A törökök orrrrrrrbitálisan lyók voltak! És ahogy elnéztem, ez nem afféle showműsor volt, hanem ez náluk így normális. Nagyon örültem, hogy itt voltak és előadták a lyót.
És Orrrrrrbán beszéde is nagyon korrekt volt, olyan, amilyet (talán) elvárhat egy 1000 éves Európai állam lakója, ha már egyszer a főnöknek mondania kell valamit. Szerintem ennek a legcsekélyebb mértékben sem pártoskodó vagy kirekesztő, igen normális hangvételű beszédnek a megszólásához - hát mit monnyak komoly méretű idegesség kell.
Ha már annyi erőt sem tudnak felmutatni az ellenzéki gondolkodásúak, hogy ezúttal minimális pozitívat mondjanak: akkor szüret!;-)))
Hali,
Pirítós
Nem figyeltem, tekintve, hogy Vityeszt élőben utoljára Nagy Imre temetésén hallottam, a Hősök terén.
Azóta "sokat fejlődött".
off
Lehet, hogy a hőség teszi... következetesen a-t írok e helyett. Bocsánat.
on
Giválló 10delleddel
Rezeda Kázmér
A beszéd csodálatos volt: édesanyám megkönnyezte. Eddig még soha nem hatódott meg ennyire ünnepi beszéden. Nekem életem legszebb ünnepi beszéde volt, köszönet érte!
"Egy nemzet Európa szívében, amelyet magukban bízó, szabad és büszke emberek építenek maguknak a saját szájuk íze szerint."
Ez a MiZo-s hasonlat a legjobb esetben is suta... de szerintam kapitális képzavar is. Mi az, hogy: szájuk íze szerint építeni? Pláne nemzetet.
Vityesz elolvassa a saját beszédeit, mielőtt felolvasná? Neki nem tűnt fal??
Giválló 10delleddel: Rezeda Kázmér
"... 2.2 Topic összevonások Az áttekinthetőség érdekében moderátorok összevonják a hasonló tartalommal, vagy témára nyitott topicokat. Az összevonás rendje az, hogy az érintett topicokat a leghamarabb indítottba illesztik be. Erről minden esetben a . Közlemények. -ben jelenik meg információ..."
Jó beszédet mondott. (Bár néhány történelmi hiba most is belecsúszott. Tehát várhatóak a támadások. A végét nehezen fogják neki megbocsátani bizonyos politikai és sajtókörök:
"Tudja és érezze Magyarország minden polgára: csak együtt
álmodhatunk nagyot. Mert senkit sem nélkülözhetünk. Mert mindenkire szükség van, és
mert senki sincs, akinek álmáról lemondhatnánk. És érezze ezt Madéfalva minden székelye,
a csíki és gyimesi keresztalja, Kolozsvár összes magyar lelkű polgára, érezzék a Márai
nyelvét őrzők Kassán, érezzék Kárpátalja sűrű sorsú magyarjai, és érezzék a háború-dúlta
Délvidék megszomorítottjai is. A gazdag és erős magyar nemzetet velük együtt álmodjuk.
Szent István álmában ők is benne vannak.
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Mert az álmoknak nem lehet határt szabni."