Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Startpatronos-ólomlövedékes, muzeális céllövő fegyverek, Keserű Sniper, Bartal és hasonló társai. Miután már jó pár száz darab forgalomba került eme remek fegyverből, megérdemel egy topikot, ahol eszmét lehet róla és muzeális, akár elöltöltős társairól cserélni.
Hentesipari, szögbelövő és egyéb, nem szabványos patronok, töltények hirdetése TILOS, törléssel és tiltással jár!
Így igaz, de mindig kiderült, hogy akinek botrányos volt a szórása, nem a gyártó által ajánlott lövedéket és töltényt használta, ettől függetlenül szerintem jobban jár egy pcp légpuskával.
Többség elégedett, de aki a sufniban talált, harminc éves saller & bélákat akarja vele ellőni az 5.6-os alakos lövedékkel, na az elégedetlen. Facen olvasva, ha betartod a gyári előírásokat akkor amit írnak róla, hogy 15 méterig pontos, az igaz.
A pisztolyra, vagy a puskára gondolsz? A puskáról már írtam pár sort: https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=167673594&t=9178324 A pisztolyon a nyílt irányzék csak dísz, optikát meg lusta voltam tenni még rá, de nem hinném, hogy a rövidebb cső pozitív irányba befolyásolja a szórást. Az ergonómiát kivéve (markolat) a többi meg szinte ugyan az.
Mik a tapasztalatok a Keserű Onesta starpatronossal kapcsolatban? Olvasok itt igen indulatosan, elfogult véleményeket róla és magáról a gyártóról. De mi a valóság, a felhasználók többsége mennyire elégedett vele? Mert fogyni fogy fojamatosan a boltból, de eladót nem lehet látni használtan, tehát nem annyira szar, hogy szabaduljanak tőle a vásárlók.
Kelenvölgyi börze, ha fenn vagy a Facebookon, külön csoportja van, àltalàban minden hónap első szombatján van. Főleg a klasszikus fekete lőporos fegyverek, de szokott lenni gumis, startpatronos, is
Amúgy kìvàncsi lennék, hogy ki az az őrült elmebeteg, aki egy ilyen érdeklődő hozzászólást mìnuszol...
Azért nem adom el 100 ezerért, hogy utàna ugyanennyiért hirdesse meg màs.
Épp ezért mondtam ebben a hozzászólásomban ugyanígy elmebeteg árat a Drulovra. Ismerlek több helyről is, nem egy Henrik-börzén találkoztunk 🙂. Nem a seftelős nepperpatkány típusnak ismertelek meg.
Amíg az ingatlan szükséges az embereknek és nagy üzlet van benne. Addig egy startpatronos puska max pár embert mozgat meg. Így érzékelheted azt is hogy ennyiért nem nagyon lesz senki se higy megvegye. Tudom tudom nem kenyérre kell. Akkor nyomja a szekrényt tovább.
Érdekes hogy megint csak ezt tudom felhozni de a Bartal pisztolyomér ami újonnan 135 ezer volt,90 et se akartak adni. Aztán miután elcseréltem nagynehezen kezdett el megtalálni mindenki hogy megvegye.
Szóval szerintem van egy határ ami miatt nehezen tudod eladni. Nem minden toz8 sniper jó. Szóval még ez is egy lutri....
De ez a Sjani sem egyszerű, a kéken lopással és öléssel hasonlítja a becsületét, miközben tízszeres nyereséggel akarja eladni amit tőle vett, nekem ennél lejjebb már nagyon nincsen. A kéken szokás alázni, de hamisan vádolni ott is szintet lépésnek számít szerintem.
Korábban írtam, hogy aki utazott oda,vissza 500 km-t és otthon derült ki, hogy gyári hibás fegyvert adtak el neki és mehet vissza, na az nem fogja szeretni és ez érthető! Az más kérdés, hogy 91-ben nem tudom milyen indíttatásból nevezte el a cégét magáról, hisz sem gyermeke, sem családja nincsen. Egy semleges név, mondjuk a " Óbudai sportfegyvergyártó kft" szerencsésebb lett volna, azt sem tudnák, hogy létezik és nem csuklana folyton, arról nem is beszélve, akinek ennyi pénze van, mint neki, ügyvezetőnek is kinevezhetett volna valakit és jókat mosolyoghatna mikor szidják a cégét. Külföldön, ahol nagyobb múltra tekint vissza a dolog ez már bevált, nagy nevek a 19. században keletkeztek.
Rèszemről nekem nem Keserű Bèláról van negatív vèlemènyem, mert mint embert korrektnek tartom, hanem nèhány termèkèről van negatív vèlemènyem, ès szerintem semmi aggályos nincs abban ha ezeket kifejtem egy nyílt fórumon, hiszen ezek erre valók.
Olvass bele a kékbe ugyanez megy, noném emberekkel ez nem sűrűn történik meg, az ismert embereknek, mint a politikusoknak, többet kell tűrniük. Egyik említett személyről sem tudom elképzelni, hogy nickekkel neki állna vitatkozni, az egyik sokkal dörzsöltebb a másik pedig tanult a korábbi hibáiból talán. A gusztustalan, hogy a fegyvergyáros fegyvereit kompletten ipari hulladéknak nevezik miközben ez nem teljesen fedi a valóságot.
Van akinek más a véleménye, csak igen kevesen írnak már a topikba, a kéken divat szidni. Az említett másik személy is sokat tett érte, hogy sokan ne szeressék, ha érted.