Keresés

Részletes keresés

Pirítós Creative Commons License 2000.08.22 0 0 15
A törökök orrrrrrrbitálisan lyók voltak! És ahogy elnéztem, ez nem afféle showműsor volt, hanem ez náluk így normális. Nagyon örültem, hogy itt voltak és előadták a lyót.
És Orrrrrrbán beszéde is nagyon korrekt volt, olyan, amilyet (talán) elvárhat egy 1000 éves Európai állam lakója, ha már egyszer a főnöknek mondania kell valamit. Szerintem ennek a legcsekélyebb mértékben sem pártoskodó vagy kirekesztő, igen normális hangvételű beszédnek a megszólásához - hát mit monnyak komoly méretű idegesség kell.
Ha már annyi erőt sem tudnak felmutatni az ellenzéki gondolkodásúak, hogy ezúttal minimális pozitívat mondjanak: akkor szüret!;-)))
Hali,
Pirítós
Előzmény: rezső (11)
nori Creative Commons License 2000.08.22 0 0 14
Kedves rezso

Hol találom a beszédet a Magyar Hírlap honlapján? Biztosan béna vagyok, mert nem sikerül megtalálnom

kösz a segítséget

nori

Előzmény: rezső (3)
aper Creative Commons License 2000.08.22 0 0 13
Már elkezdődött.
rezső Creative Commons License 2000.08.22 0 0 12
majd kipécézik sorban a számtanórát tartó "liberális" és "baloldali" történészek...

De azt biztos nem fogják hibájául felróni, hogy a magyarokat, mint ezeréves népet említette.

azért annál egy kicsivel több...

Előzmény: Hormon Gyula (2)
rezső Creative Commons License 2000.08.22 0 0 11
szerintem ők voltak a músor egyik csúcspontja
Előzmény: lcsaba (10)
lcsaba Creative Commons License 2000.08.21 0 0 10
Álmodozott egy kicsit, azután kijózanításként megérkeztek a török katonazenészek.
krezeda Creative Commons License 2000.08.21 0 0 9
Nem figyeltem, tekintve, hogy Vityeszt élőben utoljára Nagy Imre temetésén hallottam, a Hősök terén.
Azóta "sokat fejlődött".
off
Lehet, hogy a hőség teszi... következetesen a-t írok e helyett. Bocsánat.
on
Giválló 10delleddel
Rezeda Kázmér
Előzmény: Kisgazda (7)
kutato Creative Commons License 2000.08.21 0 0 8
A beszéd csodálatos volt: édesanyám megkönnyezte. Eddig még soha nem hatódott meg ennyire ünnepi beszéden. Nekem életem legszebb ünnepi beszéde volt, köszönet érte!
Előzmény: rezső (-)
Kisgazda Creative Commons License 2000.08.21 0 0 7
Azonkívűl nem tudom figyelted e, sapka sem volt rajta.
Előzmény: krezeda (6)
krezeda Creative Commons License 2000.08.21 0 0 6
"Egy nemzet Európa szívében, amelyet magukban bízó, szabad és büszke emberek építenek maguknak a saját szájuk íze szerint."
Ez a MiZo-s hasonlat a legjobb esetben is suta... de szerintam kapitális képzavar is. Mi az, hogy: szájuk íze szerint építeni? Pláne nemzetet.
Vityesz elolvassa a saját beszédeit, mielőtt felolvasná? Neki nem tűnt fal??
Giválló 10delleddel: Rezeda Kázmér
torban Creative Commons License 2000.08.21 0 0 5
Orban Luther King

Ezek a marketingesek ! Még jó, hogy azokat a részeket kihagyták, hogy " Mi, feketék..."

HJM Creative Commons License 2000.08.21 0 0 4

Mert az álmoknak nem lehet határt szabni

"...
2.2 Topic összevonások

Az áttekinthetőség érdekében moderátorok összevonják a hasonló tartalommal, vagy témára nyitott topicokat. Az összevonás rendje az, hogy az érintett topicokat a leghamarabb indítottba illesztik be. Erről minden esetben a . Közlemények. -ben jelenik meg információ..."

rezső Creative Commons License 2000.08.21 0 0 3
A Magyar hírlap on line lehozta az egészet.
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.08.21 0 0 2
A történelmi pontatlanságokról nem akarsz írni?
hegyivadasz Creative Commons License 2000.08.21 0 0 1
Bár az ünnepi beszédeket elég ritkán követem, de ehhez most kedvet csináltál, Rezső!
Ez a zárszó nagyon jó!!!
Lépesméz Creative Commons License 2000.08.21 0 0 0
0 percig hallgattam. Áramszünet volt.
rezső Creative Commons License 2000.08.21 0 0 topiknyitó
Jó beszédet mondott. (Bár néhány történelmi hiba most is belecsúszott. Tehát várhatóak a támadások. A végét nehezen fogják neki megbocsátani bizonyos politikai és sajtókörök:

"Tudja és érezze Magyarország minden polgára: csak együtt
álmodhatunk nagyot. Mert senkit sem nélkülözhetünk. Mert mindenkire szükség van, és
mert senki sincs, akinek álmáról lemondhatnánk. És érezze ezt Madéfalva minden székelye,
a csíki és gyimesi keresztalja, Kolozsvár összes magyar lelkű polgára, érezzék a Márai
nyelvét őrzők Kassán, érezzék Kárpátalja sűrű sorsú magyarjai, és érezzék a háború-dúlta
Délvidék megszomorítottjai is. A gazdag és erős magyar nemzetet velük együtt álmodjuk.
Szent István álmában ők is benne vannak.
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Mert az álmoknak nem lehet határt szabni."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!