Egy kis adalék a koncerthez ... bocs, hogy ilyen késon...
A koncert egy két napos (szept. 16.-17.) ünnepély-sorozat része, ami egy Szent István koronázási ceremóniával záródik, ...ha jól emlékszem. 16.-án már 10.00 órától lesznek különbözo musorok, a koncertet 15.00-tól a "Dunaparti egyetemek regattája" elozi meg, ami egy Juventusz kupáért folyó evezos versenyt jelent.
Ami a lényeg:
19.30 A REPUBLIC ünnepi koncertje a Somogy táncegyüttes és a budapesti szimfónikusok közremuködésével.
Az idopont miatt ne aggódjon senki, hiszen mint huséges rajongók tudjuk, hogy a Republic pontos, azaz mindíg pontosan 1/2 órával késobb kezdenek, mint az a !plakátokon! jelezve van.
A találkán viszont nem biztos, hogy ott tudok lenni, de majd megkereslek és - remélem - megtalállak titeket. ... :o))
Mindenesetre jó szórakozást mindenkinek!!!
Ginával és Tündivel egyeztetve: Bp. XI. ker. Móricz Zsigmond krt., Villányi út, Julius Meinl előtt, 2000.09.16, péntek, este 19 óra.
Addig is Hoppá-hoppá! Nika
(Robi, ha jössz: Kelenföldről tudsz jönni a piros 7-es busszal, a Déliből a 61-es villamossal. Bocs, ha már tudtad. Remélem Neked meg van a telefonszámom, mert én ügyesen kitöröltem az üzeneteket, mielőtt lementettem volna a Tiédet.)
Tilia, Isten éltessen sokáig - előre is!
Én is szeretném tudni, hogy hol és mikor találkozzunk. (Én önzésből inkább a Budát részesíteném előnyben. Mondjuk a Körteret.) De valaki találja ki!!!!!!!!!
Küldjetek nekem egy mail-t legkésöbb 15-én, pénteken, lécci, arról, hogy mikor és hol találkozunk, nem ígérem biztosra, hogy menni tudok, de aznap van a szülinapom, megérdemlek egy koncertet... :-))))))))
Még keresem az infókat, holnap talán okosabb leszek. Egyenlőre annyi, hogy 20:00 -ra vannak kiírva a Műegyetem rkp.- Egyetemi Regatta- n...
De ha tud valaki többet, akkor itt a lehetőség... ;o))
Megakár találkozhatnénk is... vélemény?
Megrendelték, de tegnapig nem érkezett meg. Sajnos nem tudnak semmi biztatót mondani arról, hogy meg is fog-e érkezni. Jövő héten újra megpróbálok érdeklődni.
Ha másként nem megy, kénytelen leszek a revenimusi utat ajánlani.
Láttátok, hogy a www.republic.hu-n már lehet e-mailt küldeni a zenekarnak és a managementnek is?
Tündi, sikerült megszerezi a videot? Egyáltalán megkaptad a levelemet? Amúgy holnaptól jó tanulást!
Tilia, köszi a tippet, bár nem ott, de valóban sikerült olcsóbban megvennem.
Zoli, meg tudtad nézni, lehet még Nálatok kapni az Amsterdamot?
Ti tudtok valamit erről és csak én maradtam le valamiről?
A http://www.folio.hu/-n találtam:
Republic: A rózsa vére - filmzene
CD rend. sz: 46060-1 ár: 3700 Ft
1. Tiszavirág 0.56
2. A rózsák vére 3.43
3. Két pont között 4.27
4. Varázsolj a szívemmel 5.30
5. Rémület 2.02
6. Gyöngyharmat 1.23
7. Ez a bolt egy jó hely 2.05
8. A rózsák vére 3.52
9. Szörny-mese 1.26
10. Égi lovakon 3.00
11. Felhônézô 1.37
12. A rózsák vére 3.32
13. Ezt a földet választottam 4.30
14. Idézôjel 1.37
Számomra az újdonság erejével hatott.
Na jó éjt! Hoppá-hoppá!
Egy kissé eltűntem... de a tegnapi koncerten ott voltam !!!
És nagyon jól éreztem magam a rettentő meleg és a nagy tömeg ellenére is! :-)))
Egy perui e-mail barátunkkal találkoztunk a tüzijáték előtt, ezért nem tudtam Veletek odamenni.
Végül is jobb volt így, mert bár csak a szele símogatott meg minket, de iszonyú tömeg áramlott még 22.30-kor is felfelé a rakpartról. Szinte eszelős tekintetekkel találkoztunk, amikor a színpad felől érdeklődtünk: "Csak oda ne menjetek!" - jött a standard válasz...
Jó reggelt kívánok! (Ébredni kéne már?!)
Legalábbis nekem. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én úgy érzem magam, mintha átment volna rajtam az úthenger.
Fiúk! Sajnálom, hogy tegnap jóformán nem is találkoztunk, de azért remélem még lesz mód rá, hogy megismerkedjünk. (Mondjuk a rakparti bulin, mert Kaposvárra nem valószínű, hogy tudok menni.)
Hogy értetek haza? 1/4 1 körül sikerült kikeverednünk a tömegből, de addigra már csak az üzenet várt ránk, hogy elindultatok.
Koncert közben végig figyeltünk Titeket, de egy idő után fel is adtuk, mert már se' kimenni nem tudtunk volna, se' Ti nem tudtatok volna bejönni. Egyébként a tűzijáték alatt teljesen kiürült a tér, ezért tudtunk előre menni és abban bíztunk, hogy időben visszajöttök. Elég sokszor próbáltunk üzenetet is küldeni, de nem akart sikerülni.
On 18 August 2000 @ 11:31 user NIKA asked a question thusly:
Nem szívesen szólok bele így ismeretlenül a dolgokba, de ezek után nem volna jobb valahol Budán találkozni?
Nem vagy ismeretlen, különben is a fórum arra (is) való, hogy ismeretlen emberek is bele tudjanak dumálni a dolgokba. ;-) Frí informésön ixcséndzs on dö Net rulez!
SZVSZ nem gond, hogy Pesten találkozunk, 9-ig még simán át tudunk menni Budára, nem? De. :-)
BTW, köszi az infót, most már akkor a hely is +van. Mi kell még?
Nem szívesen szólok bele így ismeretlenül a dolgokba, de ezek után nem volna jobb valahol Budán találkozni? Egyrészt a tűzijáték miatt - mert ha már egyszer ott vagyunk ... Másrészt meg azért, mert vajon hogy fogunk átjutni a 20-i esti őrültek házában Pestről Budára. Amúgy érdekes a 22:00, mert a www.republic.hu-n 22:30 szerepel.
Amúgy tegnap este néztem a számlálót, úgy voltam a 24-ik, hogy két nap alatt már harmadszor mentem rá, hogy valaki másnak is megmutassam. SZóval nem vagyunk túl aktívak. Így nem lesz benne a TOP100-ban.
Ha egyéb info nem érkezik, akkor vasárnap 7-kor az óránál. Addig is Hoppá-hoppá!
Most én vagyok vaksi, vagy még tényleg nem írta le senki, hogy hol lesz a 20-i buli. Ugyanis már hetek óta ezt várjuk a Párommal és mi sem szeretnénk lemaradni róla.