Különben nem tudom mit kötekszel mikor csak a tényeket közöltem. Ha az angolokkal nem egyeznek meg akkor kizárják a klubot. Ez a helyzet, az első hely sokat ér akkor.
Egyetértek, plusz annak ellenére, hogy hol állunk a tabellán szinte mindenhol csak a siránkozást lehet olvasni. A tavalyi év után egy kicsit ez "vicces"...
Úgy látom hogy itt szinte mindenki elmegy amellett a tény mellett hogy a csőd szélén áll a klub és a pénzhiány miatt még ki is zárhatnak minket már idén is. Teljesen mindegy hogy szerepelünk amíg ilyen a háttér.
Én Komáromitól ugyanazt várom mint Kocsistól, róla is tudtuk hogy nagyon jó játékos, de 10-15 percek alatt ez nem jött ki. Ha most ő is megkapja a hosszabb távú bizalmat, akkor szerintem nagy érték lesz ő is.
Tudja vajon Sissoko, hogy a csapat kapitánya hány éves?Hogy inkább neki kellene felszántani a pályát, ha már focizni nem tud.Ha ezt gonfolta butább mint elsőre gondoltam.
Ugyanazt tudom írni... nehéz úgy bizonyítani, hogy néha beállsz 15-20 percekre vagy néha hosszabb időkre. Majd ezt követően akár játszol jól, akár rosszul, lehet, hogy 2-3 meccsig egy percet nem kapsz. Ebben nagyon következetlen Navarro továbbra is.
Ezek a random cserélgetések és a saját játékosok néha indokolatlan preferálása nem éppen ad motiváló közeget...
Rossz volt látni, hogy Dzsu vezeti a labdát ö meg vár, ahelyett, hogy beindulna.Viszont a gólja ellenére én Komáromi játékától sem vagyok elégedett.Talán egyszer sem tudta 1-1ben megverni a védőjét.Hangzatos nyilatkozata ellenére, miszerint edzésen szaggatja az istrángot nem làttam kirobbanó erőben.Sérelmezte hogy keveset játszik, de be kell látni, Kocsis jobb töle jelenleg.Most hogy sérült, lesz lehetősége bizonyítani, milyen jó erőben van.
Hát igen... Beáll 10 percre, abból az első 30 másodpercben fut feleslegesen vagy 350 métert, utána kb. olyan, mint aki ennyit bírt volna, ráadásul meg ha megy felé egy felívelés fel sem ugrik érte, mintha nem is Ő lenne a címzett...
Ez már nyáron is látszott, hogy középpályásból van bőven, csatár viszont egy sem, és most, hogy nincs Bárány nem kis fejtörés lehet ki legyen elől. Szerencsére jó látta a mester így nem Djokics / Sissoko volt kezdő, de a tirpákok lenne ha nem épül fel Bárány, akár pl. Komáromi is lehetne elől.
Amennyiben ez volt a terve, az megerősít abban a hitemben, hogy más sportàgat kellene választania. Elég fiatal még, talán összejöhet. De ha esze nincs is, legalább fusson. Olyan lába van mint Boltnak sötétben még meg sem lehet különböztetni őket.
Pozitívum, hogy amennyiben nincs Bárány, akkor inkább senki, mint Djokics, vagy Sissoko (lehet nem így írják, de legalább nem csupán kisbetű) Voltak bosszantó hibák, de pl. Dacosta jobb volt, mint amire számítottam, Sissoco viszont most nagyon elkapálta magát. Úgy ment Dzsudzsák mögött a gazella lépteivel, hogy azt hihettük volna ő a játékvezető. Amennyiben ott valaki olyan van akinek van esze a focihoz, megiramodik és Dzsudzsák elé teszi a labdát. Na akkor nagyon nem bosszús, hanem dühös voltam.
Most érkeztünk haza. 3 pont, gratulálok! A többi pedig a genfi egyezmény előírásaiba ütközött. Ha a ma este felsírok álmomban, annak biztos köze lesz ehhez a meccshez. A sérülteknek jobbulást!