Keresés

Részletes keresés

GALA Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1960
azt hiszem...
Előzmény: ADAM17 (1959)
ADAM17 Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1959
HAJRA VASAS!!!!!!!!!!

Sziasztok!

AEK es mas.

No csak 1-2 aprosag. Bocs, ha nem pontosan reagalok, vagy olyasmire valaszolok, amire mar valaszolt mas itt (esetleg mashol), de most spec. tenyleg : ) csak atfutottam, es nem olvastam.

Nemo!
Asszem, Nemo kerdezte, de mar ebben se vagyok biztos, viszont eleg lusta vagyok ahhoz, hogy visszakeressem...bocs.

Szoval a Duna Plazaban emlekeim szerint hatul van a Lotto bolt (ha meg ott van..) a parkolo feloli kijaratnal, a mozgolepcso feloli, ujpesti vegen a kiugro vegenel jobbra - ha jol emlexem. De hogy melyik emeleten? Passz.

AEK

Eloszor lehet, hogy lett volna valami torna, ami elmaradt, de a jelek szerint azert az AEK jatszott - a kis simlisek...

Szept. 3-an :

AEK-Espanyol 1-2(0-2)
A 4. es 43. percben esett spanyol golokra Nikolaidisz (brr..) a 85. percben vaaszolt. Lehet, hogy nem akartak, hogy ezt lassuk : )
/Lehet, hogy a magyar-olasz miatt amugy se neztuk volna meg - marmint a vezetok/edzok kozul valaki, azaz senki../

Amugy a veluk jatszando 2 meccsunk idoszakaban a kovetkezo meccsek vannak betervezve odaat.

Bajnoksag:

0910 AEK-Iraklisz
0917 Athinaikosz-AEK
0924 AEK-Ethnikosz

De ez inkabb csak iranyado, lehet, hogy nem pont azon a napon jatsszak ezt a meccset (inkabb ez csak a bajnoki fordulo alt. idopontja), sot az is elkepzelheto, hogy az uefa miatt halasztanak, varialnak, ki tudja.

Kupa:

0906 AEK-Volosz (kipipalva : )
0910 AEK-Panathinaikosz !!!

A kupacsoportban most a Panathi.. az 1. 3 ponttal az AEK elott, mivel Pan.-AEK 2-1 volt.
Es a datumokat elnezve szerintem 99 szazalek, hogy 0910-en tenyleg ez a kupameccs lesz, nem pedig az 1. bajnoki fordulo (mert ugye maris itt egy kis kavar a VASAS-szurkolok megtevesztesere).

A csoprtban meg 2 kupameccs lesz,
Ethnikosz-AEK es Larissa-AEK, ezek idopontja talan meg nincs is meg, de konnyen lehet, hogy a mi idoszakunkba esnek, mert elegge aktivan nyomjak ezeket a kupameccseket. A kupa folytatasarol nem tudok semmit.

S vegul, de nem utolsosorban az en tapasztalataim a neten az AEK-lapokrol.

BeKa!

Valoszinuleg mar ratalaltal e lapokra, sot konkretan mar irtal roluk (es mas is), ezert csak 1-2 szoban. En frissessegi szempontbol neztem oket.

www.aekfc.gr
-hivatalos, a gorog nyelvu reszben meg csak vannak frissebb hirek, de azokat nehezen olvasom...a jatekosok kozott meg szerepel Csirics, aki azota visszatert (kolcsonben volt) a BARCABA es eladtak a Valladolidba. Ezzel a trukkel mar az egyik sportnapilap (asszem NS) is probalkozott, de BARCA-drukkereknel nem jon be : )

www.aek.com(=www.aek.gr)
-no ez igazan frissnek tunik, errol mar ti is beszeltetek, es asszem GALA is innen ismertette a jatekoskeretet, ami szerintem is a legaktualisabb es -bovebb ; kar, hogy a hirek gorogul vannak, mert az egyik legujabb cikk epp a VASASSAL kapcsolatos, de mas szot nem ismertem fel - nektek mar van gyakorlatotok a szurkoloi kapcsolatfelvetelben, nehany netsor utan megkerhetnetek egy AEK-szurkolot, hogy forditsa le nekunk...: )

members.xoom.com/aekzine
-ez szinten friss, a jatekoskeret ugyanaz, csak az elozo honlapon meg par plusz jatekos is szerepel; a hirek rovidek, de angolul is frissek, plusz az eredmenyek is (gollovokkel!!! - kire kell ugyelni)

Az utobbi 2 tehat jobbnak tunik, es a jatekoskeret mar Csirics-mentes, am Zagorakiszos.

HAJRA VASAS!!!!!!!!!

Bocs, ha hosszu voltam.

TZS Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1958
Erről rebesgetett valamit Gyuribá Ventspilsben.
Valami motivációs gondja volt akkor még vele.
Érdekes, és az Újpestiek is csodálkoznak, hogy mi lehet a baj vele. Ott ő volt a nagyobb ász, nem Tomi(cica).
Előzmény: Jackd (1955)
nemo_d Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1957
Csabi!

Remélem igazad lesz!

Némó

HAJRÁ VASAS!!! HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!

Előzmény: MCsaba_d (1956)
MCsaba_d Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1956
Némo!
Túl sok doboz cigit ne vegyél, fölösleges beruházás lenne!
Jackd Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1955
Zsuzska!

A hírcsatornán is uborka szezin van! :)
Talán annyi érdekesség napvilágot láthat, hogy hiába egészséges mindenki és végezhet teljes értékű edzésmunkát, Gyuri bácsi mégis a Debrecenben kezdett csapatnak szavazna bizalmat.
Főleg úgy, hogy közte és Tóth Norbi között nem felhőtlen a viszony. Nem is tudom minek nevezzem, de olyan hallgatólagos csökönyösség az, ami zajlik kettőjük közt.

Üdv

Hajrá VASAS!

ádi Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1954
BéKa!

Szerintem innen van: http://www.go.to/aekfc.
Mindenesetre érdekes.

Hajrá Vasas!

majkell Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1953
Tényleg, olyan régen hallottam egy jó kis belso infót !:))
Előzmény: TZS (1951)
nemo_d Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1952
TZS!

Ez jellemző! Mindíg csak a pletyó a pletyó!

Némó

Előzmény: TZS (1951)
TZS Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1951
Sziasztok!

Én meg majd ellenőrzöm:-)))))

Látom uborkaszezon van. Dan! Valami friss pletyó?

Hajrá V@s@s!

Előzmény: Jackd (1950)
Jackd Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1950
Lényeg, hogy valamelyikőnknél mindig lesz cigi! :))))

Üdv
Hajrá VASAS!

ps: a 2000. hozzászólás után nyitunk új topicot??

Előzmény: nemo_d (1949)
nemo_d Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1949
Ez a fogadalmam komoly! Csak az aranylábuakon múlik, hogy mi lesz a vége.

Némó

Jackd Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1948
én meg majd rászokom, hogy azért még legyen min füstülögnöm! :))

Üdv

Hajrá VASAS!!!

lepete Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1947
Contra!
Némó tudja, hogy le fog szokni csak egy tuti alibit keresett!

VASASKA

Előzmény: contra (1946)
contra Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1946
Némó!
Ennyire nem bízol a csapatodban, hogy ilyen könnyelmű fogadalmat teszel? :-))

Contra
Hajrá Kispest!

Előzmény: nemo_d (1945)
nemo_d Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1945
Piros-Kék Jó Napot Mindenkinek!

Egy fogadalmat teszek most ünnepélyesen: Ha tovább jutunk az Athén ellen akkor lerakom a bűzrudat örökre! Szóval ha a fiuknak fontos az egészségem akkor ....!

Conti!

Mennyi lóvét vigyek pénteken?

Némó

karesz4 Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1944
Üdv Mindenkinek!

Ádi, Conti!

Most akkor mi van a lappal? Ígértetek egy visszahívást ez, mostanáig nem történt meg, nekem meg már rég szólnom kellett volna a tördelőnek, hogy mikor visszük az anyagot... Szóval? Nem kellene kifutnunk az időből, mert akkor mindenki fölöslegesen dolgozott, azt meg gondolom, nem csak én utálom... A minisztériumban a lap bejelentési kötelezettségének eleget kell tenni, különben sajtóvétséget követünk el -> minimum pénzbírság... A bejelentési kérelem 10.000, azaz tízezer forint... Ezt hogyan intézzük?

Üdv:

Karesz

p.s: mostantól handyn vagyok csak elérhető!

Jackd Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1943
...én is Téged! :))))))))

Üdv

Hajrá VASAS!!

Előzmény: ádi (1942)
ádi Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1942
meg
Előzmény: Jackd (1941)
Jackd Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1941
BéKa!

A cikkek és a fényképek akkor eljutottak hozzád rendesen? Használhatók? Mennyire?

Üdv
Hajrá VASAS!

ps. Megnézzük pénteken félhatkor a Gólban a Vidi-MTK-t??

majkell Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1940
Béka !

Tényleg...Hogy mik vannak ! Bár ez csak egy bemásolás volt, úgyhogy nem én vagyok a hülye, hanem ? Úgy látszik én csak a dátumra koncentráltam és nem vettem észre ezt a kontradikciót. Akkor kedd a tuti ?

Van valami infótok ? Már, ha értitek mire gondolok......... Emil ?

májkell

Vasas ollé !

Előzmény: BéKa_d (1937)
BéKa_d Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1939
Csabi!

Tuti a 8 óra (Conti és TZS is ezt írta).

MCsaba_d Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1938
Mikor lesz a Kanizsa meccs? Eddig négy különböző időponttal találkoztam: szombat 19 óra (ez valószínűleg nem jó kedd miatt), de a többi elég zavaró. Péntek 18, 19, 20 óra!
Melyik a három közül?
Jó lenne minél hamarabb a tutit megtudni, hogy az indulást szervezhessem. (a 18 óra nem lesz nekem biztos jó, de a másik kettő szimpi, főleg a 20 óra)
BéKa_d Creative Commons License 2000.09.06 0 0 1937
Májkell!

Te írtad (08.31.23:14), hogy kedden lesz, igaz, akkor még 14-e volt kedd, de mind 1; mindenesetre tuti, hogy kedden lesz a mecccs.

Ádi/Conti!

A 08.29-i 10:45-ös GALA bejegyzés tökéletes lehet a csapatnévsorhoz.

Most sajnos meló.

HAJRÁ VASAS!

majkell Creative Commons License 2000.09.05 0 0 1936
Kérdéses a Vasas--AEK Athen mérkőzés kezdési időpontja
Sowunmi a Bayern München orvosához készül

Csak nem múlik az a dudor.

Ott éktelenkedik Thomas Sowunmi combján már hetek óta, de nem lett kisebb, és ugyanolyan kemény, mint volt. Mi tagadás, nem túl esztétikus látvány a Vasas-csatár lábán éktelenkedő jókora csomó. Sowunminak korábban volt egy részleges combizomszakadása, akkor vérömleny keletkezett a lábában, s valószínűleg ebből alakult ki ez a dudor.

Vannak, akik azt mondják: ez nem tréfadolog, s előbb-utóbb a végére kell járni az ügynek.

A csatár ettől függetlenül játszik és edz, állítása szerint nem zavarja őt a daganat. Lehet, hogy így van, de olykor-olykor bizonyára eszébe jut egy-egy mozdulatnál, lövésnél, cselnél, hogy valami nincs rendben a lábában. Vizsgálták már itthon, ám Sowunmi úgy döntött, útra kel, és meg sem áll a Bayern München orvosáig. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt doktor a héten Bécsben vesz részt egy konferencián -- ezért kézenfekvőnek tűnt, hogy a játékos kiautózik az osztrák fővárosba, hogy megmutassa a lábát. Ehhez a Vasasnak meg is van a megfelelő kapcsolata, csakhogy közbeszólt a sorsolás. Az angyalföldiek péntek este játszanak a Nagykanizsával, márpedig egy nappal a találkozó előtt nem engedhetik el a csatárt.

Új időpontot kell keresni tehát.

Nem lesz könnyű: a jövő héten kedden az AEK Athen, szombaton pedig az Újpest lesz a Vasas ellenfele, és Sowunmitól dudorral együtt is gólokat várnak.

És ha már az AEK elleni UEFA-kupa-meccs szóba került.

Fél öt, avagy hat óra? -- ez a kérdés foglalkoztatja mostanában a Vasas vezetőit, és persze a szurkolóit. Az ugyanis képlékeny, hogy a szeptember 12-ei AEK Athen elleni UEFA-kupa-mérkőzés mikor kezdődjék.

A televízión múlik minden. Görögországban ugyanis az egyik helyi csatorna bejelentkezett az UFA-nál --ez a cég rendelkezik többek között az angyalföldi klub televíziós értékesítésével is -- a közvetítésért. A hellének azonban csupán a 16.30 órás kezdést tartják alkalmasnak (ami Görögországban 17.30 órát jelent),így a valós kezdési időpont még várat magára.

Nem 14-én lett volna ?

conti Creative Commons License 2000.09.05 0 0 1935
Szerintem a mostani lapot most már rakjuk össze valahogy, aztán a következőre valóban össze kell állítani egy olyan csapatot, aki ezt felvállalja. Mindenkinek személyre szabott feladatokkal, illetve minden feladatra két ember kellene.
A Nagykanizsa meccs pénteken 8-kor lesz, ha valaki nem tudná.

Némo!

A felajánlásodat köszönettel elfogadjuk, jelenleg az össz vagyonunk e nélkül 90000 forint. Ennél több már nem is várható. Illetve még hozzájön a VDK pénztárából 6500 HUF. A következő lapra biztos könnyebb lesz támogatót találni, de egyelőre nem sikerült, pedig nagyon sok jelöltet hívtam.

Az athéni út keddtől vasárnapig fog tartani, a repülőjegyeket lefoglaltuk az Olimpic-nél. Szállás ügyben egy volt osztálytársam segít, az apja görög, most jött haza kintről, és ajánlott egy szuper szállót. Most nyílt, svédasztalos reggelivel egy kétágyas szoba 20000 drachma. Kb. 16000 forint egy éjszakára. Akit érdekel, szóljon.

Hajrá Vasas!!!!!!!!!!!!

nemo_d Creative Commons License 2000.09.05 0 0 1934
TZS!

Kár, hogy kimaradsz, mert nagy műsor lesz az biztos! Főleg ha tovább jutunk akkor ....!

Üdv: Némó

Előzmény: TZS (1933)
TZS Creative Commons License 2000.09.05 0 0 1933
Némó!

Azért azt a műsort megnéztem volna.
Kár, hogy most is kimaradok belőle.

Előzmény: nemo_d (1932)
nemo_d Creative Commons License 2000.09.05 0 0 1932
TZS!

Qrvára félek komolyan a repüléstől! Sokszor repültem már de valami "hajtó" erő kellett mindíg. '95-ben Párizsban voltam hát ne tudd meg micsoda cirkuszt rendeztem a repülőn, mindenki rajtam röhögött (jogosan). Szerintem piszokul természet ellenes, hogy egy ekkora monstrum csak úgy felemelkedik a levegőbe! Remélem megéri majd és boldogan szállok a repülőre hiszen kiütjük az Athént.

Némó

Előzmény: TZS (1929)
BéKa_d Creative Commons License 2000.09.05 0 0 1931
Ja, mellesleg 1100 törzsutas pontért és 7200 jó magyar forintért megvettem a BUD-ATH-BUD repjegyemet kedd éjjeli indulással és péntek hajnali érkezéssel!!!:-}

Már csak nyerni kell az itthoni meccsen - mellesleg eddig a magyar csapatok közül (UTE,FTC,MTK,SBTC) egyedül a Salgótarján ért el gólt Athénban...

HAJRÁ VASAS!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!