Keresés

Részletes keresés

luci87 Creative Commons License 2025.12.31 0 0 2058

Igen, úgy néz ki,de Zalán Zsófit szereti,Cintia meg vigasztalja, mint anno Dusit Laci....

Mi van Ila terhességével, arról még nem esett szó,pedig a vége felé tesztet csinalt, úgy jött le, hogy terhes.

Előzmény: vanda62 (2057)
vanda62 Creative Commons License 2025.12.31 0 0 2057

Szerintem igen, mintha arrafelé terelődnének a szálak. 

Előzmény: tóttitkár (2056)
tóttitkár Creative Commons License 2025.12.31 0 0 2056

És összejönnek Cintia és Zalán?

Most az volt számomra a legjobb jelenet.

Persze pasik a cellában is bejött.

Előzmény: vanda62 (2055)
vanda62 Creative Commons License 2025.12.31 0 0 2055

Ebben a sorozatban semmi se lehetetlen, de szerintem a három régebbi évjáratú fiatal: Olivér, Zsófi és Zalán 26-27 év körül lehetnek. A négy újabb, Fruzsi, Szabi, Gabi, Csabi 24, és Lara lehet a legfiatalabb, 22. Cintia szintén egyidős Zsófival és Zalánnal, hiszen mindhárman osztálytársak voltak. 

Előzmény: janderka (2054)
janderka Creative Commons License 2025.12.31 0 0 2054

Év elején, a sorozat kezdetén 30-nak lőttük be. 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=168869297&t=9256962

A 22 az lehet hogy fals gondolat volt tőlem - de eskü, mintha ez is elhangzott volna valamikor. 

Előzmény: vanda62 (2053)
vanda62 Creative Commons License 2025.12.31 0 0 2053

Valóban ez is azt mutatja, hogy a különböző írók nem olvassák a társaik szövegrészét, a Barbi meg egyiket se:-(. Logikailag a 27 éves életkor lenne helyes. Annyi bizonyos, hogy Zsófi doktor és Zalán egyidősek. Az orvosi egyetem hat évig tart, tehát Zsófi leghamarabb 24 éves korában diplomázott, utána még három év a rezidens képzés, tehát legkorábban 27 évesen lehet valaki szakvizsgázott háziorvos. De ha a szakvizsgától eltekintünk, akkor is idősebbnek kell lenniük 24 évesnél. 

Előzmény: janderka (2052)
janderka Creative Commons License 2025.12.31 0 0 2052

Nem lehet tudni pontosan. Itt is ment megint a kavarás az évszámokkal meg az életkorokkal. Zalánt hol 22 évesnek mondták, hogy meg azt hogy a kamaty 27 éve történt, még az Iluska éra előtt. Nagyon nem mindegy pedig. 

Előzmény: luci87 (2047)
vanda62 Creative Commons License 2025.12.31 0 0 2051

Egyetértek, én is kíváncsi vagyok. Bár azért ilyen Mészáros Márta, vagy Pedro Almodovar féle női lélek ábrázolásra nem kell számítani:-)

Előzmény: luci87 (2050)
luci87 Creative Commons License 2025.12.31 0 0 2050

Hát igen,a legtöbb nő távol tartania magát tőle.De Dusi szerintem annyira titkolta,és azt hitte,sose derül ki az igazság.

Gondolom azért lettek barátnők, mert kölcsönösen szimpatikusak voltak egymásnak, mondja ezzel a titkokat elég kétszínű és álságos volt ez a viselkedés.

Arra leszek kíváncsi, hogy ők ketten hogyan beszélik ezt meg,és hogy alakul ezután a kapcsolatuk.

Előzmény: vanda62 (2049)
vanda62 Creative Commons License 2025.12.31 0 0 2049

ez nekem is feltűnt, hogy mindenki Lacit cseszegeti, de elsiklik afölött a tény fölött, hogy egy nő képes a legjobb "barinője" lenni egy nőnek, akinek soha nem mondja meg, hogy gyereke van a nő férjétől. 

Előzmény: tóttitkár (2048)
tóttitkár Creative Commons License 2025.12.31 0 0 2048

Az még nem derült ki ,hogyan lett a Dusi fogadó és miért maradt pártában a lány.

Eddig lehetett azzal takarózni, hogy a meghalt apa emléke miatt.

És vajon, hogy lehet pont a fia apjának a felesége a legjobb barátnője? Ez nagyon nem stimmel.

Sokkal jobb lett volna , ha korábban kiderül, kordában tartaná Alexát.

luci87 Creative Commons License 2025.12.31 0 0 2047

Ez megint egy jó rész volt.Az első évadban összesen nem volt ennyi izgalom, esemény.. Emlékszem,olyan sok töltelék rész volt,ami nem vitte előre az eseményeket.Mint pl. Géza és részeges haverjai idétlen kérdései.

Akkor tulajdonképpen nem is csalta meg Dusival Ilát,mert a kalandjuk még Ila előtt történt,ha jól értettem.

vanda62 Creative Commons License 2025.12.30 0 0 2046

Lehet, hogy ez kikacsintás, de én ilyen fogást nem feltételezek a sorozat íróiról. 

Előzmény: janderka (2045)
janderka Creative Commons License 2025.12.30 0 0 2045

Ez lehetett akár az a fajta kikacsintás is, amit én is javasoltam annakidején.  De ha nem, akkor is megállhatta a helyét a mondat. Hiszen mit tudjuk mi azt, hogy Ilona karaktere a huszonévvel ezelőtti esküvője és a sorozat indulása között eltelt években mennyire lett kövér -  és ahhoz képest még így is mennyivel lett soványabb "mára". 

vanda62 Creative Commons License 2025.12.30 0 0 2044

Szerintem csak Marjai Virág színésznő fogyott le, az általa játszott karakter nem. A forgatókönyvet öten írják, a munkájuk egyáltalán nincs összehangolva. A gonosz anyós szájába adott mondat egyike a forgatókönyv szakmai hibáinak, a többi író egyáltalán nem tért ki a figura változására, hiszen a történet időtartamába valóban nem fér bele. A jelmeztervező szintén nem tér ki rá, ugyanolyan csúnya, formátlan  ruhákat ad a szereplőre, mint az első évadban. Valamelyik író betette a mondatot a szövegbe, a Hámori a nagy eszével nem vette észre, hogy nincs összhangban a szövegkönyv többi részével és benne maradt. 

Előzmény: Ilhilla (2043)
Ilhilla Creative Commons License 2025.12.30 0 0 2043

Nem telhetett el sok idő, mert Ilona amikor "bedurcizott", pár napra elutazott a szüleihez. Akkor is szünidő volt és még mindig az van.

Az arcán  látszik a nagy fogyás, idősebbnek tűnik. 

Előzmény: vanda62 (2039)
vanda62 Creative Commons License 2025.12.30 0 1 2042

Mit tegyünk, Mikónál magasabb, hasonló korú színész nem ért rá a nyáron:-)

Előzmény: tóttitkár (2040)
vanda62 Creative Commons License 2025.12.30 0 0 2041

Én is látom, hogy nem olyan jó sorozat, mint akár a csatorna heti sugárzású sorozatai. Végül is még nem fokoztam le rádiójátékká, mert a férjem kedveli, és legalább ezt együtt meg tudjuk nézni. Nálunk mindig ő választja a filmeket, legtöbbször nem nézem őket. Nem szeretem a tévézést, ha késő este van, annyira kifáraszt idegileg, hogy nagyon nehezen tudok elaludni.

A történet és történetvezetés is elég bugyuta, inkább szituációs komédia az egész. Amikor jó színész, jól játszik a jelenetben, akkor élvezhető is. Pl. Az ügyvéd és a pultos lány jelenete a jegygyűrűvel, köszönhetően a fiatal színésznőnek, László Lilinek, nagyon jól sikerült. Összességében nagyon jók benne a fiatal színésznők, Pásztor Virág, Sóvári-Fehér Anna, Juhász Jázmin. Domokos Lili időnként túljátssza Fruzsina szerepét, kellene neki egy kicsit jobb színészvezetés, de pl. a Bede-Fazekassal közös jelenetekben tudja, hogy mennyi az annyi. Azt egyébként a Szabit alakító Nagy Botond is elmondta, hogy ő mennyit tanult abból, hogy egy ilyen színészt nézhetett munka közben. 

Akiket még nagyon szeretek nézni, Szalma Tamás és Csoma Judit. Hihetetlen hangulatot tudnak teremteni, egy nézessel, hanghordozással, testtartással. Pl. két idős színésznő a puskákkal nagyon mulatságos volt. Ennek a sorozatnak feltétlen előnye, hogy behozta a mainstreambe Szalma Tamást és Csoma Juditot. A múltkorjában megnéztem az új Dűnéket a férjemmel a tv-ben. Rettenetes volt, az egyetlen, ami tetszett, Csoma szikronalakítása volt, mint Tisztelendő Anya. 

tóttitkár Creative Commons License 2025.12.30 0 0 2040

Ilona is vmi kakukktojás lehet, mert 2 kicsi embernek ritkán van ilyen magas lánya.

Bár azt olvastam ,hogy a sok szeretet is magasabbá teszi a gyermeket.

Előzmény: vanda62 (2039)
vanda62 Creative Commons License 2025.12.30 0 0 2039

A cselekmény szerint nem tudjuk meg mennyi idő alatt történt, csak azt, hogy a gonosz anyós a lányára is tett egy gonosz megjegyzést. Ennek az anyai változata úgy hangzik: Jaj kislányom, éppolyan gyönyörű, karcsú vagy, mint huszonöt éve!

A történet szerint nem fogyott le, Marjai változatlanul egy testes háziasszonyt játszik, olyan ruhákat hord, úgy jár, mozog, olyanok a gesztusai, mintha még mindig kövér volna. Segíti az ábrázolást, ha mellé teszik a szuper vékony Dobó Katát. Van olyan színész vagy énekes akinek kell a műhas a Falstaffhoz, és van, olyan normál alkatú, aki el tudja hitetni, hogy ő Falstaff a játékával és a hangjával is.

Előzmény: Ilhilla (2038)
Ilhilla Creative Commons License 2025.12.30 0 0 2038

https://story.hu/napi-friss/2025/12/30/25-kilot-fogyott-par-honap-alatt-a-pokoli-rokonok-szinesznoje-marjai-virag/

Az anyja meg is jegyezte, "milyen szépen lefogyott", mert belefér a menyasszonyi ruhájába.

Ja, csakhogy -a cselekmény szerint- ez pár nap alatt történt! :D

Mazsola0070 Creative Commons License 2025.12.30 0 1 2037

A dokicsaj saját tapasztalatból tudhatja, hogy Nyomi az a típus, aki akár egy nyilvános rendezvényen is öt perc alatt megdug bárkit (mint ahogy őt is megdugta első látásra), akkor mit van annyira megdöbbenve azon, hogy a buliban smárolt Csabi barátnőjével? 

tóttitkár Creative Commons License 2025.12.29 0 0 2036

Asszonyok és puskák-  a legjobb jelenet volt.

Amúgy tök fura, hogy az apja börtönben  a család meg pedig lagzit tart. Mi szükség volt erre?

Bemutatni a másikkal nem törődést?

És kislánynak csak úgy megbocsájtani a családi ünnep nevében?

tóttitkár Creative Commons License 2025.12.29 0 1 2035

Nem volt benne reklám, vagy hogy lett ilyen hamar vége?

qweqwe_ Creative Commons License 2025.12.28 0 0 2034

Ha lenne következő évada, megépülhetne az akkumlátorgyár? :D

Mazsola0070 Creative Commons License 2025.12.28 0 1 2033

"Csak a szerelmi szálak untatnak kissé. Főképp Olivér. Nálunk a körzeti kb 4 órát rendel, azon kívül még van napi 20 óra amikor enyeleghetnének."

Ezen már én is többször somolyogtam, hogy Nyomi rendszeresen az első részben egyébként öt perc után megfarkalt Dokicsaj munkahelyére jár be rendelési időben dürrögni - természetesen mindig az ott várakozó betegeket beelőzve.

Ismerve a mi háziorvosunk törzsközönségét, a valóságban nálunk szerintem már a fejét leüvöltötték volna emiatt, itt persze a helyi betegek csak békésen tűrik a pofátlanságát....

Előzmény: tóttitkár (2028)
janderka Creative Commons License 2025.12.25 -1 0 2032

Aranyos kuscmamlasz tyúkapónak van baállíttvaxa karakter, de még mindig elhisszük róla, hogy (egykori) banktulajdonosként itt bassza csak lenn a rezet Gatyapusztán és semmi új pénzügyi / gazdasági  bizniszbe nem kezdett még bele???? Meg hogy ezek a Fejes féle százmilliók csak úgy egy szatyorban pihenjenek otthon és senki a családból ne akarna inkább bizniszelni belőle??? 

Előzmény: Ilhilla (2029)
janderka Creative Commons License 2025.12.24 0 0 2031

És mintha csak nekem akartak volna választa adni, szépen számba vették Gubáék is, hogy ki is dolgozik közülük és ki nem. 

Mondjuk jó lenne, ha volna egy ritmikája a sorozatnak és az adott epizódhét végére lezárulnak egy-egy adott féreértés, intrika, konflitus vagy bonyodalomszál. 

luci87 Creative Commons License 2025.12.24 0 1 2030

A tegnapi rész jó volt, végre kiderült,hova tűnt a pénz.Szegeny Csaba, sajnálom,a csaja hogy rá mászott Oliverre.Most Laci fog majd jópár részen keresztül totojazni, hogy mondja el azt, hogy az ő fia Zalán.

Ilhilla Creative Commons License 2025.12.24 0 1 2029

Tóni magát okolja a kialakult helyzetért és -mert mindent nem tud megadni a kölyköknek, mint eddig- ezzzel kedveskedik. :-)

Előzmény: tóttitkár (2028)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!