Keresés

Részletes keresés

Alex Raps Creative Commons License 11 órája 0 0 494650

Az ilyneket szokták aztán véletlenül lelőni és a teste mellett taláni egy más bűncslekményekben is korábban használt lőfegyvert, amit tanúk egybehangzó állításai nyomán az ügynökök ellen látszólag használni akart. A tiszás-antifa-kommunsta témára visszatérve. Ha balhéba fognak akkor vér fog folyni csak ők még nem tudják, hogy a népes virtuális harcos tábor nem lesz ott abban a balhében és ekkor látszik majd meg, hogy valójában kik is vannak többen. De ekkor már a Xanax nem fog segíteni. ...és én már várom, hogy ez bekövetkezzen. 

Előzmény: fargo (494648)
Alex Raps Creative Commons License 11 órája 0 0 494649

Vagy csak 90 fokban fordítani egyet és akkor nem fogy a kavics.

Előzmény: fargo (494647)
fargo Creative Commons License 12 órája 0 0 494648

Ez is gyönyörű:

Ezt a faxit a minősíthetetlen stílusa meg a notórius hazudozása miatt kibaxták a CNN-től is, az pedig nem semmi, mert ott a végsőkig védik a propagandistáikat. Aztán elment szabadúszónak, majd MEGSZERVEZETT és LEVEZÉNYELT egy tucatnyi személlyel végrehajtott "rajtaütést", amikor mise közben berontottak egy templomba és ott elkezdték szidalmazni és fenyegetni az embereket, mert hogy volt közöttük valami ICE ügynök is. 

A manust hosszas fontolgatás után aztán a minap őrizetbe vették. Azzal védekezett, hogy ő "csak megfigyelő volt, egy sima újságíró, aki tudósított". Persze megvannak a bizonyítékok hogy ő szervezte az egészet, meg hogy aktívan részt is vett a fenyegetőzésben, szóval bekaphatja.

Az igazán bájos az index cikkében, ahogy mosdatják a fazont. "Élőben közvetített", meg "a tüntetésekről". Hát persze, kis faxom, ezt a vastag bőrt...

Remélem lesittelik. 

fargo Creative Commons License 13 órája 0 0 494647

Huhh, mi volt Milánóban, bonyek!

Kalapáccsal vertek antifás köcögök rendőrt? És nem kaptak golyót az arcukba???

Remélem itthon nem jutunk el idáig.

Beszélgettem minap az egyik közepesen értelmetlen helybéli csávóval, kemény tiszás a gyerek, fogadkozott hogy ha nem nyernek a választásokon, akkor kimennek az utcára és nekimennek "minden köcsög fideszesnek". Kérdeztem, hogy "itt, Lütyemityén is?". Mondta hogy mindenhol. Mondtam hogy az kemény lesz, mert itt kb 96% szavaz a fideszre, egy család van, aki DK-s, meg ő és a barinője, akik tiszások. Bizonygatta hogy van itt tiszás bőven. Akkor szóltam neki hogy szerezzen egy csákányt nekem, meg egy köszörűt, hogy kihegyezzem-kiélezzem. Nem értette. :-DDD

Most jutott eszembe, a középkori lovagbontó csákány ideális eszköz lenne egy ilyen szituban, ezt anno úgy alakították ki hogy ki lehessen húzni könnyen a bordák közül, nem szorul bele. A szurony pl beleszorul, azt tanították anno hogy olyankor bele kell lőni egyet a delikvensbe, attól kiszabadul :-)))

Ugye megvan, hogy ezeket emlegették "warhammer" néven, nem a buta jenkik által odaképzelt félautónyi pörölyöket. 

Ezek szép, elegáns, finom kis fegyverek voltak, sokszor kétméteres nyéllel, hogy a lóról is le lehessen szedni vele a konzerv vitézt :-D 

A lengyelek voltak a használatuk nagymesterei, ők "czekan" néven ismerték, ebből jön a csákány szavunk  :-)

És tényleg...

pirate82 Creative Commons License 14 órája 0 0 494646

Áh csak felületet csiszolok. Gyakorlatilag a 20 éve át nem festett, kissé besárgult ajtókat és kereteket frissítem fel. Csak megcsiszolom a felületet, hogy rendesen tapadjon rá az új réteg, meg esetleg a régebbi folyásokat kicsiszolom. Rengeteg kis zegzug van, amire nagyon jó ez a háromszög fejű rezgő csiszoló, de zabálja a papírt meg a fejet. No mindegy, lassan megvagyok vele. Remek jó a trinátnak ez a vizes festéke. Jól fed, szépen terül. Kis szivacshengerrel nagyon gyorsan felhordható. Őszintén szerettem csinálni ezeknek a felújítását. 

Előzmény: kopiteki (494628)
pirate82 Creative Commons License 14 órája 0 0 494645

Etyi!

Végül megtaláltam a mail címed. Mielőtt írnék neked, gondoltam megkérdezem, hogy mennyire kell hivatalos formulákat használnom? Mert ez mégis csak egy céges cím. Vagy csak simán írom hogy én vagyok, helló és a következő cikkszámokra lenne szükségem?

pirate82 Creative Commons License 14 órája 0 0 494644

Csak úgy mint nálunk. Kiraksz egy kokárdát, náci vagy, fideszes vagy. Árpádsávos, netán egy Nagy-Magyarország egyenlő a fasizmussal. A nemzeti öntudat taposása bevett komcsi szokás. Semmire ne legyél büszke ami nemzeti, sőt szégyeld el magad ha használod ezeket a szimbólumokat, mert fasiszta vagy. Az egyetlen irány a multikulti, mert az befogadó. Kivéve a te országodnak a kultúráját. Azt nem fogadja be, mert az elnyomó. 

Előzmény: Alex Raps (494643)
Alex Raps Creative Commons License 15 órája 0 0 494643

Ez a mai világban odaát mainstream megítélése szerint maga a fasizmus:

https://www.facebook.com/reel/885005387225001

Alex Raps Creative Commons License 15 órája 0 0 494642

Ablaknyitó epoxival megragasztva és gyorskötözővel zárva jól. :D

Ezt a kommunista céget bazdmeg... 

8Törp reload Creative Commons License 1 napja 0 0 494641

Azt is láttam.

:-D

Előzmény: kopiteki (494640)
kopiteki Creative Commons License 2 napja 0 0 494640

Az is jó, tegnap este vót

Előzmény: 8Törp reload (494638)
kopiteki Creative Commons License 2 napja 0 0 494639

Rendes ember ilyenkor pihenő ki a munkahelyi megpróbáltatásokat. 😁

Előzmény: 8Törp reload (494637)
8Törp reload Creative Commons License 2 napja 0 0 494638

Most lett vége a "Robog az úthenger" filmnek, én azt néztem...

Előzmény: 8Törp reload (494637)
8Törp reload Creative Commons License 2 napja 0 0 494637

Rendes ember ilyenkor a munkahelyén kalapál, nem pedig otthon filmet néz!

Előzmény: kopiteki (494636)
kopiteki Creative Commons License 2 napja 0 0 494636

Nézem a zsaru vagy csirkefogö című jeanpólfelmondó filmet. 1979-es. És még mindig lehet rajta röhögni 

fargo Creative Commons License 2 napja 0 0 494635

hát a katalinsátor van már 30+ éves. szóval no wonder...

Előzmény: Ubulaköbön (494633)
Alex Raps Creative Commons License 2 napja 0 0 494634

:D

Előzmény: Ubulaköbön (494633)
Ubulaköbön Creative Commons License 2 napja 0 0 494633

Melegen is büdös? Akkor valószínűleg öregecskedik a katalizátor. Amúgy erről jut eszembe.

Előzmény: fargo (494632)
fargo Creative Commons License 3 napja 0 0 494632

Annyira még nem fúj ki, hogy nagy hangja legyen.

És nem benzin szaga van, hanem olyan szúrós szaga, mint amikor rosszul ég el az üzemanyag a motorban. Nem a benzin folyik a motortérbe, bonyek. De nem ég a lambdaszonda lámpa, meg nem jelez semmi hibát, meg megy is mint a villám, ezért gondolom hogy a katalizátor előtt szivároghat valami...

Passz.

Előzmény: 8Törp reload (494604)
fargo Creative Commons License 3 napja 0 0 494631

Voltam ma a kedvenc húsboltomban, vettem kis sztéknek valót. 

MEg vettem szárazon érlelt, füstölt marhacombot, valami gyönyörű cucc, csak fogalmam sincs mit lehet vele kezdeni. Csak úgy magában is nagyon finom, de asszem ibrantok belőle valami jóféle sztroganoffot...

fargo Creative Commons License 3 napja 0 0 494630

Dobos cimborának (öregúr, hetvenes) lepucolták a (nem túl nagy) kocsibeállóját. 

170 rugóba került volna, de lealkudta 100-ra, oszt örült mint majom a farkának...

inrock Creative Commons License 3 napja 0 0 494629

Mobil Petrollal van tapasztalatotok? Feltételezem ők is Battáról vásárolnak olajat, meg hát van szabvány, hogy mégis miből álljon a benzin.

De azért megkérdem...

kopiteki Creative Commons License 3 napja 0 0 494628

Hőlégfúvó nem játszik? Még ilyen festék lemaró anyag. Aztán csiszimiszi és festés

Előzmény: pirate82 (494622)
Etyi Creative Commons License 3 napja 0 0 494627

küld a céges mailomra

Előzmény: Etyi (494626)
Etyi Creative Commons License 3 napja 0 0 494626

Persze, végül melyiket szeretnéd?

Előzmény: pirate82 (494623)
Alex Raps Creative Commons License 3 napja 0 0 494625

Ez annak a gépnek amiről beszéltem a mai modern csúcsváltozata:

https://fein.com/hu_hu/gepek/oszcillalo-multi-tool-szerszamok/multimaster/akkus-multimaster-amm-700-max-top-as-71293663000/

Mint az adatlapról látható a rezgésszám ugyanott maradt, mint 1990-es 230 V-os változat csak pofásabb lett a megjelenése. 

Mi az antikbútor fiókok belsőit csiszoltuk vele akkor amikor azokat nem szedtük elemeire. Megfelelő (meneteles) papírválasztás mellett ez sem kagyott maga után éppen úgy ciklois nyomokat a fa felületén, mint ahogyan a Festo Rotex Ro 1 (mai változata a Festool RO 150) sem. ...és pontosan úgy van ahogy azt wadam leírta. Könnyű elégetni a csiszolópapírra kassírozott tépőzárat. Kell kis idő mire megtanulja az ember úgy használni ahogyan az a nagykönyvben meg van írva, de úgy is mindig az a vége, hogy a tépőzár elég csak jóval később. :) 

Előzmény: pirate82 (494619)
Alex Raps Creative Commons License 3 napja 0 0 494624

A Fein a Feso-val volt még anno egy minőségi kategóriában. Ezért is sejtettem, hogy csak mellényúlhattál. :)   

Előzmény: 8Törp reload (494616)
pirate82 Creative Commons License 4 napja 0 0 494623

Etyi, akkor rendelhetek nálad cuccokat a lámpához?

pirate82 Creative Commons License 4 napja 0 0 494622

De pont ez lenne a lényege. Én most ajtó kereteket, meg ajtókat csiszolok vele. A keretek azok főleg kis helyekből vannak összerakva. Mire végig csiszolok vele egyet, eldobálok 5 papírt. 3 ajtókeret 1 fej minusz. 

Előzmény: wadam (494617)
pirate82 Creative Commons License 4 napja 0 0 494621

A lemförder elvileg jó. De miután azt a fülest kaptam, hogy SKF vízpumpát ne vegyek, mert beáll benne a csapágy... Érted, az SKF-ben a csapágy! Szóval már nem tudom, hogy mi a jó és mi nem az. Amit 90-ben gyártottak gyári, az még gondolom jó.

Előzmény: 8Törp reload (494614)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!