelen, évek távolából is folyamatosan gyűlölködő, hónapok óta jelen sem lévő tasztaltársak után köpködő, pitiáner posztkomcsi provokátor mint te.
Hali,
Pirítós
Pardon!
Megint gyorsabban írok, mint olvasok. Közben benéztem a Tiltakozás topikba, így a kérdést visszavonom. Viszont emil ment (vagy megy mindjárt).
Kekec
Ahogy hozzászólásaidból megismertelek, nem számítottam ilyen általánosításra (még ha konkrét nickeket soroltál is föl).
A szinvonal a Te megítélésedben is viszonylagos. Nyilván az enyémben is. Említetted pl. PuPu-t, meglehet én sem értek egyet vele szinte semmiben, de a humora időnként fergeteges, még ha néha sértő is. Akinek pedig humora van, az már nem lehet hülye.
Tényleg, mi fáj? Az időnkénti alpári hang MINDKÉT oldalon?
OFF
Bocs, hogy kekeckedem, kedves Rezső, csak azt nem értem, hogy neked van egy saját nevű nikked is itt a fórumon, és hogy arra minek volt szükség egyáltalán (mikor majdnem mindenki ismeri a rendes nevedet is), és mi dönti el, hogy melyiket használod? Vagy az nem te lennél, csak vki bitorolja?
Kekec
kedves andrás te vagy számomra az utóbbi időszak legpozitívabb meglepetése, úgyhogy sok vitázni valóm nincs veled. (néha helyettem írsz, ezért hálás vagyok)
de a magyar mentalitás topicba nem mehetek vissza, hiszen nem is voltam ott. nem szívlelem ezeket a provokatív, mi a magyar típusú topikokat.
a moderátoroknak mindet ugyanúgy ki kellene vágni az ablakon, mint a hasonló topikokkal teszik. ha azoknak valamelyik kisebbség az alanya.
ettől még kikerekedhetne érdekes vita belőle, de éppen arról beszélek, hogy az egyre reménytelenebb dolog.
Én vagyok mindenki még a Lajos is. Vigyázzatok magatokra ne egyetek fűszeres, nehéz ételeket ne igyatok töményet, mert ez mind az én egészségem rovására megy.
Termeszetesen Lajos bacsi is Frizbye, ugyanakkor Frizbye is Lajos bacsi. Ez a skizofrenia alaptetele. :) Mi tobb, valosznuleg en is ok vagyok. Igy vagyunk mi, mindannyian egy nagy Lajos-Frizbye bacsi.
Rezso!
Ha faj valami, ha bantott valaki, ontsd ki a szivedet! Biztos van valahol valaki aki meghalgat, megvigasztal. De ha ez nem mukodik, akkor sem kene a Forumot inzultalnod.